- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulholland
tag
Nálam nincs gond Bluetooth-al. Manapság a Sony iszonyat ótvar helyről szerezheti be a chip-jeit. Tehát valószínűleg a hadeseted ludas inkább. Írom ezt úgy, hogy nekem is van egy újabb eresztésű Sony de sztereó headsetem. Eléggé lejtmenetben van a sony majd minden téren. A mostani kék fogjait nagyon nehéz csatlakoztatni bármihez is, közben recsegnek, kis érzékenységűek. De az enyémet tudtam csatlakoztatni ehhez a tab-hoz is normálisan. A szakadozást nem írtad, hogy a youtube alkalmazásnál tapasztalod e mert ott valóban előfordul, de ha böngészőben mész a youtube oldalára akkor nálam ilyen nincs.
Egyébként kipróbáltam egy Harman Kardon kék foggal is és ott is rendben volt minden. Tehát nem zúg, jó dinamikával jött a hang. Szerintem csatlakoztass vele egy másik nem Sonyheadsetet.
-
kisspall
aktív tag
Én használom egy bluetooth hangszóróval, zenehallgatásra, nem tapasztaltam semmi problémát, igaz nem sokat ment még vele, ma vettem. Videó lejátszásakor akadozott a hang, szóval program függő is a dolog. Start-stop, léptetés lehetőségek vannak, az működik.
Azt, hogy van benne, már a vásárlás előtt tudtam, talán a reklámújságból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest