- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
-
arni1
aktív tag
Visszaérkezett 28-án a telefon, ugyanúgy nvt érintőt kaptam vele, nem érzékelek problémát egyelőre.
Viszont továbbra is el szeretném adni, más márkára váltanék.
Mit érhet jelen állapotában a készülék? Új kijelző+érintő, kivülről hátlapon egy két apró pöttytől eltekintve makulátlan, minden tartozékával , még ~15 hónap garival, 3 tokkal. Kék 6/128gb-os
-
CoolBoy323
nagyúr
Sajnos verni kell az asztalt ha valamit el akarsz érni. Egyik cég sem szeret gariztatni...
Én anno egy vga-t gariztattam, 6 hét után bementem, és akkor most vissza zsé, vagy "felgyújtom a helyet"
A lényeg: Tökösnek, keménynek kell lenni, nem hagyni h az legyen amit ők akarnak.
Fogyvéd törvény olvasgatása ajánlott...
-
Nekem is ha hozzáér a füles kábele a kijelzőhöz, akkor történhet olyan, hogy beleteker/megállít/számot vált, de olyannyira véletlenül sem zavar dolog, hogy ez miatt beadjam valahová, mert ezt leszámítva abszolút hibátlannak tudom a készülékemet és tudok figyelni arra, hogy ne érjen a kábel a kijelzőhöz.
Tudom, hogy "ne én alkalmazkodjak a telefonhoz" elv, de esetleg fontolóra vehetsz valami vez. nélküli füles vételét is, mert ehhez a telefonhoz szvsz megéri alkalmazkodni mégis. 🙂
------------------------------------------------
Kijelzővédő témához:
Én is ilyen filléres üveget használok és bő fél év alatt is még csak az elsőt "koptatom", de még most is olyan, mintha új lenne, még a széleken sincs sehol sem csorbulva. -
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
nem tudom mi az a faktor, ami ezt kiváltja ezeknél a telefonoknál, de itt nem arról van szó, hogy az az adott kábel meg a zene vagy az esetlegesen feltételezett fals érintések/szenzor meghibásodása az, amit tapasztalsz. valamilyen paraméter okozza, amit konkrétan én magam sem ismerek jelenleg. de egy biztos: Xiaomi mióta valamilyen Gorilla Glass-t (már ha az egyáltalán) alkalmaz, azóta nem egy telefonja ilyen. tehát rugózhatsz ezen, de az az igazság, hogy nem működésben fellépő hiba és nem olyasmi, amit javítani lehetne/kellene.
fórumtársak meg azért nem jelzik, mert a fórumtársak java azt is jelzi és említi itt rendszeresen, hogy már jelenleg is használ valamilyen üveget vagy hamarosan használni fog és nemigen derül ki adott esetben ez az anomália.
Redmi 3S esetében még valami plexi volt. azzal nem volt gond. aztán járt nálam kettő darab 4X, mindkettő ilyen volt. majd kettő darab F1 volt nálam, utóbbiból egy azóta is nálam van, mindegyiknél tapasztaltam ezt. csak különösebben engem nem foglalkoztatott.
-
lócitrom
őstag
marhára nem néztem meg korábban, mikor erről írtál, de ez normális. nem tudom pontosan hogy működik az érzékelő, de mivel évek óta minden telefonom üveget kap, így ez nekem is csak addig tűnt fel, míg nem volt rajta üveg. nem hiba valóban. talán ez valamicskét segít. valóban nem hazudtak, mert ez nem hiba.
-
arni1
aktív tag
Beadtam a telefont a szervizbe, 1 hét "teszt" után (ami azt jelenti bekapcsolt kijelzővel nyomkodták 1 hétig, na persze) nem érzékelték a hibát, holott a helyszinen is megmutattam nekik a hibát, plusz a videót is. Azt mondják, hogy a kábel érintése normális, nekik is csinálja. Na ilyenkor mit lehet csinálni? Nem akarják kicserélni a kijelzőt..
Elmondtam nekik hogy ha nem lenne baja akkor nem adtam volna be.
-
PioDVD
senior tag
Mennyire erős/merev? A firstphone-nál tudtam venni tokot, a gyárinál jóval vastagabb/merevebb, de a régi zte-m gyári tokja még inkább az volt.
A vastagság egyáltalán nem érdekel, az lenne a jó, ha elől a képernyőnél jóval magasabb lenne, ha véletlenül tökéletesen pofára esne, ne érhessen földet az üveg.Olyan tokot nem látott valaki, ami a hátsó kamerát védené valami elfordítható/felhajtható leffentyűvel? Rear camera saver cover nem az én barátom.
-
w333
félisten
Csak a frissebb Dev. verzión működik normálisan a Gcam ... a Mi Mix 3 kamera libek, még a stabil pitében nincsenek benne ahogyan a Night mód sem !
Szóval vagy vársz 1-2 hónapot a köv. frissítésre vagy felrakod a Dev verziót !
Dev is tökéletesen használható, nincsenek benne hibák és hetente jönnek a frissítések, míg a Stabil kiadás általánosságban kb. 2 havonta frissül !
-
Beri
addikt
Ha nem használtál semmi fejegység-átkúró szolúsönt (van olyan megoldás, hogy hívásnak kamuzza a zenét és akkor a fejegység elhiszi neki, hogy csak hazatelefonál mint ítí és hajlandó játszani amit csak akarsz), akkor tényleg a telefon csinál rosszul valamit. Emlékszem, fordokban volt olyan, hogy csak hangutasítással lehetett a zene lejátszását bekapcsolni, nem volt a menüben semmi ilyesmi, hiába kerestem. Aztán a gugli segített. Miután átállítottam a német bérautó nyelvét angolra, meg is értette a villanynéni, hogy mit akarok tőle és játszotta a mötált
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Revolut
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged