- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Egy személyes vélemény jön tessék úgy kezelni.
Mivel az RCS aktiválást a toronnyal kell lebeszélnie telefonnak így erősen kötött a dolog, hogy biztonságos legyen. Ergo szerintem ha egyszer is sikertelen lett az aktiválása, akár tudatosan akár magától próbált kommunikálni így, már nem fogja engedni a torony a bázis állomás meg szépen továbbadja az infót, hogy "itt úgysem jössz át". Amikor kiveszed majd visszarakod a SIMet akkor újra kér minden adatot, mintha DHCP-zne egyet, szerintem új IP-t is kapsz ergo ha egyből utána próbálod aktiválni még nincs rólad eldöntve, hogy mi a teendő ezért felajánlja a folytatást majd ha sikeres volt onnantól azt küldi tovább az állomás.
Ne vegye senki készpénznek, konyítok a témához valamennyit de nem vagyok a telekommunikációba annyira otthon.
-
Divinity
őstag
Mint megtudtam mindenképp mobilneten kell aktiválni és a telepítés után.
Tehát ahogy írtam, SIM ki-be, Google Messengert feltelepít, nem elindít! Mobil netre átvált, app indítása majd szépen sorba a dolgok és aktiválja is magát.
Már 4 eszközön megcsináltam azóta ezzel a módszerrel. -
Ilyen esetekben az Exchange szerver simán tekintheti korruptnak a kapcsolatot, és lehet olyan beállítása is, hogy adott típusokat / oprendszereket ne engedjen működni (csak karanténba rakjon) a rendszergazda engedélyéig. Nálatok szerintem az első opció van, ezért oldja meg egy fiók ki/be.
-
macii97
senior tag
Beletenném én az összefoglalóba, de fogalmam sincs, hogy honnan van az a ROM, amit feltetet. Lehet, hogy csak én nem találom, de jó lenne ha hivatalos forrásból lenne. Erről esetleg van valakinek infója, illetve hivatalos guide-t sem lehet találni, vagy csak béna vagyok?
Vagany: vettem
-
cirx
senior tag
-
Vagany
őstag
Kb 1 hete van fent semmi stabilitási probléma nincs. De túl sok változás sincs a 7-eshez képest. Nem tudom ez Oreo specifikus dolog-e, de nekem pl a google ikonok kerek hátterűek lettek az alap oneplus ikonpakkal, a sima eredeti pl nekem jobban tetszett. Amúgy pörgős a rendszer, fagyás vagy leállás nem volt. A honlapjukon lévő zip ment fel dirty flash-sel, ugyanezt szedi le az Oxygen updater, ha a settings-be az update method-ot "Community Edition (betas, full update)"-re kell állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest