- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Erős fenntartásokkal: volt olyan 5D-nek hirdetett üvegem, ami a "hagyományos" 2.5D volt. Vissza is kaptam az árát. Mindig alaposan át kell olvasni az értékeléseket, rejtélyes módon sokan a valódi szarokat is felszavazzák.
-
kenccsi
tag
Az akksitól én sem félnék, egyrészt eszméletlen jól bírja, másrészt a töltés sebessége sem evilági. Mióta megvan éjszaka még nem töltöttem telefont. Ma folyamat megy a Spotify bluetooth hanszórón, instagram videók, képek, clash royale 20 percet, internet böngészés, emailekre válaszolgatás, messengeren csetelés.. 83% volt mikor felébredtem 7:30 kor, most 09:02 78% épp. Általában 85-94% on szoktam levenni a töltőről, vegyünk egy szabad napot mikor elég intenzíven használom. Nap végére max a 45% ig merül. De akkor tényleg intenzíven használtam. Bluetooth hangszórón Soundcloud, Spotify órákat, clash royale, internet böngészés, fotózás, folyamatosan messenger, instagram, YouTube. Az egyszer biztos, hogy két töltés között, 95%-ában az eseteknek meg van a 24 óra. Ezt onnan is tudom, hogy ha kész a töltés elszoktam rakni a szekrényembe a töltőt mert tudom h most legalább 24 órát nem kell. De sokszor mikor nem olyan intenzív a használat eltelik 36 óra (ritkán több is) is két töltés között.
-
kenccsi
tag
Sajnos a P10et nem ismerem, de amikor kijött az 5T, jobb gpu cpu párost nem tudtak volna bele rakni mert ezek voltak a piac toppjai ha jól tudom. Én akadást vagy bármi felé lassulást még nem láttam ezen a telefonon. Egyik legjobb döntésem volt, mondom úgy, hogy mikor vettem iPhone-om volt és zsigerből (a régi-régi androidos élmények miatt) utáltam az androidos készülékeket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest