- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajosdani2
csendes tag
válasz
kenccsi #4025 üzenetére
Még nem próbáltam ki, ma éjszaka tervezem a tesztet
köszi a reményt! Én is nagyon boldog vagyok mostanában ettől a kis pozitív változástól
(amúgy nem kéne egy ilyen apróságnak ennyire zavarnia, de hónapokon át rágtam magam rajta, hogy mitől lehet. Milyen hülye tud lenni az ember... na de mégis egy 100+ ezres termékről van szó )
Közben persze jár az agyam, hogy mi okozhatta a javulást.
Egyik tippem, hogy nemrég volt egy frissítés Google Play-ben a Oneplus Launcher-re. Ez még önmagában nem nagy cucc, de azóta az akkumulátor állapotánál is sokkal jobban részletezi a fogyasztást, mint eddig. Régebben hiába adtam össze a százalékokat, nem adta ki a 100%-ot. Most meg igen. A "teljes eszközhasználat" alatt is sokkal hihetőbb az adat.
És ami ennél is pozitívabb, hogy éjszaka nem volt repülő üzemmódban, és ismét csak 5%-ot merültJelenleg 69%-on áll az akksi, wifin van, és 3 napot ír hátralévő időnek. Na ez az, amihez szokva voltam az elején, és amit el is várok
Még egy furcsaság:
Folyamatosan, több héten át jelen volt az értesítési sávban, hogy rendszerfrissítés elérhető. Csak ugye nem tudtam a root miatt telepíteni, mert OTA-t nem olyan egyszerű custom bootloader-rel és root-tal. Elég idegesítő volt az a kis ikon ott folyton.
Tegnap valahogy újraindult a teló (táskában volt, nem tudom hogy történt) és azóta nem jelenik meg a rendszerfrissítés ikonja. Továbbra is elérhető, beállításokban látom, ott van is rá értesítés, de nem zavar többé az óra mellett.Hát így élünk mi az OP5T-tel, mint a házasok
-
Csori72
aktív tag
válasz
kenccsi #3937 üzenetére
ez nem jó hír
root alatt nem lenne gond, mert az alap betűt egyszerűen lecserélném erre, ennek a nevét a megfelelőre átírva. akkor nem kellene trükközni, h hol a megfelelő menü, h lehet elérni stb. csak valamiért a roothoz nem akarok hozzákezdeni.
anno a samun is így oldottam meg, csak előbb ennek a betűtípusnak meg kellett csinálni az í,ó,ú,ő,ű betűket is. most az a kész betű megvan, csak át kellene keresztelni a megfelelőre. -
kenccsi
tag
válasz
kenccsi #3551 üzenetére
Na így egy nap alatt az jött le a Pie-ról hogy ugyan vagy egy két UI bug, azok ha javítva lesznek, elég szimpatikus rendszerről van szó. Akksinál esetleg próbáljátok meg az új alkalmazkodó akksit kikapcsolni, azóta nekem nem merül olyan brutálisan. Várom a stablet szeretettel.
-
kenccsi
tag
válasz
kenccsi #3542 üzenetére
UI.: Azt hittem lesz új System font, szomorúan látom, hogy nem változott semelyik sem a kettő közül.
Más: Tudja esetleg valaki, ha Chrome-on keresztül nézek mondjuk Youtube videót, landscape-ben, jobb fennt a sarokban mi az a két kis párhuzamos csíkocska? Mintha funkció lenne, de hiába nyomkodom semmi nem történik..
-
YAS-dude
őstag
válasz
kenccsi #3483 üzenetére
Akik kipróbálták a pie hydrogenos betát, azt írják, hogy a kamera hal/api implementáció maradt ugyanolyan mint oreon, tehát maradnak a pöttyös fotók 3rd party kamera appokkal (különös tekintettel a gcam portra). Vagy a hős szovjet hekkerek által eszkábált dotfixek, amiktől meg a képminőség marad el az elvárhatótól... Nem is tudom, miben reménykedtem.
-
ßrainiac
addikt
-
kcsa
veterán
válasz
kenccsi #3226 üzenetére
Ezt is merem ajánlani, egyet már elfogyasztottam (pofára esett betonon, ripityára tört, de a lényeg, a telefon sértetlen). Egészen jól fekszik fel, a széle is lehajlik kissé (ezt hívják a kínaiak 5D-nek
)
Legnagyobb hibája hogy teljes felületén ragasztós KIVÉVE az előlapi kamera környékén egy helyen, így két hét alatt brutálisan poros lett a kamera előtt, elég amatőr hiba.
-
ßrainiac
addikt
válasz
kenccsi #2950 üzenetére
Ez a tok nagyon szokta adni a tobbi telomon, olyasmi tapintasu, mint az elso OnePlus telo volt.
G2-n es Nexus 6P-n is hasznaltam tobbek kozott.
Masik, h nagyon strapabiro, meg merem kockaztatni h meg self healingel is
Na ezzel nem fog csuszkalni a kezedben. Es vekonyabb, mint a frosted.
-
kcsa
veterán
válasz
kenccsi #2950 üzenetére
Fekete frosted shieldem van, teljesen rendben van, nyugodtan merem ajánlani, ég és föld a gyári szilikontokhoz képest. Persze néha le kell venni, hogy hátlap és tok között portalaníts mert ami bekerül attól karcos lesz, de ez kb. minden tokra igaz.
Bár amióta felraktam a dbrand skint, azóta tokot bedobtam a sarokba
-
cirx
senior tag
válasz
kenccsi #1768 üzenetére
Üdv.
Először szükséged van a rollback rom telepítésére. Kétgombossal.http://oxygenos.oneplus.net.s3.amazonaws.com/O2N_OBT_17801_OXYGEN_SIGN_wipe.zip.zip
Ezekután mehet neki 4.7.2, ez már mehet helyi frissítéssel.
-
kcsa
veterán
válasz
kenccsi #1329 üzenetére
Megjött.
Sokkal vékonyabb mint a Nillkin, ez előny és persze potenciálisan hátrány is lehet, Nillkin viszont annyival kevesebb, hogy alul-felül nem véd, a mofi ott is.
Anyag gyengébb minőségű, de nálam még belefér kategória.
Gombok védelme van, bár enyém úgy jött, hogy a power kicsit kiáll, hajszárítóval javítandó.
Járt hozzá egy ajándék usb-c átalakító.
-
-
Monolith
tag
Helló!
Nem érdemes, viszont elképesztő csalódás, mivel ezúttal nem hagytam ki a sandstone tokot sem, mert alaptartozékban nyilván nem jönne elő, a másik meg tényleg az, hogy itt a kezemben az X és az hibátlan ilyen szempontból.
Amit még észre vettem, hogy teljes erősségű rezgésnél berezonál valami a telefonban, úgy értem a kezemben van és a normál vibrahangon kívül valami bebúg.
Most érzem én is, hogy kákán csomót meg borsószemkirálykisasszony, de mondjuk, egy xiaomi a1-nél vállvonva vágnám zsebre mert feleennyibe sem kerül. Csak az pont nem csinált ilyeneket, próbálgattam egyet mielőtt eldöntöttem, hogy áldozok erre.
Ha valakit érdekel tekintse meg a szemléltető videókat, én mindenesetre elindítottam egy replacement igényt, hátha kapok másikat, és az nem ilyen, ha ez a normális szint, hát még meglátom együtt tudok-e élni vele
Volt nekem egy iphone 4s-em, annak az alert slider-jét lehetett csörgetni rázogatással, de az pl engem sem vágott földhöz így, szinte ingyen jött a 2 év szolgáltatói börtönhöz
-
makopeter
tag
Értesítés érkezésekor vagy a telefon mozgatásakor felvillan a kijelző. Ezen egyébként variáltak, mert most szerintem a giroszkópot használja a telefon ébresztésére, régebben (OPX) a fényérzékelővel volt megoldva.
De a lényeg ugyanaz, ha például előveszed a zsebedből, mutatja az időt és az értesítéseket egy kis ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 3
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged