- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Megjelent a OnePlus 13T
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
V@ns
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a helpet
, muszáj volt rájönnöm magamtól.... éééééés igen, ha leformázom TWRP-ben a belső tárhelyet, és utána másolom fel gépről, akkor látja....
Felment ez a mocskos k..rva rom...
Viszont bootoláskor láttam, hogy Pocophone és alul, hogy unlocked. Akkor ennyi, ki van nyitva, de nincs rootolva?ZsyfKo - 0MB volt az SD kari mérete, és semmit nem látott rajta.
RTG - OTG-re nem volt lehetőségem, azzal nem is tudtam próbálkozni
Alonso69 - én már azt sem tudom mit töröltem, de speciális törlés volt. Valami YouTube videó alapján próbálkoztam, meg az ösztönöm alapjánnem mondom, hogy nem izgultam...
-
V@ns
aktív tag
Köszi a linket!
Megint elkezdtem a dolgot, és nem tudom kiben van a hiba, valószínűleg bennem... TWRP fent, gépről ZIP-et a telefonra belső memóra, és semmit nem lát ez a tetü. Azt mutatja a telefon, hogy üres.
Why? Mindjárt földhöz vágom ezt a szutykotJa, és nem is engedi csatolni az USB-OTG-t, a microSD-t...
-
V@ns
aktív tag
Nekem az ég egy adta világon nem látott semmit egyik recovery sem. Sem a belső dolgokat (még format előtt) sem a gépre dugva, és a gép sem látta a telefont. Itt pánikoltam be. Aztán a memóriakártyás próbálkozásnál a memkarit sem látta. Újabb pánik, vissza a gyári MIUI.
-
V@ns
aktív tag
Köszi az infókat.
Valaki tud egy pontos leírást a PE telepítéséről? Mert sikerült lementeni mindent, TWRP-ben már leformázni mindent, de sehogy nem tudtam elérni, hogy lássa a zip-et és tudjam telepíteni az új ROM-ot.
Szóval éppen próbálom helyre rakni a telefont, hogy legalább működjön -
V@ns
aktív tag
Emlékszem, hogy szemeztem a Magisk telepítéssel, de mondtam is magamnak, hogy mi a sz@rnak rakjam fel, mikor azt se tudom mire jó?
Aztán mondom jó, ennyi elég. ROM és Gapps... erre vmi buhera dolog volt benne alapból...
Lineage weboldalról valami delete su vagy akármilyen néven futó SU eltüntető zip a telefonra, recovery-ben lefuttattam, és tovább prüszkölt. Jó, akkor kuka.
Aláírom, lehet nem root volt kimondottam, csak kis mértékben volt valami modding benne, de tudom, hogy két app is kukorékolt egyből, hogy ez nem lesz így jó ám.
Holnap ROMolás lesz, már mentem lefelé az adatokat...Pixel Experience fog felmenni.
-
V@ns
aktív tag
Még egy kérdés: Pixel Experience romnál mit jelent ez a 4 "verzió" ?
- Android 10 (Beta) - világos
- Android Pie - világos
- Android Pie (Plus edition) - ?
- Android Pie (CAF edition) - ? -
V@ns
aktív tag
Srácok, korábban meséltem nektek, hogy kipróbáltam a Lineage OS-t, de prüszkölt a rendszeren az ERSTE és a Huawei Egészség app, hogy hajaj, ez unlockolt telefon, nem vagy védve.
Kicsit unom, hogy minden gyártóhoz kell saját fiók a Google mellé, és kipróbálnék valami pure Droid romot. Elsőre a Pixel Experience jutott eszembe, viszont mielőtt neki esnék a telefonnak mint süket az anyjának, valaki tudna segíteni ezen kérdésben: a telefonon az appok megint pampognak majd, hogy a telefon rootolt/unlocokolt, nem vagyok védve? Vagy van rá mód, hogy ne csinálja ezt? Igazából nekem root sem kell. -
-
V@ns
aktív tag
Srácok, feltettem a Lineage OS-t, mondván, hogy ott biztos van elegáns megoldás a notch eltűntetésre (mellette marad minden infó, de az appok tartalma nem ér addig, és lekerekített a sarka a kijelzőnek kétoldalon) de nem volt ilyen opció. Ezt kihevertem volna, de paranoiás vagyok, és nem tetszett, hogy gyárilag rootolva volt, feldobtam a csomagot ami eltünteti a su-t. De utána is volt app ami prüszkölt, hogy hát itt root van.
Kérdéseim:
- van elegáns megoldás a notch eltűntetésre?
- van olyan jó rom, ami nem ad alapból root jogot és nem 5 ember csinálta egy garázsban?Bocs a szakszavak pontos mellőzése miatt
-
V@ns
aktív tag
Bréking nyúz: az öregem elővigyázatos volt és üvegfóliát használt a Pockon. Mondtam neki, hogy tépje le és derüljön ki aminek ki kell: a kijelző makulátlan, az üvegfólia repedt csak meg!
Mondtam neki, hogy első dolga legyen egy másikat rárakatni ASAP.Köszönöm mindenkinek a helpet!
-
V@ns
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5728 üzenetére
Azt a k@!va
(Köszönöm a linket!)Azért az kemény, hogy két kijelző árából kis túlzással megvan maga a teló...
-
V@ns
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #5724 üzenetére
Van esetleg tipped, mennyibe fáj egy gyári kijelző csere?
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon rég nem követem a topicot, mert az öregemnél landolt a Poco, ő átlag userként teljesen boldog vele. Viszont történt egy baki, amiben kérném a segítségeteket/véleményeteket:
az öregem övre rakható telefontokban hordja a Pockot, és pánikolva hívott, hogy a kijelző megrepedt szerinte.
Kérdés: mekkora harcra kell számítanom, ha a SmartShopba szeretném bevinni? (Ott vettem.)Eléggé nehéz megmagyarázni, hogy nem leesett/rálépett/földhöz vágta. Vagy simán slattyogjak be hiszen igazam van és jogos vagyok egy garis cserére?
-- inkább beraktam offba --
-
V@ns
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget,
egyszerűen sehogy sem ment. Az asztali gépen.
Laptopra letöltöttem ugyan azokat a programokat, egyből ment, látta a telefont, felszaladt a MIUI, zárva a bootloader, öröm bódottá van. -
V@ns
aktív tag
Srácok, hogy a f.szba kell visszatenni a gyári MIUI global stable-t egy Lineage/TWRP után? Fastboot leírást követem de nagyon nem akarja látni a telefont a Mi Flash. Lépten nyomon valami olyat ír ki, hogy zero value és nem mutat semmit. Windows látja, bootloader unlock progi látja, cmd látja.
Mitrontok el?
Pls segítsetek mert már majdnem a földhöz b.sztam az egész gépet mérgembenVálaszokat előre is köszönöm szépen!
-
V@ns
aktív tag
Beslattyogtam ma a T-be, mert olvastam, hogy külföldön, talán Indiában már támogatja egy szolgáltató a Poco-n az eSIM-et.
Mit ad Isten, itt nem működött, hiába kaptuk az eSIM-et és a QR kódot.
Ez kitől függ? MIUI? Poco? Hát hardveresen tudja elvileg. Itthoni T-től? -
V@ns
aktív tag
Ne haragudjatok, ha már volt kérdés:
Vonzza a fantáziámat egy Lineage OS. Smartshopos a telefonom, ők azt mondták mielőtt megvettem, hogy ugrik a gari, ha mókázgatok a ROMmal. Mivel náluk hivatalos Xiaomi-Wayteq gari van a telefonra, nem értem miért mondták ezt.
Nagyon rég ROM-oltam (Galaxy S2), el lehet tüntetni a nyomokat ha vissza kell tenni a gyári ROM-ot? Nincs titkos counter vagy bármi? -
V@ns
aktív tag
Nekem a P30 Pro miatt viszket a tenyerem...
Az LG-k miatt is, ott a quad DAC ...De azon túl, hogy kíváncsi vagyok, és az újdonság szele megcsap, 3 hét múlva ugyan úgy kevésbé lenne már érdekes az a telefon is. Semmi nem indokolja a Pocok cseréjét (amúgy de, egy OIS-t nagyon el tudnék viselni
) az én esetemben. Légy erős!
-
V@ns
aktív tag
válasz
Alonso69 #4130 üzenetére
Nem csináltam meg amit írtál, lusta voltam.
Láss csodát, ma egyszercsak elforgatta jól, és a jó irányba (mert 270 fokot is elfordult indokolatlanul, 180 fokot is....).
Lehet érezte a vesztét?
(Még csak újra se indítottam azóta, hogy ide írtam a topicba ezzel kapcsolatban.)Öröm bódottá.
-
V@ns
aktív tag
Srácok, meghülyült a giroszkópom, nem fordul el a telefon kijelzője, bármit kapcsolok ki vagy be. Valami megoldást tudtok a gyári beállítások visszaállításán kívül?
-
V@ns
aktív tag
válasz
tomboy0013 #3113 üzenetére
-
V@ns
aktív tag
válasz
tomboy0013 #3108 üzenetére
Na, szóval így néz ki, és ez nem tetszik.
Amit mondtál azt pedig ne haragudj, hogy bénázok, de nem találom, tudnál segíteni kérlek, hogy hogy tudom átállítani? -
V@ns
aktív tag
válasz
tomboy0013 #3106 üzenetére
És hogy lesz MIUI-s?
-
V@ns
aktív tag
válasz
mr.perfect #3102 üzenetére
Köszönöm a tippet!
-
V@ns
aktív tag
Amikor megvettem októberben, akkor MIUI 9-en volt out of the box, ezzel a stock WiFi, térerő, stb stb. felső ikonsorral, más multitasking felülettel.
Kapta a szép MIUI 10-et, és jött a MIUI design a felső ikonsorban, más lett az akksi, térerő, WiFi, elkerült a stock ikon fentről, jött a függőleges multitasking, stb stb.Most, kapta a factory resetet tőlem, és MIUI 10, függőleges multitasking, de a WiFi, térerő és egyéb felső ikon az stock droid kinézeten van ismét.
-
V@ns
aktív tag
válasz
mr.perfect #3089 üzenetére
Nekem nincs azzal bajom, csak azért nem csináltam meg, mert nem tudom, hogy hogy kell. (Nem ástam bele magam a Poco ezen részébe.
Találtam egy ilyen fájlt xiaomifirmware.com-on, hogy miui_POCOF1Global_V10.1.3.0.PEJMIFIMire figyeljek, hogy ne rontsam el és hova kell másolni, hogy a saját update progi megegye?
Ja, és a legfontosabb. Kérek valakit, hogy adjon egy nyűves gyári időjárás telepítőt, mert valamiért factory reset után élből nem megy az időjárás appom.... több APK-t próbáltam de semmi....
Előre is köszönöm szépen!
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Nyomtam egy telefon gyári beállítások visszaállítását, és jelenleg 10.1.3-re váltott vissza, a stock Android ikonokkal a felső sávban. A szoftverfrissítés kezelő nem ír újabb verziót, szerinte nincs frissebb. Hogy tudnám feltenni az újabb friss stabil romot, azon kívül, hogy magam letöltöm és ráerőltetem?
-
V@ns
aktív tag
Képzeljétek el, volt egy ilyen gondolatom, hogy letörlöm a gyári appokat adb-vel és mindenből Google verziót használok.
Ezzel semmi baj, csak a Google tárcsázó nem jön be, viszont az eredeti MIUI tárcsázót nem találom a neten sehol. Nem szeretnék hard resetelni emiatt, nem tudtok kisegíteni egy telepítő apk-val? -
V@ns
aktív tag
válasz
tomboy0013 #2976 üzenetére
Van abból már valami, nem laggolós értelmes port ami rendesen fut a stabil romon is?
-
V@ns
aktív tag
válasz
tomboy0013 #2972 üzenetére
Köszi a választ!
Eddig Lightroomot használtam, de váltani akarok, illetve majd ha megy a rendes GCam portolás nélkül azt is megnézem.
Akkor neten keresek vmi best cam appot. -
V@ns
aktív tag
Srácok, a Poco saját kamerája nem tud RAW/DNG-t?
Nem tetszik, hogy a GCam laggol, Night módom sincs egyelőre.Mit ajánlotok még?
-
V@ns
aktív tag
válasz
Csápájev #2783 üzenetére
Globál repost: köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Ha lenne módom a Honorral párhuzamosan lőnék pár fotót, már csak a hecc kedvéért is.
Tudom mi az OISMeg nem mondom, hova böktem, egyáltalán böktem-e vagy automatán csak kattintottam.
Mondtam én, hogy lehet, hogy irreális, csitítsatok nyugodtan.Köszi még egyszer!
-
V@ns
aktív tag
válasz
Csápájev #2762 üzenetére
Itt a kép.
A Queen logó és környéke az, ami nem tetszik, mert szabad szemmel nincs így elmosódva ott a borító.
Csitítsatok le nyugodtan, ha nincs igazam, vagy irreális elvárásaim vannak.
Régen volt OIS-es telefonom, nem vagyok tisztában velük, hogy valós használat közben ma milyen képet lőnek. (Állványról mindenki szépet fotóz...)Aryon87
Oké, ez Pocophone, de akkor mondd meg, hogy hol van ez az adat, mert engem is érdekel. -
V@ns
aktív tag
Srácok, most kicsit elcsüggedtem.
Akartam fotózni egyet (semmi művészi, csak kellett küldenem egy képet Messengeren), megtámasztottam a kezemet, kattintottam.
Egyszerűen azonnal mosódik a legkisebb mozgásra. Tudtam, hogy mit veszek, nincs OIS, Honoromban sem volt, de az nem mosta ennyire a kézi képeket.Ezt el kell fogadni, sose lesz jobb? Lehet felcseszem az agyam egyszer és ketté töröm. Véletlenül.
-
V@ns
aktív tag
Ha fel szeretném telepíteni valahogy a Pie bétát, akkor:
- kell rootolni vagy ehhez nem szükséges?
- ha lesz OTA végleges azt a béta Pie látja majd mint frissítési lehetőséget később?
és a legfontosabb: az áruházból engedélyezi letölteni a Google Camerát a telefon, vagy még mindig portolt APK-t kell vadászni majd? -
V@ns
aktív tag
Bedobom még egyszer, hátha...
Letöltöttem a gyári MIUI e-mail klienst netről és feltelepítettem, minden oks.
Kérdés: szerintetek látni fogja a rendszer és felajánlja majd, ha van hozzá frissítés?
Felvettem a mail fiókjaimat, push-ra van állítva mindegyik, mégis néha e-mail érkezésekor nem szól, csak a GMail appból látom, hogy ja, jött mail. Valami tiltja a háttérben?Nem mailes kérdés: észrevettem, hogy elkezdett jobban merülni a telefon, ennek hogy lehet utána járni, hogy mi szívja az akksit? Band 2 és néha bluetooth headset van rajta zene miatt, ezt megértem, de van, hogy sima csak mobilnettel és a Band 2-vel jobban merül a kelleténél.
Plusz egy: észrevettem ma a munkahelyen, hogy az állapotsort lehúzva villog mint a barom, hogy Mi Fit GPS keresése. A saját akksi statisztikája szerint no.1 helyen van a Mi Fit app, az fut a legtöbbet.
Valami tanács, hogy mit hogy kapcsoljak át? Nem merült így az elején... -
V@ns
aktív tag
válasz
Wallenberg #1599 üzenetére
Ezt nem kérdezted már egyszer néhány hete?
-
V@ns
aktív tag
Letöltöttem a gyári MIUI e-mail klienst netről és feltelepítettem, minden oks.
Kérdés: szerintetek látni fogja a rendszer és felajánlja majd, ha van hozzá frissítés?
Felvettem a mail fiókjaimat, push-ra van állítva mindegyik, mégis néha e-mail érkezésekor nem szól, csak a GMail appból látom, hogy ja, jött mail. Valami tiltja a háttérben?Nem mailes kérdés: észrevettem, hogy elkezdett jobban merülni a telefon, ennek hogy lehet utána járni, hogy mi szívja az akksit? Band 2 és néha bluetooth headset van rajta zene miatt, ezt megértem, de van, hogy sima csak mobilnettel és a Band 2-vel jobban merül a kelleténél.
-
V@ns
aktív tag
Srácok, vótmá'?
Megérte ma felkelni! -
V@ns
aktív tag
Akit érdekel és még nem látta, YouTube videó a GSM Arena-tól: Here's what's wrong with the Pocophone F1
Nem kell vérkomolyan venni, plusz, ettől még nem dobom a kukába a telefont
-
V@ns
aktív tag
Nincs mit, de közben találtam XDA linket is: katt
Nem tudja valaki, hogy a P20 Pro kamera appját esetleg be lehet valahogy szerezni? Nagyon érdekelne ez a kézből tartott éjszakai mód... csak olyat találtam, ami Magisk módszerrel megy fel, viszont még nem szeretnék rootolgatni. -
V@ns
aktív tag
Ott nincs fent, mert ez csak a Google Pixel telefonok kiváltsága, gyári appja.
Portolva van, azt itt megtalálod, én ezt használom. Néha rájön, hogy második-harmadik fotó kattintásakor baromira elkezd lagolni, de többségében jól működik.Fényvadász
Én nem, de nem szoktam nagyon videózni.Duliee
Nekem megjön minden értesítés, sőt, fel is villan a kijelző, én ezt szeretném kikapcsolni. Ha megmondod, hol van a MIUI optimalizáció, akkor megnézem, hogy az enyémen be van-e kapcsolva.Mindenki
Hagyjuk már ezt a k.rva kijelzőt szerintem. -
V@ns
aktív tag
Tud olyat a MIUI vagy valami app, hogy ha lehúzom az ujjam a leolvasón, akkor lejöjjön a notification felület? (Honorról jövök, ez az egy nagyon hiányik.)
-
-
V@ns
aktív tag
Október huszonakárhanyadikán kaptam egy SMS-t a Store-tól, hogy válaszoljak vissza október 31-ig, ha kell a telefon, mert korábban feliratkoztam rá. Állítólag probléma van/volt a beszállítóval, ezért a készlethiány, és november közepén ők is remélnek utánpótlást. Szerintem kérdezz náluk.
Legtöbb helyen engedik a nyitást, csak vissza kell tenni a gyári ROM-ot mielőtt beviszed.
Én ismerem magam ilyen téren, akkor foglalkozom és nyavalygok csak igazán, amikor kezdik hanyagolni a telót, vagy kicsit "unom" a dolgot -
V@ns
aktív tag
Srácok, lassan kéne valami topic összefoglaló az első HSZ-be, nem?
-
V@ns
aktív tag
Hali, én ezt a három boltot tudtam kifaggatni: Nextel, Turbado és SmartShop.
A válaszaikat ebben a hsz-emben betettem linkként, egy kis táblázatba szedtem össze, remélem segít majd. Ezek a 6/128-as modellre vonatkozó adatok.
Én a SmartShopnál vettem végül, de őket szinte lehetetlen elérni telefonon, csak e-mail vagy az online chat felület, viszont ott elég gyorsan válaszolnak. -
V@ns
aktív tag
Hivatalosan is beszálltam a csapatba a múlt héten, még szerdán foggal-körömmel szereztem egy fekete Pocot. Hát, azt kell mondjam, hogy azóta le sem tudom tenni, bitang ez a telefon. Nem szoktam fanboykodni vagy elvakult lenni... de most kivételt teszek
Teljes mellszélességgel megvédem bárki előtt ezt a telót, nagyon király. Fényszivárgás van, de lesz.rom, mert igazából nem feltűnő vagy zavaró, a tartalom mindig változik a kijelzőn, és nem állandóan az alját nézem. Saját tokja príma lenne, de kicsit könnyen lejön róla, és a kamerája érzékenyebb a kézremegésre fotózáskor, mint az előző telefonom. (Honor 8 kicsit kevésbé mosta a dolgokat, de majd kitapasztalom ezt is.)
Kérdés: saját kamera appja nem tud DNG-t, vagy csak én nem találom? -
V@ns
aktív tag
válasz
tomboy0013 #1320 üzenetére
Ebben igazad van, de az Alza szerintem kicsit túlárazza az árukat, Poco is 25e forinttal többe kerül. Ettől függetlenül példás valóban a hozzáállás, ezt elismerem.
-
V@ns
aktív tag
FYI: a boltoktól kapott eddigi válaszok megtekinthetők itt.
Az árak bruttóban értendők. -
V@ns
aktív tag
válasz
Wallenberg #1287 üzenetére
Nekem még nincs Pocophone-om, én is szemezek vele. A hivatalos Mi Store küldött nekem SMS-t, mert feliratkoztam a készülékre, ők az SMS-ben tettek említést kevlár hátlaposról, de csak 128/6 kiszerelésben, szerintem őket kérdezd főleg ezzel kapcsolatban.
Honnan érdemes megvenni? Én pont most írtam 4-5 levelet különböző boltoknak, ha kapok választ bemásolom ide ha érdekel valakit.
Amit biztosan tudok, hogy van 3.5mm jack aljzat.
Szerintem kapni fog még egy főverziót, de ez csak az én véleményem. -
V@ns
aktív tag
válasz
tomboy0013 #1233 üzenetére
Ezt jó, hogy mondod, totál kiment a fejemből, hogy egyéni vállalkozásra veszem.
Akkor marad a FirstPhone. -
V@ns
aktív tag
Azért néztem a FirstPhone-t, mert ha nem gyári a gari, az legalább egy megbízható bolt. Igazad van, nekem is volt rossz tapasztalatom gyári garanciával: vittem a Lumia 930-at, elküldték, visszahozták, és a feketére színezett fém kereten ordas nagy, mély karc volt. Valószínűleg ahogy próbálták kipattintani a műanyag hátlapot végig húzták... de valamiért nekem ez a vezérhangyám
Már csak ezek maradtak a kérdéseim közül:
- új versenyzők a pályán, más gyermekbetegsége van amitől eldobja az ember az agyát?
- Huawei/Honor EMUI rendszerét is imádtam, nem zavarnak az átszabott felületek, egy dolog érdekelne ami viszont az EMUI-n zavart: szó nélkül képes appokat bezárni, de a multi task azt mutatja, hogy ez még fut a háttérben, de mégis újra indítja őket. Ez mennyire jellemző a MIUI-ra?
- GCam felmegy rá azt olvastam, valaki meg tudja nézni esetleg, hogy fizetős Lightroomban a HDR DNG/RAW funkció elérhető-e? -
V@ns
aktív tag
válasz
tomboy0013 #1220 üzenetére
Ha így is van, nekem nem gond, beviszem én hozzájuk, csak legyen gyári a gari.
-
V@ns
aktív tag
válasz
Alonso69 #1217 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszaidat!
Még mindig ígéretes ez a teló.
Engem nagyon irritál, hogy két telefonnal kell járkálnom, és marha lusta vagyok metegetni a cuccokat, tudom hogy nem azonnal, de be fog telni az a tárhely
Többi kérdésre esetleg? Vagy bárki más?
(FirstPhone-t ma felhívom a gari miatt.) -
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Lehet beállok a sorba egy 6/128 modellel, FirstPhone-nál most van 105e forintért.
Hülye kérdések feltevése indul:
- 1 év gyári gari van rá, ezt a FirstPhone rendesen adja? ROM mókolgatás (Lineage OS akár) után ugrik is a gari?
- ezzel a bevilágítással együtt lehet élni, vagy k.rva zavaró? Tudom, ez szubjektív dolog. Jelenleg egy Honor 8-at nyüstölök, nem ragaszkodom az AMOLED OLED akármilyen LED kijelzőkhöz sem, csak ez a bevilágítás érdekelne. Mi Store-ban tetszett a telefon nagyon, azon nem láttam bevilágítást, vagy ha volt, akkor pont nem fogom látni most sem
- új versenyzők a pályán, más gyermekbetegsége van amitől eldobja az ember az agyát?
- Huawei/Honor EMUI rendszerét is imádtam, nem zavarnak az átszabott felületek, egy dolog érdekelne ami viszont az EMUI-n zavart: szó nélkül képes appokat bezárni, de a multi task azt mutatja, hogy ez még fut a háttérben, de mégis újra indítja őket. Ez mennyire jellemző a MIUI-ra?
- dual SIM és microSD-re valaki használ hacket? SIM extender vagy csiszolt microSD?
- GCam felmegy rá azt olvastam, valaki meg tudja nézni esetleg, hogy fizetős Lightroomban a HDR DNG/RAW funkció elérhető-e?
- záridő manual módban mettől meddig állítható? (legkisebb-legnagyobb érték)
- audiofilektől kérdezem: normálisabb fej/fülhallgatókkal milyen a cucc?
- tok/fólia honnan érdemes, mennyi idő alatt érkezik meg? Netán itthon is kapható rá jó tok/fólia páros?A figyelmet és a válaszokat előre is köszönöm szépen!
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Xiaomi boltba betértem (már megint) a minap , megkérdeztem az egyik eladót, hogy Poco, Poco armored, Poco 256, Poco 256 armored? Esetleg?
Azt a választ kaptam ez alkalommal, hogy csak ami ki van állítva azokból fog majd érkezni, tehát az alap színek és max 128/6-ban.
Eltelt már egy kis idő azóta, hogy megjelent, van valaki esetleg aki be tudott szerezni egy 256/8-as modell? Ne adj Isten, itthon tette?
Nem nagyon érdekel, ha nem armored, a tárhely-memória páros fontosabb nekem.Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest