- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz
zachary #3469 üzenetére
A beégéssel mindenki tisztában van, épp azt is meg lehet nézni vele, de nem ez a cél. A kijelző homogenitása érdekel, ami nálam katasztrófa volt.
Egyébként szerintem a beégéssel mindenkit elküldenek, mert vásárláskor tudni lehet hogy be fog égni, csak az a kérdés mikor. Ez meg ugye rendeltetésszerű használatnál is kijön.
-
Krisz1000
tag
válasz
zachary #2716 üzenetére
hű köszi én természetesen nem úgy értettem, hanem legálisan az áfás számlát.
akkor erről a könyvelőt kérdezem meg.
azt hittem ilyenkor van vmi lehetőség h pl a vámhivatalban kiállitanak valamit ami azt helyettesíti.
tehát semmi illegál.amúgy köszi a segítségét mindenkinek, látom elég összetartó fórum ez, mondjuk ezt is hallottam a OP tulajokról
-
Divinity
őstag
válasz
zachary #2540 üzenetére
Egyáltalán nem az.
A videós útmutatók nagyon jók, ahogy a kolléga is írta azt kell követni és nem lesz baj. Valamint nem kell tőle félni, amíg nem nyomod rá rendesen simán lejön és már az elején kijön, hogy elrontod-e, ha igen, leveszed és újra.
Valamint tényleg kettőt adnak ha nagyon bénán menne elsőre.Vagy jó lesz biztonsági mentésnek is.
Black Dragon, Concrete és Bamboo volt még nekem ezen kívül, azok is nagyon szépek és hihetelen király minőségűek.
kcsa 20 dolcsi nem olyan drága azért és a fölött a szállítás is ingyen van na meg persze az nem csak 1 skin, az 5 dolcsi szállítás szerintem nem éri meg így.
Én is egy PS4 skinnel rendeltem együtt és így ingyen volt a szállítás és van skinem két ezsközre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged