- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezatata
aktív tag
Az OnePlus Diagnostic hány százalékot mutatott mikor kicserélted az akkut?
Érezhető volt a változás, a csere után?
Az izgat, hogy ezeknek az akkuknak is meg van az a kapacitása mint amit a szerviz tesz bele?Hány %-nál érdemes kicserélniv az akkut?
az enyém most 79% súlyos veszteség címszóval mellette. -
tarti8
tag
Én is most raktam fel pár napja a 10-es és ugyan ezen a véleményen vagyok.
A rendszer hibátlan, az apró reszelgetések a 9-eshez képest nagyon tetszenek, viszont a gesztusvezérlés szörnyű. Gyári carbon bumper tok van a telefonon, és attól nem tudom a kijelzőt annyira a szélén érinteni, hogy bevegye a "vissza" parancsot. Továbbá kivették az álalam preferált 2 gombos vezérlést, így a 3 gombosra álltam én is vissza. -
preludium975
tag
-
cirx
senior tag
Nah megjátszottam.
Ez alapján pontról pontra, sikeres volt a rollback.https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/oneplus-5t-unbricking-tool-confirmation-t3733012
-
cirx
senior tag
Még nem vettem rá magam, de a lehetőség adott.
-
macii97
senior tag
Szia!
Ha jól gondolom, nem fóliát, hanem üveget akarsz, mert abból van keretes és nem keretes. De azok nem műanyagból készülnek, hanem üvegből.
Ha keret nélküli akkor Nillkin h+ pro, égeszen jól takarja a kijelzőt, bár két oldalt nem teljesen (1-1 mm marad kb) és nekem egyáltalán nem volt tartós, nagyon gyorsan megpattant a széle. -
kenccsi
tag
https://m.aliexpress.com/item/32847271657.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32847271657&productSubject=32847271657&shortkey=7jaeYVNb&addresstype=600
Nekem ez van mostmár több hónapja és nagyon elégedett vagyok vele. Vékony, tök jó fogást biztosít. Mindenképp ilyen nem zsírosodós anyagut kerestem plusz, hogy fedje a gombokat. Ez minden szempontból kivvvvváló lett végül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kutya topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest