- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, nem tudom van-e meg itt vki.
Került hozzám egy F1, kirándulásokra ezt viszem, es kéne rá valami friss rom
Van javasolt?
-
-
Halló, nem tudom mennyire aktív a topic
Van egy Poco F1-em, nyitottam a BL-t, de nem így szeretném eladni, hogy tudod visszazárni?
-
-
-
-
-
-
-
Rég jártam erre, most lesz 2 éves az F1-em, elégedett vagyok vele, de néha 1 napot bír már csak.
Nézegettem az utódot, de egyelőre nem visz rá a lélek.
Rendszerből viszont azt gondolom lehetne valami energiakímélőbbet is használni.
MIUI maradna, azt szeretem, de a xiaomi.eu rom felé hajlok.
A mostani rendszernél van 25% egyéb fogyasztó az appok között ,és nem jöttem rá mi az... Néha pedig melegszik a készülék, minden ok nélkül.
-
Halló, rég jártam erre
Képernyő tükrözest próbáltam volna ma gyári rendszeren, de nem sikerül az LG tv-vel osszecsatlakozni.
Valaki futott már bele ebbe?
-
-
-
válasz
Trailblazer #6326 üzenetére
Feltehetőleg még kevés a 11-es téma.
-
Na tölthető a 11-es, valaki feltette már, hogy mik a tapasztalatok?
-
válasz
veressjanos #6182 üzenetére
Nem MIUI-t használ.
-
-
-
válasz
CoolBoy323 #6066 üzenetére
Lehet úgy voltak vele, hogy meglévő alkatrészrendelésekből összeraknak valamit.
Én ettől függetlenül nem cserélném le most semmire, teljesen jól üzemel.
Kapni fog MIUI11-et is, szóval nem rágom magam azon mikor. Teszi a dolgát eddig.
-
válasz
PowerBuldog #5644 üzenetére
Nem ,de mindenki nyaral, nyáron nincs akkora pörgés a használt piacon. Évek tapasztalata alapján mondom, hogy ebben az időszakban alig vásárolnak műszaki cikket az emberek.
-
-
válasz
PowerBuldog #5542 üzenetére
Tapasztalataidra kíváncsi leszek, mert olcsón tudnék váltani, kíváncsi vagyok nyers erőben érzel-e különbséget
-
-
-
-
A legutóbbi frissítés óta hajlamos a telefon éjjel búvár Kundot játszani, és merül, de nagyon drasztikusan.
Este 20%-kal tettem le, reggelre lemerült teljesen... Nem ment a mobilnet se, és a wifi se...
Néztem ,hogy mi meríthette, de a hardvernél csak a kijelző van szinte, az Alkalmazásoknál viszont a Xiaomi aktiválás 18%-nyit fogyasztott ( de ébrentartása nem volt)... Közösségi appokból a Lite verziók vannak fent, azoknak nem volt fogyasztása.
Valaki tapasztalt hasonlót?
-
válasz
twollah1976 #5458 üzenetére
Nincs, csak amik eddig voltak, mindegy most az FB appot letöröltem, Messengerből is megy fel a lite.
LEhet kéne egy kis takarítás
-
Legutóbbi frissítés óta elég erősen elkezdett merülni a telefon... Gyanús, hogy valami app megragad, többségnek van tapasztalat?
Picit melegszik is a készülék
-
-
-
-
válasz
PowerBuldog #3779 üzenetére
Én direkt régebbi verziót használok Talán a 196-ost. Nekem 3,1%os
-
-
válasz
meridaharcos #3771 üzenetére
És tényleg , köszi. Erre nem is gondoltam
-
Felmerül a kérdés, ha letöltöttem a 10.2.3.0-s frissítést manuálisan, akkor ezt hogy tudnám telepíteni?
Régen ki lehetett választani a frissítőben, de most erre nincs lehetőség...
-
-
Egy cég a profitra hajt, nincs ingyen ebéd sem... Ezt is tudjuk.
Nem véletlen lett a paletta szétválasztva a Redmi készülékekre, emellett a Mi termékcsalád értelemszerűen ha magasabb kvalitásokat kap, akkor egyértelmű, hogy kaphat magasabb árazást.
Még így is jelentősen a konkurencia alá vágnak.
Anno a O+ is olcsón kezdte... Aztán magasabb árazás felé léptek el.
Én annyira nem aggódok a Xiaomi/Redmi/Poco készülékek árai miatt... A középkategóriában kiegyensúlyozott árazással vannak jelen, ez marad is.
A felsőkategória viszont a többi gyártó miatt olyan szinten megugrott, hogy csak na...
Mivel minden ársávban jelen vannak, így mindenki el tudja dönteni kell, vagy sem.
-
-
-
-
válasz
dave_gahan #2869 üzenetére
Szép az új Note, de nem mozgatott meg.. Ha belegondolok, hogy tegnap az esik le... Ma lenne egy ripityre tört telefonom.
Nekem a Poco most minden, ami a mobilozásban kell, az infrát hiányolom, de remélem lesz F2-es modell, és akkor abban mindent megadnak.
-
-
-
Na, hát áldom az eget, hogy volt full cover fólia a telefonon... Véletlen a pokrócon maradt, amit megráztam, és 70 cm-es magasságból a járólapra esett.....
Semmi baja... A fólia szélei megpattogtak, a telefon sérülésmentes.
Tettem is rá egyből másikat, azt hiszem rendelek is, ez 3-4 hónapot kibírt.
@tihibaby: ly-vel helyezz
-
válasz
Klaymen #2653 üzenetére
Ennek ez az átka
valamennyi por mindig meg fog tapadni.
Az átlátszó üveg meg nem fog kiérni a széléig. Döntsd el Te, hogy melyik kezedet harapod.
@meridaharcos: Ha kell a QC3, akkor olyat vehetsz. Biztos gyorsabban tölti, több álláspont is van, hogy jó-e vagy rossz ez, azt csak a mérnökök tudják. ( tudom nesze semmi fogd meg jól válasz volt
)
-
válasz
meridaharcos #2603 üzenetére
Én stabil romon vagyok..
-
Feltettem én is a Poco Launcher Bétát.
Végre számmal is ki tudja jelezni az értesítéseket az ikonon. Szuper
-
-
-
-
válasz
tomboy0013 #2451 üzenetére
Nekem jobb lett az üzemidő
-
-
válasz
CoolBoy323 #2373 üzenetére
Nem úgy sztereó ahogy gondolod.
Alul csak egy szól, ebben segít be felül a másik hangszóró.
-
-
válasz
bostone #2333 üzenetére
Egyetértek. Én eddig mindig a középkategóriából vadásztam a Note 1-2-3-4-5-ösöket, talán a 2-es maradt csak ki a használatból.
Viszont az, hogy tovább bírja aksival a Poco, mint a Note 5, az nekem teljesen meglepő volt, és pont emiatt jöttem rá, hogy a csúcsvas fogyasztása kedvezőbb.
Nagyon jó érzés egy ennyire jó ár-értékű eszközt használni, úgy érzem nem feleslegesen kidobott pénz, hanem kiváló munkaeszköz inkább.
-
válasz
pergabb #2319 üzenetére
@pergabb: Előforduló eset, amit mondjuk hétköznap én észre se veszek ,de erősen nézve is max egy fekete háttérnél, ami ugyebár csak egy AMOLED kijelzőnél lenne fekete....
Nézd meg a monitorod, vagy a TV-d... 100-200 ezres TV-knél sincs homogén kijelző.. Csak valahogy az sosem zavar senkit.
-
-
-
-
-
-
Az utóbbi Pite frissítés óta többször jön fel teljes oldalas Wish reklám a telefonomra, ami eddig nem volt jellemző, és semmi újabb app sincs, ami ezt okozhatná..
Hogy tudnám kideríteni mi okozzA?
-
válasz
meridaharcos #2238 üzenetére
Beállítások - értesítések - alkalmazás értesítések - és ott kiválasztod
-
-
-
-
-
válasz
meridaharcos #2111 üzenetére
Ha Magyar a régiód, akkor nem is lesz.
-
válasz
nojbispeed #2085 üzenetére
Már linkelem is újra, az alis mobilappból valamiért szarul linkelte... :/
USAMS Type-C USB kábel
-
-
válasz
kelzsoca #2063 üzenetére
+1 , én is vigyázok a cuccaimra, de volt már hogy sérült a készülékem , és akkor hiába van garancia 2-3 évig.
Öcsémnek anno Lumia 950-et vettünk, 3 év garanciával, mert hogy az milyen frankó lesz..... Nos csak egyszer koppant, nem tört be, de belül a kijelző szétfolyt... Annyit is ért a 3 év garancia fél év után....
Azóta megtért és RN4-est nyúz, habár ott is volt egy árvíz.
@Tapsi75: Tudod, ahány ház annyi szokás. Te így, más úgy.. El kell fogadni, ez nem bullshit.
-
válasz
PowerBuldog #2031 üzenetére
Én is inkább erre hajlok.
-
válasz
totya79 #2013 üzenetére
Annyit tesznek, hogy dropshipperkednek... Nincs rizikó, minimális a készlet, ezáltal kisebb a bukó kockázata...
Dobnak rá vmi garit és kész... Ezért nem is kap az ember normális számlát magánszemélyként, hanem csak valamit...
Aliexpress Mi Store azt hiszem ahonnan és még máshonnan is rendelnek, EU shippinggel... Először Angliába megy a motyó, majd utána ide... A többit könnyű kitalálni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Wallenberg #1849 üzenetére
2 év gyártói garancia, vagy 2 év forgalmazói?
-
válasz
lócitrom #1841 üzenetére
Ha nem passzol ,akkor passzold el...
Adott volt a notch, és ennek "előnyei-hátrányai" , tudvalévően, hogy ehhez szoftvert is kell variálni.
Én ha hisztiznék a telefon miatt, akkor keresnék más gyártót, ahol az igényeimnek megfelelő terméket találok.
Lehet nem megoldás. De akkor inkább a megoldásra törekedj, mert bizony itt nem tudunk mindent megoldani
Vészjósló, jó hogy nem egyből temetjük a céget... -
válasz
Wallenberg #1839 üzenetére
Helyes, ez eddig nem derült ki
-
válasz
Wallenberg #1831 üzenetére
Hajrá.
Reméljük lesz még az a cég 2 év múlva
-
-
-
-
-
-
válasz
maistro566 #1801 üzenetére
A keret azért van, mert a 2,5D-s kerekítés miatt a szélen nem feküdne fel rendesen. Ezt hivatott úgymond eltakarni
-
-
válasz
KaiotEch #1791 üzenetére
Akkor maradj a Samsungnál. Probléma megoldva.
Semmi értelme váltanod, mert utána majd jössz, hogy ez se úgy, meg az se olyan...
Amúgy olvasd el, ezek nem problémák, csomó hasznos ÚJíTÁS....
Nem értem amúgy, akkor minek jössz ide... És bocs, ha bántó volt.. De tényleg?[link] a J5 tán kompromisszummentes....?
-
-
-
-
-
Érkezett stabil frissítés.
10.0.6.0
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.
- Suzuki topik
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Hobby elektronika
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest