- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
gy.laci #7195 üzenetére
Ez igy van ez a piacgazdaság, 2 év múlva már erősen hanyagolják a támogatást. (És jövőre elérjük mi is ezt a kort.)
Persze maga a készülék 10-12évet simán kibír, és szerintem a mi Poco F1-ünk probléma mentesen használható lesz akár 4-5 év múlva is.
De anno a színes kijelző is akkora csoda volt a buta telefonoknál, hogy 130-ért vitték mint a cukrot, aztán jött a kamera, a WIFI és az érintő kijelző. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
gy.laci #7066 üzenetére
Nálam már Xiaomi sem, miuival nem tudok megbarátkozni, árakban már nagyon kezdenek felzárkózni és most ez is hogy legyártanak egy két telefont és azt át címkèzve eladják 8x sem tetszik. Én múlt héten váltottam, Telekomos akcióban vettem egy Oneplus 7T pro-t, ég és föld a két a telefon.
-
RTG
tag
válasz
gy.laci #4370 üzenetére
itt vettem, adtak mellé két lencsevédőt is.
-
kicsi007
tag
válasz
gy.laci #3244 üzenetére
Hármat vettem ettől az eladótól.
Semmi gond nincs velük! Bontatlan,global verzió.
Az enyém volt az első, azt 75-ért vettem, a másik kettőt 70/darab. Egy hete megvan az enyém, teszi a dolgát ahogy kell!Tiltani szerintem a szolgáltató által forgalmazott készüléket lehet, de lehet, hogy rosszul tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest