- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz bAtt001 #23490 üzenetére
Őőőőőőő..... te nyertél
Menőség rajság fejjel lefele csapatni az op5-el
Engem csak az mérgesít fel, ahogy az OP hozzá áll... ez egy műszaki probléma, ami zavarja az emberket, és valószínű tényleg egy kijelző fw frissítéssel vagy jobb esetben egy regiszter átbillentésével máris a másik irányból frissíti a kijelző a képet, és máris nincs zselé effekt.. addig marad a onscreen gomb téma
-
vitezlejszlo
őstag
válasz PowerBuldog #23485 üzenetére
Chrome-ba megnyitod az index.hu -t, es akkor igy fejjel lefele tartve de 180 fokot elforgatott kepernyovel (tehat olvashatoan) mozgasd fel-le az oldalt ugy, hogy legyen rajta kep. Nekem erezheto a zsele effekt, bar nem uvolt, de annyira pont eleg, hogy fajjon (hogy az op5-osoknek faj )
-
vitezlejszlo
őstag
Biztos volt mán, de tanult kollégám hívta fel a figyelmemet arra a tényre, hogy ha a 3-nak 180 fokkal elforgatjuk a képét, tehát fejjel lefele használjuk, akkor ez is zselésedik mint az 5. Kħváncsi vagyok mikor lesz fw upgrade a kijelzőnek megoldandó ezt a problémát ottan nekik a másik topikba hej
-
vitezlejszlo
őstag
https://forum.xda-developers.com/oneplus-3/oneplus-3--3t-cross-device-development/paranoid-android-7-0-2-aospa-oneplus-3t-t3615015
-
vitezlejszlo
őstag
válasz bAtt001 #22443 üzenetére
A fene esne belejuk. Phoenix rom tok bejott, nincs vele romolasi ingerem, 400 ora uptime, ami nalam ezelott kizart volt... Es erre jonnek ezek es igenyt gerjesztenek a kiprobalasara persze csakis par update utan... Atkozott legyen mind neve ki kozejuk tartozik!!!
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
https://pcworld.hu/mobil/nagy-baj-van-a-oneplus-3-mal-es-3t-vel-226245.html
Hat igen. En sose vennek se ilyet se 3T-t. Szaradjon le a kezem, ha megiscsak!
A kommenteket is erdemes megnezni.
Szakertok. Szakertok mindenhol...[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
válasz racerx #20431 üzenetére
3 fajta Nillkin van, most rendeltem mindegyikből egyet egyet, hogy megtudjam melyiket kell venni... 9H 9H+ és 9H+ PRO plus vagy hogy is van ez
A másik fajta szivárványos Nillkin nekem is jól tapadt. Ellenben valamiért fel van tőltődve statikusan vagy nem tudom mi a fene baja van, de mikor kiveszem a zsebemből az első dolog amit tenni kell, hogy letakarítom a kijelzőt a portól, szösztől. Ilyen se volt eddig... elqrvult a világ
De hogy ennyire kerekedik az ujjlenyomatnál azt se értem, hát nem egy gyárba készülnek a kijelzők meg a fóliák? Mindegyiket más kisiparos gyártja, és ahogy sikerül úgy hajlik? Hát már a robotokban sem bízhat az ember?
De a tetves S7 Edgéhez miér képesek rendes hajlított üveget csinálni, ehhez a csűcstechnológijához meg mér nem? Ne mondja senki, hogy mert abból többet eladnak. Mennyit? Semennyit...
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Csajszikák....
Drága szeretett barátaim. És Ittakary.. csak a rend kedvéért
Telefonomra 100x feltettem már az üvegvédő berendezést, jellemzően Nillkint. Tegnap is így tettem... Eddig nem is volt soha gond, leszámtva, hogy volt olyan Nillkin típus, ami oldalt túllógott, ezért ott két kis csík volt az látható kép két oldala mellett, de ha ment a képernyő nem látszódott, így nem zavart. Aztán volt olyan, ami a látható kép részéhez képest oldalt 0.1mm-rel beljebb volt vége, szivárváynosodott, de nem zavart... Tudtam, hogy ez a kétféle Nillkin van...
Feltettem tehát a következőt... Ami így néz ki...
Hát majdnem összefostam a bokámat, hogy ez mi ez? Az oldalsó csík az oké, ez a szélesebb verzió. Nadehát alllul fellllül mi az? Mintha kihajolna alóla a képernyő. Vagy az üveg lenne xar gyárilag? Ilyen se volt még. Ellenben érdemes megnézni mind a 4 sarokban pont kiér a ragadós rész teljesen a sarokig...
Teljesen idegállapotba vagyok kerülve!!!
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Roland06 #20215 üzenetére
Jo visszaolvastam... a wifi gyorsitashoz az kell, hogy a routeren 40mhz savszelesseg engedve legyen. Akkor a trukkel a telefon 40mhz szeles csatornat fog hasznalni az alap 20 helyettehhez az is kell, hogy a szomszed ne zajongjon bele ebbe a +20mhz-be. Panelben szopokasabb... Gyarilag nincs engedve ez a bonding. De ha megy, akkor orom boldogsag
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Ha TWRP-d van, akkor elvileg ha kitorlod a /data/system -ben ezeket:
password.key
pattern.key
locksettings.db
locksettings.db-shm
locksettings.db-walakkor kod nelkul beenged. De nem vallalok felelosseget. Tobbszor csinaltam, amikor twrp backupbol visszaalltam, olyankor nem szokta elfogadni azt, ami elozoleg be volt allitva. Fenti file-ok torlese utan nem ker jelszot, se ujjlenyomatot, ezeket be kell allitani elorol.
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Tudom, volt már szó róla, bocsika előre is...
Elhagyom a várost... eladom a telefont. A Oneplus fiókomban 2 telefon van a nevemen, ilyenkor hogy megy az átregisztrálás? Mert egynél tudom emailt váltunk és kész. Na de most... most nem lehet
Köszcsike
lacsika
-
vitezlejszlo
őstag
Csajok!
Hogy lecsengett mar a rinya a galileoert mi?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz PistiSan #19057 üzenetére
Ez a csak T-t tamogatnak sose volt hivatalos, csak a sok tudos onmagatol kilogikazta, hogy biztos igy lesz.. Ahogy azt is, hogy a T-re nem lesznek custom romok, mert a fejleszto Pistikek megmondtak.
A csalos tesztrol csak annyit, hogy mekkora szar ez a telefon, adom is el, mocskos kinai szemet pfoooj....
-
vitezlejszlo
őstag
EEEEEEEEEEEEE!
Elso!!!!444https://download.lineageos.org/oneplus3
-
vitezlejszlo
őstag
Nah, ujabb bizonyitek, hogy egy igazi kinai f0stalicskat vettunk!!!444
http://pcworld.hu/mobil/tovabbra-is-hibaktol-szenved-a-oneplus-223266.html
Tovabbra is! Ertitek? Sohasenem volt jo. Nem is lesz, mert csak!
Ki beszelt engem erre ra??? Azonnal jelentkezzen!! Hihhetetlen, soha tobbet kinait!!! Csakis eredeti oooooaaaa.. mas orszagban gyartottat!
Amugy vereim, meg mindig ez a legjobb telom eddig... -
vitezlejszlo
őstag
válasz UberMutant #18344 üzenetére
Jo hat en kerek elnezest a nep okositasara tett kiserletem miatt
-
vitezlejszlo
őstag
Ez votma?
https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/5oahsa/oxygen_os_401_might_be_using_a_debug_kernel/
-
vitezlejszlo
őstag
válasz PowerBuldog #18042 üzenetére
Szomszedba atkereckedel ahol ugyanaz az isp a szolgaltato. Onnan se megye?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz sszemtelen #17184 üzenetére
Hacsak nem jatszol foleg Asztfalt8-at, akkor szerintem nem eszreveheto. Tesztek kimutatjat, napi szinten en nem erzem gyorsabbnak (b10-en vagyok f2fs-el). Majd egyszer ha gyalulsz akkor factory reset, es atall ra magatol. De most ezert szerintem nem erdemes mindent torolnod.
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Na mi a SOT az uj N-el? Hogy merul? Antutu mit bir? Gyerunk adatokat!!! :p
-
vitezlejszlo
őstag
Dikk:
https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-4-0-n-ota-for-oneplus-3.482956/A pecsaba.. elkestem
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
válasz DeathAdder #16767 üzenetére
Nem a 2 kisebb mag megy 1.6G-n, es azt irja a cpuz kvazi rosszul? Bebaszcsizna, ha ennyin menne a teljes telefon cakkumpuder. Neme?
-
vitezlejszlo
őstag
Nekem is volt mar ilyen hivasos sms-em, de kizarolag csak a melohelyemen a belvarosban. Otthon a 4. ker-ben meg sohasenem. T-s szam Voda halozaton LTE vagy LTE+ -on logok es wifin vagyok a cegnel 6-os androidon. 7-es betaval meg nem, fe nem is hivnak engem napkozbe sokan.
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Hatha nem volt meg:
Az akku huszaroknak video: https://www.youtube.com/watch?v=n1sg2y8OuJs
Napi kerdes: jo-e a 3T akku a 3-ba-e? A valaszt lezart boritekba kerem a szerkesztosegbe be
Update: votma.. Francba
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Twrp-t elkuffantja a sajat recoveryjevel az N-es beta?
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
URSTN!!!
Láttátok a béta N-es linkjet, meg a híreket?
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Pont azért, amiért ha cpu-t cserelek a gépemben mondjuk Core i5-rol Core i7-re még nem kell újra telepítenem semmit. Szigorúan a SOC-ra értve. Persze wifi driver modem driver stb stb, de azért mégiscsak egy nyamvadt linux van alatta, ott meg azért annyi az új HW elemek támogatása, hogy kb befordítgják a kernelbe a driverét, oszt jónapot.
Szeretném hinni, hogy csak ennyi. Pesze én nem értek hozzá, csak lövöldözök a vak éjszakába
-
vitezlejszlo
őstag
Nézd. Nekem semmi bajom az árulókkal Én attól tenném függővé a másik topicot, ha a op3 kernelek meg romok nem mennének a 3T-n és fordítva. Mert ha minden kompatibilis mindennel, akkor felesleges. Persze ez most még nem feltétlen látszik.
Na de. 10.44 CET van. Van-e már Nugátunk? E! Miért nincs? MIÉRT???
Jó. Lássátok kezem meddig elér. MOST hívom fel a OP felsővezetést, mindenkit lebszok mint a pengős malacot, és ELINTÉZEM nektek, hogy még ma kikerüljön a N.
Jó lesz így? Mindenki lenyugodott a pcsába? MI? HE? MI???
-
vitezlejszlo
őstag
válasz YAS-dude #15430 üzenetére
Vereim. Szeretett testvereim!!
Majd amikor megjelenik az OP4 599 euros arral, na majd akkor panikolunk, nem elore. Moat van OP3, az aruloknak ugye a Trump edition, ezzel csak kiveszeljuk tavaszig. Akkor meg mar kb lathato, hogy mi lesz. Csak nyitott szemmel kell jarni. De Samut tuti nem, max ha a CM tamogatja es nem garivesztos a romolasa Ja mwg az ara...
-
-
vitezlejszlo
őstag
Ez vótmá?
https://mobile.twitter.com/getpeid/status/803536099507216384
-
vitezlejszlo
őstag
Micsoda??? Meg nincs november vege es meg nem kaptunk N-et jatszani? URSTN!!!! E!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest