- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
Csori72 #4205 üzenetére
Szerintem ez elég valószínűtlen. A DASH csak a saját kábelével működik, részben a szükséges vezeték keresztmetszet miatt, illetve a gyári kábelben van egy plusz vezeték, amin a mobil a töltővel kommunikál.
Oneplus fórumon is van ilyen téma, volt már több ajánlott kábel, de egyik sem vált be.
-
kenccsi
tag
válasz
Csori72 #3936 üzenetére
Oreo alatt igen, angolról magyarra váltva megmaradt, illetve magyar nyelven nem volt menüpont viszont ha beállítások tetején a keresőbe beírta az ember, hogy "betűtípus" megtalálta a menüpontot, és oda is vitt, de manuálisan nem volt ugye látható. Pie alatt ez megváltozott, nem marad meg a beállítás angolról magyarra váltáskor illetve a menüpontot a kereséssel megtalálja, azonban rossz helyre visz. Nyitottam róla bug reportot, látták is páran de sajnos visszajelzést erre nem kaptam. Korábban egy animációs bugot jelentettem, akkor felvették a kapcsolatot.
-
taletale
tag
válasz
Csori72 #3308 üzenetére
De ez műanyag film réteg nem de? Amint a közösség többsége pedig támogat az meg üvegfólia az esetleges leejtés közben bekövetkezett törés végett csak az menjen tönkre. Nem tudom mennyire bírja jól a műanyag film réteg a leejtéseket. De ha jól bírja kérlek erősítsd meg és megnézek Én is róla egy tesztet. Válaszodat előre is köszi.
-
Divinity
őstag
válasz
Csori72 #3124 üzenetére
Nem ezt jelenti.
Hogy egyszerűsítsem a dolgokat így lényegében lesz egy külön partíció az eszközön ami a frissítések kezelésére van dedikálva. Nem kell az egész rendszert újra buildeni ha csak részeket akarnak frissíteni benne így pl a biztonsági frissítések irdatlan hamar megérkezhetnek. Valamint utat nyit a rendszer közelebbi eléréséhez ami viszont az AOSP rendszereknek fog jót tenni. Amit a mezei felhasználó fog ebből tapasztalni az az, hogy gyorsabb a frissítés (már ha használni fogja a Oneplus a Treble nyújtotta lehetőségeket de mivel megkaptuk mint fícsör így gondolom ez a tervük.)
-
scream
veterán
válasz
Csori72 #2337 üzenetére
Hát érdekes üzletpolitika.
Mármint én úgy, hogy nem tudom milyen (tehát nem olvastam/néztem tesztet) a OnePlus 6-ról, addig tuti nem venném meg, sőt ugye még túl sok dolgot sem tudni róla (megjelenésben inkább), ígymeg teljesen vaktában pláne nem.
Szóval így én csak úgy veszem tőlük meg, ha bejön a design, illetve az egyéb paraméterek is. 5T tetszik, nincsen vele gondom, de ha majdnem azonos áron kapom az újat, akkor minek venném azt? Meg mire ez az egész kiderül nem is tudom tőlük megvenni az 5T-t, ha mégis amellett döntenék és így az lesz a vége, hogy inkább nem is tőlük veszek telefont. És gondolom nem csak egyedül vagyok ilyesmi gondlkozással.
Igazából nem számít, mert ez van, csak gondoltam leírom.
Van valami bevállt, megbízható webshop, ahonnan lehet rendelni kifutás után is? Illetve ilyenkor a garancia hogy működik?
Új modell az előd ára körül kerül fel?
-
Vagany
őstag
válasz
Csori72 #2330 üzenetére
Teljesen egyet értek, annyi kiegészítéssel, hogy én a Mi Mix megoldást én először én egy sharp készüléken láttam, de ott a beszédhangszóró minőségére azért volt panasz, nem tudom a sáomi ezt megoldotta-e:
[link]A frissítésekhez csak annyit hogy a családban van egy note8 ami kb 100-ezerrel került többe mint a OP5T-m és nekem hamarabb jött a hivatalos oreo és frissítés is gyakrabban volt hozzá, a tök jól működő beta progragromról nem is beszélve, bétaval nekem már 8.1-en van
. Ráadásul az edge nekem még rosszabb mint a notch. Sose értettem, miért jó az ha a kijelző úgy jelenít meg tartalmat, mintha hibás lenne a kétoldala, az edge geometriai és szinhibát produkál szándékosan és sokak szerint ez szép, nem értem
. Tetejébe még sérülékenyebb is a telefon, rendesen védeni se lehet. Ebből a szempontból ez a 2.5D sem az igazi, de még mindig ez a legjobb megoldás nekem.
-
gonorrea
senior tag
-
Nunder
őstag
válasz
Csori72 #1718 üzenetére
Aki Beta3-on van, annak miért nem jön az értesítés? Továbbá ha most leszedem VPN-en akkor nekem is full wipe-al mehet fel? Nem kell trükközni vagy ilyesmi ugye?
Kanadai VPN-nel sem talál semmit se a gyári updater se az Oxygen, mindegy mit választok a settingsben.
macii97: Jó hülye vagyok, totál hétfő van még
-
glugi
aktív tag
Ahogy macii97 írta, nem a telóval készültek.
Más:
4.7.5-ös akksi, vasárnap délben volt 100%-on. Egyébként most a dash 40 perc alatt beletolt 75%-ot (5-ről 80-ra).
Értesítésekkel van gondom, főleg gmail-nél: sokszor előfordul, hogy csak miután feloldom a telefont, akkor jelez hogy jött mail, de a levél már 5-10 perce megérkezett. Minden alkalmazás akksi optimalizált beállításon szerepel - a gmail nincs is a listán sajnos, de lehet, hogy kilövi egy idő után magát az értesítést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest