-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Ha Windows 10/11 alól próbálod, akkor előtte telepíteni kell a Qualcomm drivert, különben nem ismeri fel. A driver viszont csak akkor fog működni, ha a Gépház - Frissítés - Helyreállítás - Speciális rendszerindításnál kikapcsolod a digitális aláírás megkövetelését. (Enélkül is feltelepül hiba nélkül, de használhatatlan).
-
FerBal
csendes tag
Hali! Simán megoldható, ha van kézügyességed! Én ezt rendeltem meg hozzá https://www.aliexpress.com/item/33034910665.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3a416642jpxisp&algo_pvid=b99bcf1e-efe0-4bff-b35b-914fc603b6f8&algo_expid=b99bcf1e-efe0-4bff-b35b-914fc603b6f8-0&btsid=0b0a187b15960014243304554ed6d6&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
és ez alapján a videó alapján szedtem szét raktam össze
https://www.youtube.com/watch?v=l7UvDoj6RZAde ezt neked kell eldönteni neki mersz e állni.
Tavaly megcsináltam, hibátlan! -
HREH
senior tag
Igazából húztam volna még az 5T-vel is tovább, de most még viszonylag jó áron el tudtam adni, a 7T Pro-t meg akciósan vettem a gyártói oldalról, így (+az eladással) olcsóbbra jött ki, mint az 5T anno.
Nexus 5 meg.... (az volt nekem a nagybetűs Telefon) azóta is előkapom néha, nosztalgiázni jó vele, plusz lassan majd befogom Taskerezni, hogy a PC-t tudjam rajta keresztül távolról is vezérelni, úgyis rajta hagyhatom a vezeték nélküli töltőn, az még tudta
Vannak amúgy hibái a 7T Pro-nak is, pl. a notification LED igencsak hiányzik, meg az akkuidő is gyengébb, mint az 5T-n, de nyilván a QHD + 90Hz azért bír enni rendesen. Android 10 is visszalépést jelent nekem a 9-hez képest.
Sebesség, kijelző (HDR 1440p nagyon adja) viszont eszméletlen jó, bár ezzel az 5T-n sem volt különösebb baj, illetve a kamera (GCam) végre tud normális minőségű képeket lőni, 5T-re sosem találtam olyan verziót, aminek nem lett volna valamilyen hibája.Hirtelen ennyi, én nem bántam meg a váltást, minden jót neked is
-
-
tarti8
tag
Infók az aktuális bétáról:
https://www.xda-developers.com/oneplus-5-oneplus-5t-android-10-oxygenos-open-beta-1/
-
viny
tag
Aucsh. Mgy, vacs, köszi a tippeket.
Még garis, szóval repül vissza, és majd meglátjuk.
Valami gyor, itthoni software-es solution-nek azért jobban örültem volna, dehát akkor ez van....leejtve sohasem volt, valóban megvigyázott teló; szóval ezen most azért nagyon csodálkozom...
-
-
Pachenkoooo
tag
Na szóval
Dupla koppal felébreszti a kijelzőt, eddig tökéletes. Ha nem lépek be a főmenübe, zárolási képernyőről dupla kopp lezárja, úgy ahogy mondod. Viszont a 9.0.4 előtt a főképernyőn is lezárta a dupla kopp. Műhelyes telefonnak használtam egy Samsung note 4-t, ami ugyan úgy tudta ezt a dolgot. Előtte fel sem tűnt, hogy az 5t is főképernyőn dupla koppal zárom le. Most vettem észre mióta nem működik , hogy nem működikja és gyári launchert használok, semmit nem telepítettem fel pluszba, illetve nincsenek gombok a kijelzőn, a gesztus vezérlést használom. Lehet hogy kár volt hamarabb leszedni a frissítést? Vpn-nel kanadai ip-vel lett frissítve. Ősi módszerrel, vagyis minden gyári szűzre visszaállítva, és úgy frissítve, majd újra belakva. Az első sony-mal jártam úgy, hogy gyári visszaállítás nélkül, frissítês után teljesen behülyült. Azóta mindig így csinálom, ha szükséges, ha nem
-
Divinity
őstag
Szia!
Nem értem a kérdést
A Linux Kernel a felelős a memória menedzselésért. Ergo egy jól megírt custom Kernel segíthet a dolgon. -
Vagany
őstag
Az csak akkor van úgy ha bekapcsolod a beállításokban a mosoly érzékelést. Nálam pl. ki van kapcsolva.
Kamera app-ban az ujjad fölfele húzva előjön a többi mód, illetve megjelenik jobb felül a beállítások ikon, erre bökve bejön sok beállítási lehetőség, többek között a mosoly érzékelés is.
-
kcsa
veterán
Biztos hogy nem a spotify, waze ugyanezt csinálja. Lezárt képernyőnél random kilép.
Ezzel az a baj, hogy motoron szoktam így navigálni (+fülhallgató), és rohadt bosszantó így menni hogy vajon mehetek tovább egyenesen, vagy megint kilépett ez a sz.r?
Úgy tapasztaltam egyébként, hogy az app optimalizálást kikapcsolva gyakorlatilag megszűnik a jelenség.
-
Nunder
őstag
+1 az Equalizer FX-re, pár hónapja volt ingyen a Pro, azóta az van fenn. Nem tökéletes a váltás, van kb. 500ms mire váltja a hangszínt minden számnál, akkor is ha fixen be van kapcsolva. Nekem az auto on/off nem ment. Annyi még a gond, hogy talán kicsit kevés az az 5db frekvencia amit állítani lehet, de jobb híján...
Próbáltam már többet is, ha esetleg root-olt a cucc, akkor a Viper4Android amit a legjobbnak tartanak, és az rendszer szintű. Hogy BT-on működik-e az jó kérdés, nekem anno nem sikerült még a sima vezetékessel sem működésre bírni.
-
vacs
veterán
Válasz magamnak: equalizer probléma megoldva!
Play-ről letöltöttem az Equalizer FX-et és így már Bluetooth hangszórónál is tudom állítani a hangszínt!
-
nagyzzz
tag
Úgy tudom a 1+ egyedül van a piacon ezzel a típusú gyorstöltéssel (4 A / 5V) a többi gyártó magasabb feszültséggel éri el a célt. Valószínűleg nem álltak rá az általad említett cégek, mivel kicsi lenne rá a kereslet. Pedig a BlitzWolf töltőket, kábeleket én is nagyon szeretem, de a Dash csak a gyárival megy. De szóljatok, ha rosszul tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest