Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
gvereb1 #1882 üzenetére
Minden téren jobb a gcam, az 5mp-est szerintem nem használja de 1 kamerával is jobb portrét csinál mint a sima app. Az előlapival is.
Plusz elérhető a Gcam Night Sight módja is amivel szépen kidolgozott RAW minőséget lehet elérni, pár kommenttel visszább linkeltem képeket amik ezzel a móddal készítettem.
Nappali viszonyok között viszont a gyári kamera is elég jó, tehát azzal sem lesz problémád. Szerintem ebben az arkategoriaban igen erős ajánlat kamera szempontjából is ez a teló, pláne hogy fullos Gcam is telepíthető amivel közel Pixel szintű fotók készíthetők (mondjuk én nappali viszonyok között úgy gondolom simán hozza amit a Pixel 2 és ez igencsak jó). -
Wallenberg
senior tag
válasz
gvereb1 #1608 üzenetére
Black Friday:
Edigital - november 16 (azaz holnap): jelenleg nem ismerjük a teljes kínálatot, de: Honor 10 4/128 124.900 Ft (szerintem annyit nem ér)
Euronics - már tart
Notebook - már tart
Honor 8 Pro : 99.990 Ft - notebook.hu
Honor Play: 99.990 Ft - Euronics
Igen, a Poco-t nem verik, de 2 év garancia van rájuk.
Nem Black Friday, de Eu Stock: több új telefon érkezett pl: Xiaomi Mi Max 3 84.990 Ft, Xiaomi Mi 8 Lite 6/128: 89.990 Ft
-
tomboy0013
veterán
válasz
gvereb1 #1412 üzenetére
Nem találkoztam még sehol reklámmal.
Sonka: Ez nem boltfüggő. Bárhol bele lehet futni a fényszivargása, és hát elég esélyes is az én példámból kiindulva (egyet visszavittem és a 2. példány is ugyanolyan volt). De nem targédia a dolog, akkor látható ha direkt azt figyeled. Emellett viszont nincs párja a telónak ezen az árszinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest