-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viny
tag
válasz
gattolino #4130 üzenetére
1. nyaralok, most van szükségem a telefonra, nem 5 nap múlva.
2. így nem tudom wipe-olni sem. minden acc adatom / képem / ... rajta. tudom, nem hozzáférhető az adb by default, de a képek, doksik, és egyéb sensitive adatok attól még igen. szóval valszószínű nem küldöm gariba sem - ennek még utánajárok hogyan lehetne nyomni egy teljes resetet kijelző nélkül, és annak fgv-ében ez változhat.
(remélem így már érthetőbb picit.)ami biztos, elhagyom az OP brand-et. már 3. alkalommal szívok önhibámon kívül ezzel a (újan) majd 200k-s telóval. ennél azért megbízhatóbb és bug-mentesebb telóra számítottam mikor berendeltem... :/
-
zizidor
őstag
válasz
gattolino #4092 üzenetére
Jó kérdés. Az 5T '17 novemberben jelent meg Android 7-tel. Általában 2 évig vagy 2 főverzióig van támogatás a mobilokra, bár ez csak amolyan gyakorlati tapasztalat, és a OnePlus ennél tovább is támogatja a mobiljait (eddig még). Attól is függ, hogy a 10-re milyen hardveres feltételek vannak, nem néztem utána.
Előzőleg Sony mobilom volt, ők is tolták az új verziókat még a régebbi modellekre is. Aztán jöttem én, vettem egy Z5-öt, és amikor az életciklusa elérte a 2 évet, egyből kukázták is. Ezért aztán saját tapasztalatból vannak fenntartásaim a frissítésekkel.
-
simkoG
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest