- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Két új Meizu mutatkozott be
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy app-ot ami meg mutatja, melyik alkalmazás tartja folyamatosan ébren a telefont?köszi előre isGyári nem mutat semmit, ott minden app a normában, meg a Play is az 5. helyen van. Csak az ébren tarva-nál folyamatos a volnal
-
voncci
aktív tag
-
voncci
aktív tag
Itt a megoldás, ha esetleg valaki ugyan így járna [link]
-
voncci
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #6899 üzenetére
Szintén volt, nem értem mi baja van! Főleg, hogy semmit nem csináltam vele
-
voncci
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #6897 üzenetére
Meg volt, ugyan az a helyzet
-
voncci
aktív tag
-
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Valamiért mostanában folyamatosan bekapcsoláskor azt írja ki a telefon, hogy a keresés tarhely sérültmár a bootloader-t is visszazártam, de ez sem oldotta meg! Tudna valaki tanácsot adni, hogy mi a szar ez
-
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Egy stabil és főleg jó akuidős custom romot tudnátok ajánlani? -
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Régebben valaki linket kijelzőt Kínából. Nem találom sajnos. Nem kérhetnék egy újat? Már nagyon idegesít a ghost touch, gondoltam meg ér egy próbát a dolog és nekifutok egy kijelző cserélnek -
voncci
aktív tag
válasz
meridaharcos #6602 üzenetére
Hát nem tudom! Nálam nyitott bootloader van rootal együtt EU Miui rommal . Nem hinném, hogy miflash kellene nekem
Amúgy ezt a romot szeretném felrakni : xiaomi.eu_multi_POCOF1_V11.0.5.0.PEJMIXM_v11-9.zip -
voncci
aktív tag
Srácok! Milyen a 11-es EU-s Miui? Akuidő, bugok?
-
voncci
aktív tag
Srácok!
Akinek van kedve, próbálja ki azt utolsó oxigén OS-t nagyobb fluid, gyors és az akuidő is nagyon rendben van 😉 -
voncci
aktív tag
Még nem raktam fel a crDroid-ot. Valahogy úgy vagyok vele, hogy inkább maradnék a tutinál. Nem szeretném, ha szarakodas után rá jönnek, ez sem megy, az sem megy... Meg valahogy nem akarnák egy csomó mindent újból megszokni állítgatni. EU-s rom van fent, de a frissítés óta nem az igazi. Vissza mennénk az előzőre, csak nem tudom ki-e kerülhetem az újra az egész belakást
-
voncci
aktív tag
10.3.6 stabil EU van most a telefonon, ha vissza akarom rakni a szintén stabil EU 10.3.5. akkor az csak teljesen gyalu után fog menni? Vagy esetleg meg lehetne oldani valahogy, hogy ne kelljen újról kezdeni ???
-
voncci
aktív tag
Aki használ crDroid-ot meg mondaná van-e benne hivásrögzítés vagy van hozzá működő app???
-
-
voncci
aktív tag
Na igen a notch az az elejétől fogva nem bírom megszokni. Ez az egy ami nem tetszik a pocoban. Nem hinném, hogy placebo picit lassúbb működés. Elvégre, csak gyengébb az a proci. Játszani én sem játszom, nézegetem még akkor az összehasonlítós videókat, aztán meg látom. Talán megvárom a nyár végén elvileg jön a pro verzió. Ja, és a mimix 4 is elég komolyak ígérkezik 😉
-
voncci
aktív tag
Írnál majd egy pár sort pro-kontra a két készülék között? Én is gondolkodom, csak nem tudom a gyengébb proci mennyire észrevehető a különbség. Nekem poco tökéletes! Minden abban a pillanatban történik, amikor ranyomok valamire. Nem kell várni semmire, ez nálam fontos szempont.
-
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Tudna esetleg segíteni valaki, hogy EU betarol, hogy tudok váltani az uj Stable 10.3.5.0-ra és hogy egyáltalán meg éri-e, jobb-e? -
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki az új EU-s stabil romot? Akuidő rendben van? -
voncci
aktív tag
Én már arra is gondoltam, hogy túl gyorsan "öregszik" az aku.
-
voncci
aktív tag
Az üzemidő nálam is probléma Oreo óta! Már kipróbáltam jó pár romot, fejlesztőit, EU-s stabilt, ebből is a fejlesztőit, de egyik sem olyan mit pitével volt! Azt hiszem vissza fogom rakni, csak a Gcam tart vissza. Ott nagyon lassan működött 😒
-
voncci
aktív tag
válasz
PowerBuldog #3748 üzenetére
Köszi az infót épp frissíteni akartam
-
voncci
aktív tag
Tudna valaki működő hivasrögzítőt ajánlani LineageOS van a telefonon.
-
voncci
aktív tag
Azoktól kérdeznék, akik szoktak Romozni. Ha, le mentek egy romot TWRP-ben és azt később visszaállítom az mennyire megbízható? Rendesen, ugyan ugy működik a rom mint, korábban, amikor le lett mentve???
-
voncci
aktív tag
Sziasztok,eleg nagy problemam lenne
fel raktam a LIneage OS?-t vissza akartam rakni a az EU-s romot de mindenfele kodot ker es most nem tudok vele csinalni semmit
mi a teendo ilyenkor???
-
voncci
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #3298 üzenetére
Holnap még ezt megpróbálom...
-
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Vissza tudok valahogyan rakni a Miui9-et? Valahogy főleg most a 10.2.2.0 sokkal jobban merül a teló. Jó 2-3 órával szarabb lett az akuidő és picit minta melegedne is, ami eddig nem volt jellemző. -
voncci
aktív tag
tomboy0013
+1 -
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék akik szoktak romozni , hogy most gyári stabil global romon vagyok, nyitott bootloaderrel rootolva. Ha TWRP-ben csinálok egy mentést, akkor azt majd vissza tudom állítani minden probléma nélkül? A másik kérdésem meg, hogy ha custom romot akarok akkor full wipe utan, csak simát telepítem TWRP-ből??? LineageOS érdekelne egyébként. Használja itt valaki?
Köszönöm előre is! -
voncci
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most stabil pitén vagyok nyitott bootloaderrel és telepített TWRP-vel. ota fog tudni frissíteni és marad is nyitva és a TWRP is ha települt az új frissítés?
Köszönöm, ja és BUÉK 🍾 -
voncci
aktív tag
Tudna nekem valaki segíteni mit csinálok rosszul? Fel szeretném rakni a TWRP de újraindításnál egyszerűen már nincs a telefonon!? A bootloader természetesen már nyitva van. Egy fixet szeretnék flach-elni Gcam-hez, de így sajnos nem megy. Újra indítás után se TWRP se működő Gcam
-
voncci
aktív tag
Ha Dev-ről szeretnék vissza menni Stable-re akkor, mi is a teendő?
-
voncci
aktív tag
[ez a verzio] működik a sable Pie-on,ha esetleg másnál sem megy
-
voncci
aktív tag
Az új stabil pie-ra, hogy lehete működő gcam-et rakni?
-
voncci
aktív tag
Az új frissítés azért láthatóan javított a kamera minőségén
-
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat az új frissítéssel? Használja már valaki? Kamerát érintő javítás észrevehető? Akuidő nem romlott? -
voncci
aktív tag
Nem fogom ne félj!
-
voncci
aktív tag
A hálózat beállítások visszaállítása nem segített sajnos... A jelerősség OK nem az vegett nem vált át 😏
-
voncci
aktív tag
válasz
Viktor0610 #548 üzenetére
Vadi új és már be is laktam, nem szívesen állítom vissza gyárira 🙄😏
-
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Az valamifé bug, hogy nem vált át mobilnetről wifi-re pl.ha hazaérek, vagy valamit be kell állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest