-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Monolith #1071 üzenetére
Hidd el, hogy kopik, és kell hozzá használat, hogy olyan legyen, persze megeshet, hogy alapból sem feszes. Én is érzékeny vagyok ezekre a dolgokra, szóval ha ez gyárilag ilyen lett volna, azt biztos kapásból észreveszem, de kezdetben nem tűnt fel semmi. Lehet, hogy másodjára olyat kaptál, amit már viszaküldtek valamiért, azért tűnik úgy, hogy már nulla percesen is lötyög. Mondjuk, ez csak a fing reszelése, mert egy ilyen készüléknél még hónpok atlatt sem kophatna annyit a hangerőgomb, hogy azt észre vegyem.
(Anno, a Lumia 920-on meg a 930-on volt olyan gomb, hogy még félév után is úgy állt, mint a pecek)
-
válasz
Monolith #1030 üzenetére
Szia!
Igen, a hangerőgombok elég lazák, de meg mernék rá esküdni, hogy az első napokban nem ilyen volt, mert épp ma gondolkodtam el rajta, hogy eltörhetett belülről, vagy mi a p_csért lötyög ennyire? Ezek szerint ez sajnos üzemszerű, és elég hozzá néhány hét, hogy ilyen legyen... Engem speciel nem zavar, de tény, hogy a most eladott másfél éves OP3-am feszesebb volt...
(Mondjuk inkább ez lötyögjön, mint a kukim az asszonyban. Bocs, Urak!
)
-
mucsácsó
tag
válasz
Monolith #1030 üzenetére
Szia!
Azt hiszem tudom miről beszélsz, nekem a Nexus 5-ömnek volt ilyen lötyögős szar hangerő/bekapcsgombja, megráztam a telót és csörgött az egész, mint valami bazárifos.
Nekem is 8/128-as van, viszont most direkt megnéztem, de nálam nem lötyög pedig... az alert slider meg bekapcs az meg mintha betonozva lenne -
Monolith
tag
válasz
Monolith #780 üzenetére
Sziasztok!
Update: szépen kicserélték a telefont, számomra váratlanul készséges a support, viszont az új telefon hangerő gombja(i) is ugyanolyan belépőkészülék jelleggel lötyög és csörög a helyén.
Gondoltam megosztom veletek
Meg kell kérdeznem újra: másnak is lötyög a hangerő gomb, de úgy, hogy már csak ujjbeggyel hozzáérve tudja mozgatni, röcögtetni? Egyébként 8/128-as telefonról van szó.
Most elgondolkodtam, hogy visszaküldöm az egészet inkább, és veszek egy xiaomi a1-et, szánalmasnak érzem ezt a minőséget a never settle szlogentől.
-
kenccsi
tag
válasz
Monolith #774 üzenetére
Hali! Nekem most ezen annyira nem, de az előző iPhone-om on, mind a kettő hangerő szabályozó gomb mocorgott. Ráparáztam, hogy miért pont én kapom a hibásat, később 4 különböző ismerősöm telefonját is megvizsgáltam, kivétel nélkül olyanok voltak, az egyikük szerint nem is lenne jó ha teljesen 100%-osan stabilan feküdne a kivágott helyén, a súrlódás miatt. Ezt úgy elfogadtam magyarázatnak. Majd ezután tokban élte mind a 3évét amiben egyáltalán nem érezni a jelenséget és mostanáig el is felejtettem, hogy volt egyáltalán ilyen. Szerintem ezen nem érdemes rágódni.
-
macii97
senior tag
válasz
Monolith #412 üzenetére
Mivel nem vagy már hallgató, ezért egyértelmű sztem... Biztosan lefut valami validáció/ellenőrzés a jogviszonyról a háttérben, nem bemondásra megy.
Én így csináltam, ahogy írtam, egyből elfogadta.Kornel Írhat a supportnak, alapvetően az a hiba, hogy a kedvezmény jelenleg is egyetemmel hallgatói jogviszonyban álló személyeknek jár. Lehet sunyiba ismerőst keresni, megpróbálni átverni a rendszert, de nem hülyék ők sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged