-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Because #3643 üzenetére
"Karmok"-nak hívom, de amúgy lapos (bő 2 centi széles), derékszögben meghajlított lemezek, szerintem nem is fémből, hanem vmi erősebb műanyagból: persze, h nem okoznak kárt a billentyűzetnek (a kijelzőnek vagy készülékháznak meg végképp nem, a széleknél fogva tartják, mert erős rugók húzzák vissza ezeket a középpont felé)
-
janaman01
addikt
válasz
Because #3603 üzenetére
ha van stick ed akkor talán még ez is jó...és nem olyan drága...és visszafelé még ölt is egy kicsit....ha esetleg lemerült a tab...
-
kippi86
tag
válasz
Because #3378 üzenetére
nem. legalábbis nem próbáltam.nemtudom lehetséges e egyáltalán mert így a rádugott cuccoknak adja a feszt közbe nem?esetleg egy olyan otg ami külső tápforrásal megy akkor a rádugott cuccok nem szívják a tábla akkuját .de amennyit bír az akku szerintem nekem pont elég lesz.nállam a tárhely probléma se vészes van egy játék meg a sulihoz kellő appok.igénytelen vagyok de 13090 ft ért jutottam hozzá nekem nagyon megérte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged