- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoXT
senior tag
válasz
Trailblazer #6733 üzenetére
Csak azért kérdezem, mi nem tetszik neked a Miui-ban mert én nem raktam más romot rá és mivel csak más gyártók telefonjairól van tapasztalatom, szerintem a Miui felülete, kezelhetősége köröket ver a stock rendszerekre. (OnePlus-t nem próbáltam még) Szóval, a kérdés, hogy mi az ami jobb szerinted és miért?
-
blackfly
tag
válasz
Tudnál küldeni a legfrissebb OxygenOs hez egy linket ahol letölthete? Amit Telegram on ad az mind halott nekem.
-
rin33
senior tag
válasz
Trailblazer #6737 üzenetére
Tavaly nyáron használtam utoljára Miui-t és nekem most új, hogy van újra Témák, csak ezért írtam. Amúgy nekem is jobban bejön az Oxygen vagy pl. az Evo X.
-
rin33
senior tag
válasz
Ebben már van Témák app alapból, nem kell a régiót átállítani.
-
gekkoXT
senior tag
válasz
Trailblazer #6729 üzenetére
melyik gyártó milyen gui felülete tetszik neked, ha a miui-t te ósdinak tartod?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Trailblazer #6725 üzenetére
Megnéznéd? Mert sokunkat érdekelne. Arc alapú feloldást imádom én speciel. Ezért se cseréltem még le
-
tomboy0013
veterán
válasz
Trailblazer #6725 üzenetére
Végülis új funkciót már úgy sem kap a teló, úgyhogy felesleges tovább frissítenem. Cs*sszék meg
-
tomboy0013
veterán
válasz
Trailblazer #6723 üzenetére
Kínai régióval se megy?
-
lócitrom
őstag
válasz
Trailblazer #6719 üzenetére
+1
-
rin33
senior tag
válasz
Trailblazer #6719 üzenetére
Igen, pl. Redmi 4x-en 7.1 nougat van de ugyanezt a felületet ,,húzták rá", így a felhasználók azt látják ,,sokáig kap rendszer frissítést" de a Nougat előbb-utóbb elavult lesz és akkor hiába az új felület, ha az appok már nem fognak optimalizáltan futni stb...
De amikor meg maga az Android frissül akkor meg kb. semmit nem vesznek észre a felhasználók... Mondjuk a custom ROM-oknak jó lesz ha van 10-es forrás.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Trailblazer #6679 üzenetére
Én először a microg-t telepítem aztán a vancedet, nem tudom hogy ez számít e bármit is .
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Trailblazer #6676 üzenetére
Ha sima apk-t telepíted akkor nem mutatja a playben.
Én ezt a verziót használom és ez eddig minden romon működött.
link -
batai15
félisten
válasz
Trailblazer #6676 üzenetére
Én eddig simán felraktam a youtube mellé apk telepítéssel,és soha nem volt gond ,most viszont 10 alatt FC a jutalom .
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #6673 üzenetére
Aha, a teljes fullscreenben fotózást nem szereti. 4:3, 1:1 és 16:9 jó csak. Ezen azért nem ártana csiszolni.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Trailblazer #6670 üzenetére
Nekem a legfrissebb Evo van fent azzal megy a 164es anx.
Vancedből a root nélkülit használom amihez microg kell az is eddig az összes romon ment. -
lócitrom
őstag
válasz
Trailblazer #6666 üzenetére
ja, GDPR. bár sanszom van rá, hogy már az eddigi jogi követelményeknek sem felelt meg. legalábbis EU szinten elég komolyan voltak kezelve eddig is a dolgok. furcsamód az EU MIUI-ban engedélyezve van. mondjuk engem nem zavar, ha a kínaiak nem tárolgatják. viszont azt nem értem egyelőre, hogy pontosan hogy lehet egy infrás lenyomattal visszaélni.
-
rin33
senior tag
válasz
Trailblazer #6633 üzenetére
OOS Pie és a Pixel4 ROM-ot használtam, nagyon gyorsak de merültek is, kb. 6-7 óránál nem volt több a SOT (kijelző-idő), most az Evolution X van fent, nem érzem lassabbnak de úgy tűnik simán 9 óra felett lesz a SOT.
-
batai15
félisten
válasz
Trailblazer #6629 üzenetére
Dec 12 szedtem le.
-
batai15
félisten
válasz
Trailblazer #6573 üzenetére
Most a pixel is meg makacsolta magát nálam ,pedig az pie ,most az utolsó ota nem bűvös nekem .szóval vissza rakom a miuit ,aztán azzal is el leszek .
Vissza is akarom zárni a blt ,melyik a legutolsó flash rom ?
Vagy twrp rom is vissza zárja a blt ?
Illetve most ugye pixel pie alatt vagyok ,nem kell semmi fw vagy valami ?
Jól tudom hogy nekünk csak globál van ? -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Trailblazer #6457 üzenetére
Na igen ez előfordulhat. Még én se raktam fel. RevOs-nek is van már Android 10es Miui11-e, de mostanában ők mások portjait dolgozzák át úgyhogy passz hogy van e benne magyar.
-
PioDVD
senior tag
válasz
Trailblazer #6439 üzenetére
Sajnos nem az.
Újraraktam az androidot*, így láttam, hogy megjelenítési méret a neve. Megtaláltam utána a kisegítő lehetőségnél, ott még nagyobbra vettem, de csökkenti a méretet. Így már beugrott a rég meglévő bug: ha telepítéskor nem veszem nagyobbra, vagy később hozzányúlok (akár növelem), akkor nem tudom növelni a betűt, max. kisebb lesz. Holnap megint rakhatom újra...
*2x kellett FR. Az első után, mikor el kellene fogadni a feltételeket, akkor nem tudtam a pipát odatenni, mert mindig megnyitotta a litániát, nem lehetett tovább menni. Újabb FR után nem volt gond. De ezt mintha más is írta volna.
-
PioDVD
senior tag
válasz
Trailblazer #6431 üzenetére
Régóta ez a tanács.
Csak valahová eldugták, múltkor is segítség kellett. (A fiók kezelésnél csak hozzáadni lehet.) -
lócitrom
őstag
válasz
Trailblazer #6431 üzenetére
ja hogy emiatt akarja?
-
rin33
senior tag
válasz
Trailblazer #6413 üzenetére
-
kinder93
aktív tag
válasz
Trailblazer #6400 üzenetére
crdroid
I love it
-
batai15
félisten
válasz
Trailblazer #6400 üzenetére
El kell keseritselek hogy ez sem igaz . Maximum temazni nem lehet alapból ,de mivel egyebkent is rootoltva van , ott a substratum .
Maximum amiket tud nem tolja a pofájába az embernek , vagy más módon tudja amiket tudnia kell . -
tomboy0013
veterán
válasz
Trailblazer #6359 üzenetére
Az melyik? Telón nincs csak a Gmail telepítve, Play-ben meg nem találok Xiaomi által kiadott mail app-ot.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #6337 üzenetére
Úgy is van, a javított verzióval rendben kizöldült a ctsProfile.
Tehát még egyszer, hogy mindenki lássa: innét lehet tölteni a xiaomi.eu MIUI11-et!
-
lócitrom
őstag
válasz
Trailblazer #6326 üzenetére
ja, erről beszéltünk. most meg már sötét mód nélkül is megterhelő normális témát összehozniuk... meg hát ez még mindig tetves Pie. ugyanarra a rendszerre kell ráhúzniuk. nem akarom elhinni, hogy ennyire nehéz hegeszteni ehhez egy normális témát, ami nem lesz használhatatlan egy ráncfelvarrás után. persze másnak ez apróság, csak hát egyrészt így kopnak ki a jó dolgok. másrészt én személy szerint pont utálom ezt a gyári értesítési ikonkészletet.
-
válasz
Trailblazer #6326 üzenetére
Feltehetőleg még kevés a 11-es téma.
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #6316 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Trailblazer #6316 üzenetére
-
batai15
félisten
válasz
Trailblazer #6094 üzenetére
Köszi jól hangzik !
-
batai15
félisten
válasz
Trailblazer #6089 üzenetére
Camera 2 API miatt kérdezem ,. Lehetőség lenne note 7 helyett szerezni egy pocot .
Nyilván jólvan erősebb ,aztán ha simán csak telepíteni kell a gcamot az jó lenne. -
porse
őstag
válasz
Trailblazer #6079 üzenetére
Itt van, meg a többi port is az oldalon. Én a BSG t használom, abba sincs sok extra, de igy nem is töröm a fejem mire állítsam.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Trailblazer #6054 üzenetére
Mi8 kívül melyik telefonuk amelyik meg sokáig kaphat updatet?
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #6052 üzenetére
Ez még jobb,de nincs benne magyar nyelv [link] sok mindenben hasonló az EU-hoz (a szerző is alakított rajta) van benne,"okos hálózat" ki-be lehet kapcsolni a mobilnet/wifi elérését, mikor váltson a mobilnet 4G-ről 3G vagy csak 2G-re,mindez az akkumulátor merülés csökkentés,érdekében.
Van egy olyan is [link] ,hogy kikapcsolt képernyővel lehet fényképezni vagy videózni,a hangerő gombok segítségével, (kipróbáltam, működik)sajnos nincs több fejlesztés a projekt leállt.
Ez már a múlté,majd jönnek a Q-ROM-ok -
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #6050 üzenetére
Szívesen, máskor is!
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #6048 üzenetére
Hali.
A szerző nem használ root-ot [kép] ezért is van ez a hiba.
Megjelent a V3 verzió [link] a kék színű C -vel kezdett feliratra kattintva indul a letöltés.
A bizottsági színt szeptember,kb.ennyi a változás.A mód hozzá [link]
Telepítésnél a Magisk-ot újra kell rakni.
Van egy másik rom [link] ami hasonló az EU -hoz,de jobban testreszabott.
Telepítés szokásos full wipe(ajánlott a tiszta telepítés) indításkor engedélyezni kell a Google helyszolgatásokat.
A fejlesztő menüben vannak elrejtve a fő beállítás lehetőségek.
A Greenify-re megoldás [kép]
Hosszan nyomva a parancsikont ,a megjelenő ikonokat ki lehet rakni. -
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #6033 üzenetére
Nem használok semmilyen aksi monitorozó alkalmazást,de holnap a 4pda-n visszaolvasok,mert már más is érdeklődött hasonló probléma miatt.(ha jól emlékszem)
Más :Xiaomi EU 10.3.8.0 [link]
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #6028 üzenetére
Nem kell elhinni,de biztos, hogy van (csak miui-ra)ez van jelezve.
Telegram ANX csoportban megtalálható. [kép] link-et hiába adok , nem lesz látható, csak regisztrált felhasználóknak.
A mimoji lehetőségei változnak, legalábbis én ennyit vettem észre. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Trailblazer #6023 üzenetére
De miuira minek kerestek Anx kamerát? Az a portolt gyári miui kamera aosp és oos romokra.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Trailblazer #5991 üzenetére
De attól még a kernel telepítéshez nem kell app, és Franco kernelhez már egy ideje van app de azzal csak a saját kerneljét tudod felrakni. Bár ahogy nézem playen azt irja bármilyen kernelt és zipet lehet flashelni recoverybe lépés nélkül, de ezt most nem tudom kipróbálni mert nincs rootom.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #5917 üzenetére
Kiszúszik, ja... Tehát kicsúszik.
Médiát állítja? Ezt nem figyeltem most, csak hogy silent lett az ikon. Elnézést kívánok!
Nekem viszont amit írtál, nem működik. A hangerő csúszkál felfelé, ahogy nyomkodom egyszerre a bekapcsológombbal.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Trailblazer #5917 üzenetére
Nekem az csak a médiát nèmítja, de közben megtaláltam hangerő fel + bekapcs gombot kell egyszerre nyomni .
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #5892 üzenetére
Jogos
Angol,orosz , magyar fórum és kavarodás a vége.
A Rom telepítése:
A belső tárhely kivételével full wipe.
Rom telepítése.
Magisk 19.4 vagy DFE
Hibák.
Az IR kamera nem működik
"""Custom"""kernelt nem támogatja (de vannak kivételek, később kiderül) -
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #5889 üzenetére
Abban,hogy nem ér el,vagy ,hogy a REV .-et felraktam.
Az Android Q CosmicOS -on lesz elérhető a costum Rom-ok közül elsőként,(Telegram) [link] -
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #5887 üzenetére
Én a Revolution-t.
[kép]
A kis ördög "hajtott"az asszony meg elzavar,mert nem ér el. 😀😀😀
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #5882 üzenetére
A héten alakult a csoport aTelegramon. [kép]
Van több Oxygen Rom lehet választani. -
lócitrom
őstag
válasz
Trailblazer #5819 üzenetére
most látom csak az aláírásod. must have.
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #5819 üzenetére
Tényleg csak egy próbát ér
a pixel számok változnak a minőség nem
Hátlap különböző színű +kamera védelem [link]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Trailblazer #5798 üzenetére
Hát mivel nem születik itt napi 200+, eléggé utolsó "pár". Kevesebb, mint ötvenet kellett visszaolvsani, lap tetején ez van
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Trailblazer #5795 üzenetére
-
lócitrom
őstag
válasz
Trailblazer #5795 üzenetére
én közben megválaszolom: semmi
persze meg lehet tippelni a Xiaomi hozzállását, de szerintem ez mondjuk nem életveszélyes probléma. csak szar érzés.
-
lócitrom
őstag
válasz
Trailblazer #5788 üzenetére
igen, azok is érintettek sajnos. gáz, mert amúgy én is így használtam, míg ment. ha jól rémlik 10.3.4.0-ban még nem akadt össze a sötét móddal.
-
lócitrom
őstag
válasz
Trailblazer #5786 üzenetére
pontosan mik azok a csempeikonok? nekem ez a fogalom idegen.
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #5781 üzenetére
Gyári Poco téma [kép]
Itt már fekvő az aku ikon [kép] és érdekes ki kell kapcsolni a sötét módot [kép] akkor lesz jó.
Nálad egy Full wipe segíthet (belső tárhely és ha van mem.kártya, akkor ott az android mappákat is)törölni, majd újra rakni egy tetszőleges ROM-ot.... , a kamera mód sem akart elindulni úgy emlékszem. -
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #5781 üzenetére
Közben ennek örvén ráébredtem arra, hogy a status bar-t semmilyen theme nem tudja módosítani nálam, és nem értem, miért! Akármit teszek, szerkeszthetem is akár, mindig marad a default. Volt már valakinek ilyen?
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #5779 üzenetére
-
RTG
tag
válasz
Trailblazer #5774 üzenetére
Oks, de azon kívül, h ott VAN az a néhány új opció, azon kívül mire jó ?? ,🤔🤔 Mit csinál? Mire lehet használni ? ( Tényleg szeretném tudni, köszi )
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #5769 üzenetére
Nálam megmarad [kép] pedig újra raktam, 4-szer costum és Miui rom is volt,nem kellett semmit csinálni, magától előjött, amikor indítottam a kamerát vagy az ANX-t.
Most ezt használom [kép] és ugyanúgy megvan a lehetőség [kép]
EU stabil volt a kiindulási rom, mappa létrehoz és kamera újraindítás,,,,,csak ennyi, semmi más. -
Csepy
őstag
válasz
Trailblazer #5693 üzenetére
Na, arról lemaradtam, pedig ha tudtam volna.
-
veressjanos
aktív tag
válasz
Trailblazer #5667 üzenetére
Azééé ez nem atomfizika Gyatlov elvtárs! 😁
[link] -
Vartanus
őstag
válasz
Trailblazer #5661 üzenetére
a Wayteq szervízbe beviszed ott tuti, az a hazai nagyker+szervíz.
De ha van kis kézügyességed veszel aksit aliról és beszereled magad ha már nincs garancia a telóra.
-
Vartanus
őstag
válasz
Trailblazer #5653 üzenetére
Én meg tutira veszem hogy a pop up kamera töredékét bírja mint az F1 frontkamerája
szerintem jövőtállóságot alapvetően a hardver és a szoftvervilág változása befolyásolja nem a külső design. Én inkább notchot választom mint egy potenciálisan nagy hibaforrást némi kijelzőfelület beáldozásával.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Trailblazer #5653 üzenetére
És ma még nyugodtan mérget vehetünk rá hogy az elkövetkező 4-5 évben legalább fél évente ki fognak adni egy újabb típust ami jobb szebb nagyobb és drágább.
Hiszen 12 éve még a színes kijelzős Samsung S300 kagylómobil volt a sztár alig 109 ezer forintért. -
Vartanus
őstag
válasz
Trailblazer #5650 üzenetére
Szerintem ilyen hardverrel elég jövőálló teló, a notchtól nem lesz gyengébb a tavalyi csúcslapka és a 6/128 még idén is a csúcskategória (én értelmezésemben 200K<) általában.
-
Vartanus
őstag
válasz
Trailblazer #5648 üzenetére
Én örültem neki ~1 év után durván fél áron kaptam meg és a Snapi 845 plusz 6/128 kombó még most is nagyon ütős újonnan kb Redmi Note 7 van ezen az árszinten, de még azt is megeszi reggelire
-
Flexy90
senior tag
válasz
Trailblazer #5548 üzenetére
én is csak az utóbbi frissítésnél vettem észre EU stabil romon.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Trailblazer #5555 üzenetére
Alin lehet menteni a kártyát. Nem kell semmit gépelni, csak fizetést nyomni. Nekem eddig nem volt velük gondom. Ha valami nem jött meg, akkor szépen kaptam vissza a pénzemet egyenesen a kártyára.
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #5555 üzenetére
Ja,az más, akkor félre értettelek.
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #5553 üzenetére
Az Ali-nál lehet bankkártyás fizetés is. [kép]
Már több éve ezért is ott veszek mindent.gekkoXT köszi a linket.
-
gekkoXT
senior tag
válasz
Trailblazer #5545 üzenetére
Skin matrica:
Ez van nekem, tok is van még rajta, tökéletes fillérekért. Aliexpress
Exacoat
Slickwraps
Moutfitters
Mojoskins
Gadgetshieldz
és talán a legismertebb márka: Dbrand -
gekkoXT
senior tag
válasz
Trailblazer #5548 üzenetére
ehh, akkor nem ebben a világban éltem eddig
Vagy mindig aktív képernyő mellett dugtam be tölteni. No mindegy. -
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #5466 üzenetére
Én is így jártam a Magisk és a modulokat újra kellett rakni.
Elvileg a héten lesz Globál Stabil,ugyanaz mint a mostani EU....... 10.3.6.,....."kiszivárgott",
Itt a "letöltés" [link] (azonnal tölti,,mobil nettel óvatosan)
Nem próbáltam, csak megosztom, hátha valakit érdekel. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Trailblazer #5450 üzenetére
Semmi baja nem lett volna, az volt a baj, hogy nem ér a kijelző végéig ez a sz.r, és ott pattant meg
-
kinder93
aktív tag
válasz
Trailblazer #5270 üzenetére
Megpróbálom újra.
Format data / vendor / dfe / romSemmi...
Orangefox TWRP van fent. De ahogy visszaolvastam, ez MiFlash lesz. :/ Arra van jó leírás, hogyan működik?
-
rin33
senior tag
válasz
Trailblazer #5220 üzenetére
A crDroid-ra írtam
-
rin33
senior tag
válasz
Trailblazer #5151 üzenetére
Mostanában naponta jön ki egy Nightly build és a changelog-ban is vannak hibajavítások, nem csak upstream.
-
Alonso69
senior tag
válasz
Trailblazer #5185 üzenetére
Leírtam, megosztottam egy szavazást kernel témában,azt, hogy te ezt "tömeghatás"-nak veszed a te bajod.
Az XDA-n szerinted milyen kernelt találsz,több mint a fele indiai és orosz fejlesztői munkát takar, összedolgoznak hihetetlen ugye,van sok amit az XDA-n és a képen sem találsz,pl.ez amit használok [kép]
Amúgy meg olyat raksz fel amilyet akarsz,csak ne minősisd le azt amit megosztottam. -
rin33
senior tag
válasz
Trailblazer #5179 üzenetére
Franco és arter97 kernelt próbáltam de mindkettőnél volt olyan, hogy az akku %-ot rosszul jelezte (újra kellett indítani), és néha lefagyott a Beállítások, vagy a kijelző, most crDroid-hoz a gyári Miui kernelt [link] raktam fel, eddig egyik bugot sem tapasztaltam.
-
rin33
senior tag
válasz
Trailblazer #5155 üzenetére
Felraktam, jó ROM, van benne Miui 10-hez hasonló gesztus vezérlés, de a többi (Fling) is jó.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Trailblazer #5151 üzenetére
Számomra eddig a legjobb rom amit próbáltam, már kb 3 hónapja használom, van aktív Telegram csoportja, amit folyamatosan figyelnek és ha valami gond van igyekeznek minél hamarabb javítani.
-
Ricardo
titán
válasz
Trailblazer #5050 üzenetére
Az lenne a furcsa ha nem jönne.
A cikkben ezt írják."Ezért 2019. július 5-től kezdődően az 1 évnél régebbi telefonok már nem kapnak publikus heti béta frissítést, csak stabilt. Ezzel egy időben csak az új Android verziók "
Még nincs július, és az f1 még nincs egy éves.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Trailblazer #4966 üzenetére
Nálam simán felment MIUI global beta-ra.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Trailblazer #4964 üzenetére
FrancoKernel szerintem tökéletes.
-
cal84
tag
válasz
Trailblazer #4961 üzenetére
Nekem ez jött be a legjobban. Semmit se kell állítani, jó a minőség és természetesek a színek kb mint a rendes pixel mobilokon plusz nagyon gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 1 / 2
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest