- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
válasz
szuladam #4008 üzenetére
Nono!
A 7 csak úgy néz ki, mint a 6t, de közelebb áll a 7 Prohoz, és az ára is maradt, asszem még csökkent is valamennyit.
A kijelzőn és a triple camerán (ugye csak a 48 mp-es maradt, ami viszont elég patent) kívül megkapott mindent. SOC, UFS 3.0 tárhely, sztereo hangszórók, screen unlock 2.0, nightscape 2.0...
Szóval fejlődött rendesen, de kicsit homályba merült a 7 pro mellett, pedig egy elég jó ajánlat... -
zizidor
őstag
válasz
szuladam #4008 üzenetére
Én szeptemberben vettem az 5T-t, mert az előző javíthatatlanul behalt. Akkor már kapható volt a Oneplus 6, de nekem ez notch nélkül szimpatikusabb volt. Volt már jó néhány okostelefonom, de ez az első, ami 100%-ban megfelel az elvárásaimnak, így nincs is értelme váltani.
-
kenccsi
tag
válasz
szuladam #4008 üzenetére
IPhone XS Max. 🤭
Amúgy én nem terveztem eddig, Pie update alatt érzem, hogy néha kiakaszt azzal, hogy nem tart a memóriában annyi mindent mint korábban, illetve más apróságok, pl.: Bluetooth ra csatlakozva elfelejti a korábbi hangerôt ès kiszakad a dobhártyám, stb..
De vissza raktam 8.1-et, ès újra semmi panaszom. Kivéve, hogy kicsit unom már, de amiatt nem veszek újat azért. Amúgyis azon vagyok, hogy kevesebbet használjam.. Viszont a règi iPhone-os ènem is èbredezik, holott ha racionálisan gondolom át, semmi èrtelme..
Úgyhogy én egyelőre maradok. ^^
-
YAS-dude
őstag
válasz
szuladam #4008 üzenetére
Semmi nem indokolja a cserét szerintem. Persze jó lenne egy jobb kamera, de találtam egy számomra megfelelő gcam verziót és elfogadom a korlátait. Minden mással elégedett vagyok és vannak dolgok, amik konkrétan hiányoznának, pl a nem törékeny hátlap, notification led, 3.5" jack aljzat, face unlock.
-
Vagany
őstag
válasz
szuladam #1454 üzenetére
Az igazat megvallva azt sem tudom mit írsz és hogy mit szeretnél
. Én bekapcsoltam a telefont és amikor kérte megadtam a gmail címet meg a jelszót és kiválogathattam, hogy milyen programokat telepitsen fel és utána egy-két dolgot manuálisan átmásoltam ami még kellett és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest