- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
makopeter #2420 üzenetére
Mennyire? December - április távolság még nem elég? Májusban majd nyávoghatok? Vagy mi a számodra elfogadható?
Még egyszer: nincs konkrét panaszom (kevés), nem új verziót akarok, security patchet szeretnék
@Vagany: tudom tudom, már sokszor erős volt a csábítás, de vállalati alkalmazások miatt nagy szívás ha egyszer mégis becsúszik valami
-
glugi
aktív tag
válasz
makopeter #880 üzenetére
Holnap megpróbálom fényképezővel lekapni. Szerintem fólia lesz, de minimum ráerősít ahogy sok esetben már lehetett ilyet olvasni korábban, akár tempered glass esetén is; vagy pl itt írják, AMOLED jelenség (esetleg a Gorilla Glass, ahogy máshol olvasgatok róla
). Csak nekem új (fullhd IPS-em volt ezt megelőzően). Vagy a szemem nem a régi.
-
glugi
aktív tag
válasz
makopeter #875 üzenetére
Igen, az a zöldesség megvan, az oké, ha szinte oldalról nézem, nem is zavar, nyilván nem onnan bámulok rá én sem
Itt arra gondolok - nem tudom jobban leírni - hogy normál használat mellett a kijelző felső harmadában mintha egy szabályos téglalapnyi részen zöldes(ebb) lenne az amúgy világos/fehér a háttér, de nagyon-nagyon halványan. Ha oda koncentrálok és kicsit megdöntöm a telefont, akkor látom, hogy ez a rész lejjebb vándorol, vagy éppen feljebb.
Egyfelől a szemem is csalhat, már nem is tudom hányszor nézegettem, másfelől lehet AMOLED jelenség is, amire mondjuk a gyári fólia ráerősít, de akár egyedi hiba is lehet a panelben. Ezt szeretném valahogyan kideríteniMikor a display tester-en belül homogén fehéret, vagy világos szürkét nézek és arról készítek screenshot-ot, akkor utólag mondjuk laptopon nézve már nyilván nincs itt ez a "sáv". Minden más homogén szín szuper rajta, pixelhiba nincs, mindenhol érzékel, stb. leteszteltem minden a programban elérhető módon. Ebből úgy sejtem, hogy a betekintési szög-panel-fólia hármas vicceli meg a szememet. Viszont a panelhez nem értek sajnos. Nem szeretném visszaküldeni, lehet csak túlgondolom már....
-
S e t h
nagyúr
válasz
makopeter #342 üzenetére
Igen, béke lesz, mert megnyugszanak a vérfanok, akik agyvérzést kapnak, ha vki kritizálja a drágaszágukat.
Nem, nem tudják figyelmen kívül hagyni, átlépni rajta, hanem generálják a fosh cunamit.
És igen, ez megy szinte minden teszt alatti topikban, elértékelenítve a szakmaiságot.
Lassan érdemesebb kizárólag külföldi oldalakra koncentrálni, mert röhej ez a cicaharc xaros használati tárgyak miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest