- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
Aliexpress-rol rendeltem NOHON akksit, igaz, hogy masfel honap volt, mig megjott, de rendben van a cucc, meg csavarhuzok, meg egy muanyag rud is van benne, amivel szet lehet nyitni a telefont. Magarol az akksirol meg nem tudok nyilatkozni, nem volt idom kicserelni, plusz mar megvan a telo utodja is, de sokan ajanlottak itt, a forumban, ezert esett erre a valasztas.
-
gekkoXT
senior tag
Majd nézz már rá kérlek, vagy akár fotózd le, ha megjött. Kíváncsi vagyok rá, hoyg tényleg original-e.
Amióta az edigital és az emag egy cég, én kicsit szkeptikus vagyok. emagon sok a beszállító, akiknek termék adatlapjainak a hitelességét meg nem feltétlenül ellenőrzik. "Ja pocophone akku, ja gyár. mármint olyan mint a gyári" -
atiska007
senior tag
szerintem a 362 ciklus elég neki (1év)...
Tudom, hogy szoftveres mérés és nem 100% pontos, mintha hardveresen lenne rámérve, ez nekem csak tájékoztató jelleg.
Azóta használom ezt az appot, mióta a Nexus 6-om 40% töltöttség mellet kamerát indítva teljesen mindig leállt, töltőre rakás nélkül meg már el sem indult.
Annyira elvakult meg nem vagyok, hogy ennyire fanatikusan százalékozzak.A kérdésem inkább arra vonatkozott volna (akár app méréssel alátámasztva), hogy egy egy éves telefonnál másnál mit produkál az akksi. Mivel nálam már érezhető, hogy nem bír annyit azért, mint régebben. ÉS nem tudom teljesen az újabb sw-re fogni.
-
PioDVD
senior tag
Kösz a figyelmeztetést, figyelek majd.
Még egy gondom akadt:
Megint belassult az egyik alkalmazásom. Törölni akartam, de nem teljesen sikerül. Először sima törlés, de emlékezett a behelentkezési névre. Másodszor minden adat törlés, eltávolítás, de így is. Nincs mentve a jelszó, elvileg nem onnan szedi.Hogy lehet egy app-ot tényleg teljesen törölni?
-
PioDVD
senior tag
-
D1L1ZS
őstag
Szia!
Ha valamelyik stabil MIUI van rajta, akkor OTA, ha esetleg nem talál, akkor fentebb lócitrom fórumtárs linkelte és a gyári frissítő appal is fel tudod rakni. Előtte adatokat mentsd le.
Telepítés előtt ajánlatos mindenféle képernyőzárat, ujjlenyomatot, google kétlépcsős azonosítást kikapcsolni!
-
rin33
senior tag
-
Szia!
Régebben voltak olyan modellek, amiknél alul a kijelzőben erősebb volt a bevilágítás, de az is inkább csak homogénebb, szürke színeknél tűnt fel legtöbbeknek.
Mostanra amúgy nem hallani erről, szóval lehet csak a korai modellekre volt jellemző.Egyéb típushibára nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- HiMedia lejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest