- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
válasz
CoolBoy323 #7631 üzenetére
Dehogy, én egy Mi 10 mellett szerettem meg úgy, eszemben sincs eladni/cserélni!
-
gg07
tag
válasz
CoolBoy323 #7512 üzenetére
Mert most egyenlőre elengedtem az akksi témát.. majd egyszer utána járok.
-
gy.laci
tag
válasz
CoolBoy323 #7494 üzenetére
Ezek szerint minden hiba oka az akksi volt.
-
tomboy0013
veterán
válasz
CoolBoy323 #7497 üzenetére
Az elmúlt jópár napban kb minden mozzanatról tudósítottál a szervízeléssel kapcsolatban, majd feltöltöd a szervíz lapot is de lassan harapófogóval kell kihúzni belőled a lényeget az egésszel kapcsolatban. És még mindig nem próbáltad ki és írtad le megjavult-e vagy sem...
-
Ricardo
titán
válasz
CoolBoy323 #7494 üzenetére
Megjavult?
-
Toth_Jani
őstag
válasz
CoolBoy323 #7484 üzenetére
Nekem Note 4-em volt előtte, de eladtam most éppen 4 éves az "új" tulaj mind a mai napig elégedetten használja.
De itt lehet az is a gond hogy ez Sztereó telefon ha nem is nagyon hallatszik rajta és esetleg megviseli a hangszóróját. ?? -
sgergi
veterán
válasz
CoolBoy323 #7480 üzenetére
De azért kíváncsi leszek, nálad lesz-e változás.
-
sgergi
veterán
válasz
CoolBoy323 #7478 üzenetére
Ha tudnánk, már megoldottuk volna... Sokat kerestem rá megoldást, semmi hasznos nincs rá. Cseréltem, ugyanolyan maradt.
-
sgergi
veterán
válasz
CoolBoy323 #7476 üzenetére
Arra kíváncsi vagyok, hogy kezdenek-e vele valamit. Nálam, és másnál is van vele gond, hogy nagyon halk, de csere nem oldja meg.
-
mazsi
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7474 üzenetére
Ha nincs komoly baja, én nem küldeném TMX-be semmimet. Tudom hogy ők a hivatalos márkaszerviz a régióban, meg azt is hogy a legtöbb szervizes kutyaütő, de én még annyit nem szívtam sehol mint náluk.
Egy nem javított telefon kifejezetten jó eredmény náluk amikor törve, vagy karcolva is visszaküldhetik ugyanazt a készüléket lehetőleg újabb hibákat kreálva.
Nem kell nekem hinni, egy egyszerű Google keresés képbe hoz bármit percek alatt. -
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #7471 üzenetére
munkalapot szoktak csatolni mellé. azon hátha van valami, amit nem egy 1.0-ás DOS nyomott ki és nem négybetűs kifejezés, hanem esetleg normálisan részletezik is.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
CoolBoy323 #7471 üzenetére
Valójában 30 perc alatt szét és össze lehet szerelni ha valaki már ismeri a mozdulatokat.
A halogatás az csupán emberi dolog, nehogy már én dolgozzak vele a fizetésemért. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7461 üzenetére
Visszaküldtem TMX-be, meg is jött, csak nem tudtam átvenni. 18ig volt garis, pont aznap adtam le az igényt.
Szerintem semmit nem csináltak vele, nem létezik, hogy ennyi idő alatt érdemi dolgot cseréltek volna.Kíváncsi vagyok, mi történt...
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #7461 üzenetére
igen. teljesen gyári állapotba kellene tenni, ha garanciáztatni akarod. tehát fastboot tiszta telepítés és visszazárás. értelemszerűen itt a clean all and lock beállítást kell választanod ilyen esetben.
-
gekkoXT
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7324 üzenetére
Nekem a gömbpanorámát nem akarja megcsinálni, pedig régen működött. Körbefotózok de nem fűzi össze, nem jeleníti meg.
Amikor befejezi, látszik egy előnézeti kép de nem fűzi össze és nem menti. -
zefran
tag
válasz
CoolBoy323 #7322 üzenetére
Ez nagyon jó
Melyik Gcammel csináltad, ha szabad kérdeznem?
-
zefran
tag
válasz
CoolBoy323 #7216 üzenetére
Én felraktam tegnap, nem volt még eu romom, kicsit fura, hogy itt-ott angol, illetve valamiért két naptár app van
. Ami nekem új az az Egészség app, reggel kijelezte mennyit aludtam és megjegyezte, hogy keveset
. A Beállítások menüben mintha minden nagyobb lenne alapértelmezetten, betűk, ikonok stb. Egyelőre még próbálgatom
-
hacki87
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7204 üzenetére
Az én pocomra még 1év volt de majusba már a másik xiaomi telora 2öt adtak már.
-
tomboy0013
veterán
válasz
CoolBoy323 #7204 üzenetére
Az akkumulátorra mindig csak fél év van.
-
atiska007
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7202 üzenetére
Szerintem csak egy évet adott rá a Lurdys xiaomi bolt, de meg kellene nézzem a papírt.
De amúgy ez nem garis probléma, hogy nekem nem elég az aksi üzemideje... Elhajtanak a f@szba -
válasz
CoolBoy323 #7170 üzenetére
Mióta rátettem pár hete EU ROM-ot, új telefonnak élem meg a telefont.
Rögtön indulnak az app-ok (Global beta-n valamiért 1-2 másodperc üresjárat volt ilyenkor) és az akksi is látványosan jobban bírja.
Sajnos RAM kezelésben nem érzek változást, pedig ezt is vártam volna.Szóval aki új telefonon gondolkozik és most Global ROM-on van, EU-val tényleg érdemes lehet próbát tenni.
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #7167 üzenetére
na ja... olvasni/videózni jó ezeken, más esetben irritáló. zsebem rendesen lehúzza az F1 is. de ezután már az F2 Pro nem nagy változás.
-
gekkoXT
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7119 üzenetére
Na ez lehet az. Nem is hallottam ilyenről, hogy ez változtatható, úgy tudtam, fix hardverhez rögzített dolog a mac.
-
Vartanus
őstag
válasz
CoolBoy323 #7062 üzenetére
Hogy érted a hívások átvételét?
Most az előző pár hsz alapján vannak bugok a poco (xiaomi) telókkal (is), ezeket olvasva ha most vennék telót lehet elmenne a kedvem az F1-től :/
Nyílván nem olvastam más topikokat de feltételezem máshol is vannak gondok... pl múltkorában párom iP 8 Plussa produkált fura lefagyást.Mondjuk én FSP drop és más gondot a chrome hülyeségét leszámítva nem érzékeltem, de érzésre az andriod 9 alapon stabilabb volt az F1m
-
zool1
őstag
válasz
CoolBoy323 #7065 üzenetére
Mi van mi van mi van....?!
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #7058 üzenetére
mikor írtad elkezdtem keresni, mert furcsálltam, hogy nem látom. hát vagy rossz a memóriám vagy kivették...
-
Minstrel
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7056 üzenetére
Beállítások/Képernyőkivágás és állapotsor
De akkor is meglesz ha beállítások keresőbe beírod, hogy sebesség
-
Minstrel
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7038 üzenetére
Azt nem is figyeltem
de amúgy tényleg normálisak, haverom a xiaomiszervizbe küldte pocot mikrofonhibával és 2 hónapig elvoltak vele és nem is lett jó, azt mondták alaplaphiba, de megveszik 5000-ért
miuiszervizesek meg kicserélték az alsó panelt és működik.
Szerintem xiaomiszerviz is beleszaladt ebbe a hamis alis alsó panelbe.
-
porse
őstag
válasz
CoolBoy323 #7026 üzenetére
Annyival egyébként tényleg nem jobb, még 9 és droiddal ment nekem a poco direkt, ezen már a 10 van. Kicsit gördülékenyebb, kijelző az jobb persze, ujjlenyomatot szokni kell, de működik jól.
Hangszóró jobb, rezgés is, van nfc.
Kamera elsőre szerintem nem jobb sokkal, pocon sanity gcamja nagyon jó volt, ezen még tesztelem őket. De az ultra széles kamera az tetszik.
Nem váltottam volna én se, de később csak nagyobbak lesznek, poco 2 is, és sokkal drágábbak. -
D1L1ZS
őstag
válasz
CoolBoy323 #6982 üzenetére
Így van, ráadásul nagyobb is mint az F1.
Egyelőre F1 nálam az eddigi best buy telefon ever!
-
Vartanus
őstag
válasz
CoolBoy323 #6951 üzenetére
Jópár hszal feljebb én is írtam márt ezt a Chrome fagyást. Én Global Stable romon vagyok Android 10-el. Márciusban én is rászántam magam hogy factory reset után újra belakás, a Chrome azóta is fagy és a facebooknak is van gyíkja a Play Store frissítés közben.
Ezeken kívül fullos a teló még így 2020-ban is. Hiába is no 6/128 és a Snapi 845 azért ma sem gyenge.
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #6974 üzenetére
pontosan. amit manapság fejlesztésként tálalnak az sokszor trash. 2016 végéig nem voltam hajlandó robotos telefont venni, mert előtte is azt láttam, hogy ezen a platformon a sallang szaporodik megállíthatatlanul. ráadásul aránytalanul zabálja az erőforrásokat. de a különféle cfw-k meg a linuxos trükkök miatt belevágtam. manapság megint az az érzésem támadt, hogy egyre fogyatékosabb ez a rendszer.
-
Ricardo
titán
válasz
A chrome nálam sem százas.
-
S110rgyuri
csendes tag
válasz
A chrome nekem is fagy elég gyakran. Akkor nem rakom újra, ha az nem megoldás.
-
válasz
CoolBoy323 #6936 üzenetére
Mi A1 topikban van egy fórumtárs, aki ugyanezen a szilárd véleményen van és csóri kapja is az ívet a véleménye miatt, mert egyéb dolgokban is ontja a "blődségeit", pedig amúgy minden olyan hozzászólásában közben látok valamit, ami elgondolkoztatásra késztethet, hogy "mintha ebben tényleg lenne valami".
Ebben a topikban lehet nagyobb sikere lenne a tagnak. 😀 -
RTG
tag
válasz
CoolBoy323 #6936 üzenetére
A fene se érti a kapitalistákat.. Szerintem megengedhetnék maguknak, h hagyják élni , de persze megengedhetik azt is, h szép lassan kivéreztetik és beépítik a maps-ba 🤔
-
RTG
tag
válasz
CoolBoy323 #6932 üzenetére
Ezt már nem is említettem... Persze,nekem is ezt csinálja, sőt, ha bármi miatt lekerül a képernyőről, rögtön hisztizik,h nincs GPS jel. Phasskivan
-
balazs1022
őstag
válasz
CoolBoy323 #6923 üzenetére
Ohh, nagyon köszi!
-
balazs1022
őstag
válasz
CoolBoy323 #6921 üzenetére
-
balazs1022
őstag
válasz
CoolBoy323 #6919 üzenetére
Elvileg abban az alkalmazásban is van és raw és zarido opció. A Find7-en jó volt :D
-
balazs1022
őstag
válasz
CoolBoy323 #6917 üzenetére
Hmm, akkor mégsem olyan egyszerű :D E esetleg a Bacon Camera alkalmazással a megnéznéd?
Egyébként nekem is a Pocophone-t tetszene. Kitartok az IPS kijelző mellett. Plusz nekem a műanyag hátlap is okesabb mint az üveg. :)
-
balazs1022
őstag
válasz
CoolBoy323 #6915 üzenetére
Koszi h megnézed!
Egyébként Oneplus 5t-t vagy ezt a Pocophone-t ajánlanád? -
balazs1022
őstag
válasz
CoolBoy323 #6913 üzenetére
Koszi!
Maximum hány másodpercet lehet beállítani? Esetleg screenshot-ot tudsz küldeni erről a beállításról? -
voncci
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #6899 üzenetére
Szintén volt, nem értem mi baja van! Főleg, hogy semmit nem csináltam vele
-
voncci
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #6897 üzenetére
Meg volt, ugyan az a helyzet
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #6874 üzenetére
gyakorlatilag csak ezt és XDA-t nézem. más platformot nem nagyon nézek, mert egyrészt a fejlesztők keresztbe leszarják, ha konkrét hibajelenségeket tapasztalok és írok le. javaslatokat nem fogadnak. a „hivatalos” Xiaomi magyar fb is eleve siralom (bár relatíve büszke vagyok az ottaniakra, mert egyre többen ostorozzák a tömeggyártást meg a gagyiságot)... szóval a nem műszaki közeget kizárnám, mert vagy sok a laikus vagy sok az indiai. az indiaiak meg még sokkosak a 21. század szelétől.
-
Ricardo
titán
válasz
CoolBoy323 #6874 üzenetére
XdA-n az egyik hozzászólásban meg javulást ír valaki. Majd kiderül
-
Ricardo
titán
válasz
CoolBoy323 #6871 üzenetére
Lfrissítettem. Laggal nem találkoztam. Akkuról még nemtudok semmit mondani. Még nem töltöttem azóta.
-
Ricardo
titán
válasz
CoolBoy323 #6869 üzenetére
Mik a panaszok?
-
lamazonia
tag
válasz
CoolBoy323 #6851 üzenetére
érdemes naponta nézni a turbado outletet, vannak teljessen új cuccok, amik leragadtak náluk, és eladják gombokért.
egyébként van bontatlan 90ért.
vagy ha gondolod, ha megérkezik az én rendelésem, átveszük együtt, és megkapod az enyémet. (győzködöm magam, hogy jó még a törött telefonom pár hónapig, aztán ha lesz valami best buy, akkor csapok le)
-
lamazonia
tag
válasz
CoolBoy323 #6849 üzenetére
usedlikenew1-t rendeltem, ha fasza átveszem, ha nem, akkor kihagyom ...
(mindegyikre ezt írják)de ha van jobb ötleted beszerzésre, ne tarsd vissza.
-
zefran
tag
válasz
CoolBoy323 #6833 üzenetére
Ha jól tudom az android 10-nek Q a neve.
-
zefran
tag
válasz
CoolBoy323 #6830 üzenetére
Igen, a 10-es androidnak valamiért visszaugrott a verziószáma. Gondolom itt a "Q" a lényeg.
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #6802 üzenetére
mikor elkészül a képernyőkép jobb felsősarokban az előnézeti kép alatt két gombot látsz. első ebből a Görgetés.
-
Ricardo
titán
válasz
CoolBoy323 #6802 üzenetére
Ha jól emlékszem,ez a 11-es MIUI- val jött.
-
Ricardo
titán
válasz
CoolBoy323 #6788 üzenetére
Akkor nem reszeltek. de pár ikont átrajzoltak.
-
Trailblazer
veterán
válasz
CoolBoy323 #6727 üzenetére
Végülis fentebb csak két ízben szögeztem le, hogy nem kívánok a MIUI-val foglalkozni tovább használat szintjén...
-
rin33
senior tag
válasz
CoolBoy323 #6727 üzenetére
-
IOX
tag
válasz
CoolBoy323 #6684 üzenetére
Köszi ez megtörtént most. Hogyan tudom a telefonnal felvett hangot átrakni laptopra.
-
IOX
tag
válasz
CoolBoy323 #6684 üzenetére
Másik XIAOMI-t felismert. Telefonon van valami beállítási lehetőség?
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #6595 üzenetére
valami zárt körű tesztváltozat biztos lehet, de szerintem idén felejtős már 10 alapú megjelenése.
-
gvereb1
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6543 üzenetére
Próbáld meg azt, h kiveszed a contact sharinget pl, bt hangszóró val nekem is szarakodik néha, mert ezt bepipálja
[kép] -
RTG
tag
válasz
CoolBoy323 #6510 üzenetére
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #6501 üzenetére
mi volt az alaphelyzet és mi változott?
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #6494 üzenetére
megy, igen.
-
tomboy0013
veterán
válasz
CoolBoy323 #6370 üzenetére
Akkor 2 óra múlva lefeküdhetsz 😁
-
tomboy0013
veterán
válasz
CoolBoy323 #6363 üzenetére
Szerintem elég logikus hogy kevésbé zavarja este az ember szemét mint egy nagy fehér felület. 🙂
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Pl ha sötét van kevésbé vakítja a szemem, alacsonyabb fényerőn, mint ha fehér lenne a háttere.
+ ha esetleg fekete telefont veszel, és notch-os, dark mode esetén jobban "elrejtőzik" a notch, mivel olyankor a statusbar is fekete lesz
-
lócitrom
őstag
válasz
"Amoleden van értelme,..." ha csak tiszta fekete tartalmakat kell megjelenítenie a kijelzőnek.
a jobb olvashatóság miatt jó, nem azért, mert fekete. hozzáteszem Nokia telefonokon nőttem fel, ott nem volt ez a puritánság és elég sok színes téma volt, így nem csak fekete és fehér közt lehetett variálni. Android esetében én ennek is tudok örülni.
-
Trailblazer
veterán
válasz
CoolBoy323 #6317 üzenetére
Fel is ment. Igen ám, de a felhasználói szerződéseken nem enged túllépni, a buttonra nem lehet rányomni. Próbálta már ezt más is?
Szerk.: Nagyobbra vettem a fontot, így már engedi. Ki érti ezt?
-
Trailblazer
veterán
válasz
CoolBoy323 #6317 üzenetére
Köszi, megvan!
-
twollah1976
őstag
válasz
CoolBoy323 #6270 üzenetére
A turelem BUGot terem.
-
Ricardo
titán
válasz
22-31 között.
Egyébként én isvárom, kíváncsi vagyok milyen.
-
lócitrom
őstag
válasz
ha jól emlékszem 3S vagy 4X óta látlak, de arra szerintem te is emlékszel, hogy mennyire tartották magukat időpontokhoz....hát nem nagyon. 2-6 hónap csúszás belefért átlagosan eddig is
-
Trailblazer
veterán
válasz
CoolBoy323 #6205 üzenetére
Magisk hide, Magisk app elrejtés, Telekom app adatainak törlése, recoveryből cache+dalvik törlés, valamint ugyanott /data/system/package_cache/1 tartalmának törlése.
-
10.10
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6203 üzenetére
Szia.
Én is ma frissítettem, aztán a root miatt nem indult el.
A következőt csináltam: Rendszer - App - Telekom - Leállítás - Clear cache, Clear Data - telefon újraindítás.
Aztán Magisk pipa - megint újraindítás - azóta működik. -
válasz
CoolBoy323 #6066 üzenetére
Lehet úgy voltak vele, hogy meglévő alkatrészrendelésekből összeraknak valamit.
Én ettől függetlenül nem cserélném le most semmire, teljesen jól üzemel.
Kapni fog MIUI11-et is, szóval nem rágom magam azon mikor. Teszi a dolgát eddig.
-
gekkoXT
senior tag
válasz
CoolBoy323 #6076 üzenetére
Az nem az. Előzőnél a beállítások menüben a speciális alatt volt a pro mód bekapcsolása. Meg kb ezerszer több beállítási lehetőség volt már csak menüben is.
-
gekkoXT
senior tag
válasz
CoolBoy323 #6074 üzenetére
Nekem még egy régebbi van fenn, és itt most nem találom, hogy hogyan kell a profi beállítási opciókat előhozni (zársebesség,...)
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Én se értem, már egy ideje úgy érzem le van szarva ez a brand, pedig szerintem elég népszerű telefon lett. De lehet ezért mondták akkor hogy támogatják a custom romokat... Bár lehet az se segít hogy ennyi telefont fosnak ki. De szerintem szoftverben sose volt erős a Xiaomi.
-
Ricardo
titán
válasz
Ma jött global stabilra a szeptemberi biztonsági frissítés.
-
Ricardo
titán
válasz
CoolBoy323 #5818 üzenetére
Mivel fizikailag nem tud ennyit nem lehet más csak felskálázás.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
CoolBoy323 #5810 üzenetére
Mert a telefongyárak nem mehetnek tönkre, különben nem kellene.
De gondoljunk bele volt 4 szürke árnyalatos kijelző, majd 16, azután lett 4096 színű kijelző, és az akkor akciósan volt 110 ezer forint.
A telefon gyártok jövőre is ránk fogják sózni a 100+1 kamerás mobilt 500 maggal.
És ez nem utolsó sorban azért akár 30-60 ezer forint plusz adóbevételt is jelent az országnak. 1 évben, 1 személytől, és ha csak 100 ezren lecserélik a mobilt.... -
ZsyfKo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #5810 üzenetére
Ki akartam próbálni.
-
arni1
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5759 üzenetére
Felajanlottak hogy ha tovabbra is elofordul akkor vigyem vissza, de mondtam h ide semmit, inkabb eladom viszlat.. hirdetem is egy ideje de aproert nem adom, tovabba baromi jo kis eszkoz ez, ha benyelne a xiaomi, wayteq akarki h szar az nvt tipusu kijelzo...de ez mar mas teszta.
a lenyeg, hogy 2 hettel ezutan nagyjabol elojott a sargulas, bevittem, elvettek, kijelzocsere lesz elvileg ha most sem csinaljak meg akkor fogyasztovedelemhez fog vinni az elso utam.
Rin33: igen egy rakas sz*r a kijelzo, nem lehet pontosan gepelni, most a ceges galaxy a7esemet hasznalom, ertelmesen tudok rajta gepelni, nem kell 5 szobol 6ot kijavitani, tovabba elkapott egy idoben a pubg laz, az is sokszor mellelott emiatt, ipaden kiraly, mas telon kiraly csak ezen ilyen. Remelhetoleg a masik tipusu kijelzot kapom, vagy a miui 11el javitjak. Ha nem akkor soha tobbet xiaomi, amig nincs itt rendes kepviselet mert a xiaomishop is a wayteq szervizzel gariztat.
-
arni1
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5754 üzenetére
Tekintve, hogy visszavittem mar egyszer ghost touch, touch lag problemaval videoval bizonyitva, sot a helyszinen is megmutattam, bevettek, majd 1 het utan felhivtam oket, azt mondtak h tesztelik de ok nem tapasztaljak akkor mondtam h keszitsek ki a telefont , munka utan ott vagyok erte.. full toltessel adtam oda, ~5 ora sot volt rajta. Most megkerdeztem hogy tuti cserelve lesz e, kulonben itt sem hagyom.
hacki87:
ez mennyire tuti? Mert nekem 1 evet ir a garipapir de kikuldtek kulfoldre. -
hacki87
senior tag
válasz
A gyári xiaomi szerviz Lengyelországban van ezért küldik ki és amire 2 év gyári van az megy Lengyelországba. Az enyém amin még plv1 év gari van azt a WayteQ szervizeli a gubacsin.
-
lócitrom
őstag
válasz
szerintem te is látod, hogy a Xiaomi logisztika terén maximum a gyártást tudja megszervezni. bár az EBBG-BOE-Tianma LCD mizériát azt én azóta sem tudom feldolgozni. ezen felül minden elég döcögős. vagy ha igaz, amit az okosok mondanak, akkor a gyártónak valamiért nem is érdekes ez, csak nekünk probléma.
-
arni1
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5752 üzenetére
Augusztus 8-an adtam oda, 2-2 es fel hetet mondtak mert kulfoldon szervizelik elvileg. Szerdan ranezek az onljne feluletet hogy all, aug 20 miatt sok valtozas nem lesz.
-
arni1
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5750 üzenetére
Augusztus 24-et, bocsi.
-
V@ns
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5728 üzenetére
Azt a k@!va
(Köszönöm a linket!)Azért az kemény, hogy két kijelző árából kis túlzással megvan maga a teló...
-
porse
őstag
válasz
CoolBoy323 #5728 üzenetére
[link]
itt 25, bár kérdéses a minőség. -
V@ns
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5724 üzenetére
Van esetleg tipped, mennyibe fáj egy gyári kijelző csere?
-
sgergi
veterán
válasz
CoolBoy323 #5677 üzenetére
Nekem van, küldök pü-t.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5517 üzenetére
Működött, köszi a tippet ;)
-
fPApi
őstag
válasz
CoolBoy323 #5505 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond. Valami energiatrakarékos beállítás lehet (a telefonnál), ott keresgélj.
-
Trailblazer
veterán
válasz
CoolBoy323 #5448 üzenetére
Gondolj arra, hogy a kijelző túlélte, és az nem Nillkin áron van...
-
Alonso69
senior tag
válasz
CoolBoy323 #5388 üzenetére
EU Globál stabil 10.3.5 [link], ha csak a MIUI jöhet szóba.
-
Ricardo
titán
válasz
CoolBoy323 #5321 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest