- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
motm70
csendes tag
válasz promagus00 #26179 üzenetére
Köszi, de találtam egy sokkal egyszerűbb megoldást..
-
ADAM1337
nagyúr
válasz promagus00 #26024 üzenetére
félelmetes hogy még minsig supportàljàk az op3mat.
-
ToniSlow
senior tag
válasz promagus00 #26026 üzenetére
Hát nekem nem akar működni....
-
ToniSlow
senior tag
válasz promagus00 #26024 üzenetére
Azt áruld már el nekem hogyan sikerült működésre bírni. Én beállítottam az arcot, de továbbra is csak az ujjlenyomatos lenyomatos feloldás jelenik meg zárolt képernyőn. A képernyőzár úgy volt beállítva hogy ujjlenyomat meg PIN kód.
-
Macika66
őstag
válasz promagus00 #23910 üzenetére
Az Amazon-on még csak Pre-Order státuszban van, nem olcsón, 16,10 GBP postával...
Kb., mint az Oneplus eredeti volt, míg volt...
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz promagus00 #23906 üzenetére
Erre kell visszaírni, hogy nevezze meg, mi a baj, és készítsen fotót a problémáról.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Macika66
őstag
Ugyanezt kaptam ma én is. És a srác belistázta újra, ugyanazt, ugyanannyiért...
Nekem még csak 1020 vásárlásom van, vannak biztosan rutinosabbak, akik meg tudják mondani, ez mi a bánat...
-
plejik
addikt
Ennyi, sehol semmi...
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Macika66
őstag
válasz promagus00 #23883 üzenetére
Vigasztalj méééég!
-
Rick4
félisten
válasz promagus00 #22798 üzenetére
Mondom, én nem játszom a telón, nem nyomkodom feleslegesen, amikor munkanap van sűrűbben csörög, de akkor is felveszem, a fülemhez teszem, és már le is kapcsolt a kijelző, tehát annyit nem fogyaszt, ha itthon ülök a gépnél, akkor még a net sincs bekapcsolva, mert ugye itt megjön minden, minek csipogjon pluszban... Esetleg terméket fényképezek, egyszer- egyszer bekapcsolom a wifit, pl hogy a szerveremre feltoljam az elkészített képeket, tehát pl fél óra wifi, 1 óra kijelző, 2 óra telefon, de a nap többi részét viszonylagos nyugiban tölti.
Ha mennem kell, akkor meg net megy, de vezetek, telefonálok, meg amennyi navi kell pl Pesten, 30-40 percek. Akkor sokszor jövök úgy haza, hogy 45-50%-on áll, és elvan másnap is. Szerintem én finoman bánok vele, ennyi az egész.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
sto1911
veterán
válasz promagus00 #22798 üzenetére
Se wifi, se mobilnet, butafonkent ez is elmegy egy hetet.
-
veterán
válasz promagus00 #22584 üzenetére
Köszi, de a link nem él, vagy rossz a megosztás.
-
SharpSA
veterán
-
PistiSan
addikt
válasz promagus00 #22553 üzenetére
Lineageos is.
-
rankesz
veterán
válasz promagus00 #22553 üzenetére
RR-en is...
-
gyurma888
aktív tag
válasz promagus00 #22367 üzenetére
Rick4nek mindig minden működik
-
DeathAdder
veterán
válasz promagus00 #22353 üzenetére
Akkor ez eldőlt, maradok a gyári 4.1.3-on, egyébként igaza volt Tibko8 fórumtársnak, ha várok valamennyit akkor már gyorsan megnyitja. De csak a vibernél van ez Köszi az infókat mindenkinek
Szerintem csak az lehet amit ő mond, hogy a rendszer nem lövi ki rögtön a futó appok közül, más telefon esetében viszont igen.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz promagus00 #22345 üzenetére
Azt megköszönném, majd írd meg légyszíves
Amúgy nagyon gyors meg minden, de érdekes hogy a haver xiaomi redmi note3-jához képest mennyivel lassabban nyitja meg ha nincs a memóriában
Macika66 - az ujjlenyomat nálam nagyon gyors, illetve máshol nem érzem hogy így megállna "gondolkodni", lehet én is felteszem holnap a betát, addig nem is lakom be a rendszert, illetve megvárom promagus00 topiktárs tapasztalatát is
Egyébként neked titkosítás ki van kapcsolva? Esetleg lehet ennek köze hozzá? -
DeathAdder
veterán
válasz promagus00 #22338 üzenetére
Helyrehozta a tool, köszönöm szépen bakker teljesen úgy viselkedett mintha elszállt volna a nand, legalábbis nem érzékelte sehogyan
Macika66 - tudom hogy egyel kell, de annyiszor beírtam már.. eléggé ideges voltam és utoljára már csak akkor screenshot miatt írtam be a parancsokat.
[ Szerkesztve ]
-
tKb.
tag
válasz promagus00 #21686 üzenetére
Belevan irva a biztositasba, hogy van Sabotage es Vandalism-ra is . Csak nem tudom, hogy honnan kaparnak elő egy Oneplus 3at , nem árulja már a Oneplus igaz?
-
Papcsi98
csendes tag
válasz promagus00 #21640 üzenetére
Köszi szépen,frissítés után még használtam és működött , csak azért írtam le hogy eddig ilyen problémám nem volt, csak ez után jött elő ez a fekete képernyős dolog.De este kipróbálom amit irtatok köszi szépen.
Realme GT 5G
-
Papcsi98
csendes tag
válasz promagus00 #21637 üzenetére
kikapcsoltam,nem jó így se, rezeg kb egy 10mpként de mást nem csinál.
Realme GT 5G
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz promagus00 #21268 üzenetére
Rendben! Még tisztázzuk, hogy mennyi most végülis a szállítás, de ha tényleg kijön olcsóbbra, ha többen összeállunk, akkor csinálhatjuk.
-
t181
senior tag
válasz promagus00 #21067 üzenetére
Szia!
Én a VertexOS-t javaslom. Nincs telepakolva minden vacakkal, gyors (talán ezt érzem a leggyorsabbnak), és ezzel sikerült a legjobb akkuidőket elérnem.
OOS 4.1.0 előtt is Vertexet használtam, kíváncsiságból kipróbáltam az új OOS-t, de mivel a Vertex összességében sokkal jobban bejött, ment is vissza pár nap után. Nemrég kijött az OOS 4.1.1, azonnal fel is raktam, de már készül a Titanium Backup mentés, mert megint megy vissza a Vertex.Szerintem semmi baj nincs az OOS-sel, Franco kernellel tényleg nagyon király, de nálam egyelőre a Vertex a befutó.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
kentucky
őstag
válasz promagus00 #20224 üzenetére
apkmirror.com-ról van
-
zhata
senior tag
válasz promagus00 #19611 üzenetére
Az "AKT_Profiles_v1.2.zip" fájlt flashelted a már telepített 4.03-ra? - Csak hogy konrétan lássam.
Ugyanis van egy "AKT_Profiles_1.2.2.apk" fájl is. Vele mi lesz? -
bAtt001
addikt
válasz promagus00 #14394 üzenetére
jólvan akkor nem csak nekem tűnt fel a dolog
-
FNZ
őstag
válasz promagus00 #14394 üzenetére
igen, megszokás + "áramspórolás" + nem szeretem, ha csak úgy üresen ott megy éjjel-nappal + védem a földet és a környezetet
[ Szerkesztve ]
-
Potrien
senior tag
válasz promagus00 #13667 üzenetére
Piros x a manó orra!
Tehát nincsenek orrlukai -
pècsimunkás
addikt
válasz promagus00 #13667 üzenetére
Bírom ezeket az oldalakat , amelyek a telefonok árát megkètszerezik ,esetleg háromszorozzák , ezeket áthuzzák , majd beírják a normál árat . Amitől persze van mèg olcsóbban más webshopokban ...
Van ilyen oldal bőven !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
gyurma888
aktív tag
válasz promagus00 #13332 üzenetére
Nekem is megy win 10es gépen...csak nem az 1.4.x driverekkel, azzal nálam sem volt jó. 1.3as csomaggal viszont gond nélkül megy
-
plejik
addikt
válasz promagus00 #12930 üzenetére
Feltettem azt is, de eddig nagyon semmi.. csak teker... komolyan nem értemNa csak bejött..
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
ratobi
senior tag
válasz promagus00 #12827 üzenetére
Én is így voltam, de root is kellett...
-
ratobi
senior tag
válasz promagus00 #12823 üzenetére
12800?
-
Nagytoll
senior tag
válasz promagus00 #12823 üzenetére
Csomagold ki az adb telepítő exe-jét és az eszközkezelő?-ből telepítsd driverként a kicsomagolt mappába lévő konfigurációs fájlt
Win10 teljesen szétbarmolja a megszokott driverkezelést, én visszaváltottam 7-re, de sajnos ez nem mindig megoldható megoldás
[ Szerkesztve ]
-
ratobi
senior tag
válasz promagus00 #12814 üzenetére
Milyen op rendszerrel próbálod?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz promagus00 #12814 üzenetére
Fejlesztoi beallitasokban engedted az oem nyitast?
Adb devices latja? Fejlesztoiben adb usb engedve van? Irta, hogy a pc szeretne hitelesiteni?[ Szerkesztve ]
-
ratobi
senior tag
válasz promagus00 #12795 üzenetére
Windows 10 el nekem sem sikerült... Win8 al meg gond nélkül. Valami driver nem települ rendesen, szerintem.
-
YAS-dude
őstag
válasz promagus00 #12795 üzenetére
Nem nézlek hülyének, bocs ha triviális, de a telefon fastboot módban van? (bekapcsolás hangerőFEL+power együttes nyomásával)
-
venomka1
aktív tag
válasz promagus00 #12489 üzenetére
ebay en, 2000 ft
-
pampika
őstag
válasz promagus00 #10525 üzenetére
valószínűleg olyan lesz.
de ki tudod próbálni, ha az átlátszó részt benyomod, lesz egy kis útja, amíg a kijelzőhöz ér. ha a feketénél nyomod, ott nem, mivel az közvetlenül tapad a kijelzőre és nincs közte levegő. -
PowerBuldog
veterán
válasz promagus00 #10197 üzenetére
kb a legelső update óta kihasználja a teljes 6Gb-ot
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
PowerBuldog
veterán
válasz promagus00 #10195 üzenetére
Mármint mi van 4Gb-ra lockolva?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Willhunting
aktív tag
válasz promagus00 #10059 üzenetére
Szerintem az app drawerre gondoltál és igen annak a hátterét is sötétre állítja
[ Szerkesztve ]
-
válasz promagus00 #10059 üzenetére
Az appokat nem változtatja feketére.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tibko8
senior tag
válasz promagus00 #9776 üzenetére
Én úgy gondolom december környékén megjön hivatalosan. Esetleg november végére ide érhet ha így dolgoznak ahogy most a hibákat javítják folyamatosan.
De biztosan nem tudni. Majd meglatjuk. Lesz egy egész évünk megunni úgy is az új rendszert mire jön a következő
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
metal01
őstag
válasz promagus00 #9677 üzenetére
Valahol átérzem. Amióta a Nexus 5 telómat megvettem, napi szinten követem az itteni topicját. Sok információt tudtam meg a topicból és sok infót is osztottam meg másokkal. Szakmait. Mert a topic arra való. Ellenben azzal, amit itt tapasztalok egy jó ideje. Mivel szándékomban áll OP3-at venni, követem ezt a topicot is. Tényleg jó lenne kicsit összekapni magukat a fórumtársaknak és kicsit komolyabban tolni ezt a topicot.
A poén belefér, de egymás b@szogatása és folyamatos mellébeszélés, hát...
Sorry, ez szubjektív vélemény természetesen és csak konstruktrív jelleggel írtam.
-
silvergod
őstag
válasz promagus00 #9099 üzenetére
melyiknek nem lesz karcos fél év múlva??.....
K82 : +1 legjobb tok ami kapható rá ebben az ársávbanIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
K82
őstag
válasz promagus00 #9095 üzenetére
Ez a tok kb. ugyanazt nyújtja védelemben mint az OtterBox, kevesebb mint a tizedéért. Persze ha van rá pénzed nyugodtan vedd az OtterBox-ot.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
metal01
őstag
válasz promagus00 #9095 üzenetére
Spigen Neo Hybrid sztem jobban néz ki, és legalább olyan jól véd, mint az OtterBox.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest