Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
motm70
csendes tag
válasz
promagus00 #26179 üzenetére
Köszi, de találtam egy sokkal egyszerűbb megoldást..
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
promagus00 #26024 üzenetére
félelmetes hogy még minsig supportàljàk az op3mat.
-
ToniSlow
senior tag
válasz
promagus00 #26026 üzenetére
Hát nekem nem akar működni....
-
ToniSlow
senior tag
válasz
promagus00 #26024 üzenetére
Azt áruld már el nekem hogyan sikerült működésre bírni. Én beállítottam az arcot, de továbbra is csak az ujjlenyomatos lenyomatos feloldás jelenik meg zárolt képernyőn. A képernyőzár úgy volt beállítva hogy ujjlenyomat meg PIN kód.
-
Macika66
őstag
válasz
promagus00 #23910 üzenetére
Az Amazon-on még csak Pre-Order státuszban van, nem olcsón, 16,10 GBP postával...
Kb., mint az Oneplus eredeti volt, míg volt...
-
Rick4
félisten
válasz
promagus00 #23906 üzenetére
Erre kell visszaírni, hogy nevezze meg, mi a baj, és készítsen fotót a problémáról.
-
Macika66
őstag
válasz
Ugyanezt kaptam ma én is. És a srác belistázta újra, ugyanazt, ugyanannyiért...
Nekem még csak 1020 vásárlásom van, vannak biztosan rutinosabbak, akik meg tudják mondani, ez mi a bánat...
-
plejik
addikt
válasz
Ennyi, sehol semmi...
-
Macika66
őstag
válasz
promagus00 #23883 üzenetére
Vigasztalj méééég!
-
Rick4
félisten
válasz
promagus00 #22798 üzenetére
Mondom, én nem játszom a telón, nem nyomkodom feleslegesen, amikor munkanap van sűrűbben csörög, de akkor is felveszem, a fülemhez teszem, és már le is kapcsolt a kijelző, tehát annyit nem fogyaszt, ha itthon ülök a gépnél, akkor még a net sincs bekapcsolva, mert ugye itt megjön minden, minek csipogjon pluszban... Esetleg terméket fényképezek, egyszer- egyszer bekapcsolom a wifit, pl hogy a szerveremre feltoljam az elkészített képeket, tehát pl fél óra wifi, 1 óra kijelző, 2 óra telefon, de a nap többi részét viszonylagos nyugiban tölti.
Ha mennem kell, akkor meg net megy, de vezetek, telefonálok, meg amennyi navi kell pl Pesten, 30-40 percek. Akkor sokszor jövök úgy haza, hogy 45-50%-on áll, és elvan másnap is. Szerintem én finoman bánok vele, ennyi az egész.
-
sto1911
veterán
válasz
promagus00 #22798 üzenetére
Se wifi, se mobilnet, butafonkent ez is elmegy egy hetet.
-
válasz
promagus00 #22584 üzenetére
Köszi, de a link nem él, vagy rossz a megosztás.
-
SharpSA
veterán
válasz
promagus00 #22553 üzenetére
Mi az a DND?
-
PistiSan
addikt
válasz
Lineageos is.
-
rankesz
veterán
válasz
RR-en is...
-
gyurma888
aktív tag
válasz
promagus00 #22367 üzenetére
Rick4nek mindig minden működik
-
DeathAdder
veterán
válasz
promagus00 #22353 üzenetére
Akkor ez eldőlt, maradok a gyári 4.1.3-on, egyébként igaza volt Tibko8 fórumtársnak, ha várok valamennyit akkor már gyorsan megnyitja. De csak a vibernél van ez
Köszi az infókat mindenkinek
Szerintem csak az lehet amit ő mond, hogy a rendszer nem lövi ki rögtön a futó appok közül, más telefon esetében viszont igen.
-
DeathAdder
veterán
válasz
promagus00 #22345 üzenetére
Azt megköszönném, majd írd meg légyszíves
Amúgy nagyon gyors meg minden, de érdekes hogy a haver xiaomi redmi note3-jához képest mennyivel lassabban nyitja meg ha nincs a memóriában
Macika66 - az ujjlenyomat nálam nagyon gyors, illetve máshol nem érzem hogy így megállna "gondolkodni", lehet én is felteszem holnap a betát, addig nem is lakom be a rendszert, illetve megvárom promagus00 topiktárs tapasztalatát is
Egyébként neked titkosítás ki van kapcsolva? Esetleg lehet ennek köze hozzá? -
DeathAdder
veterán
válasz
promagus00 #22338 üzenetére
Helyrehozta a tool, köszönöm szépen
bakker teljesen úgy viselkedett mintha elszállt volna a nand, legalábbis nem érzékelte sehogyan
Macika66 - tudom hogy egyel kell, de annyiszor beírtam már.. eléggé ideges voltam és utoljára már csak akkor screenshot miatt írtam be a parancsokat.
-
tKb.
tag
válasz
promagus00 #21686 üzenetére
Belevan irva a biztositasba, hogy van Sabotage es Vandalism-ra is . Csak nem tudom, hogy honnan kaparnak elő egy Oneplus 3at , nem árulja már a Oneplus igaz?
-
Papcsi98
csendes tag
válasz
promagus00 #21640 üzenetére
Köszi szépen,frissítés után még használtam és működött , csak azért írtam le hogy eddig ilyen problémám nem volt, csak ez után jött elő ez a fekete képernyős dolog.De este kipróbálom amit irtatok köszi szépen.
-
Papcsi98
csendes tag
válasz
promagus00 #21637 üzenetére
kikapcsoltam,nem jó így se, rezeg kb egy 10mpként de mást nem csinál.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
promagus00 #21268 üzenetére
Rendben! Még tisztázzuk, hogy mennyi most végülis a szállítás, de ha tényleg kijön olcsóbbra, ha többen összeállunk, akkor csinálhatjuk.
-
t181
senior tag
válasz
promagus00 #21067 üzenetére
Szia!
Én a VertexOS-t javaslom. Nincs telepakolva minden vacakkal, gyors (talán ezt érzem a leggyorsabbnak), és ezzel sikerült a legjobb akkuidőket elérnem.
OOS 4.1.0 előtt is Vertexet használtam, kíváncsiságból kipróbáltam az új OOS-t, de mivel a Vertex összességében sokkal jobban bejött, ment is vissza pár nap után. Nemrég kijött az OOS 4.1.1, azonnal fel is raktam, de már készül a Titanium Backup mentés, mert megint megy vissza a Vertex.Szerintem semmi baj nincs az OOS-sel, Franco kernellel tényleg nagyon király, de nálam egyelőre a Vertex a befutó.
-
kentucky
őstag
válasz
promagus00 #20224 üzenetére
apkmirror.com-ról van
-
zhata
senior tag
válasz
promagus00 #19611 üzenetére
Az "AKT_Profiles_v1.2.zip" fájlt flashelted a már telepített 4.03-ra? - Csak hogy konrétan lássam.
Ugyanis van egy "AKT_Profiles_1.2.2.apk" fájl is. Vele mi lesz? -
bAtt001
addikt
válasz
promagus00 #14394 üzenetére
jólvan akkor nem csak nekem tűnt fel a dolog
-
FNZ
őstag
válasz
promagus00 #14394 üzenetére
igen, megszokás + "áramspórolás" + nem szeretem, ha csak úgy üresen ott megy éjjel-nappal + védem a földet és a környezetet
-
Potrien
senior tag
válasz
promagus00 #13667 üzenetére
Piros x a manó orra!
Tehát nincsenek orrlukai -
pècsimunkás
addikt
válasz
promagus00 #13667 üzenetére
Bírom ezeket az oldalakat , amelyek a telefonok árát megkètszerezik ,esetleg háromszorozzák , ezeket áthuzzák , majd beírják a normál árat . Amitől persze van mèg olcsóbban más webshopokban ...
Van ilyen oldal bőven ! -
gyurma888
aktív tag
válasz
promagus00 #13332 üzenetére
Nekem is megy win 10es gépen...csak nem az 1.4.x driverekkel, azzal nálam sem volt jó. 1.3as csomaggal viszont gond nélkül megy
-
plejik
addikt
válasz
promagus00 #12930 üzenetére
Feltettem azt is, de eddig nagyon semmi.. csak teker... komolyan nem értemNa csak bejött..
-
ratobi
senior tag
válasz
promagus00 #12827 üzenetére
Én is így voltam, de root is kellett...
-
ratobi
senior tag
válasz
promagus00 #12823 üzenetére
12800?
-
Nagytoll
senior tag
válasz
promagus00 #12823 üzenetére
Csomagold ki az adb telepítő exe-jét és az eszközkezelő?-ből telepítsd driverként a kicsomagolt mappába lévő konfigurációs fájlt
Win10 teljesen szétbarmolja a megszokott driverkezelést, én visszaváltottam 7-re, de sajnos ez nem mindig megoldható megoldás
-
ratobi
senior tag
válasz
promagus00 #12814 üzenetére
Milyen op rendszerrel próbálod?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
promagus00 #12814 üzenetére
Fejlesztoi beallitasokban engedted az oem nyitast?
Adb devices latja? Fejlesztoiben adb usb engedve van? Irta, hogy a pc szeretne hitelesiteni? -
ratobi
senior tag
válasz
promagus00 #12795 üzenetére
Windows 10 el nekem sem sikerült... Win8 al meg gond nélkül. Valami driver nem települ rendesen, szerintem.
-
YAS-dude
őstag
válasz
promagus00 #12795 üzenetére
Nem nézlek hülyének, bocs ha triviális, de a telefon fastboot módban van? (bekapcsolás hangerőFEL+power együttes nyomásával)
-
venomka1
aktív tag
válasz
promagus00 #12489 üzenetére
ebay en, 2000 ft
-
pampika
őstag
válasz
promagus00 #10525 üzenetére
valószínűleg olyan lesz.
de ki tudod próbálni, ha az átlátszó részt benyomod, lesz egy kis útja, amíg a kijelzőhöz ér. ha a feketénél nyomod, ott nem, mivel az közvetlenül tapad a kijelzőre és nincs közte levegő. -
PowerBuldog
veterán
válasz
promagus00 #10197 üzenetére
kb a legelső update óta kihasználja a teljes 6Gb-ot
-
PowerBuldog
veterán
válasz
promagus00 #10195 üzenetére
Mármint mi van 4Gb-ra lockolva?
-
Willhunting
aktív tag
válasz
promagus00 #10059 üzenetére
Szerintem az app drawerre gondoltál és igen annak a hátterét is sötétre állítja
-
válasz
promagus00 #10059 üzenetére
Az appokat nem változtatja feketére.
-
Tibko8
senior tag
válasz
promagus00 #9776 üzenetére
Én úgy gondolom december környékén megjön hivatalosan. Esetleg november végére ide érhet ha így dolgoznak ahogy most a hibákat javítják folyamatosan.
De biztosan nem tudni. Majd meglatjuk. Lesz egy egész évünk megunni úgy is az új rendszert mire jön a következő
-
metal01
őstag
válasz
promagus00 #9677 üzenetére
Valahol átérzem. Amióta a Nexus 5 telómat megvettem, napi szinten követem az itteni topicját. Sok információt tudtam meg a topicból és sok infót is osztottam meg másokkal. Szakmait. Mert a topic arra való. Ellenben azzal, amit itt tapasztalok egy jó ideje. Mivel szándékomban áll OP3-at venni, követem ezt a topicot is. Tényleg jó lenne kicsit összekapni magukat a fórumtársaknak és kicsit komolyabban tolni ezt a topicot.
A poén belefér, de egymás b@szogatása és folyamatos mellébeszélés, hát...
Sorry, ez szubjektív vélemény természetesen és csak konstruktrív jelleggel írtam.
-
silvergod
őstag
válasz
promagus00 #9099 üzenetére
melyiknek nem lesz karcos fél év múlva??.....
K82 : +1 legjobb tok ami kapható rá ebben az ársávban -
K82
őstag
válasz
promagus00 #9095 üzenetére
Ez a tok kb. ugyanazt nyújtja védelemben mint az OtterBox, kevesebb mint a tizedéért. Persze ha van rá pénzed nyugodtan vedd az OtterBox-ot.
-
metal01
őstag
válasz
promagus00 #9095 üzenetére
Spigen Neo Hybrid sztem jobban néz ki, és legalább olyan jól véd, mint az OtterBox.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dolce Gusto
- Tenisz topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest