- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
tudni kellene az előzményeket. rendszer? verziószám? van-e root/Magisk/TWRP?
lehet meghibásodott flash. mondjuk ez egy elég ritka helyzet, de nem kizárt. rendszertöltőt garanciális okok miatt érdemes maximum visszazárni. de kellene valóban valami anyag, amin látszik mi is történik egészen pontosan. ugyanis van egy hasonló hiba és lehet egészen másról van szó. van a készülékkereséssel kapcsolatban valami hasonló hiba. ez a funkció ugye az elveszett telefon biztonságát szolgálja, hogy meg lehessen találni. ahogy elnézem valamilyen partíció sérülése okozza. szoftveres dologra kell gondolni. elméletben ez (a második eljárás) működhet. ugyanakkor én gyalulnám a helyedben teljes fastboot telepítéssel, ha nincs minek vesznie. de tényleg információ kellene. nem volt mostanában buherálva a rendszer?
(#6890) sebijani1982
igen, valami hasonlóra gondoltam én is, ha nem mutatható be máshogy. -
rin33
senior tag
Kerettel együtt ajánlom (with frame). Valamivel drágább de szerintem könnyebb cserélni. (Nem kell annyit hőlégfúvózni, ragasztani, viszont mindent át kell pakolni az új keretbe de valamit valamiért) Nekem max. 1 óra volt, szerszámot is küldenek. Előtte YouTube-on azért nézd meg.
Akkumulátort még nem rendeltem Pocophone-hoz, de Xiaomi-khoz már igen, ahogy fentebb írtam.
-
rin33
senior tag
Nálam is ghost touch hibás volt a gyári, ezt rendeltem [link] , tavaly nyár óta hibátlan.
#6689: 5 órája jött ki és fel is raktam az Evolution X 4.0-t, a beállításokban van egy bug, a betűméret állításnál FC-zik de a legjobb 10-es ROM-nak tűnik. Saját tapasztalataim: Pixel 4 ROM gyorsan merül de sima és gyors, a Pixel Experience, Havoc és az Oxygen OS 10 sok helyen laggol (mikro laggok de észreveszem
pl. app váltásoknál, Subway Surf, futó app launcherból indítása stb.), utóbbinak más hibái is vannak, (a crDroid-ot nem próbáltam mostanában). Az Evo X minden tekintetben rendben van.
-
Alonso69
senior tag
Próbáld ki az Optimus kernelt, ahogy azt Fényvadász ajánlotta,
vagy Xceed,Arter97,Illusion.Ezek mind használhatóak miui vagy costum rom-oknál.
Visszatérni egy régebbi verzióra csak full wipe-vel szabad.
De holnap már elérhető lesz a Pixel Android Q DPD6 verziója,már ma is ki lehet próbálni,de csak a GSi van egyenlőre az is egy opció,az előző is szinte hibátlanul működött. -
ZsyfKo
senior tag
-
Vartanus
őstag
-
Alonso69
senior tag
A CrDroid-ot.
Sajnos a legutóbbi 9.8.3-as változatban nem működik az ANX miui port-olt kamera egyik változata sem, ezért vissza tértem a Miui-ra. [link] Full wipe után ,mehet fel nem kell semmit telepíteni utánna.
Igaz angol nyelvű,de a Morelocale 2 kicsit javít rajta,sok mindent lehet állítani, szinte úgy,mint a custom rom-nál. -
NemMo
őstag
Tegnap délután óta van csak meg, szóval sok tapasztalatom még nincs. A proci érzésre talán egy lehelettel lassabb a mindennapokban, de tényleg csak tizedmásodpercekről van szó, de lehet csak bemesélem magamnak és semmi különbség. Játékban biztos kijönne de nem szoktam játszani. A fotózást még nem nagyon próbáltam, de amúgyis ritkán fotózok. (amit próbáltam az nagyon tetszii) Ami viszont elképesztő az a kávamentes kijelző nem találok rá szavakat annyira tetszik és az amoled (amit kifejezetten utálok) sokkal szebb, mint a mi 8-ban. Elvileg a méreteiben kicsit nagyobb, mint a poco, de mégis valahogy kecsesebb. Meglepően jól működik az ujjlenyomatolvasó. Én nagyon örülök, hogy váltottam, pedig imádtam a pocot is. Végre vannak mókolás nélkül értesítési ikonok rendesen.
Amúgy azt hiszem csak placebo, hogy lassabb lenne....Jah és konstans 4g+ vagyok Budapesten. -
RTG
tag
Van már frissebb is, itt vannak a linkek a letöltésekhez, meg a segédlet a telepítéshez. Kb két hete használom, eddig nem volt vele komolyabb bajom. Egy magisk modul szivatott nagyon, de azt is sikerült leküzdeni. Hangerő, gps, bluetooth, üzemidő, mind rendben van. ( a kamera szoft elég gyenge, de ott a gcam. ) Semmi különös, csak működik. Ajánlom.
-
Alonso69
senior tag
Szia.
Igen, úgyan -úgy fog minden feltelepülni, elrendezés mappák......
A magisk modulokat ajánlott kikapcsolni a mentés előtt.
[kép]
Ujjlenyomat és egyéb biztonsági védelem szintén kikapcsolni,de mostanában volt olyan,hogy amikor megtörtént a visszaállítás az ujjlenyomat nem működik,erre jó ez a zip. Twrp-ből kell telepíteni.[link] -
PioDVD
senior tag
Emiatt szokott a tanács lenni, hogy telepítés előtt a régi rendszerben lépj ki a gugli és a mi fiókból.
Amúgy én most váltottam eu dev-ről lingeage-re, természetesen elfelejtettem ezt, de emlékeztem a kódra és elfogadta. De, szerintem, a mi flash-es módszerrel végső esetben mennie kell, de várd meg, míg megerősíti valaki!
-
Alonso69
senior tag
Szia.
Elvileg nincs OTA,csak az EU és MiGlobe ROM-nál,itt csak a dalvic/System/casche-t kell Wipe-olni,de újra kell a (patch-mod-okat rakni pl.miglobe értesítés)A Stabil pite TWRP-ből Full Wipe-val lehetséges ez idáig, reméljük fog változni a DisableForceEnscription-t **kötelező ** rögtön a Rom után telepíteni és akkor marad a TWRP.
Más:Stock camera 60Fps Magisk -ból telepíthető[link]
[kép]Működik kipróbáltam.
-
PioDVD
senior tag
Miután felrakod, kérdezi, hogy maradjon-e fent (vagy legalábbis én így értem nulla angol tudásommal a read-onlys kérdést). De rémlik olyan, hogy a gyári rom visszaírja a recovery-t, szóval lehet, hogy csak akkor marad, ha custom rom is megy fel. Bár mintha írt volna valaki twrp-t plusz gyári rom-ot.
Hátha valaki megírja a tutit. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest