Új hozzászólás Aktív témák
-
Borrower
tag
Kipróbáltam! Pár nap alatt annyira nem győzótt meg a PE rom, hogy vissza is rakom az MIUI t. Szép meg minden, de megint igazam lett. Ami nem gyári az bugos...
2 nap után az ujjlenyomatot nem ismeri fel, pedig több is hozzá lett adva. Face unlock nem is működik, pedig ígérték. A kamera app amit integráltak a PE11 + hoz az alapból kuka semmit nem tud. Azt mondják keressek én hozzá való gcamot. Kösz de nem! A hálózati ikonok hol látszódnak hol nem vagy csak félig, ha pl hozzá adok egy ébresztést az eltolja a sort. Facebook videót indítva bezárta az alkalmazást. Chrome böngésző nem mindig indul első érintésre. Automatikus fényerő elméletben van gyakorlatban megbízhatatlan. Aztán láttam xda-n, hogy vannak itt bajok bőven. Teljesítmény és akku viszonylag jó, bár nekem többet megeszik, mint az MIUI tuning kernellel. -
Nem tudom, nem ismerem a Nohon-t, nem is hallottam még róla.
Én csak arra reagáltam, hogy nekem az akku rendelgetésekkel rossz tapasztalat vannak, persze ez szerencsén is múlik, nekem abból eddig kevés jutott.Amúgy az a jó kiinduló alap csere akksiknál, hogy mérlegen lemérni és ha grammra megegyezik a gyári akksi súlyával, akkor valószínűleg megfelelő a kapacitása.
Ha vélemények között például ezzel kapcsolatos írást lehet látni, arra oda kell figyelni. -
Én mégegy szopó rollert nem vállalok be, átadom a lehetőséget annak, akinek tényleg nagyon rossz már az akkuja.
------------------------------
@gekkoXT: Más telefonok topikjaiban olvasottak alapján eMag sem biztos forrás.
Általánosan kijelenthetjük, hogy szemetet akkuk terén nem csak akkor vehetünk, ha Kínából rendelünk, hanem magyar webshopból is ugyanúgy esélyes, csak magyarból ugye drágábban. -
Toth_Jani
őstag
Az enyém 1,5 éves de még 3600 van benne, igaz sima 10 wattos töltőt használok, persze az eddigi töltések száma is számít.
A gyorstöltő is csak 6,5 volttal igaz 18 wattal tölt amitől jobban melegszik, az meg szinte mindig vitatéma hogy, úgy van megcsinálva hogy bírni kell neki, vagy akkor is ront rajta.
Mondjuk ez az E-autóknál lesz igazán látványos ha 50 KWh töltőre eresztik. -
rin33
senior tag
Már 2 Poco van a családban. Össze hasonlítottam a kijelzőket: max. fényerő mellett semmi különbség a gyári és a cserélt között, alacsony vagy fél fényerőnél a cserélt picit melegebb árnyalatú a gyárihoz képest. (De az azért is lehet mert az egyiken Miui, a másikon Corvus van)
A ROM-okat is összehasonlitottam. Alapból az appok 80%-a gyorsabban indult a Corvus-on, majd a Miui kapott Magisk-ot, kigyomláltam a feleseleges appokat ekkor már csak 1-2 appon kívül semmi különbség nincs a két ROM között.
-
Csak nem kellett végül annyira sokat várni erre. 🙂
Örülök, hogy nem kapkodtam el decemberben a dolgot, így nagyobb ugrás lesz majd ez a jelenlegi globál beta-ról.Főverzió váltás miatt a legtisztább MiFlash módszerrel szándékozom majd feltenni.
Aztán valószínűleg semmi változást sem fogok majd észrevenni semmiben, de legalább Android 10. 🤪
-
Trailblazer
veterán
Utóbbi tök jó... lenne, ha nem volna mindjárt két serious issue. (3.9 EvoX-em volt eddig.) Első: OrangeFox recovery szerint *No ROM*, valamint boot után amíg nem kap netet, konstans azt hiszi, hogy január 12. 13:38 van. (Lehet, egyikből következik a másik.) Csak net hatására áll be a rendes dátum és idő. (Ezt jelentené a "hálózat szerinti" órabeállítás? Eddig azt hittem, az a hálózat a mobilhálózat.) Ezek sajnos arra sarkallnak, hogy visszaálljak backupból a 3.9-re.
-
Trailblazer
veterán
A gond az a Vanceddel, hogy amikor a hivatalos YT app frissül, akkor felülírja. Tehát még ha systemless is a Magisk által, a data partíción létrejön egy mappa. Ha meg letiltod a Play-en az automatikus frissítést, akkor örökre ott marad, mint frissítésre váró app. Olvastam megoldást erre is (leválasztani a Playről Titanium Backuppal), látszólag elsőre jó is, de aztán csak visszatér magától, mint frissítendő app.
-
batai15
félisten
Sajnos nem árul a pocohoz való akut.
Rendelek egy után gyártottat vagy eladom a telót aztán mi A3 lesz belőle ha már stock droid fetisem van .
Felraktam a pixel 10es romot amúgy nem rossz ,de van még mit csiszolni rajta.
Orange recoveryvel állandóan bootloop létra vége ,sima twrpvel meg sima ügy a a telepítés. -
lócitrom
őstag
ahogy említettem ettől még lehetnek jók az akksik. lehet, hogy hibátlanok, csak ugye valószínűbb, hogy ezek a termékek nem esnek át minden vizsgálaton és teszten. legalábbis erős a gyanúm.
egyébként lehet volt már téma, de érdekelne más mit tapasztal. a helyzet a következő: telefonon EU MIUI 11.0.5.0 fut. két VoLTE képes kártya, mindkettőn aktív VoLTE. előbbi Vodafone kártyás, második meg DIGI. tapasztalataim alapján minden megy rendben. leginkább a hívásokra értem ezt, mert más hálózati szolgáltatást nehezebb megvizsgálni. szóval elméletben minden rendben, de feltűnt, hogy a Vodafone kártya esetében nem mindig van ott a VoLTE jelölés, holott elméletben megy és nincs hiba. egyértelműen 4G-n épül fel a hívás is. az esetek 80%-ában sosincs ott az ikon, míg most a napokban visszajött. volt erről szó/vita? van-e infó arról, hogy ez csak valami vizuális bug vagy egyéb?
-
batai15
félisten
Igen én is onnantól remélem a tökéletes 10es romok érkezését ahogy kint lesz a forrás .
Pont telegram ajánlották a pixel romot .
Amúgy is pixel b*zi vagyok ,nem vagyon rá hogy tele legyen mindennel ,ellenben sebes legyen mint az állat és stabil.
Csak hát jó lenne végre ez a gesztus vezérlés ami van a 10be.
Ha lenne normális Android one készülék akkor le is cserélném de nincs. Oneplus még drága ahogy a pixelek is .
Se nem kizárt hogy előbb utóbb veszek egyet mert tervezem a laptopokat is tabletre cserélni .
Onnantól meg romolás se nagyon lesz . -
batai15
félisten
-
féldekás
aktív tag
Nekem most lesz meg a Pocophonom, valószínűleg felrakom a Pixel Experiencet egyből, ha feloldják a bootloadert.
A redmi note 5 topicban van hozzá segédlet, azokkal a lépésekkel a pocophone-nal is elboldogulok?Egyébként hogyhogy nincs kulon topicja a telefonnak, csak a teszthez lehet hozzászólni?
-
rin33
senior tag
-
ZsyfKo
senior tag
Nekem az a bajom az Aosp 10el hogy nincs arcfeloldas, nincs működő anx kamera, legalábbis eddig nem voltak és ezek nekem kellenek, de ez én vagyok. Amúgy nagyon jó pörgős rendszer a 10, ja és a gyári gesztus vezérlés eddig csak a saját launcherrel ment amiben semmit nem lehet állítani, ja és eddig a dupla koppra alvás se ment, de nem tudom ezekkel foglalkoztak-e.
-
V@ns
aktív tag
Köszi az infókat.
Valaki tud egy pontos leírást a PE telepítéséről? Mert sikerült lementeni mindent, TWRP-ben már leformázni mindent, de sehogy nem tudtam elérni, hogy lássa a zip-et és tudjam telepíteni az új ROM-ot.
Szóval éppen próbálom helyre rakni a telefont, hogy legalább működjön -
V@ns
aktív tag
Emlékszem, hogy szemeztem a Magisk telepítéssel, de mondtam is magamnak, hogy mi a sz@rnak rakjam fel, mikor azt se tudom mire jó?
Aztán mondom jó, ennyi elég. ROM és Gapps... erre vmi buhera dolog volt benne alapból...
Lineage weboldalról valami delete su vagy akármilyen néven futó SU eltüntető zip a telefonra, recovery-ben lefuttattam, és tovább prüszkölt. Jó, akkor kuka.
Aláírom, lehet nem root volt kimondottam, csak kis mértékben volt valami modding benne, de tudom, hogy két app is kukorékolt egyből, hogy ez nem lesz így jó ám.
Holnap ROMolás lesz, már mentem lefelé az adatokat...Pixel Experience fog felmenni.
-
Alonso69
senior tag
Amit linkeltem, teljesen más nem kell szenvedni a Play-el [link] [link] (valamelyik csak jó ) ahogyan leírtam ,úgy kell telepíteni,csak a firmware kell és a vendor patch.
#5929 a szervizmenű
Beállítások/készülékem/összes jellemző/ kernel verzió / párszor nyomkodod és előjön.Vagy /tárcsázóba beírod *#*#86583#*#*
ki illetve be tudod kapcsolni VoLTE-t, persze ha a szolgáltatód engedélyezte [kép] -
Alonso69
senior tag
-
Alonso69
senior tag
Csak akkor kell felrakni a vendor fw-t,ha kéri a fejlesztő,egyéb esetben nem kell,akár customrol * miui-ra ,vagy vissza térsz.
Van olyan Rom ami csak februári fw-vel működik jól.
Én most sem raktam.Aicp-ról* EU Stabil-ra váltottam.
A custom romoknál kérik és kell legelső lépésként a Full Wipe után. -
Alonso69
senior tag
Szia.
Nem értem a kérdést
A Rom telepítés után a Magisk 19.3-at kell telepíteni, aztán a Magisk-ból a mód -okat ,amit használni szoktál (letöltöd,vagy hozzá adod [kép] [kép] )Az új Stabil 10.3.6 csak véletlenszerűen jelent meg, még "béta",(a böngésző melléklet letöltés akadozik
)de ezt nem tapasztalta senki ,ha nem érkeznek visszajelzések más hibákról ,akkor fog megjelenni hivatalosan.
Egy Mód az EU Stabil-ra Twrp-ből [link]
Visszatérés Stock-ra [link]
Ilyen lett [kép] -
Balzak83
senior tag
-
lócitrom
őstag
ennek nincs különösebb akadálya. maréknyi stabil AOSP szoftver elérhető a telefonra. szóval csak 72 órát kell átvészelni.
eddig nálam Xiaomi telefon még nem volt úgy, hogy bontás után ne kezdtem volna elindítani a feloldást. első darab F1 esetében még nekem is ki kellett várni a retkes 30 napot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Óra topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Jogász topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest