- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
GéBé
tag
válasz sszemtelen #13198 üzenetére
Bocsi...tudom...
De honnan tudom letölteni a régi verziót? -
silvergod
őstag
ezért kell app backup,már évek óta használom...ez alap...mondjuk ez
A messengert letörlitek ...a 88.0.0.11 még a régi azt feldobjátok és frissítéskor nem engeditek lefrissülni...
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
GéBé
tag
válasz hyperspace #13194 üzenetére
Remélem, hogy nem akar itt behányni nekem a rendszer
-
hyperspace
őstag
válasz PowerBuldog #13193 üzenetére
Az még a Chrome-tól is sok.
(#13191) GéBé, nekem melegedési problémám nem volt a telefonnal.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
GéBé
tag
válasz hyperspace #13190 üzenetére
Melegszik is a teló azóta...
De ha pl nálad is ilyen, akkor tudom legalább, hogy nem a telefonnal van gáz
-
GéBé
tag
A Fb messenger a legutóbbi frissítés óta másnál is okoz olyat, hogy lefagy, laggol a telefon, de úgy, mintha egy xperia sp-t használnék kb.
jött egy sms közben, ráböktem és közel 30mp-re megállt a tudomány.Eddig kb egy appot sem zártam be soha, ment minden, mint a villám, plusz jobban is merülök.
újraindítottam, de semmi változás -
Macika66
őstag
válasz patoga #13152 üzenetére
Igen, volt Note4-em január közepéig (15 hónapig, ezzel azt hiszem, rekorder volt) és imádtam.
Készenlétben kisebb akksival tudja kb. ugyanazt az 1+3, picivel talán többet (pár órával készenlétben).A Note4 kerete egy alumíniumlemezből volt, ez pedig teljes fém ház, masszívabb sokkal, érezhetően.
A kijelző QHD mivolta nekem annyira sokat nem jelentett, 50 évesen már nem látok olyan jól közelre.
Tehát nekem elég a FHD is.
Főleg, hogy szinte féláron kapható a Note4-hez képest.Ami nem tetszik az 1+3-ban (ugyanaz a Note4-ben sem), az a 2.5D-s kijelző, nem lehet normális üveget ragasztani rá a lehajló kijelzőszélek miatt.
Szinte mindenben megegyezik a két modell amúgy, használatban.
Csak az 1+3 nagyobb memóriája jobb és gyorsabb.Amitől nagyon féltem, az a bővíthetetlen 64 GB-os belső tár az 1+3-nál (a Note4-nél a 32 GB mellé volt egy 128 GB-os μSD-m).
Így, hogy nem rakok rá Tolnától Baranyáig mindent, most 16,33 GB foglalt az 52,62 GB-ból. És a μSD kártya megmaradt egy Type-C kártyaolvasóban.Szerintem most jó ideig jól vagyok az 1+3-mal...
-
Scooter74
őstag
-
FNZ
őstag
hali!
az összefoglalóban szerintem javítani kellene a biztosításnál, hogy most már a vásárlástól számított 30 napon belül lehet biztosítást kötni.
"Thank you for contacting us.
Due to new company policies, we kindly ask you to create the insurance policy of your device on our brandnew website: http://on-guard.simplesurance.eu/
Please bear in mind that the On-Guard is only available up to 30 days after purchasing the OnePlus phone.
Should you face any difficulties with our new website, please feel free to contact us.
Best Regards from Berlin,
Gregory van Norden" -
addikt
-
silvergod
őstag
válasz Jeanne d'Arc #13170 üzenetére
a megerősítő után kb 0,5-1 óra amire átáll...türelem
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
-
addikt
-
Rick4
félisten
válasz Jeanne d'Arc #13168 üzenetére
Gyári beállítások visszaállítása, majd a hosszabb ideig tartó újraindulás után szépen lépkedve eljön az a pont, ahol beírod a saját mailcímedet, jelszavadat. Nem így csináltad?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
addikt
Sziasztok!
Vettem egy o+3-mat és nem tudjuk a saját email címemre átirni a fiók adatokat mert nem engedi. Mi ilyenkor a megoldás? Köszönöm!iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Rick4
félisten
Jaja, ezt már el is felejtettem, én rendszerint nyomom a fülemhez a készüléket, és a N4 éle eléggé vágta a cimpámat 10-20 perc után. a op3-mal nincs ilyen gondom.
Ha számít, próbáltam xiaomi colorful edition 5$-os fülhallgatóval, n4 elfogadható, op3 nagyon jó, sokkal szebben- hangosabban szól.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Nekem is volt, nagyságrenddel jobb. Antutu eleve a duplája, tutira nyomogathatod, ez nem zárkál be dolgokat, kamera szerintem lényegesen jobb. Az akksija annak is jó volt, nálam ez is- az is 2 nap, csak ugye amikor reggel észreveszem, hogy hopp, merülőben, mire felöltözök, megkajálok, összeszedem magam, a op3 már 100%-on lesz.
Ja, és a N4 töltőnyílása körüli kis oldalsó keret- letörést, ami egyébként fényesre volt polírozva, 3 nap alatt megkarcoltam, mikor a sötétben dugdostam bele a töltőfejet....
-
Rototti
senior tag
Egy újabb furcsaságra bukkantam a kamera használata közben. 720p és 1080p felbontásban a közeli mozgó objektumokat "követi" a kamera. Akkor lehet jól megfigyelni, amikor stabil felületen áll a telefon és úgy vesz fel. 720p-n nagyon durván, 1080p egy fokkal jobb, 4k nem produkál ilyet.
Nem vagyok nagy kamera szakértő, de egy kis utána olvasás alapján ez a típusú hiba EIS-re vall. Lehet, hogy az OIS hiánya ezt okozza az alacsonyabb felbontásokon? Másnál is ez a helyzet?Szemléltetésképp két videó. A telefon meg se moccan, a kamera mégis szinte állandóan követi a doboz minden mozdulatát 720p-n.
720p: Videó
4k: VideóKimi - The King of Spa
-
Ubi
tag
Valaki használ számológép widgetet? Leszedtem vagy 10 felét, de mindegyiknél a 7-es szám a nyomógomb szélén van, nem a közepén mint a többi gombnál.
[ Szerkesztve ]
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
rankesz
veterán
Nekem is volt n4-em, igaz még az elején, kezdeti szoftver verziókkal, utána nem tudom mennyit fejlődött szoftveresen, de az biztos hogy a op3 hozza azt a wow faktort amit anno a n4, pedig azóta pl volt nexus 6 is, meg még pár modell. Kamerában pl. Szerintem simán megugorja a n4 szintjét, sőt
-
Macika66
őstag
válasz PistiSan #13142 üzenetére
Az, hogy az LG-nél ment, az SEMMIT nem jelent az OnePlusra nézve...
Megjegyzem, egy barátom a PartNerotól vett egy ilyen LG-t, és neki nem sikerült. Pedig nagy mágus és nem először volt a kezében telefon.
Végigcsinálta és továbbra is csak EDGE volt neki, ahol nekem szaladt az LTE (szintén V10-en, csak az EU-s verzión).[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz rollerk #13146 üzenetére
Mindegy h stock vagy TWRP recovery van fent, az OTA ugyanúgy jön mindkét esetben. Ha van root, akkor viszont az egész zip-et szedi le nem csak az upgrade-et és ugrik a root - de azt meg kb. két szempillantás visszaflashelni.
YAS-dude:
az antenna fogja a 800MHz-et is, ez a legkevésbé lényeges. A szűk keresztmetszet h tényleg hardveresen (másik chip) különbözik a két modell vagy csak szoftveresen tiltották le.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
rollerk
tag
Ha feloldottam a bootloadert, és mondjuk TWRP-vel flashelem a gyári Oxygen-t, akkor jönni fognak OTA-k?
-
Rick4
félisten
válasz PistiSan #13142 üzenetére
Mi5 lenne jó példa, ami legalább tényleg hasonló hardver, viszont rossz példa, mert egyelőre ott se működik. Tehát totál mást, és nem működőt valójában feleslges is ide beírogatni.
-
PistiSan
addikt
A múltkor valaki nem eu lokalizációs oneplus 3 mat vett, akkor volt róla szó, hogy hardver vagy szoftveres dolog lehet az LTE beállítása.
Érdekesség képpen, LG telefonra B20 800mhz LTE engedélyezése. [link]
-
Cry0
őstag
válasz #07400704 #13135 üzenetére
s6 pro
-kompaktabb méret
-vezeték nélküli töltés
-talán kicsivel jobb volt a hangszórója illetve a beszélgetési hangszórója isS6 kontra
-gyenge aksi
-gyengébb ujjlenyomat olvasó
-home gomb kattogása /engem kiakasztott/
-Fm rádió hiány
-touchwiz
-Qhd felbontásnak semmi értelemegyenlőre ennyi jutott eszembe s6 után szereztem egy G4 et ahol vegyes érzéseim voltak hogy megérte-e a csertét vagy sem most op3 egyenlőre nagyon megérte bár üzemidőt kicsit gyengusnak érzem még de majdcsak beáll
az az s6 ujjlenyomat olvasója nyomába se ér az op3-nak illetve itt garancia vesztés nélkül módolhatsz ami szerintem megint egy jó dolog[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
törölt tag
Üdv. mindenkinek!
Kérdés:
Ha a gyártótól rendelem meg a készüléket, akkor eleve európai modellt fognak küldeni, ez tiszta, de szerintetek az már a legújabb(javított) szoftverral fog jönni, vagy bekapcsolás után OTA-n felajánlja majd a frissítést??Más:
Van itt olyan esetleg aki Galaxy S6-ról váltott erre a modellre?[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
Ha csak a hátlap nyeklett meg, én a helyedben tennék rá 1 fóliát (vagy átlátszó ragasztó szalagot és beletenném 1 tokba a készüléket.
Nem tudom mennyire éri meg garin kívül szervizelniiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek garancián kívüli szerviz tapasztalata Oneplus-ékkal?
Asszony OPX-e találkozott a gyerekkel és hátlap törés lett belőle... Beszéltem velük cseten 18 euro a hátlap de nem tudják megmondani mennyi lesza szerviz.
A szállítást is nekem kell fizetni de azt mondták van európai szervizük is.
Try again, fail again, fail better!
-
-
DvP
tag
Üdv.
Nem tudjátok, hogy esetleg a menü fehér hátterét átlehet-e állítani más színre?
Köszi -
Cabrio
aktív tag
válasz SuperMario #13110 üzenetére
-
Rototti
senior tag
Sziasztok!
Én is beálltam a OP3 tulajdonosok táborába. Minden szuper, fóliát és skint is kapott. Az egyedüli gond a Youtube app-al van. A probléma, hogy alapból mindig 480p-ben indítja a videókat és nekem kell manuálisan áttolni 1080p-re. Wifi minőségtől függetlenül, mobilneten is (mobilnetes hd streaming engedélyezve a beállításokban). Rákerestem XDA-n és Google-ön és azt találtam, hogy ez a normális YT működés. Korábbi telefonnal úgy rémlik megtartotta a felbontást, de nem vagyok biztos benne.
Most tényleg minden alkalommal visszaállítja a YT a felbontást?Kimi - The King of Spa
-
PistiSan
addikt
válasz SuperMario #13110 üzenetére
Én is vártam egy darabig, hát ha csökken a kiszállítási idő, de végül megrendeltem 5 hetes várakozási idővel, bosszantó hogy másnak meg csak 2 hét, bár ha úgy nézzük mindegy, mert te sem kapod meg hamarabb, csak később rendelted, és lehet már nem akkora az érdeklődés a telefon iránt mint korábban.
Nekem van olyan ismerősöm, aki pont a várakozási idő miatt tett le a 1+3 vásárlásról. -
pampika
őstag
válasz Willhunting #13113 üzenetére
Sztem alapértelmezetten a mágneses érzékelő azt mondja a telefonnak, h világítson. Esetleg vmi progi tudhat ilyet, de nem lennék meglepve, ha root jogot kérne, mert eléggé rendszer funkciót akarsz módosítani.
-
Willhunting
aktív tag
Nem tudtok valami megoldást arra hogy flip tokot használva, a tok kinyitásakor ne a kijelző kapcsoljon be, hanem csak az ambient displayt villantsa fel?
-
rollerk
tag
Feltette valaki a Cm14.1 experimentalt? Tapasztalatok? Van dash charge? Dupla sim megy? Köszi
-
SuperMario
tag
Sziasztok!
Tegnap előtt már a három hetes előrejelzés sem tudott visszatartani és rendelésre adtam a fejem - ami végül csak két hétre csökkent a véglegesítés után, szóval megérte 'elkapkodnom' -, azóta pedig kiegészítőket keresgélek, változó sikerrel. Most épp a tokokkal akadtam el, egy ilyen stílusút szeretnék leginkább, de csak olyat találtam, ami flip coveres. Csak én vagyok béna, vagy más sem találkozott még ilyennel?
-
Rick4
félisten
válasz AcCEsS #13108 üzenetére
A haveromnak is op3-asa van, de nála valami gebasz lehet, minden működik rendben,a beállítások egy részét én csináltam meg, de pl a messengernél amikor kiválaszt egy másik embert, és kattintana, hogy a teló tárhelyéből képet küldjön, eltelik 8-10 másodperc, mire egyáltalán a képek bejönnek. Tegnap este megnéztem a sajátom mellett, nekem kb 1 másodperc, holott nálam 42GB foglalt, neki kb felénél tart. Engedélyek megadva, nem változik semmi, ma a messenger újratelepítve, nem változik semmi. Mi lehet a baj?
-
Nagytoll
senior tag
Hello!
Kész a dualboot patcher leírásom!
[link]Mit jelent a kis zöld szám a négyzetes zárójelekben?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest