Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
tibz03
üzenetére
Nekem meg N5-om van, de figyelem egy ideje a OP3 forumot, mert varom az uj OP3-at, mivel a regit nem lehet most rendelni. A lenyeg, hogy a stock-on a location-on belul lehet a menuben van egy scanning opcio, es itt lehet beallitani, hogy hasznalja-e a wifi-t vagy a BT-t. Gondolom, hogy az OP3-ban is itt lesz az.
-
tibz03
őstag
Ezzel a Wi-Fi-problémával kapcsolatban az jutott eszembe, hogy amikor először kapcsolunk be egy androidos telefont (factory reset után), akkor ugyebár végigmegyünk egy beállítás-varázslón, és ott van egy olyan opció, hogy "Wi-Fi és Bluetooth használata a tartózkodási hely megállapításához akkor is, ha ezek ki vannak kapcsolva" (vagy valami hasonló). Nekem gyanús, hogy ez a kis beállítás a ludas azért, hogy egyeseknek akkor is van Wi-Fi-aktivitásuk, ha ki van kapcsolva a Wi-Fi-jük.
Most átbogarásztam a beállításokat, de nem találtam nyomát annak, hogy ezt utólag (tehát a beállítás-varázslón kívül bárhol is) lehetne módosítani, ami azért elég furcsa.
De lehet, hogy csak nem néztem szét elég körültekintően. Minden esetre ki kéne próbálnia ezt a beállítást valakinek, akinek a Wi-Fi kikapcsolva is aktivitást mutat. -
vitezlejszlo
őstag
válasz
G4bi89
üzenetére
Ha meg esetleg tudja is egy ilyen "kozmetikai" hiba siman a buglista aljan van... Mert gondot nem okoz... Nekem is rajzolta a Lolli kikapcsolt allapotba is.
Hoho... Jon az osszefoghato wifi csatorna a CM nightlyba is 2.4-en jipiiii
mer ez eddig csak OOS-be ment (a gChannelBondingMode24GHz-os moka
) -
G4bi89
senior tag
válasz
üzenetére
Pedig sajnos ez android bug lollipop óta. Nálam sem fordul elő mindig, de volt már Nexus5,7, Oneplus One is ami csinálta, érdekes egy noname kínai telefon meg egy Lenovo sosem produkálta.

Ami igazán beszédes az amit feljebb linkelt szkorhetz fórumtárs, hogy még a telefont teljesen kikapcsolva is bekapcsolva érezte a wifit, ami fizikai képtelenség.
Kérdem én mi ez akkor ha nem egy oltári nagy bug?!
(és szerintem a Google-nek fogalma sincs mi okozza) -
rjakab
csendes tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
sszemtelen
üzenetére
Tesla is fent van, nova is, tökéletesen dolgoznak, enélkül nem mutat semmit.
-
rjakab
csendes tag
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Akkor ez bug lesz, mert nem töröltem semmit... Azért érdekelne, mi ez, mert általában a kijelző eszi nálam a legtöbbet.

-
törölt tag
Én amúgy is virtuális gombokat használok, mert azt rendesen elérem, nem kell úgy nyújtózni utánuk. De amúgy miért nem írsz az app fejlesztőjének, hogy frissítse az appot? Sok fejlesztő tök jó arc, pont múlt héten írtam egy srácnak, aki 2 éve nem frissített egy appot, ami amúgy nagyon tetszik, csak 1-2 dolog hiányzik belőle, és írt vissza még aznap, hogy már gondolt rá, hogy csinálj újabb verziót, köszöni a visszajelzést, és megpróbálja implementálni.
sszemtelen: Ott a megoldás nálad, Nova launcher tudja.
-
xenom0rph
őstag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Nincs ilyen az OSS-ben.
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Csak nálam bugos, vagy másnál sem mutat a gyári SW az app ikonoknál értesítési számot? "Anno" LG G4-en tök jó volt, feloldottam, és láttam hogy a Messengerbe 3 ember írt, Facebookon ennyi minden történt, és mindehhez nem kellett semmit megnyitni..
(Ezt a funkciót hozza elő Nova alatt a TeslaUnread for Nova app is.)Köszi!

-
farena
tag
válasz
randras_83
üzenetére
Sajnos így sem sikerült, vagy nem tudom itt mit kell átállítani
-
FNZ
őstag
válasz
üzenetére
sajnos van olyan appom, amibe NEM épült be és csak a virtuális billentyűzettel jön elő a 3pöttyös beállítási lehetőség. hardveres gombokkel csak a fél tudását tudom kihasználni az appnak
és naponta használom.
másik appot kell néznem, vagy virtuális billentyűt használok (de ez sokat levesz a képből) -
metal01
őstag
Újrapakoltam mindent a telefonon. 3.2.6-ot tettem fel. Minden ment simán. Felajánlja a frissítést 3.2.7-re. Le is tölti, el is kezdi telepíteni. Újraindításkor telepít, majd dob egy ilyet, hogy "failed". Találkozott már ilyennel valaki?!

-
madgie
titán
válasz
üzenetére
Az S6 (Edge) meg merül, mint a kő, mert beragad valami android process. Totál random módon. Volt olyan, hogy esküvőre kellett mennem fotózni, levettem a töltőről, beültem az autóba, majd 20 perc múlva azt vettem észre, hogy meleg a telefon... 74%-on volt már akkor. Na, egy reboot után csak imádkoztam, hogy nap végéig bírja ki.
-
FNZ
őstag
hali!
nyomkodom a masinámat és olyan problémám van, hogy nem találok egy beállítási lehetőséget:
s4 minin az alsó hardveres gombok közül a bal oldali megnyomására a programoknak feljött a menü/beállítás/stb lehetősége. ha az 1+3-on nyomom meg (átállítottam jobb oldalinak a vissza gombot), akkor midig az utolsó használt alkalmazás jön fel. a gombok beállításában nem találta az s4 minihez hasonló beállítást.
ha bekapcsolom a virtuális billentyűzetet, akkor megjelenik a 3 db pötty egymás alatt, amivel a program menü/beállítás/stb. feljön.
hogy lehet beállítani, hogy a hardveres gombra is a program menüje jöjjön fel ? -
törölt tag
Érdekes ez a wifi anomália, valaki itt említette, hogy android bug, nos tény, hogy bőven van hibája az androidnak, de ez nem hiszem, hogy az lenne, inkább oneplus 3 specifikus android hiba, ugyanis pl. a Galaxy S6-om és az általam ismert S6-ok sem produkálnak ilyet, de írhatnék más készülékeket is amiket ismerek.
Mind ezt írom azért, mert magam is szemezek az oneplus 3-al, kitűnő készüléknek tartom, annak ellenére, hogy fiatal gyártó lévén még bőven van mit tanulnia. -
-
PistiSan
addikt
Sziasztok, ma megkaptam én is az oneplus 3 telefonom, pár órája ismerkedek vele, gyors, szép, nagyon tetszik.
-
syler123
veterán
Nem új telefon jön, hanem az Android 7 a Oneplus 3-ra. Na jó, nem valószínű
Vagy mégis??? 
-
MiZY
tag
Nem tudja valaki, a CM14.1-ben a beszedhangszoro mukodik mar?
-
-
csaby9
tag
válasz
szkorhetz
üzenetére
Valószinüleg én, és akinek nem mutatja állandóan nem használunk olyan programot ami bekapcsolva tartja. Ez csak program lehet mert több embernél nincs ez a jelenség, másoknál meg van, tehát valami olyan programot használsz ami ezt teszi. Max egyesével törlöd a programokat ami gyanús és ha helyre áll a dolog akkor ugye az a program csinálja amit utoljára töröltél.
-
Madoc
veterán
-
válasz
Macika66
üzenetére
Akkor én is nekifutok mégegyszer

- WiFi beállításoknál a speciálisnál a MINDIG -> SOHA-ra: pipa, mint ahogy már korábban is mondottam volt.
.
- ÉS ha ki van kapcsolva a helymeghatározásnál, amit nemrég írtam, ÉS ha nincs engedélyezve a Google helynaplózás: mindkettő pipa, mint ahogy már korábban is mondottam volt.- ÉS ha nincs engedve a Vibernél sem, hogy felülbírálja az alvó üzemmódot: nincs fent Viber, mint ahogy már korábban is mondottam volt.
-Egy újraindítás azért kellhet:
A beállítások elvégzése óta már volt két restart is.- akkor nem maradhat bekapcsolva a WiFi.
Aham, hát persze...

-
Macika66
addikt
Utoljára nekifutok.
Tehát ha át van kapcsolva a WiFi beállításoknál a speciálisnál a MINDIG -> SOHA-ra (vagy csak ha töltőn van-ra), ÉS ha ki van kapcsolva a helymeghatározásnál, amit nemrég írtam, ÉS ha nincs engedélyezve a Google helynaplózás ÉS ha nincs engedve a Vibernél sem, hogy felülbírálja az alvó üzemmódot, akkor nem maradhat bekapcsolva a WiFi.
Egy újraindítás azért kellhet.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszönjük Emese.

-
noorbertt
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
nem szabad, én már el is adtam egy palinak mert jövőre rendelem a Oneplus-3T - t. Addig marad a 3210es.
-
-
lowzor
veterán
A OnePlus oldalán van egy OP3 rendelésem, ami még nincs kifizetve. Közben már nem épp nem lehet OP3-at rendelni, mert elfogyott. Ha most kifizetném, szerintetek megkapnám?
-
válasz
Macika66
üzenetére
A beállításoknál a tartózkodási helynél jobb felül 3pötty, Beolvasás. Ott kell kikapcsolni a WiFi-alapú keresést és már meg is szűnt a folyamatos WiFi ON.
Szó nincs róla, hogy szar lenne. Legfeljejebb tájékozatlan valaki...Halkan szólok, hogy az is ki van kapcsolva....

Szóval valami mégis csak "szar", ganyíthatóan a software.....

-
-
válasz
Yasofix
üzenetére
A médiaszerver szkenneli a háttértáradat zenék, képek után. Nézd meg, hogy mi van rajta, lehet, hogy valahol beakadt egy rossz kép miatt. Pl nem tudja megnyitni, mert sérült. Régebbi telefonnál nálam a backup mentés .img kiterjesztését szerette volna beolvasni képként és csak pörgette.
A hang lejátazásában is ő vesz részt. Bármi hangtevékenység van?
Ha épp akkor töltötted fel 100 százalékra, és utána lehúzod, majd merül pár százalékot az természetes. Ugyanis töltéskor nagyobb feszültséggel megy a töltés, és ezt látja a feszültség mérő. Ezen pár százalékban nincs töltéskapacitásod az akkuban, mivel ez ugye a töltő dologból megy. Ha sokáig otthagyod 100-on,akkor lassan, de bele tudja tölteni az akkuba a teljes kapacotást. Ilyenkor, ha lehúzod és nyomkodod, akor akár 10 percig is 100 százalékon van, és csak utána vált lejjebb,illetve onnan is lassan fog tovább lejebb.
Ha fel van már majdnem töltve az akku, akkor elég lassan lehwt belepaszírozni a többi töltést, mert "kezd elfogyni a töltéseknek a helye", teletődik. -
Macika66
addikt
válasz
szkorhetz
üzenetére
Nem, többször leírtam már én is, más is.
A beállításoknál a tartózkodási helynél jobb felül 3pötty, Beolvasás. Ott kell kikapcsolni a WiFi-alapú keresést és már meg is szűnt a folyamatos WiFi ON.
Szó nincs róla, hogy szar lenne. Legfeljejebb tájékozatlan valaki...
Az utolsó mondatért nagyon kár volt...
-
Yasofix
csendes tag
Sziasztok!
Olyan merülési problémám lépett fel, hogy 5-10 percre töltöttem fullra, hozzá sem nyúlok de már merült 3%-ot és este 20:00 utánra lövi be a teljes lemerülést. "Médiaszerver"-re írja a merülést... Az meg mi.
Agyfa...-t kapok tőle.-Helymeghatározás kikapcsolva
-Wi-fi kikapcsolva
-Facebook nincs telepítve
-Messengerből a lite van fent
-Gyári 3.2.7 , nincs rootValakinek ötlet?
-
szkorhetz
őstag
Mert szar.

Nálam is hajlamos beragadni, hiába van minden kikapcsolva. Még kikapcsolt telefonnál is bekapcsolt wifit mutat.Mondjuk szerintem valójában itt a jelző nem működik rendesen és nem megy folyamatosan a wifi, mert pl GSAM már a valós használatot mutatja...
(Megint jön mindjárt pár okos, meg topikfőnök és megmondják, hogy nem, pedig de... )
-
Egy buta kérdés, ha nincs fent Viber, Google helyelőzmények ki vannak lőve, a wifi ébrentartása szintén ki van lőve... akkor mégis miért aktív a fogyasztásnál a wifi, kikapcsolt wifi esetén is...?

-
zaphod78
tag
válasz
metal01
üzenetére
Helló!
Custom rom-ból nekem ez jött be [link] Sokban nem különbözik a 3.5.* community duild-töl, de aroma installer-el jól testreszabható. Állítólag a kamera jobb bent mint az alap rom-ban, de én alapból nem vagyok vele megelégedve. A Xiaomi Mi Note PRO-val szebbeket tudtam lőni. Na mindegy. Szóval egy próbát mindenképp mér, szerintem. Bug-ot nem találtam benne, de nem vagyok egy hard core felhasználó
-
törölt tag
-
Macika66
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Akik aggódnak a sarkok torzítása miatt.
Ez egy ismert torzítási hiba, a nagylátószög miatt van.
Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy egy profi digitális vázra szerelt 300ezer Ft-os nagylátószögű objektív PONTUGYANÍGY torzít a sarkok felé, párnatorzítás a neve.
Merthogy fizika.Egy 125ezres OKOSTELEFONON több, mint elfogadható ez a képminőség szerintem.
Persze, lehetne az is, hogy nem 28 mm ekvivalensre csinálnák, ha csak 35 mm-es lenne a látószöge, gyakorlatilag nem lenne torzítása. De akkor sokkal kevesebb férne bele egy képbe. -
szpali
addikt
válasz
randras_83
üzenetére
Adom

Amúgy feleségem Redmi 3S kamerájában alapból van bőr simító és arc karcsúsító funkció.

(#13503) madgie
azaz, de semmiképp sem CA -
metal01
őstag
Lehet, hogy az Xposed kavar be. :/
(#13485) xenom0rph:Igen. Igen, a FB app köztudottan hulladék. Restart nem segített. Sztem újrahúzom majd az egészet.
(#13487) velosolex: THX!
(#13488) ztoldy: Ahogy olvasgatok úgy látom, hogy nem nagyon van jelenleg megbízható custom ROM, ami tényleg jó is. Ha van, akkor várom az infókat

(#13491) pampika: Én ki nem kapcsoltam az animációt, de a fejlesztői beállításokban kicsit visszább vettem. 1x-ről 0,5x-re.
-
Rick4
félisten
válasz
randras_83
üzenetére
Nem jutott eszembe a magyar kifejezés.

-
Köszi mindenkinek, hogy helyretettük ezt a torzításos témát...

Csak azért lepődtem meg mert még nem tapasztaltam ilyet eddig. -
madgie
titán
válasz
szpali
üzenetére
Perspektivikus torzítás ennek a szép magyaros neve

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Vicces képek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De lehet, hogy csak nem néztem szét elég körültekintően. Minden esetre ki kéne próbálnia ezt a beállítást valakinek, akinek a Wi-Fi kikapcsolva is aktivitást mutat.
mer ez eddig csak OOS-be ment (a gChannelBondingMode24GHz-os moka

Azóta amúgy született egy újabb is:
Na nem mintha érdekelne, mert pöpec a gép, csak ilyet még nem láttam, na.

és naponta használom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)