Új hozzászólás Aktív témák

• kenccsi

tag

válasz ßrainiac #2141 üzenetére

Hát vegyük szubjektívnek, de azért a 7 plus-al szebb dolgokat is össze lehet hozni mint 5T-vel. De mondom ez csak egyéni preferencia, vélemény. Ha Youtube-ra beírod, hogy iPhone 7 cinematic, olyan minőségü videókat lehet találni, hogy az állam leesik. Míg Oneplus-on sajnos nem láttam hasonlót. Amíg az i7-ről nem tudnám meg mondani egy blind testnél, hogy i7 vagy dslr már, Oneplus-nál vannak "gyermek betegségek" amiről megtudom állapitani (pl, ugrál a fokusz, a kép sarkaiban néha elégge mos, néha "hullámzik?!" a kép stb.) De ha sima fotókat nézünk nem videót, akkor szerintem sincs túl nagy különbség. Talán annyi, hogy oneplus gyakrabban mossa el a fotót a kézmozgás miatt ezért amíg régen elég volt előkapni egyet fotózni és tudtam, hogy szép, itt szoktam általában 2-3 at is csinálni. De még így is az esetek 70-80%-ában éles szokott lenni az összes. (Tudom, hogy a plusszos iPhone ban van kép stabi. de ezt az összehasonlítás most a régi 6 osomról írom). De tényleg nem lehet panasz a kamerára szerintem. Régebben volt itt egy posztom egy rakat fotóval, nappali és éjszakai egyaránt. Ha van kedved backtrackezni, nézd meg őket bátran. ;)

Új hozzászólás Aktív témák