-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz noorbertt #13697 üzenetére
Az legalább bírta 1 hétig. Ezek a mostaniak, áá.....
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MiZY
tag
válasz #16820480 #13671 üzenetére
Ez a CM13 bejelentesekor irodott.
Trey meg ezt csinalta.System particion van maga a rendszer. Ha ezt torlod, akkor utana nem lesz hasznalhato az eszkozod, de ha felhuzol egy masik ROM-ot, akkor ugyanugy mukodni fog. Nyilvan gyari rendszerrol atteres eseten igy ne csinalja senki! CM13->CM14 eseten jarhato lehet a dolog. Meg nem tudtam kiprobalni, mert Nexus5-re nem lattam meg CM14-et, de amint kijon kiprobalom!
A Data particion vannak a felhasznalo altal telepitett app-ok, beallitasok, nevjegyek, SMS-ek, stb. A gyari allapotba visszaallitaskor ennek a particionak a tartalma torlodik.En tavaly mindent szepet megcsinaltam, csak a GAPPS-ot felejtettem egy menetben felpakolni...
-
noorbertt
őstag
Szerencsetlen topikot mar a gazda is szejjel offolja kozben egy 3310-est nyomogat.. Egyetlen ertelmes dolog volna itt es arra meg senki nem tud valaszolni CM
http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/development/rom-cyanogenmod-14-1-oneplus-3-t3496850
itt tudod kovetni[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz PiciDikenz #13690 üzenetére
Ezt tudom, de ettől még, ha nincs elég kénytelenek lesznek...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Cry0
őstag
cm14.1 milyen állapotba van ? javították benne a hibákat ?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
patoga
tag
válasz PiciDikenz #13690 üzenetére
Lehet, hogy a 128gigas lesz +80$, a 64-es meg marad ezen az arszinten, vagy valahol a ketto kozott
-
lowzor
veterán
Valami megoldás amúgy van arra (akár root-al), hogy Chrome alatt ki legyen lőve a Status Bar?
Ennek már nem szeretném beégetni a kijelzőjét. -
kano
nagyúr
válasz lowzor #13686 üzenetére
Igen, nekem is ilyen tapasztalataim vannak az amoleddel. Igazából engem nem érdekel, hogy mikor lesz meg a telefonom. Most egy OPO-m van és az is tökéletes 2,5 én után is. Kibírom a várakozást, ha jó árban lesz a 3T.
-
lowzor
veterán
Én mondjuk emiatt vissza nem küldeném, mert ha ilyen lesz, akkor annyival nem fog többet tudni, hogy számomra megérje még heteket várni rá, míg visszamegy/visszadják az árát és veszek belőle egy 3T-t. Azt is borítékolom, hogy abból is készlethiány lesz hosszú ideig, meg rohadt hosszú szállítási idő.
AMOLED-el nekem csak az a gondom, hogy eddig az összes beégett nálam.
Amúgy tényleg szebb a kontraszt miatt, mint az IPS. -
kano
nagyúr
válasz lowzor #13682 üzenetére
Ha ilyen lenne pontosan, akkor nagyon szuper lenne, ugyanis ott amoledet írnak még. Az ára tuti, hogy magasabb lesz.
Akkor annyit csinálsz, hogy visszaküldöd és veszel egy 3T-t. Nekem is megérkezett már szerdán de még bontatlan. Ha nagyon jó árban lesz a T, már megy is vissza a sima. Mondjuk én olyan 140k-150k környékére várom, de remélem 128GB-os belső tárhellyel. Viszont egy kicsit félek, hogy tényleg IPS lesz benne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
No mellékelem,majd egy ultra készenléti időt majd.
Csak most merűlt le a telefonom.
Jó nagyon a készülék. -
lowzor
veterán
Olyan előfordulhat, hogy a 3T ugyanannyiba fog kerülni, mint a sima?
Mert akkor kicsit rosszul fogom érezni magam, hogy a 3T megjelenése előtt pár nappal simát rendeltem. -
Rick4
félisten
válasz respecter #13672 üzenetére
Ezzel az elszámolhatósággal, meg a róla szóló diskurával már csak az a baj, hogy aki a topicot olvassa, az tudja, hogy legalább 100X fel lett téve a kérdés, és legalább 100x meg is érkezett rá a válasz.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pècsimunkás
addikt
válasz respecter #13673 üzenetére
Az első kèrdèsedre : a proximity èbreszti . Kipróbáltam , de ki is kapcsoltam , mert ha letörölgettem a telefont , akkor is èbredt , ha elővettem az övtáskámból , akkor is . Tetszik , de ilyenek miatt nem használom .
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
respecter
csendes tag
Tegnaptól én is boldog OP3 tulaj vagyok. 😀 Eddig nagyon tetszik a keszülék. Két kérdésem azonban már most lenne tapasztalt OOS felhasznalókhoz.
1. Moto X-ről jövök és a kérdés az h az Ambient display képes bekapcsolni akkor is ha megmozdul a telefon vagy csak a proximetly sensor ebreszti fel?
2. Van az OOS-be olyan shortcut vagy widget vagy akármilyen lehetőség arra, h egy gombnyomással ki-bekapcsolható legyen a szinkronizálás (auto-sync)? Eddig a power toggles hasznaltam, de gondoltam, h létezik erre valami gyári okosság, de eddig nem talatam.
[ Szerkesztve ]
-
respecter
csendes tag
válasz Macika66 #13367 üzenetére
Ez azert nem teljesen van igy, az teny, hogy Afat nem tudsz visszaigenyelni egy nem Afas szamlabol, de mint maganszemely el tudod adni a "hasznalt" telefonodat a vallalkozasodnak egy sima adasveteli szerzodessel es amennyiben az osszeg 100 000 Ft alatti ugy az adott evben nullara tudod irni a keszuleket, ellenkezo esetben idoaranyosan 1,2,x ev alatt. Tehat igenis elszamolhato az OP3 is, csak nem a klasszikus formaban. Remelem sok mindenkinek tudtam ezzel kis leirhato koltseget generalni a vallakozasaba. :-)
-
törölt tag
Na, várj egy pillanatot, ha system wipe-ot tolsz (ez gondolom a system partíciót jelenti), akkor az töröl minden appot is, nem? Régebben legalábbis azon voltak az appok meg beállítások is. A dirty wipe az ugye úgy működik, hogy legfeljebb dalvik és cache torlés van, amúgy meg felteszed simán twrp-ből telepítéssel. Akkor a 13->14.1 közt is menne így, vagy mégis kell valami más partíciót is wipe-olni?
Én már vagy egy éve a Shuttle-t használom, meg is vettem belőle a + változatot. Nem mintha a plusz funkciókat annyira használnám, de megérdemel ennyit a fejlesztő, jó kis app, nem drága, és nem szivatja az ingyenes verzió felhazsnálóit sem
-
MiZY
tag
Nyilvan nem probaltam ki minden alkalmazast. Felpakoltam, mukodik. Koszi a tippet! Kozben eszembe jutott, hogy hasznaltam en mar regebben is, de valami volt, ami miatt elpartoltam tole. Csak most nem jut eszembe miert.
(#13663) sheratan
Anno CM12 es CM13 kozott siman lehetett valtani, anelkul, hogy a telepitett alkalmazasok, beallitasok elszalltak volna. Egyedul arra kellett figyelni, hogy a system wipe elott fel kellett masolni a CM13-at, meg a megfelelo GAPPS csomagot. Na most en ez utobbit nem pakoltam fel, es nem is mukodott megfeleloen. De aki a leiras szerint csinalta, szepen ment! Kb. ugy kell nezni ezt, mintha OTA menne a verzio valtas.
Ez a Shuttle szimpatikusnak tunik! Megnezem mit tud! Koszi a tippet neked is!
-
Potrien
senior tag
válasz promagus00 #13667 üzenetére
Piros x a manó orra!
Tehát nincsenek orrlukai -
pècsimunkás
addikt
válasz promagus00 #13667 üzenetére
Bírom ezeket az oldalakat , amelyek a telefonok árát megkètszerezik ,esetleg háromszorozzák , ezeket áthuzzák , majd beírják a normál árat . Amitől persze van mèg olcsóbban más webshopokban ...
Van ilyen oldal bőven !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
promagus00
tag
Keressetek a hibát...Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
Macika66
őstag
válasz PiciDikenz #13645 üzenetére
Szerintem is ez (lenne) a logikus működés.
Próbáltam kamerával figyelni a telefon kijelző feletti részét, de semmi fényt nem láttam, sem alaphelyzetben, sem akkor, amikor elsuhintottam a kezemmel és bekapcsolt a ambient kijelző kis időre.
-
dbius
veterán
-
törölt tag
Én is várok még egy hetet legalább, hogy kicsit még csiszolják, aztán majd felteszem. Most a 13 tök jól működik. Kíváncsi lennék, hogy a 14.1-et fel lehet-e tenni úgy, hogy nem törlök mindent a mostani rendszerről, hanem dirty flash megy csak rá. Nincs túl sok bizalmam benne, hogy működik...
Amúgy nekem ilyesmi MIUI alatt volt mostanában, felmásoltam zenéket, és nem játszotta le semmi, csak a gyári zenelejátszó Amúgy Shuttle+-t használok most, az teljesen jó, de ez nem magának olvassa be a zenéket, ahogy a legtöbb másik lejátszó sem, hanem az Android mediaservert használja.
-
MiZY
tag
válasz mucsgyver70 #13654 üzenetére
Akkor meg varok par buildet, nem annyira surgos nekem a dolog. De mindenkeppen CM-et akarok hasznalni, mert van par dolog, amit nagyon megszoktam, es mar most is hianyzik.
Mas:
A gyari rendszerrel meglepoen jol osszehaverkodtam, viszont az elso 2 napon majdnem agybajt kaptam. Nem tudom miert annyira nehez Android alatt normalisan megcsinalni a kovetkezot.
1. lepes: felmasolok 1 albumot a telefonra
2. lepes: sorrendben (faljnev, vagy id3tag-ben tarolt sorszam szerint) azonnal lejatszani az albumot.Kedden este felmasoltam par albumot a telefonra, es gyakorlatilag ma reggel jott a meglepetes, hogy "Jeeeeeeee!!!! 2 nap utan mukodik!". Ez nem uj dolog, ezzel a dologgal a gyari Android reszereknel rendszeresen talalkoztam, majdnem mindegy milyen lejatszot hasznaltam. CM alatt az utobbi 3 evben nem jott elo, pedig sikerult a Nexus5-ot parszor ujratelepiteni! Mindig ment azonnal!
Ha gyujtemenyt keszit a zeneszamokbol, akkor sem ertem, hogy 1 albumnal, de akar 10-nel is, miert kell 2 napig szoszolni rajta?! Ez kicsit vicces igy! -
mucsgyver70
aktív tag
1 napja van fent nekem, Lehet vele telefonálni, bár szerintem halkabb kicsit mint OOS alatt. Stabilnak tűnik, egyetlen hiba amivel találkoztam az a gapps óra ami hibát ír így nem indul el, ezért másik ébresztőóra programot kell használni. A kijelző túlszaturált (samsungos) hiába állítok bármit a megjelenítésnél. SRGB mód sem működik hiába van benne a fejlesztői beállításoknál. Üzemidő azonosnak tűnik mint az OOS 3.5.5. alatt, ezért én vissza is térek az OOS-re. Semmi érdemi funkciót nem tapasztaltam 7.1 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
t181
senior tag
A GeekBench (is) a build.prop-ból szedi ki az infókat, nem? Mert szerintem pont annyi történt, hogy módosítva lett és ennyi.
A Google Assistant egyelőre csak Pixel-eken megy, illetve azokon a 7.x-et futtató telókon, amikbe bele lett túrva. xda-n az egyik kolléga (daleski75) készített is egy zip-et, amitől nagyon "Pixel-es" lesz a rendszer és az Assistant is megy.
Az egyik fájl a következő két sort adja hozzá a build.prop-hoz:ro.product.model=Pixel
ro.opa.eligible_device=trueÉs ennyi szerintem már elég is ahhoz, hogy létrejöjjön egy új készülék.
Annak idején nekem is volt egy HTC Blade nevű készülékem, de sosem lett belőle cikk.
[ Szerkesztve ]
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
Cry0
őstag
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Tibko8
senior tag
válasz ittakary #13647 üzenetére
Igen ezt olvastam csak eltelt azóta 3 nap és 3 új frissítés is jött.
Azért kérdeztem a telefonálást is.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Azoktól kérdezném akik már felraktak a CM 14.1 Nightly-t.
Érdemes a mait felrakni? Hívás GPS egyéb funkciók működnek? "Stabilnak" mondható? Meg úgy összeségében működik a rendszer?[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
PiciDikenz
aktív tag
Az utolsó mondatommal kívántam sugallni, hogy legrosszabb esetben, tehát amikor ez a funkció be van kapcsolva (legrosszabb eset, mert ilyenkor dolgozik a legtöbbet a szenzor), akkor is csak mondjuk fél másodpercenként, vagy másodpercenként kapcsolja be a szenzort, ezért ha pont akkor integetsz felette, amikor nem szolgáltat adatot akkor nem fog felébredni. Tehát nem állandóan megy a semmibe az érzékelő, hanem bizonyos intervallumonként van lekérdezve a státusza, a kettő között meg alszik.
-
Bibby
addikt
válasz PiciDikenz #13624 üzenetére
Ezt azért gondold át még egyszer. Ha a szenzor nem aktív, akkor mégis honnan tudná hogy ott integetsz, és be kell kapcsolnia?
Nem hiszem hogy a folyamatos ki-be kapcsolgatás kevésbé meríti. Ez inkább a technológia miatt van így.[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
Looserke
őstag
válasz kapcs-R #13633 üzenetére
[[GUIDE] [UPDATE 3] How to enable Google Assistant on your phone (Android 7.0+ only)]
ez csak egy CM 14.1-et futtató Oneplus 3
-
Cry0
őstag
Sziasztok
Aicp 12.1 es rom mellet erdemes kernelt cserélni?
Eddig kb 20-30% fényeron használtam es kb másfél óra kijelzoidom van
50% on vagyokIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
jaysee13
tag
válasz vitezlejszlo #13593 üzenetére
Ez mekkora!
-
Macika66
őstag
válasz kapcs-R #13637 üzenetére
Igen, alighanem így van, de azt belátom, hogy igen komoly űr maradt a Note7 visszahívása után, erre sokan rá szeretnének ugrani, csak hát 1-2 hónap kevés erre.
Így aztán (már ha van igazságalapja az egésznek, ami nem biztos korántsem!) igyekeznek abból főzni, ami van... -
sto1911
veterán
válasz PiciDikenz #13624 üzenetére
Nezz ra egy fenykepezon keresztul es latni fogod mikor mukodik es mikor nem.
-
Macika66
őstag
válasz kapcs-R #13633 üzenetére
Egyrészt értem, hogy a Samsung-fiaskót ki akarja használni az OnePlus, még addig akarja meglovagolni, míg nincs komolyabb hír és pletyka az S8-ról.
De attól tartok, ez már azért túlzás....
Ja, és azt is érdekes (nekem a kép eredetiségét ez erősen megkérdőjelezi), hogy miért a Geekbench 3.4.1-gyel tesztelték a zsírúj modellt, amikor az a 3-as verzió már sehol sem férhető hozzá, elég régóta csak a 4.x van már.
[ Szerkesztve ]
-
kapcs-R
tag
OnePlus Pixel
http://pcworld.hu/mobil/rejtely-hogy-mi-az-a-oneplus-pixel-220031.html[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
Használ valaki valami profil ütemező appot?
Nekem előző telefonomon volt 1 app, ami minden este 11 kor átrakta a telefont repülő módba, reggel meg vissza normálba, ehhez root kellett.
Van esetleg valami, akár fél megoldás, amihez nem kell root?
Egyelőre az alap rendszert használom, mindenféle bütykölés nélkül. -
vranyek
aktív tag
-
dfcwolf
tag
válasz xenom0rph #13629 üzenetére
Igen csináltam. Meggyőzte őket. Meg is kaptam már az újat. Ez gyors volt. Nehézkes volt a levelezés az időeltolódás miatt, de amikor tisztáztuk a dolgokat akkor begyorsítottak.
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
dfcwolf
tag
Tegnap reggel írt a support, hogy feladták az új töltőmet. Most kaptam üzenetet, hogy délután megkapom. Mivel hozták ezt?
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
GéBé
tag
válasz randras_83 #13621 üzenetére
Egyik barátnőm találkozgatott egy sráccal aki egyik napról a másikra nem ért rá. Majd egy hét múlva írt neki: Jó volt látni tegnap este, jó lenne megismételni blabla.
Barátnőm írt neki hogy figyelj ezt szerintem nem nekem akartad, mire a srác:
ez az autokorrekt volt, bocsi
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz PistiSan #13622 üzenetére
Ezek szerint mindig be van kapcsolva a közelségérzékelő szenzor, így akármit bekapcsolhatok ami ezt a szenzort használja, többlet fogyasztás nélkül.
Szerintem ez így ebben a formában nem igaz. Csak tippelni tudok, de szerintem amíg nem érkezik a szenzor felé kérés, addig "alszik", aztán amikor valamelyik programmodul lekérdezné magának, hogy mi újság a közelségérzékelővel akkor felébred, és adatot szolgáltat. Ezt Te is ki tudod próbálni úgy, hogy bekapcsolod az ambient displayt és az integetésre felébresztős funkciót. Ha nagyon gyorsan elhúzod a kezed a szenzor felett, akkor semmi nem fog történni, míg ha normális tempóban teszed ezt, akkor rendesen felébred. Tehát nincs állandóan üzemben az érzékelő, legrosszabb esetben csak sűrűn kapcsol ki-be.
-
törölt tag
válasz randras_83 #13618 üzenetére
Az igaz, de a kolléga a fa és bambusz tokokat emlegette még, hogy olyat szeretne.
-
PistiSan
addikt
Köszi mindenkinek a zsebes gesztusvezérlésre a reflektálást.
Ezek szerint mindig be van kapcsolva a közelségérzékelő szenzor, így akármit bekapcsolhatok ami ezt a szenzort használja, többlet fogyasztás nélkül.Nem, tényleg nincs a fülhallgatómon semmilyen gomb, tömegközlekedéssel utazom, ritkán meg kell állítani a lejátszást, ilyenkor előveszem a telefont és így teszem meg, nyilván ha működne zsebben is ez a gesztusvezérlős leállítás, akkor azt használnám erre.
Lassan már 1 napja meg lesz a telefon, 1 röccenéssel sem találkoztam eddig, és a wifim sincs ott kikapcsolt állapotban mint egyeseknek az akku statisztikában.
-
randras_83
addikt
válasz PiciDikenz #13619 üzenetére
" ott leszek egy "brazil nagys*ggű csajok" partyn "
nyílván a telefonod volt....
https://www.flickr.com/randras83/
-
PowerBuldog
veterán
válasz PiciDikenz #13619 üzenetére
persze persze, kend a telefonra
jó volt a buli?Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz rollerk #13617 üzenetére
Nem mindenki használja az ujjlenyomatolvasót, és ha nincs patterned, vagy valami nagyon egyszerű, akkor korábban simán életre kelt a telefon a zsebedben Már az OPOnál is rengetegszer kellett bocsánatot kérnem emberektől, mert küldtem nekik "afsdjklasda" tartalmú smseket, meg hasonlókat
(A legjobb sztori az volt, amikor barátnőmmel moziba mentünk, és mialatt megnéztünk egy filmet, addig a zsebemben elindította a facebook magát, és bejelölte, hogy ott leszek egy "brazil nagys*ggű csajok" partyn )
-
nagyúr
válasz PowerBuldog #13614 üzenetére
igaz! viszont a tények mégis azok, hogy mégsem működik zsebben a gesture, szóval ezekre valószínűleg ezt nem lehet kikapcsolni
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Tegnap óta van meg az 1+3 telefonom, nagyon tetszik, szeretem.Van egy olyan gesztus vezérlés, hogy kikapcsolt kijelző mellett 2 újjam lehúzva megállítja, illetve elindítja a lejátszást, tök jó funkció, viszont zsebbe nem működik.
Kikapcsoltam a zseb módot is, de a zsebemben továbbra sem működik ez a gesztus vezérlés.Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy amit szeretnék az nem megoldható?
-
kano
nagyúr
válasz tibz03 #13598 üzenetére
Pedig legalább 20x leírtuk, hogy hol kell kikapcsolni ezt és az összefoglalóban is benne van.
De egyébként lehet igazság abban amit mondasz. Én a telepítés utáni varázslóban minden ilyet kikapcsolok és csak nagyon ritkán van ilyen problémám. Érdemes lenne kipróbálni, hogy nem-e a varázsló miatt mutatja beragadtnak.Ittakary
Az ok, de félek, hogy csúszik vagy mégsem jön be a rendelt fólia.[ Szerkesztve ]
-
t181
senior tag
válasz PowerBuldog #13605 üzenetére
Esetleg még arra tudok gondolni, hogy a napokban bejelentik Nougat-tal, viszont kb csak akkortól lesz rendelhető, amikor kiadják rendesen az új rendszert.
-
t181
senior tag
Jó reggelt!
OnePlus 3 Nougat beta due this month, over-the-air update by end of 2016
A lényeg: még e hónapban jön Nougat, community build formájában, év végéig pedig jön a rendes frissítés OTA-n.
Ennél jobb hírre nem is lehetett volna kelni.
Érdekesség még, hogy OP2-re is készülnek kiadni Nougatot, ami ugyan minket nem érint, de azért jó olvasni, hogy támogatják, főleg így, hogy a MM-t is csak nagy küzdelmek árán kapta meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest