- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
No pár nap használat után, azt mondom nem rossz ez a Huawei. Igaz anno P6 után megfogadtam, hogy Huawei soha.. Az nem meg nem meglepetés, hogy azért a OP gyorsabb, pörgősebb, de abszolút nem zavaró, itt sincs semmi lag, csak azért az érzés más. Az arc és ujjlenyomat szintén egy nagyon pöttyet lassabbnak tűnik, de szerintem nem a felismerés, hanem az általános "lag" ami megvan mindenhol. Viszont itt tök jó, hogy van olyan hogy ha felemelem, akkor képernyő bekapcs, és rögtön fel is old, nem kell semmit nyomni, ugyanolyan érzékeny, szinte itt se lehet időt megnézni, mert felold. De úgy érzem, sötétben, kevesebb fénynél, valamint pl szemüvegben, itt jobban működik, érzékenyebb. Ujjlenyomat kb ua, viszont vizes , izzadt ujjamat jobban olvassa. Viszont méret ügyileg kicsi, (no meg a notch melett sok "értelme" nincs, mehetett volna hátra nyugodtan.De a navígációnak való használata tök jó, jobb mint a képernyő mozdulatok az onepluson. Akksi szintén kb ugyanazt hozza, viszont érdekes, hogy amíg az OP éjszaka lerakva kb 10 óra alatt 4-5% -t esett, itt ugynúgy 100% -on van mint mikor levettem a töltőről (ugyanolyan körülmények között..) érdekes (attól függetlenül lehet hogy ez vmi emui trükk
). Az emuinak van pár hülyesége, pl naptár widgetek érdekesen frissülnek, erste netbank appnál is van pár érdekesség.... Kameráról nem beszélek az egyértelmű (bármiket is irnak a nagyonokosok), viszont a kevés fénynél való fotózást, az éjszakai módot, meg a 3x 5x (de még talán a 10x) zoomot kiemelnélm ezek valami zseniálisan jók.
-
-
Hmm, dupla köszi az infót! A hatost nem akartam rootolni, pont a flesselés plusz lépései miatt, de így átgondolom. Igazából én megcsinálom, nem azzal van a baj, hanem mikor el akarja adni az ember a telefont, úgy veszem észre, hogy a nyitott BL és a root miatt frissítés sokaknak gondot okoz, így inkább elállnak a vásárlástól. Így viszont, gyakorlatilag bárki meg tudja csinálni.
-
kenccsi
tag
Én jelenleg ezt használom: "GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7-test-10-Op5-5t" Minden alap beállítás, kivéve a beállítások/speciális-ban "Hdr+ paraméterek"-et magasra állítottam. Mikor fotózol meg érdemes minél stabilabban tartani, amíg körbe ér a karika. (Megjegyzem, bicajozás közben, félkézzel se tudtam mosott fotót csinàlni vele, úgyhogy nem kell elaggódni, inkàbb az esti óràkban tud igénybe vennie több mp-et is, de ott is rendben van simán kézből) egyetlen hátránya, hogy bizonyos esetekben valóban fehér pöttyöket produkál ha nagyon belezoomol az ember úgy látszik, de anyival szebb fotók készülnek, hogy simán megéri nekem. (Amúgyis ritkán látom a pöttyöket)
kcsa: Köszi, akkor megrendelem a frosted shieldet.
-
kenccsi
tag
Halló, én most az egész hétvégét gcammal fotóztam végig, illetve néha egyet a simával és ég és föld a különbség, ha gondolod teszek majd felpár képet. Annyi a lényege, hogy "hdr+ enhanced" módban kell fotózni, anélkül én sem lattam különbséget.
Más:
Edddig amit adtak az 5t-hez tokot használtam, ideje lenne lecserélnem, vélemények, kinek mi jött be? Olyat keresek ami nem ez a szilikon, műanyag hatású, kicsit olajosabb kézzel nyúlok hozzá és már csúszkál az egész hátoldala... Egyelőre ezt a Nillkin fristed shield-et néztem ki, bár inkább olyat keresnék ami fedi a gombokat, alját, tetejét is. Utálom nem tokon keresztül nyomkodni a gombokat... -
macii97
senior tag
Azért, mert az op ezeket simán megveszi, hogy milyen véleményt szabad mondani stb... Sajnos ezeknek sem lehet már hinni, régen nem függetlenek, emiatt a lényege is elveszik a dolognak... Jó telefon a 6, továbbra is best buy ezért az árért, de nem tökéletes, pont ahogy az elődei. A többi pedig a szokásos marketing bullshit, ahogy a többi gyártónál.
-
Mondom, szerintem az 5 az első szoftverével is jobb képeket csinált, mint az 5T a mostanival, és erre fogadni mernék. Sajnos nem tudom őket összevetni, de az ötösnél lőttem automatával jó adag tesztképet, és bizony klasszisokkal jobb volt, mint a hármaséi. Az 5T-vel nem lövök kifejezetten szívtaós témákat, ellenben NÉHA olyan olajfestményt kapok például tárgyfotóknál, hogy sírok b@ssza meg...
-
+1. Fájdalommentes frissítés volt.
Tegnap estig bírtam a gesztúra vezérlést, és inkább visszatértem a virtuális gombsorra. Tök jól néz ki, meg minden, de hatalmas búzaság volt az alkalmazás menü / alkalmazás váltás funkciókat majdnem ugyanolyan mozdulatra tenni.Utóbbit szinte soha nem sikerült szimultán elérni. A visszalépés a bal oldalon tökéletes, az alkalmazás menü elérése szintén majdnem jó, egyedül a task váltás nehézkes így. Ja, meg fél napig szopattam magam a a szövegbevitellel, mert egy sorral lejjebb került ugyebár minden a kijelzőn, így írtam olyanokat...
Ha a task váltó átkerülne a jobb oldali felhúzásra, és minden más maradna így, szerintem használnám.
-
Edge
veterán
2017. novemberben jelent meg alig több mint 4 hónapja azóta ennyi hivatalos frissítés volt(csökkenő sorrend):
5.0.4
5.0.3
4.7.6
4.7.5
4.7.4
4.7.2
4.7.1
4.7.0
Vagyis itt is 1-2havonta jött vmi, nem is 1 és ebben fő android verzió váltás is volt. Sztem ez bőven OK.szerk: közbe maci is írta sry
-
-
kenccsi
tag
Én egy pár nappal ezelőttig 4.1.1 OOS en voltam, aztán most gondoltam kipróbálom az Oreót, minden sokkal jobb, kivéve a képek minőségét érzem úgy, mintha rosszabbodtak volna. Az esti fotókkal sem volt problémám nekem, de a nappaliak gyönyörűek voltak számomra, most meg olyan meh... Próbálgatom még picit, aztán lehet vissza kerül a 4.1.1. Köszi azért az észrevételt! További szép napot!
-
JoeCockBill
senior tag
+1. én nem is értem mi értelme van. ahol kell, ott elfordul akkor is ha ki van kapcsolva. youtube, játékok, stb.
egyedül galériából kellett olyat keresnem ami szenzor alapján tájol. ezt meg is tettem évekkel ezelőtt, azóta is minden telefonomon az első amit kikapcsolok az az automatikus forgatás. (a második az automatikus fényerő) -
YAS-dude
őstag
Azt javasolja az internet népe, hogy a hdr mód mindenképpen legyen kikapcsolva, mert az csak tetézi a bajokat a oneplus szoftverében.
Megszokhattuk gcamnál, hogy a hdr mód csodát tesz a fotókkal, de a oneplus kamera nem elég okos ehhez.
Ami még segít (root/magisk kell hozzá) az a oneplus camera M mod, kicsit belepiszkált valaki, enyhébbre vette a zajszűrést, nincs annyi maszatolás. -
BalaNce87
addikt
Én tegnap az állatkertben teszteltem. Kívül is belül is voltam vele de sajnos nem az igazi a képek minősége. Már alacsony ISO-n is rendkívül zajosak a képek szerintem és brutális hogy a részleteket/kontúrokat mennyire elmossa. Olyasmi mintha ilyen olajfestmény filtert húznék rá. Amúgy az benne a félelmetes, hogy mikor nézed mit fotózol akkor egészen mást mutat a kép és az eredmény meg csapnivaló.
Azt hozzátenném, hogy mobilos kijelzőn egészen élvezhetőek a képek de monitorra kitéve nagyon nagy csalódás.
Igazából nem emiatt vettem ezt a telót, mert DSLR-t használok de ennél azért szerintem többre számítottunk sokan. -
Aham, ez is jónak tűnik végülis. Én is használok Titaniumot, de a restore funkciót már régen nem, mert egykoron (még az Android 2.3 körül) volt vele valami szopó, ami nagyon megszívatott, de már nem emlékszem pontosan. Átmeneti jegelésre viszont tökéletes!
Apropó, milyen a gyári üveg? Megérte?
-
macii97
senior tag
Ahogy én utánanéztem, nagyon valószínű hogy valami gáz van a Oneplus-nál, 500-1000 eurós/dolláros tranzakciókról is szó van, úgyhogy nem akarok pánikot kelteni, de mivel tömeges jelenségről van szó, aki bankkártyával vásárolt mostanában a Oneplus.net-en legyen elővigyázatos, mert megvan az esélye, hogy a bankkártya adatai rossz kezekbe kerültek! Érdemes lehet új kártyát kérni, vagy a hivatalos reakcióig egy másik számlára átmenteni a pénzt.
Csak azért emeltem ki, hogy aki átfutja csak a fórumot, ő is meglássa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- Viccrovat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest