- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alonso69
senior tag
Csinálj egy teljes törlést
Format data "yes" kell beírni. (mindent töröl)
A TWRP-ből a recovery-t újrainditani.Ezután biztos, hogy látható lesz a mem.kártya vagy a külső meghajtó.
Előtte,mint már írtam a kártyára vagy a külső meghajtóra kell rakni mindent.Később már lehet a belső tárhelyet is használni tárolóként,a full wipe-nél már a recoveryben a speciális törlést kell választani, azon belül mindent lehet törölni..... kivéve a belső tárhelyet.
-
Alonso69
senior tag
Szia.
Mem.kártya vagy pendrive-ra rakd a ROM-ot, ha a "leformázni mindent" -el a belső tárhelyet is törölted, ezt ugye nem tudhatom.
A TWRP-ben látható kell,hogy legyen a belső tárhely/Mem.kártya /pendrive
A telepítendő Rom/Gaaps/Magisk/DFE/mentések is ott kell, hogy legyenek, különben nincs mit "felrakni" -
rin33
senior tag
Hmmm... A Lineage előtt a CyanogenMod volt alapból rootolva, a LOS-hoz már egy zipet kell felrakni (Lineage/Extras-ban tölthető le), sztem arra gondolsz, hogy emiatt már alapból lehet a tiszta LOS-ban is valami ha csak feldobsz egy zip-et és már a fejlesztői beállításokban ott a root jog...
Mondasz valamit... A Pixel Experience viszont nem LOS alapú, ott sztem ez nem áll fent. -
ZsyfKo
senior tag
Próbáltam sok kernelt, van ami teljesítmény centrikus, de azoknál sokszor előforduot fagyás vagy melegedés, vannak akku barát kernelek, kinek mire van szüksége. Nekem azért jön be az Arter mert szerintem ez a legjobb középút teljesítmény és akku időben, de ez csak a saját véleményem.
-
ZsyfKo
senior tag
A plus verzió több beállításai lehetőséget nyújt, sokan azt használják most, a Caf pontosan nem tudom mi ha jól emlékszem még tisztább rendszer és kifejezetten erre a procira fejlesztve, de az a projekt halott.
Amúgy a Pixel rommal nem nyúlsz mellé nagyon népszerű és nagyon stabil rom. Ami még nagyon jó a Nitrogen Os, Aosip, nekem ezek jöttek be. Ha rám hallgatsz cserèled a kernelt Arter r9- re nagyon jó. -
ZsyfKo
senior tag
Magisk TWRP-ből flashelhető root.
Más:
Pixel béta rom Android 10, délután raktam fel, root nincs, Anx kamera nincs, Gcam videó felvétel nem működik de más kamera appal simán megy. Ezeken kivül minden rendben eddig.
Telepités: Full wipe, Data formázás, ha nem 10.3.7es Firmware van akkor azt flashelni utána rom telepités. [link] Rom -
ZsyfKo
senior tag
Los-t felejtsd el leállt a xiaomi telefonok támogatásával. Amúgy van olyan custom rom amit eltudja rejteni így a notchot, de most pontosan nem tudom melyik, talán a Crdroid ott nagyon sok beállítási lehetőség van vagy az AospExtended, mostanában elég sokat kipróbáltam és nem emlékszem melyik volt. Ha nem akarsz rootot ne rakd fel a Magisket vagy magisk nélküli Dfe-t használj, de dfe se kell ha tiszta telepítésnèl nyomsz egy format datát.
-
lócitrom
őstag
arra gondolsz, hogy a notch úgymond elrejtése megoldható-e? ilyet tud gyárilag a MIUI.
Beállítások > Képernyővezérlési mód > Képernyőkivágás elrejtésebár nem ugyanígy valósítja meg. notch alá lövi be. sötét mód bekapcsolásával érhető el hasonló hatás, de az csak a rendszert és rendszeralkalmazásokat érinti.
ha az a kérdés, hogy ezzel a mod-dal vannak-e így is ikonok, akkor a válasz igen. elméletben úgy is megmaradnak.
-
lócitrom
őstag
MIUI-hoz vagy EU-hoz. 1 vagy 4 javasolt. vagy legfeljebb a 3. az 1 lényegében csak javítja a MIUI hiányosságát, a többi meg némileg átrendezi, hogy mi hol jelenjen meg. a többi plusz funkcióval van ellátva, de ehhez már érdemes elolvasni a leírást. a képek igazából nem egyértelműek. próbáltam volna megkérni a fejlesztőt, hogy igazítsa már a leírást a jelenleg elérhető csomagjaihoz, hogy világos legyen melyik mit tud, de francia és ahogy látom nem nagyon érti az angolt... így én nem kezdtem el vele egyezkedni.
a telepítés egyszerű: letöltöd a csomagot és TWRP-ben felteszed, gyorsítótárat törlöd és újraindítás után teszteled. rizikó nemigen van.
-
lócitrom
őstag
hivatalos LOS build-ben root? az érdekes... biztos, hogy nem valami módosított vagy fork?
elméletben ezt a lekerekítés dolgot alapból el lehet érni fejlesztői beállításokban. Képernyő kivágás szimulálása, elméletben. azzal kell szórakozni picit.
MIUI-ra felpakolható olyan mod (root nélkül), amivel relatíve normálisan meg van oldva ez a notch mizéria.
-
lócitrom
őstag
a legenda szerint az EU rom egyedül az, ami még elfogadott és telepíthető jótállás bukása nélkül. de mivel ez magyarország meg nem nagyon szeretnek foglalkozni a telefonok javításával (pláne ha Xiaomi) és hasonlókkal, ezért kb. mindegy mit csinálsz vele, onnantól, hogy nyitottad sok esetben buktad. ahogy a kolléga is említette eltakarítható minden nyom nélkül Mi Flash segítségével. egyben zárni kell vele a rendszertöltőt, ha garancia miatt visszaküldenéd. tudomásom szerint nincs külön memóriaterület, ahol jegyezné a módosításokat. meg úgy tudom ez náluk annyira nem tényező. nem is könnyű elcseszni a telefont ráadásul.
-
Alonso69
senior tag
Nincs mit.
A Másik X3.4 Port Mi8 Rom -ról röviden.
Nagyon gyors,a hangzás ami tényleg kiváló,(füles és hangszóró is)Arcfelodás, Gcam, AnX kamera tökéletes.
Az automatikus fényerő ingadozás az egyetlen hiba,de azt ha kikapcsolom, akkor nincs gond.
Beállítások lehetősége majdnem olyan, mint a custom rom-oknál,egy pár [kép][kép][kép][kép][kép][kép]
Minden napi használatra is ajánlott, angol, német, orosz nyelvtudással. -
-
NemMo
őstag
-
tomboy0013
veterán
-
atiska007
senior tag
1.-nem root kell, az teljesen más
bootloadert kell nyitni.
2. Igen, a beta romra automatikusan megkapod a final buildet (is)
3. Gcam lehet nem fog látszani, a play szűri a kompatibilis/inkompatibilis eszközöket, lásd anno asphalt 9 para. Aztán lehet mégis látható lesz... Ha nem, akkor gugli a barátod: gcam apk és tadam -
Csomó olyan dolgot említ persze, amivel itt nagyrészt mindenki tisztában van és egyébként sem hiszem, hogy aki már ilyen, mondhatjuk szerintem réteg telefont vesz és nem pedig valami hájpoltabb Samsung-ot, az ne lenne tisztában azzal, hogy mik az előnyei és hátrányai a telefonnak.
...bezzeg a háttérfény szivárgást nem említi, de már be is fejeztem, mielőtt repülnének a kövek.
-
Alonso69
senior tag
Kijelző téma lezárva.
részemről.
Mozi optimalizáció Beállítások/
A telefonról/Miui verzió 7-szer ráböksz és ön fejlesztő felirat, ez után/további beállítások/fejlesztői beállítások /Miui optimalizáció.[kép][kép]
De biztos.hogy nem ez a gond,mert nálam be van kapcsolva és mégis felébreszti a telót ha jön üzenet. -
-
perovics
csendes tag
Ma írtam a Lurdy házi boltnak, azt írták, hogy november közepén érkezik. Én megvárom, mert armored editition-t szeretnék, és azt máshol nem láttam. 119.900 lesz.
Miért armored:
- nagyon szeretem az ugyanilyen kinézetű Oneplus carbon tokomat, jó a fogása, szép, és két év strapa alig látszik rajta
- kicsit vastagabb, mint a normál, talán strapabíróbb, tok nélkül szeretném használni, csak képernyőüveggel
- 5 ezerrel több, mint a sima kiadás, nem sokkal több, mint egy jobb tok -
tomboy0013
veterán
Én a 64GB-os verziót vettem 110-ért, szerintem egyáltalán nem túlárazott. Az a plusz egy év garancia (plusz az utólag tapasztalt hozzáállás) miatt nekem megérte az a 6 körüli többletet mint amennyiért a legolcsóbb GSM bolt adta akkor mikor vettem. A 128 gigás már valóban sok 130 körüli összegért.
(#1322) Bagoly01: Ez mind szép és jó de láttunk már olyat aki ilyet állított és mégsem tartotta magát a dologhoz(Honor), plusz az a nyilatkozatuk, hogy a fényszivárgás szoftveres probléma azért aggaszt kicsit, ki tudja mik meg nem fordulnak ezek fejében
-
Pocokk
tag
Én rákérdeztem a Turbadonál, hogy jár-e garanciavesztél bootloader nyitással/rootolással és ezt válaszolták:
"A hivatalos Xiaomi álláspont szerint ki lehet nyitni a bootloadert, lehet rootolni ès le lehet cserèlni a szoftvert custom rom-ra, megmarad a garancia, de szervízbe küldès előtt vissza kell állítani gyári állapotra.
Szóval csak úgy érvényes, ha a gyári állapot visszaállítható.
Üdvözlettel,
A Turbado-csapata"
-
Saccco
nagyúr
-
tomboy0013
veterán
Én a Turbado-ot ott vetettem el, hogy céges vásárló esetén plusz pénzt számolnak fel a garanciáért ha szükséges, alapból csak szavatosság van.
Ilyenektől már elvből nem vásárolok. Az Alza viszont megelpően korrekten kezelte a dolgokat a telefoncserénél, plusz van garancia is 2 évig jogi személy esetén is. -
Bagoly01
senior tag
Wayteq csak akivel leszerződött annak javít igen. A mi store, Eustock.. de ez még mindíg nem gyártói garancia. Természetesen nem akarok vitázni, mindenki azt gondol amit akar. A megbízható boltot csak azért mondtam, mert a hozzáállás a lényeges számomra. Pl sokan dícsérik a Turbado-t más fórumokon is sokan írták hogy gond volt a készülékkel, és szó nélkül ki cserélték ahelyett hogy összegányolták volna. Természetesen mindenki ott vásárol ahol neki jó, és ahol akar. Minden leendő vásárlónak jó, hiba mentes vásárlást kívánok!
-
Alonso69
senior tag
Szia.
A garancia kérdés,én felhívtam az üzletet ahol lett vasarolva,a Turbádo-nál van garancia vesztés tudtommal.
Bevilágitás* nálam nincs ilyen.
A duál sim +mikro SD holnap kipróbálom (hátha megy ,nekem is jól jönne)
A záridő pár :[kép]
(L:/dl/upc/2018-10/486030_screenshot_2018-10-25-18-57-15-547_com_android_cam.png)[kép](/L)[kép]
A hangzás szerintem nagyon jó,viper Android és a dolby atmos is megy root-al .
Tok fólia .én az Ali-rol rendeltem kb.2-3 hét mire ideér.De van itthon is ,olvas vissza és megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged