- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
Viper26 #2916 üzenetére
Nem, csak legutobb amikor ezt beirtam, akkor "sznob" lettem.
Most mutatom, hogy mit ir a Verge (aki egyebkent tulzottan is kritikus a 6-ossal kapcsolatban).
Szal mintegy alatamasztva a korabbi kijelentesemet, megosztottam veletek.
Engem / magam nem kell gyozkodni, mar akkor eldontottem h lesz 6-os, amikor meg szo sem volt a kamerat erinto fejlodesrol.
-
Divinity
őstag
válasz
Viper26 #2815 üzenetére
It is believed to be very similar to the one found on the OnePlus 5T - 16MP (f/1.7) main camera paired with secondary 20MP (f/1.7) sensor.
We can expect improved HDR photos and better low-light performance compared to the OnePlus 5T. It's safe to assume that the device will boast some advanced AI features for scene recognition and cool portrait pictures.
Ahogy gondoltam, hasonló lesz a kamera rendszer és valószínűleg csak szoftveres tuningot kap nagyrészt. Remélhetőleg mi is kapunk belőle majd.
-
glugi
aktív tag
válasz
Viper26 #2756 üzenetére
Próbáld ki, nálam épp fordítva, fullra hangosított. 8.1 stock ROM.
-
Divinity
őstag
válasz
Viper26 #2740 üzenetére
Mi a baj a power gombbal? Don't get it.
Amúgy pl a Nova Prémium rengeteg gesztust tud. Root mellett meg a dupla koppos zárolás is megy neki szépen.
Sőt elvileg a P-be bekerül egy új API ami engedi shortcutkét zárolni a kijelzőt minden appnak ami nem sístem app vagy rendszergzda azoknak is.
A gesztus vezérlés meg úgyis átlesz gondolva a P félére szerintem. Mondjuk nekem jobban bejön, valahogy tök logikusnak tűnik az egész.
-
Edge
veterán
válasz
Viper26 #2740 üzenetére
Van rá mód bár nem találtam meg a tökéletest még.
szóval playben van egy csomó screen lock app, pl elindítod a parancsikont és lockol. Namost pl. action launcherben be lehet állítani hogy dupla koppra mit indítson el itt beadható a lockoló app és ennyi. Viszont én még nem leltem meg a tökéletes screen lock appot egyelőre.
Assistantra szintén vmi gesture-hoz köthetően lehetne beállítani pl jobboldalról való behúzásra indítsa el. -
kenccsi
tag
válasz
Viper26 #2537 üzenetére
Aksi nálatok milyen 8.1-en!? Vagy 1 nap alatt nem szabad messze menő következtetéseket levonni igaz? Pont egy hete raktam vissza Nougatot mert esküdni mertem volna, hogy ritkábban kellett töltenem akkoriban és érezhetően jobb lett az útóbbi 1 hétben valóban. Most 8.1 pedig tegnap 17:00 kor volt 100%, most 8:15 - 39%. Pedig nem is csináltam semmi megterhelőt csak neteztem. Nougaton a múlthéten 4g-n ment a spotify, közben messengeren társalogtam, meg fotózgattam a városban, amíg oda és vissza értem uticélomhoz, és kb 6-7% ment el egy óra alatt így. Na de majd még tesztelgetem, csak kiváncsi voltam, hogy később javulhat e ez (gondolom mennek a háttérfolyamatok, beállítások friss rendszernél), illetve, hogy nálatok mi a helyzet. Hozzátartozik, hogy 8.0 áról beállitasokban frissítettem majd mikor kész lett, stock recoveryből wipeoltam mindent, így clean installnak számít igaz?!
-
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Viper26 #2194 üzenetére
PayPal vásárlás előtt érdemes elolvasni ezeket:
Paypal: ha nem akarsz sokat fizetni a pénzváltásért
-
kenccsi
tag
válasz
Viper26 #2146 üzenetére
Én is telenoros vagyok, tökéletesen működik. És igen valóban elég igényes a felület. Pedig elég nagy "android" (Tudom, hogy vannak skinek, illetve hogy az Oxygen OS is tulajdonképpen egy skin, és változtatható kedvemre appokkal) gyűlölő voltam előtte, mivel ha újabban más nem is, de a dizájn és elegancia, letisztultság szerintem az Apple termékeit jobban jellemezte mindig is. Számomra legalábbis mindenképp. De teljesen átszoktam azóta, talán jobban is szeretem már, vagy legalább annyira. De ez pl egy samsungos touchwiz felülettel (vagy bárhogy is hívják a jelenlegit) rendelkező készülékről biztosan nem tudnám elmondani. ^^
-
kenccsi
tag
válasz
Viper26 #2124 üzenetére
Én annó iPhone 6-ról valtottam 5T-re. Meg voltam elégedve az iPhone kamerájával, de eszmeletlen jó ahhoz képest is az 5T-é. Sokat olvasni, hogy "közepes a kamera" "kamera nem az erőssége" emiatt nagyon béna kamerára számítottam de közel nincs hozzá.. maximum nem S9 meg iX szint. De tényleg teljesen jó képeket készít. Bátran ajánlom, pedig elég fontos szempont volt nekem is a jó kép minőség.
-
glugi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest