- Yettel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
(#6815) quailstorm: Oké, értem. Ezt tudtam, azt hittem van valami sebességkorlátozás is az sd karik esetén a tabban.
Amúgy arra gondoltam, hogy lehet, hogy egy 50 MB/s-es karinak a sebességét az olvasó nem tudná kihasználni, mert pl nem támogat UHS-I-et... vagy az olvasója szimplán nem képes 50MB/s szekv írást kisajtolni, hiába a kari tudná. Egy Samsung csoda tulaj kipróbálhatná mit bír a tab olvasója
Megnézem majd a 4k értékeket gépen akkor. crystal vagy atto bench-el.
-
quailstorm
félisten
-
fater01
tag
Abban egyetértünk hogy két sorozat van, de a hibás fastboot-tal azért nem értek egyet, mert a készülék a gyári recoból nem tudott újraindulni. Onnan az újraindulás normál boot módban kellene hogy megtörténjen. De ezt csak akkor tudnánk meg, ha lenne egy tuti rossz gép, ami még nem lett frissítve és el lenne indítva a recoból.
-
RoundRobin
aktív tag
a hibauzenet azt irja, hogy az aktualis allapot checksumja nem egyezik az elvarttal, ezert fel sem rakja a modositast.
Nem. A hibaüzenet azt írja, hogy a patch checksum-ja hibás. A patch-elésig már el sem jut, tehát nem tudjuk, nem is tudhatjuk, hogy a TAB-on levő, frissítetlen fastboot-ol -e vagy sem.
Ebnnyi infóból ez nem derül, nem is derülhet ki. -
fater01
tag
Lehet hogy hülyeséget mondok, de szerintem a hibás készülékek sem hibásak. Érdemes lenne elmenni a tesco és megnézni egy csomó készüléket. Valószínű, hogy két féle kernellel vannak szerelve. Pont úgy viselkednek, mint amikor egy készülékre nem a megfelelő rom-ot flasheled rá. Más kérdés hogy akkor a saját mentésedből helyreállítható a rendszer. Itt viszont nincs mentés és nincs teljes értékű reco sem. A nagy számú behalt készülékre én nem látok logikusabb magyarázatot. És ha ez igaz, akkor már tudható hogy melyiket érdemes megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged