-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenccsi
tag
Halló, én most az egész hétvégét gcammal fotóztam végig, illetve néha egyet a simával és ég és föld a különbség, ha gondolod teszek majd felpár képet. Annyi a lényege, hogy "hdr+ enhanced" módban kell fotózni, anélkül én sem lattam különbséget.
Más:
Edddig amit adtak az 5t-hez tokot használtam, ideje lenne lecserélnem, vélemények, kinek mi jött be? Olyat keresek ami nem ez a szilikon, műanyag hatású, kicsit olajosabb kézzel nyúlok hozzá és már csúszkál az egész hátoldala... Egyelőre ezt a Nillkin fristed shield-et néztem ki, bár inkább olyat keresnék ami fedi a gombokat, alját, tetejét is. Utálom nem tokon keresztül nyomkodni a gombokat...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Ryzen 7 CPU-k
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest