-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sancza
tag
Tegnap megcsináltam a gyári állapot visszaállítást és megjavult, újra megjelent a SIP beállítási lehetőség és még telefonálni is lehetett SIP-en keresztül.
Ekkor még semmit nem telepítettem a telefonra (még a SIM kártya sem volt betéve)Később mikor elkezdtem visszarakni az alkalmazásokat mentésből, megint elment a SIP támogatás
Tanulságul, hogy mi szívatott meg :
Kiderült, hogy nem a legutolsó Android frissítésben szűnt meg a SIP támogatás.
Sok éve használtam a Contacts+ nevű tárcsázó alkalmazást (sokkal jobban lehet benne a kontaktokat kezelni), eddig soha nem volt vele probléma. Az új Android frissítésben valami változhatott a SIP kezelés terén, mert az utolsó frissítéstől kezdve a Contacts+ úgy látja, hogy a SIP nem támogatott. Amint a újra a gyári Phone alkalmazást állítottam be, hogy az legyen az alapértelmezett tárcsázó, rögtön újra elérhetővé vált a SIP hívás (megjelent a SIP beállítási lehetőség és lehetett is SIP-en keresztül hívni)így nem is kellett volna gyári visszaállítást csinálnom
na mindegy, néha nem árt
Viszont az nagyon zavaró, hogy a SIP beállítást (account) a gyári Phone alkalmazásban tudom/tudtam kezelni még akkor is, ha az alapértelmezett tárcsázó a Contacts+ volt.
És a gyári Phone alkalmazás beállításai közül egyszerűen eltűnt a "SIP accounts" menü.
Ez kavart be, és sugallta azt, hogy az telefon frissítésben lett a SIP megszüntetveAmikor alapértelmezett tárcsázónak gyári Phone alkalmazást állítottam vissza, akkor újra megjelent a "SIP accounts" menü
-
sparks
senior tag
-
sparks
senior tag
Nekem van SIP beállítás. Telefon-Beállítások-Hívásbeállítások és ott az alján a SIP-Beállítások és SIP fiókok. Oda hozzáadtam az Ephone-os számomat és simán tudok róla hívni és hívást is fogadni. Mondjuk én ezt nem használom, mert Groundwire-t megvettem anno és úgy tapasztaltam, hogy jobb a minősége, be lehet állítani milyen codecet akarok használni és tökéletesen beépül a tárcsázóba. A Groundwire-t egyszerűen ki is tudom kapcsolni, amikor azt a számomat nem akarom használni (munkaidőn kívül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest