- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajosdani2
csendes tag
válasz
Divinity #3850 üzenetére
Szuper, köszi!
Vásárlási szám megvan, azt odaadta a kolléga akitől vettem. Már emlékszem, ő is mondta, hogy ez az nagyon fontos, mert ezzel lehet mindent intézniGyári gari érvényes 2019.11.21-ig, úgyhogy elvileg simán beleférek.
Szerintem szerzek valami csere telefont addig, és megjátszom a történetet, ha pár napon belül nem oldódik meg valahogy...Nagyon szeretem ezt a telót (előtte Oneplus One-m volt, azt is 4 évig gyűrtem), és nagyon zavar, hogy nem tudok úgy megbízni benne, mint a frissítés előtt.
-
válasz
Divinity #3491 üzenetére
Na, ez meggyőzött.
Köszi a válaszokat!Alapvetően a kamera, meg töltés, illetve kijelző nem deal-breaker nekem. Az Xperia XZ-hez képest ezek mind-mind előrelépések lesznek.
Akármennyire is tetszik az S8 design, a sebesség és használhatóság az elsődleges nekem. Éppen ezért is váltok XZ-ről, mert egy picit kezdem érezni, hogy lassul.Akkor azt hiszem én is 5T-t fogom választani!
-
-
gabro0
őstag
válasz
Divinity #3416 üzenetére
Úgyúgy, sajtóhiba. A lényeg, hogy értetted (meg a többiek is gondolom).
Egy effektíven ugyanakkora notchos és hagyományos kijelző közül melyik kerül többe? Ugyan nincsenek adataim, de majdnem biztos vagyok benne, hogy a bevágásos. Nem elég drága már így is egy telefon
Vagy úgy is kérdezhetném, hogy az apple majmolása és 6-8mm-rel hosszabb kompromisszumos kijelző ér bárkinek is több tízezer forintot? Költői kérdés, másképp nem itt tartanánk.
Nem célom senkinek a meggyőzése, egyszerűen nem értem miért áll be bárki önönköltségén bétatesztelőnek. -
Vagany
őstag
válasz
Divinity #3414 üzenetére
Volt már a kezemben OP 6 (6T már sokkal jobban sikerült), huzamos ideig nem használtam, biztos meg lehet szokni, de minek?
Nem fixáltam magamban, hogy szar, egyszerűen nekem nem tetszik és nincs rá szükségem.
Sokan elfogadják, hogy ez a divat, nem zavarja őket, megszokják, de olyat nem hallottam még, hogy valakinek ez tetszett, max kompromisszumos megoldásként elfogadja. Számomra nem jó kompromisszum a szelfi kamera miatt beáldozni a kijelzőt. Ezért írtam, hogy nem ugyanazok az igényeink, van akinek fontos a szelfikamera, van akinek nem.
Havonta 1x kell a szelfi kamera 2 évvel számolva is 24 alkalom, legyen összesen 1000, de mindenképpen jóval kevesebbet kell használni a mechanikáját mint a régi flip illetve slide telefonoknál ahol ha bármit megnéztél vagy telefonhívásnál használódott. Nagy bajban lennénk ha 2018-ban nem lehetne ezt rendes mechanikával megoldani. De pl anyukámnak volt slide és flip telefonja is. egyiknek sem romlott el a mechanikája. A flipes megvan még mai napig, (nemrég kapott okostelefont, miután a tabletet megismerte, 80 éves elmúlt) kb 10 éves samsung, semmi baja. Tudom, hogy eltüntethető (fekvő módban érdekes a dolog inkább), és úgy könnyebben meg tudnám szokni, de hálisten nem kell, mert mire cserélném az 5T-t már nem lesz notch
-
gabro0
őstag
válasz
Divinity #3414 üzenetére
...eltűntethető és akkor is nyersz vele helyet mégsem látszik. Meg ki is fizeted
Ugye nem olcsó ám a kijelző, minél nagyobb annál drágább. Ha nem IPS alapú, akkor még az akksit is eszi, na nem OnePlusnál. Meg szép kerekített éle van, ami komplexebbé teheti a gyártást, meg szabadalmi szempontból se mindegy milyen íve van. Bizony, az íveket is le lehet védeni és le is védik. Itt tartunk 2k18-ban
Sőt nemrég olvastam egy cikket, hogy a szabadalmak hegye miatt egyre kevesebb dologgal tudnak variálni. -
Vagany
őstag
válasz
Divinity #3408 üzenetére
Szerencsére vannak notch nélküli ajánlatok is [link]. Remélem nem lesz sokáig ez az idióta kényszermegoldás. Nekem még most is inkább egy 5t mint a 6. Úgy néz ki én elleszek az 5t-vel pár évig (a oneplus one is kiszolgált majdnem 4 évet). A következő OP telefonom (op8) valszeg már nem notch-os lesz, de a jack-et így is bukom sajnos.
-
-
ßrainiac
addikt
válasz
Divinity #3203 üzenetére
Hat ja.
Telo, auto es PC-n kivul csak a gyerekekre koltok kb.
Nekem az 5T majdnem tokeletes volt, nagyjabol pont annyi hianyzott amennyi a 6-ban megvan. Szamomra nem volt kerdes
En rohadtul nem szeretem ha kompromisszumot kell kotni.
A masik h nem voltak Calendar ertesitesek (a 6-oson sincs stable romon), de a DP3-as 9.0-val mar vegre emlekeztet az is
-
cirx
senior tag
-
Csori72
aktív tag
válasz
Divinity #3125 üzenetére
akkor ez esetben inkább a samu tulajoknak kell sztem elgondolkozni, h mit talál ki nekik a samu, h csak gyári mócsingot használjanak. ugye a samu eléggé beleállt az érinthetetlen rendszer témába, garvesztés minden játszik ha nyomát találják.
ahol a root nem bűn ott sztem nem lesz kérdés a használjuk/ne használjuk -
YAS-dude
őstag
válasz
Divinity #3070 üzenetére
Igen, az a fura, hogy a gyári appban a legjobb az egész kép expozíciója, a színek, stb. Csak a részleteket mossa el a denoise filter. A gcam meg ezen a telefonon messze rosszabb, mint az op3-on. El se tudom képzelni miket kellett kendácsolni rajta, hogy alkalmazkodjanak az 5/5t-ben bugos camera2 apihoz, meg hogy ne legyen dot pattern.
Álmomban sem gondoltam, hogy pont a kamerában lesz visszalépés az 5t-re upgrade-elni. -
Divinity
őstag
válasz
Divinity #3014 üzenetére
Na, OB 9-en végre rendesen néz ki az quick settings menu. Az AOD pedig elég jó. Hiányzott már az S8 után.
AZ üzemidőt rontja de nem durva, pár százalékkal értem haza kevesebbel mint szoktam. Reggel 6:00 (~90%) - Este 8:30 (~40%) Ebbe volt 3 óra spotify és 3 óra + SOT. Eddig is ilyesmit produkált csak nem 40 hanem 45-50 között értem haza de lehet ez csak mai különlegesség. Szóval nem mérvadóan csökkenti az üzemidőt.
-
ßrainiac
addikt
-
racerx
őstag
válasz
Divinity #2816 üzenetére
Ahh. blabla blabla. Ugyanez volt a 3, 5 5T előtt is. Azt néha én is sírok, ha pár képemet megnézem (igaz nem a legjobb fényviszonyoknál) meg automatán csak. Sajnos nem igzán hiszem hogy lénygesen jobb lesz, és ha csak sw gond lenne akkor már valahogy megoldották volna. Bár állítólag azt ötősé sokat javult. Én az 5T-nél eddig nem vettem észere javulást.
-
macii97
senior tag
válasz
Divinity #2794 üzenetére
Srácok, a személyeskedést ne kezdjük, ill. hagyjuk abba, elég óvodás szint. Én azon vagyok, a dolgaim is úgy végzem (nemcsak itt), hogy mindenkinek lehet véleménye, amit leírhat (hiszen azért van a fórum), amíg nem ütközik az alapvető szabályokba, addig akár még hasznos is lehet valamikor, valakinek. De egymás intelligenciájának emlegetésével maximum az indulatok szabadulnak el, hiszen mindenki azzal született amivel, ezen változtatni nem lehet, továbbá ez eddig nem volt divat itt nálunk (kevés helyek egyike), kérlek ezután se legyen, eddig nagyon példás, segítőkész csapat vagyunk
Pár év múlva is vállalható legyen a hsz amit írunk, akkor van értelme.
Végsősoron megvannak az érvek a vásárlás helye mellett/ellen, aki mást hisz/nem hiszi, járjon utána. Más kárán tanul az okos, és ide még 100 hasonló szólás jöhetne. Téma lezártnak tekinthető.
-
Nunder
őstag
válasz
Divinity #2746 üzenetére
Nem igazán értem, hogy miért nem teszik akkor alapból elérhetővé egy frissítéssel, de így már fenn is van és működik
macii97: Amúgy totál jó lenne, ha hajlandó lenne feloldani a telefont, de kikapcsolt kijelzővel nem teszi meg, hiába van neki minden beállítva. Így hacsak nincs felvillantva a kijelző, hiába kiabálsz
-
glugi
aktív tag
válasz
Divinity #2727 üzenetére
YouTube, Pi Music Player, Blackplayer, Tune In, Spotify, Frisky. Ezekkel használom, mindegyiknél jelentkezett a 8.1 óta. Egy Tronsmart Mega és egy Macaw T1000 a két eszköz, mindkettőnél volt ilyen gondom. De ezek korábban nem voltak és más telefonnal sincs ilyen baj, ha azokon csatlakozik valamelyik eszköz. De mint írtam, most jónak kell lennie
Egész egyszerűen arról van szó, hogy kb 20-30 percenként mondjuk 50%-ról 100-ra ugrik a hang, ezt is rajzolja ki a csúszkán. -
macii97
senior tag
válasz
Divinity #2721 üzenetére
Volt már erről a fórumon szó, akkor is törölve lettek hasonló hsz-ek (vagy csak egy ami a konkrét leírást tartalmazta, nem emlékszem), az áfás számlával kapcsolatban, én is akkor tudtam meg, hogy ennek itt nincs helye. Nem maga az adásvétel, az áfás számla stb stb a tabu (hiszen az legális), hanem ennek felhasználási módja, ahogyan a rendszert pl 1+ telók vásárlásánál ki lehet játszani. Tegnap kértem, hogy "ennyi legyen elég", privátban lehet érdeklődni itt-ott, de úgy látom, sokakat meglepett ez a dolog, ezért akkor most letisztáztuk remélem. Ezek a hsz-ek persze maradnak, ha valaki rákeres megtalálja.
@SharpSA: mivel a hsz-ben benne volt a "megoldás", ezért töröltem.
-
Krisz1000
tag
válasz
Divinity #2708 üzenetére
@
kcsa
purcigeorge
Divinity
macii97köszi mindenkinek a választ.
ha jól értem ez arról szól, h pár cég felvásárolt nagyobb mennyiségben telefonokat és én ezeket tudom a gsm boltokban megvenni.
fura is volt h egy olyan cég aminek az üzletpolitikája h saját maga értékesít, mit keresnek a telói ezekben a számomra nem túl jó hírnevű boltokban..."sufni garancia" király, szóval 5 év múltán a helyzet nálunk még mindig változatlan...
per pill 3 gondom van
-meghalt a telóm ezért sürgős
-150 az übermax amit szánni tudok rá...
-áfás számla kellene h el tudjam számolni különben kvázi saját zsebből menne.áfás számla, ha oneplustól vásárolok neten, egyáltalán lehetséges?
köszi továbbra is
@macii97
igen, 160at én is irreálisan soknak tartok érte, most T-nél tudnék venni S7 edge-t 114-ért, ami jóval kevesebb, mint amennyivel gyengébb az a teló. -
-
-
gonorrea
senior tag
válasz
Divinity #2530 üzenetére
igen köszi próbáltam közben, de hiába nyomok rá az install internal storage-re, nem csinál semmit! Az hozzá tartozik, hogy volt egy teljes törlés, belső tároló kivételével, rom zip ott van a telefono, csak feltenni nem tudom mivel
(töltögetem az unbrick romot, de androidfilehost-ról alig jön)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest