- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukisrác
aktív tag
Van esetleg valakinek eladó gyári szilikon tokja (amit a telefon mellé adtak). Az enyém valahogy kinyúlt, lötyög benne a telefon
-
mukisrác
aktív tag
Tervezi valamelyikőtök rendelni mostanában a Oneplus oldalról? Beszállnék, ha lehetséges. Sikerült lekukázni a gyári tempered glass-t
-
mukisrác
aktív tag
Igen, többször eljött nálam ez a probléma. 8.0 és 8.1 alatt is. Teljesen randomnak tűnik, hogy épp mitől romlik el, de kurvára bosszantó.
Az oldja meg ideig óráig s dolgot, hogy a trust agent-nél kikapcsolod a smart lock-ot, újra indítod a telefont, majd ugyanott visszakapcsolod -
mukisrác
aktív tag
válasz
sszemtelen #2520 üzenetére
Amíg nem tudom eltávolítani a 66os verziót, addig nem enged telepíteni egy alacsonyabb verziót.
Nincs uninstall, törlés lehetőség a chrome-nálMegtaláltam a frissítések eltávolítása gombot, köszi
-
mukisrác
aktív tag
Az új chrome-nál (66.) hogy tudom visszarakni hogy a címsor a képernyő alján legyen? 65.-ösnél így volt beállítva de a frissítés után nem tudom beállítani ezt.
Vagy esetleg hogy tudom a 65-ös chrome-ot visszarakni?
Valakinek van valami ötlete, vagy én vagyok ennyire láma? -
mukisrác
aktív tag
És végre bekerült a hívások Fogadása felfelé húzassal... Jeeee
-
mukisrác
aktív tag
Ma reggel engem is utolért az ébresztő óra mizéria. Igen csúnya elalvás lett a dologból.
Gyári óra app 5.0.4-ben.
Az elmúlt 4 hónapban most fordult elő ilyen először.A másik dolog, hogy használom a "Nights keeper" alkalmazást, ami kb 2 naponta hozzáférést kér az értesítésekhez.
(pedig be van kapcsolva a hozzáférés). Ennek hiányában ez sem működik automatikusan.Ezek hátterében állhat a "speciális akkumulátor optimalizálás"?
-
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok, gyári fóliát mire érdemes lecserélni?
Eléggé karcos már. Rendeltem banggood-ról egy 9H, 0,3mmes tempred glass-t, de eléggé pontatlan, meg hólyagos felül a.
Esetleg ha van valakinek valami bővebb tapasztalta, be lehetne tenni az összefoglalóba.. -
mukisrác
aktív tag
Ez az APN összezavarodik dolog milyen sűrűn jön elő nálatok?
3 napos a telefonom és már 2.szor kellett törölni a beállításokat. -
mukisrác
aktív tag
Sziasztok, egy újabb gyors kérdésem lenne.
Miért kerül minden reggel "do not disturb" üzemmódba a telefon?
Az éjszakai mód, ami állítja a kijelzőt, az automatikusra van beállítva, a tasker meg állítja a autosync-et on/OFF között, de a DND-t tudtommal semmi.
Az oldalsó csúszka a legalsó módban van végig.Van valami ötletetek?
(N5X-ről jövök, ott lehetett a DND-hez auto szabályokat létrehozni
itt nem találtam ilyet ) -
mukisrác
aktív tag
Van itt köztetek Vodafone-os?
Mobineten miért nem működik a viber és messenger? Adathasználati engedélyek rendben, böngészni tudok chrome-mal. Csak ezek nem mennek.
Előre is köszi a segítséget
-
mukisrác
aktív tag
Üdv, srácok,
tegnaptól én is beszálltam a "buliba" egy 8/128-as darabbal. Ójeee.
Nexus 5X-ről váltottam...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest