- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
-
vacs
veterán
válasz
gonorrea #4413 üzenetére
Én Nexus 5-ön kb 10 féle custom rom-ot kipróbáltam, volt közte ami igazán remek volt.
A Resurrection Remix ROM is közte volt, remekül működött!
Viszont, én évek óta a telefonommal fizetek (sokszor csak telefon van nálam), ezért kicsit félek a custom romoktól, mert mi van, ha a fizetés valamiért nem működik?
Sajnos egyik rommal jártam úgy, hogy a custom rom miatt néha tudtam fizetni, de néha nem!
Cseréltem romot, utána jó lett!
Emiatt félek az 5T-n romot cserélni! -
taletale
tag
válasz
gonorrea #4408 üzenetére
Saját döntésed, hogy készítesz vagy sem. ( De nem rossz ha van!)
Ezt azért szokta kérni a gyártó mert nem válal felelőséget az esetleges adatvesztésért. Ha beviszed bármelyik szolgáltatóhoz (Telekom - Telenor - Voda) a telefonodot, hogy garanciáztasd mert szar pl az aksija vagy a kamerája. Ő is rögtön azt fogja mondani lehet gyári állapotra vissza lesz állítva és készült e róla mentést. Mert egyik szerviz sem csinál egyik telefonról sem adatmentést.
Én azt javaslom legyen róla mentés mert kitudja mi történik. (Már csak egy szoftver frissítés előtt is javasolt. Ne adj isten megborul az elme legyen honnan vissza állni.)
-
Nunder
őstag
válasz
gonorrea #4349 üzenetére
Na nekem pont az ellenkezője majdnem: Galaxy Watch Active 2 folyamatos párosítás, szinte non-stop wifi (WFH ugye), 1 SIM, gyakorlatilag napi max 1 óra SOT böngészés és 25 óra után kb. 10%nál járok. 31 hónapos akku. Elképzelni sem tudom, hogy mitől merül ennyire, semmi nem indokolja.
-
Nunder
őstag
válasz
gonorrea #4324 üzenetére
Csatlakozom én is az előttem szólókhoz, elképzelni sem tudom, hogy lecseréljem amíg ki nem leheli a lelkét. Egyedül az akkuidő az ami most már vastagon elmarad a kezdetitől, kamera nekem elég, így azzal nincs bajom.
Hamár akkucsere: mennyi időre tűnik el a telefon ha elküldöm a OP-hoz?
-
-
YAS-dude
őstag
válasz
gonorrea #4267 üzenetére
Rendesen gyorstölt és nincs feltűnő akkumerítés. Sőt, mintha jobb lenne üzrmidőben, mint a legutolsó stabil 9-es OOS.
Sokat használom a telefonom, félve frissítettem, mert munkához is fontos, hogy ne szarakodjon, de egyelőre minden rendben. Az egyetlen dolog, ami nagyon nem tetszik, az a már említett gesztusvezérlés változtatás. Hogy nem az alsó sarkokból felfelé húzva a 'vissza', hanem oldalról befelé. Üvegfólia van, meg a gyári szilikon tok és lehet, hogy ezek miatt, de nagyon sokszor nehezen érzékeli a vissza gesztust. A régi módszerrel ilyen gondom sosem volt. -
gabter
tag
válasz
gonorrea #4177 üzenetére
Nem Telekom app, de egy banki appnál nekem az oldotta meg, hogy átneveztem a letöltött *Magisk* nevű fájlokat, mert azokat is csekkolta a mocsok.
Egyébként pont most fejlődött a Magisk, az új verzióban most olvasom, hogy új Magisk Hide módszer van, esetleg próbáld ki azt is. -
simkoG
csendes tag
válasz
gonorrea #4159 üzenetére
Pedig a Youtube Vanced root nélkül is reklámmentes nálam.
https://vanced.app/ + hozzá illő MicroG (ha nincs root és kell gúgli bejelentkezés)
-
zizidor
őstag
válasz
gonorrea #4159 üzenetére
Én is kipróbáltam már egy csomót (DNS66, NewPipe, OG Youtube, stb.), egyik se jött be.
Ami viszont igen: Free AdBlock Browser.
Ezzel megy a lejátszás a háttérben és kikapcsolt kijelzővel is. -
Nunder
őstag
válasz
gonorrea #4124 üzenetére
Én réges-régen áttettem egy halk pukkanó hangra mert idegesít a gyári. Azt tudom, hogy az appon belül állítottam a hangot, de végül talán az apphoz kötődő notification menüben sikerült teljes mértékben módosítani ha jól emlékszem. Kikapcsolni nem tudom, hogy lehet-e már teljesen, max ha teljesen letiltod az értesítéseket.
-
kenccsi
tag
válasz
gonorrea #3962 üzenetére
Nem elírás, tényleg Nougat-ra.. Mint írtam, hajtott a kíváncsiság, milyen is volt amikor kivettem a dobozából annó és egyébként gyorsaságra lehet az új/lassabb animációk miatt Pie alatt, de jobbnak tűnik. Gyorsabban nyílnak meg az alkalmazások (jó ez kb 0.3-0.5mp-et jelenthet a gyakorlatban) illetve gyorsabban vált talán köztük oda-vissza. Mindezt csak érdekesség képpen, egyáltalán nem vág földhöz a különbség, viszont tényleg ha nem is jobb (ram managment mondjuk tényleg sokkal jobb) de másabb és kifejezetten élvezem most.
-
kszthly
senior tag
válasz
gonorrea #3618 üzenetére
Vagy törlöd a ROM-ból a compatibility.zip-et, vagy a legfrissebb codeworkx féle recovery-t használod.
-
YAS-dude
őstag
-
Divinity
őstag
-
dbius
veterán
válasz
gonorrea #1966 üzenetére
Azt nem próbáltad, hogy a címsorba betöltést követően kézzel beírod a mobil oldalra mutató
m.
karaktereket?
Szerk: tehát, hogy a címsor így kezdődjön:
https://m.prohardver.hu
Ezzel most asztali gépen simán hozza a mobil oldalt és mobiltelefonon is az asztali megjelenítésről visszavált nálam mobil nézetre chromeban.
-
-
Csori72
aktív tag
válasz
gonorrea #1846 üzenetére
ebben azért van pár hiba!
"2018/02/12 3:36 Útban a kézbesítés felé" ... kizárt dolog, h hajnal félnégykor kocsin legyen!!!a másik hiba, h nincs benne első próbálkozásra utaló jelzés! második próbálkozás van bejegyezve kétszer! a műszaki hibát nem kezelhetik próbálkozásnak!
értesítést hagytak a levelesben a kézbesítés megkísérléséről? ... ha nem azzal is támadhatod őket.ígérd meg neki, h rendőrségi feljelentést teszel, már csak a csomag értéke miatt is. ha szerencséd van másnap expressz kikézbesítik, viszont jobban jársz ez esetben ha lesátorozol a ház elé, mert 10mp és a futár elhúz! addig marad a ház előtt amíg megírja az értesítő cetlit.
a "nemrendeleksemmitUPSel" egy felesleges kijelentés! lerakják a telefont és jót nevetnek rajta. -
macii97
senior tag
válasz
gonorrea #1846 üzenetére
Értem a problémát, de a nyomkövetés bemásolását picit feleslegesnek tartom, semmit nem ad hozzá a hsz első feléhez, mostmár mindegy elfér, és nem is csak neked szól (nem ez az egyetlen ilyen hsz eddig), ezt mellőzzük ha szabad kérni (főleg ilyen hosszan). Köszi szépen
Egyébként valóban van panasz az ups-re, ezért én inkabb az ingyenes szállítást szoktam javasolni, 1 nappal később ér ide kb mint a fizetős, nem egy nagy különbség...Persze ez téged nem vigasztal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged