- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
scbb
tag
válasz
Black_Raven #10844 üzenetére
Ahogy mondod! Sok függ a szerencsétől is sajnos.
-
válasz
Black_Raven #10819 üzenetére
Vásárlók könyve. Szerinted ha veszel egy TV-t, és meghibásodik, a szervizben is a dobozhoz fogják kötni a garanciát? A nyolc általánost sem végzett ügyfélszolgálatos nem volt a toppon.
-
válasz
Black_Raven #10816 üzenetére
Garanciához nem kell a csomagolás. Tartozékok viszont kellhetnek.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Black_Raven #10816 üzenetére
Dobozt, papírokat, meg töltőt.
Még megnézem ez tényleg nem-e a másiké, de szerintem ez extra. -
philips20
aktív tag
válasz
Black_Raven #10753 üzenetére
15 dollár! Nem Ft!
De köszi
-
MichaelScott
csendes tag
válasz
Black_Raven #10705 üzenetére
Pont, hogy a Clean Master sokkal jobban lassítja az androidot, mivel memória zabáló, ez kb pont olyan mint az antivirusok androidra. Rengeteg cikk van, hogy a Clean Master, meg hasonló telefongyorsítók többet ártanak, mint használnának. Akkor már inkább egy fájlkezelot tölts le, és töröld ami neked nem kell.
-
Bambuszpro
tag
válasz
Én biztosra mentem és az általam nem használt dolgokat már megvétel napján rootal letöröltem. A gyári launchert lecseréltem egy nova-ra mert lassunak találtam. Böngészésre maxthont használok de majd kipróbálom még a firefoxot mert telón bevállt. Illetve mivel rootolva van használok reklámblokkolót és xposedben is egy modult amivel letilthatom az automatikusan induló alkalmazásokat. Illetve play-ben letiltottam az automatikus frissítést. Facebook, gmail és youtube nem lett frissítve mert így is tökéletes nekem. Frissítéssel félek csak roszabb lenne.
Ezekkel majdnem olyan mint amikor kivettem a dobozból. Egy kicsit egy-két helyen lehetne gyorsabb de ennyiért bőven jó
. Remélem segítettem.
-
phanfantom
senior tag
válasz
Black_Raven #10707 üzenetére
Talán 1Gb körül volt a felesleges fájlok mennyisége, de már nem emlékszem pontosan, mert nem is figyeltem a számra.
Opera: ok -
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #10707 üzenetére
Bocsi.FONTOS!Elfelejtettem mondani hogy az Operánal a Beállitásoknál pár naponta a Böngészési adatok törlése cimszónál is takaritsd ki az adatokat,sütiket a jelszavakat nem fontos.Ez is lassitja az Opera gyorsaságát!!Köszi
-
phanfantom
senior tag
válasz
Megcsináltam. Valóban jónak tűnik így, köszi
-
dilajoska1
őstag
válasz
Black_Raven #10677 üzenetére
Igen. Nincs mit de lehet hogy az utánam lévő hsz segít!
-
kisspall
aktív tag
válasz
Black_Raven #10674 üzenetére
-
dilajoska1
őstag
válasz
Black_Raven #10674 üzenetére
Szia. Ugy tudom hogy már elég rég óta nem támogatja az AC3-at! Én helyette a VLC-t haszálom!
-
domerator
veterán
válasz
Black_Raven #10669 üzenetére
Akkor neked is elmondom, hogy nem az számít, hogy hány amperes a töltő, hanem az, hogy milyen egyenletes egyenfeszültséget képes biztosítani, mennyire jó minőségű.
Volt egy teszt pár éve, ahol tizenegynéhány töltőt vizsgáltak labor körülmények között, többek között szkóppal... na ott volt aztán olyan szőrös "egyenáram", hogy hangszórón zenélt is volna és nem egy töltőn, hanem a többségén!!
Tetszik vagy nem, az Apple töltői voltak a legjobb minőségűek.
Az Opendottomat töltöttem az ipad 2 amperes töltőjével is, semmi baja, MERT csak annyit fog felvenni a kütyü, amennyi neki kell, rákötheted akár 200 amperes, de JÓ MINŐSÉGŰ feszültségforrásra is.
-
violentSt
tag
válasz
Black_Raven #10671 üzenetére
Többször volt már szó itt a kijelző meghibásodásáról, ill., hogy a szerviz elég furán áll a garithoz. Nem csak kijelzős esetekben... Amennyiben nincs külsérelmi nyom nyert ügyetek van! A varázsszó: fogyasztóvédelem!!!
Egyébként is nekik kell bizonyítani, a nem rendeltetésszerű használatot (eslő évben biztos) Márpedig egy külsőre makulátlan gépnél ezt elég nehéz. Szóval ne hagyjátok magatokat!!!
A törött (pókhálós) kijelző meg nem egyenértékű a féloldalt (gyári hibából adódó) lehalt kijelzővel. A töltöről meg annyit, h én a gyárit használom még a moto g-mhez is lassan 1 éve és semmi gondom sem a teloval sem a tabbal. Hozzateszem én a véletlenűl magasabb órajelű procival szerelt példányt fogtam ki. De nagyon meg vagyok vele elégedve. Pedig van használva rendesen napi szinten. -
Imike_80
aktív tag
válasz
Black_Raven #10664 üzenetére
Mi is kíméltük ezerrel, gyári fólia rajta, kb. 5-ször lett feltöltve, de lehet, hogy sokat mondtam. Erre elromlott e-mail írás közben a kijelző bal oldala, s a gyönyörűnek hangzó 2 év Tesco garancia ellenére azt állítják, hogy a MI hibánkból történt egy kijelző törés, emiatt 10.170 Ft-ot kell fizetni a kijelző cseréért. Úgy, hogy a gyári fólia rajta van.
És pont így gondolkodtunk mi is, hogy NE rendeljünk Kínából, itt van ez, kibír talán 1-2 évet, akkor már megérte, mégiscsak van Helyi, rendes garancia. Erre tessék... -
csubuka
addikt
válasz
Black_Raven #10661 üzenetére
Bar a 2A-es tolto rombolo hatasa alapvetoen nem szabadna, hogy bejatszhasson: kinai alja tervezesnel igaz is lehet. Oke, hogy a toltesvezerlo a gepben elvileg 2A-re van kitalalva es mindig annyi aramot vesz fel amennyi eppen kell, amde az siman meglehet, hogy a 2A-es toltes kombinalva a teljes fenyeros hasznalattal (a kijelzo a masik nagy hoforras), kozben youtube video nezegetessel kicsit tulmegy azon a TDP-n, ami biztonsagos lenne a kutyunek. Elszamolas miatt vagy trehagykodasbol ez lehetne akar a helyzet...
Mivel a gep ami a szervizben (gondolom kuka lesz a vege) van mindig a gyari toltovel volt toltve, amelyik el meg az meg egy xperia 750mA-essel. Azzal nehez lenne, hogy melege legyen. Siman lehet, hogy kisporoltak mondjuk azt, hogy a homerseklet szenzorok jelere visszavegyen a toltesvezerlo az irambol a hidegebb uzem elerese vegett.
Sajnos ez megeshet nem kelloen korultekinto tervezesnel es par korulmeny kellemetlen osszejatszasakor. 40 fokban kemeny hasznalat mellett teljes svunggal tolteni egy eltervezett konstrukciot pl. nem feltetlen egeszseges.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Black_Raven #10661 üzenetére
Gyári fólia nincs rá/hozzá.
Méretazonos fóliát tudsz esetleg venni rá Ipad mini, teclast p89 mini képében, vagy veszel univerzálisat pl a sparban, és méretre vágod. -
válasz
Black_Raven #10658 üzenetére
Minek rá? Olvass vissza, előbb tönkremegy benne valami, mint hogy elkopjon rajta az üveg.
-
RVR400
veterán
válasz
Black_Raven #10658 üzenetére
Én az Ipad Minihez való tempered glasst vettem rá, a kameránál ott a lyuk, ott elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest