- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Alonso69 #6215 üzenetére
PE nem butitott hanem pontosan olyan rendszer ami pixeleken is fut. Ezért sem kell gapps.
A telefonnal nagyon meg vagyok elégedve ,maximum az össze szerelés amibe bele lehet kötni . Kameraban is eléggé ott van , ismerős Galaxy a80 vett azt is körbe veri gcammal .
A gcamos kérdésre van válasz esetleg ? -
wjoe
tag
válasz
Alonso69 #6084 üzenetére
Köszönöm a linket!
9.6.27-es weekly EU béta ROM-ról szeretnék váltani. Maradnék MIUI vonalon és a Revolution OS-re esett a választásom.
Azért kértem a fastboot ROM-ot, mert szerettem volna követni [(#3969) lócitrom] leírásából az alapozást. Gondom, hogy egy ideje nem tudom duplakoppal elaltatni a telefont, ezért a power gombot kell használnom, ellenben a duplakoppos ébresztés még működik és nem szeretném, ha ez bibi átöröklődne az új ROM-ra
Ugye ennek a gyári ROM-nak a felrakása nem zárja vissza a bootloadert?
Egyébként a REV.OS-t ajánlott a saját recovery-jével feltenni, avagy jó a TWRP (jelenleg ez van fent) vagy az ajánlott Orange Fox recovery?
-
RTG
tag
válasz
Alonso69 #6018 üzenetére
Hali !
Hátha másnak is érdekes lehet : az egész cucc faxa, minden működik benne, kivéve két dolgot : SafetyNet check-en mindkét esetben bukik.
Illetve a kernelt csak tegnap tettem fel : azóta a Google play protect tanúsítvány is bukó. Utóbbi kellemetlenebb, semmit nem enged telepíteni playről... -
lócitrom
őstag
válasz
Alonso69 #5778 üzenetére
ja, ez a baj. legalább gyárilag lenne már ez megoldva végre. a mi-globe mod-ja működik persze, de ez még mindig nem az igazi. az arányokon javíthatnának meg tök jó lenne, ha a téma monokróm színtémáját használná. de elmegy. jobb, mint a semmi.
(#5779) Trailblazer
ez jó lenne, de az marha érdekes kérdés, hogy valóban megy-e. ez a fejlesztő tag engem kiidegel azzal, hogy állandóan discounted az állítólagos mod-ja, néha meg nem és győzzem megtalálni a működő és megfelelő szarját, ami tényleg aktuális és kinéz valahogy.(#5781) Trailblazer
ezt én már taglaltam, csak vagy senki sem használ kb. MIUI-t vagy nem használ sötét módot vagy gyárilag leszarják (mármint a fórumtársak), ha ír valaki a témában. első kettőt egyébként nagyon kétlem. na de mindegy. itt és itt taglaltam. közben pedig választ is kaptam, de máshol. a teli ikonok, amiket a kolléga képén látsz az a gyári Pocophone F1 téma részei. a sötét mód aktiválását követően viszont összeférhetetlenség miatt átvált az alapértelmezett (vízszintes rovátkás hülyeségekre) ikonokra a rendszer. állítólag ez is Android szintű probléma, de valószínűsíthetően foltozható lenne, hisz ha sikerült egyedi ikonokat csinálni, akkor a téma ikonjait is valahogy meg lehetne hegeszteni. ezt a Xiaomi nem teszi persze. tehát végeredményben vagy simán fehér alapon használod a Pocophone F1 témát, ha szeretnéd a teli ikonokat látni vagy marad a gyári ikonsor sötét móddal, egyebekkel.ja míg írtam rájöttetetek...
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Alonso69 #5628 üzenetére
Én a 07.29es stabilt használom, azóta új, stabil nem is jött és ezen tökéletesen működik minden. Los az alapja a Stock custom romok egy részének és ők most variáltak valamit nagyon is a telepítő 300megával asszem vendort építettek bele és lehet hogy az is valami saját custom vendor, de ahogy olvastam igyekeznek orvosolni a problémát.
Úgyhogy ha valaki Crdroidon gondolkodik akkor a 07.29es 5.6os verziót ajánlom 10.3.6os vendor-firmwarel tökéletesen megy minden.
-
Alonso69
senior tag
-
-
rin33
senior tag
válasz
Alonso69 #5482 üzenetére
Ha az általam linkelt vendor-firmware a teljes gyári ROM-ból van ki szedve és csak arra való hogy a legújabb vendor alapra rakj fel custom ROM-ot akkor nem kell felrakni, ha a legújabb Miui-ról térsz át pl. PE-re de ha ez egy custom vendor-firmware ami a custom ROM-okkal való kompatibilitáshoz való akkor viszont kell... Ezt nem tudom..
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged