- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potrien
senior tag
válasz Just_Reboot #14599 üzenetére
Én nagyon!
s5,g2, lenovo vibe z2 pro, iphone5s-nél sokkal jobb képeket készít. -
Just_Reboot
addikt
A kamerával mennyire vagytok megelégedve?
-
hyperspace
őstag
Open Beta 7-ben, ha bekapcsoljátok a System UI Tunert, nektek sem rakja az akksi ikonba a százalékot, hanem mellé teszi, mint alapjáraton?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
xenom0rph
őstag
Én vagyok az analfabéta vagy a gyári launcher appdrawerében nem lehet mappákat csinálni?
halahala
-
Macika66
őstag
-
hyperspace
őstag
válasz vitezlejszlo #14559 üzenetére
Jaj aranyapám most láttam, amit írtál. Letöltöttem gyorsan, és működik. Nagyon jó vagy
Tibko8, köszönöm neked is
-
Autley
csendes tag
-
Macika66
őstag
válasz lowzor #14588 üzenetére
Szerintem engedd el ezt a témát itt, unalmas.
Tanácsot nem kérsz, segítséget nem fogadsz el, mindent Te tudsz jobban, akkor majd gyere vissza, ha eredmény van az ügyedben, mert a topicot az érdekli, nem a 99%-unk által teljes megelégedéssel használt készülék sarazása.Leírtuk sokan, hogy nem egy, nem két embernek zizeg ugyanígy a töltője, leírták többen is a megoldást rá, leírtuk, mi a gariztatás ingyenes módja, de a döntés a Tiéd, visszavételt akarsz.
Amikor rendelted, előtte elolvastad a vásárlási feltételeket, tudtad, hogy 15 napon belüli visszavásárlásnál már nincs ingyen a postázás. Ahogyan tudod azt is (gondolom, más gyártó garanciális eljárásából), hogy egyetlen szubpixelhibáért nem fognak kijelzőt cserélni. Megjegyzem, hányan lehetünk, akik RGB alapszínenként mikroszkóppal átnéztük a kijelzőt?
Nekem azt azért ne mondja senki, hogy szabad szemmel, normális használat mellett feltűnik egy FullHD kijelzőn egyetlen kék dead szubpixel. -
lowzor
veterán
válasz Gábor-KJ #14575 üzenetére
Nehéz menet lesz...
Szerintem kb abszolút nem is ért hozzá, aki levelezik velem.
Olyanokat ír, hogy vigyek be ujjlenyomatokat az ujjlenyomatolvasóba, meg teszteljem az ujjlenyomatolvasót, miközben egy szót nem írtam arról, hogy azzal gond lenne.
Plusz azt is megkérdeztem, hogy kb mennyi a visszaküldés, de azt meg se válaszolta, csak hogy levonják a visszaküldés díját meg a kezelési költséget.
A töltő szerinte természetes így, közben a haveré meg full kussban van, a saját fülemmel hallottam. -
Autley
csendes tag
Sziasztok!
Biztos én vagyok a láma,de egy napja van meg a telefon (teljesen szuper) de leírná valaki, hogy 3.2.7. rendszer alatt, hogyan lehet egyedi csengőhangot, beállítani? Tudom gugli a barátom, de ott nem találtam működő megoldást (legalábbis nálam nem működött). Előre is köszönöm a segítséget, és bocsánat ha valaki zaklatásnak veszi, ő(k) nyugodtan hagyjanak figyelmen kívül. -
nagyúr
válasz func93 #14565 üzenetére
Csak az eredeti rendelesi fiokkal tudod gariztatni. Nincs ilyen h beregisztralom a termeket mint pl Samsungnal.
Ha megsem tudod elkerni a fiokot akkor kerd el az eredeti Rendelesi szamot!Ha ez megvan akkor mar sajat fiokodbol uzenetet kuldve, megadva az eredeti rendelesi szamot es az imeit elmeletileg tudod intezni
-
Tibko8
senior tag
válasz hyperspace #14572 üzenetére
Ahol a képernyőzarat is beállitod. Azon belül nyomj arra ami most bevan állítva védelem és ezt fogod látni [kép]
Igaz ez OOS 3.5.5 de szerintem CM-ben is így van.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
PistiSan
addikt
Sziasztok, venni akarok egy ilyen kütyüt : [link]
Elvileg ezt kell tudnia a telefonnak, hogy működjön.
Bluetooth V3.0 HIDNagyon nem értek ehhez, szerintetek menni fog? Op3 ban ahogy nézem, ' 4.2 (A2DP, LE, apt-x)' bluetooth van, az nagyobb mint a 3.0, vajon visszafelé kompatibilis?
Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget. -
Gábor-KJ
őstag
válasz sszemtelen #14571 üzenetére
Az mondjuk igaz, hogy amikor nekem ilyen volt...
1. DHL- től átvesz.
2. Lakásba be.
3. Kibont.
4. Meglepődés
5. Fotó, reklamácíós szöveg és azonnal mail!
Ui: És minnél hamarabb, hogy látszódjon az időpontokon, hogy ők hibáztak.
ASDXV: Most is azt mondom, hogy kérjed nézzék meg imei alapján a készülék eddigi életútját!
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
lowzor
veterán
válasz sszemtelen #14571 üzenetére
Igazad van, saját szórakoztatásomra találtam ki az egészet.
(#14570) sheratan:
Mire kérjek garanciát? Subpixel hibát nem fognak garanciába bevállalni. Azt meg az életben nem bizonyítom, hogy nem én karcoltam össze a telefont.
A te leírásod alapján akkor kb semmit nem ér az ügyfélszolgálat. Vannak szabályok a visszaküldésre, minden esetben az az érvényes (még ha akár 65 darabra széttörve kapod meg a telefont, akkor is), az ügyfélszolgálatnak nincs is munkája.
MM-nél is volt egy hasonló történetem és állták a visszaküldés díját, ott bevállalta ezt az ügyfélszolgálat. Akkor hogyis van ez?(#14574) YAS-dude:
Már megtörtént.
[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
válasz #16820480 #14570 üzenetére
Ez után a "ja nem írták le így konkrétan" dolog után abban is kételkedem hogy zsíros, koszos telefont kapott. Amennyiben ez mégis így volt, akkor illett volna azonnal visszarakni a dobozba, és felvenni a kapcsolatot a gyártóval. Furamód egy külföldi fórumon sem volt még szó ilyenről, senki nem panaszkodott hogy bontott, fóliamentes, vagy bármilyen használatra utaló nyommal kapott volna készüléket. Szóval ja. imho.
-
törölt tag
válasz lowzor #14569 üzenetére
Nézd, hibás a telefon, de nem garanciális cserét/javítást kérsz, hanem a 15 napon belüli elállással akarsz élni. Ebben az esetben vannak szabályok, amik vonatkoznak rád, és ezt az ügyfélszolgálatnak el kell ismételnie, mert így korrekt a dolog menete. Nem tudom miért kell ebbe többet belelátni, mint ami valójában. Ha dolgoztál volna hasonló helyen, ahol egy kis porszem vagy a gépezetben, akkor tudhatnád, hogy az az ügyintéző nem fog neked semmi bevállalni, hogy elnézi, vagy szemet huny, mert neki nem ez a dolga, és számára teljesen felesleges kockázattal jár bevállalni ilyen felelősséget.
A sarki fűszerest leszámítva talán nem lehet manapság már semmilyen cégre úgy tekinteni, mint egy emberre, akivel beszélgetsz, és ő eldönti a beszélgetés alapján egy személyben a dolgokat. Még ha adott esetben reklamálni is kell, annak is van menete, ami időt vesz igénybe, végig kell járni. Mert ugye miért pont veled kivételezzenek a sok ezer vevő közül...? -
lowzor
veterán
válasz kapcs-R #14566 üzenetére
Olyat nem írtak, de akkor miért ragaszkodnak hozzá (vicces is lenne, ha ezt így konkrétan leírnák,ilyet soha nem ismernének be), hogy patika állapotban legyen?
Ha nem adják el újra, akkor ez miért fontos nekik?
Plusz én eleve nem úgy kaptam meg tőlük, tehát érdekes lenne úgy visszaadnom.
Szerintem valaki már visszaküldte, mert észrevette hogy hulladék és tudtak róla, ennek ellenére eladták újra nekem.[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok. Adott egy bontatlan OP3. Blokk van hozzá stb. Német vásárlás. Nem tudom pontosan, hogy müködik a garancia, de ha tudom regelni az OP oldalán, onnantól indulna a garancia és tudnám intézni a saját fiókommal?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
randras_83
addikt
- szedj le minden, atelefonnal kapcsolatos drivert a gépről
- kapcsold ki a illesztőprogramok digitális aláírását LGTFY
-telefon rádug
-driver telepít
-kész(#14562) csipuka: nem a rendelésnek, a telefonnak van off-ja
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
A guru
addikt
Elnézést a zavarásért ígérem többet nem kérdezek a telefon a rendeléstől számítva mennyi időn belül jutott el hozzátok?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz hyperspace #14543 üzenetére
Nem official twrp kell a 14.1-hez, hanem 3.0.2-22-es. Keresd meg tedd fel azzal megy a MM is meg az N is.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz lowzor #14551 üzenetére
A telefon életútját imei alapján ők is látni fogják a rendszerükben és az alá fogja támasztani az állításodat!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
lowzor
veterán
válasz Gábor-KJ #14553 üzenetére
Ezért mondom, hogy szánalmas lenne, ha még a visszaküldés költségét meg a kezelési költéset is rám terhelnék. Pixelhibás, szar a töltője, karcos és sérült volt a dobozból kivéve, tele volt ujjlenyomattal meg zsírral. Azért álljon már meg a menet...
Max beégetem a francba a kijelzőt, aztán úgy kicserélik (bár ilyen Supporttal ebben is kételkednék). -
Gábor-KJ
őstag
válasz sszemtelen #14546 üzenetére
Szerkesztettem amott
Egyébként ugyanezt a dolgot megjártam már 3x az Expansyssal - noha ott nagy elnézéskéregetések után orvosolták is a dolgot.
Konkrétan egy spanyol forma accountjával bereggelve kaptam egy Motorola telefont pár éve, tavaly egy Lumigont és volt még valami ugyanilyen dolog.
Szóval előfordúlhat - a kérdés csak az, hogyan kezelik.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz lowzor #14548 üzenetére
Elmondom mit csinálj!
Menjen a hiszti levél, hogy csalódtál és magad alatt vagy, de kiengesztelhetnek...
Adjanak tokot fülest akármit és próbálják meg mégegyszer, de most ne más által leokádott, hanem valóban új telefonjukat elküldeni!
Jah hogy elfogyott - az nem a te gondod - adjanak egy One Plus 3T-t....
vaaagy minden szochálón le fogod írni, hogy ez milyen szint alatti attrakció volt!
Ennyi....
sszemtelen: Bakker egy normál cég ezt B stockként árúlja az eredeti ár 2/3-ért és nem telibe áron egy már más által lelihegett szart!
Menjenek a p...ba és a kolléga egy eurót vagy fontot vagy miatökömet se fizessen már!
Menjen nekik bátran! Hányja össze a faszbukk oldalukat!
[ Szerkesztve ]
-
nagyito88
aktív tag
válasz sszemtelen #14550 üzenetére
A cégcsoportunk egyik cége fejleszt VR-re és Kinect-re.
Vr-re S6 edge plus készüléket használnak. Hát mit ne mondjak, ez veri és NEM én állítom, hanem Ő az üzletág vezető. Így elfogultság kizárva Ha nem tudom megemészteni ezt a 3T dolgot, akkor asszony megkapja a sima OP3-mat mert tudom, hogy jó készülék. A Samsung Galaxy Note 3 telefonom is azért mertem oda adni neki, mert az is megbízható. Már 2 éve hajtja és imádja. Magamnak meg rendelek egy 3T-t karácsonyra és szülinapomra. Így neki is jó lesz, meg nekem is. Bár már kezdem nagy ívben lekakkantani a 821-et és a +400 mah akkut. Nem mondom, hogy költség oldalról nem fog fájni, de ennyit megér. Legalább Ó se fizet ki egy szatyor pénzt az S6 edge Plus-ért, mert persze, hogy az kell neki.... Azt meg nem is említem, hogy a két telefon ára közel annyi mint a samsung garanciás vadi új s6 edge plus telefoné cikra 260k... -
lowzor
veterán
válasz sszemtelen #14550 üzenetére
Subpixel hibát kétlem, hogy garanciáznak.
A karcokat meg kb bizonyítani sem tudom hogy nem én voltam, meg az se garanciális hiba. Max azt lehetne megjátszani, hogy ha beég a kijelző, akkor cserélik. -
sszemtelen
őstag
válasz lowzor #14548 üzenetére
"a kézbesítéstől számítva 15 napig minden indoklás nélkül elállhatunk a vásárlástól (ekkor egy angliai címre kell visszapostáznunk a telefont a saját költségünkön)."
Ezt szeretnéd Te. Egyszerűbb lenne garanciáztatni. Hidd el, jó telefon ez. Munkámból adódóan sikerült már nyomkodnom S7-es galaxy-t, sőt iP7-et is. Nem érik meg a két-háromszoros árat. imho."Garancia az ügyfél számára teljesen ingyenes, azaz a telefon elszállítását is a gyártó végezteti és a visszaküldésről is Ő gondoskodik a saját költségén."
Ez lenne az ingyenes út.A VÁM nem tudom hogy került oda, nézd el, este van.
-
lowzor
veterán
válasz sszemtelen #14546 üzenetére
Milyen vámoltatást?
Nem EU-s országba megy vissza?
Az ő hibájuk miatt küldöm vissza, tehát nem nagyon kéne semmit felszámolniuk.
Az MM-nél is visszautalták a visszaküldés árát, mikor az ő hibájukból kellett valamit visszaküldenem, mondjuk az korrekt hely, ellentétben ezzel.[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz hyperspace #14543 üzenetére
Lehet hogy hülye ötlet/kérdés, de nem lett véletlenül beállitva titkosítás? Olyan ami bekapcsoláskor kéri a kódot/jelszót hogy elinduljon a rendszer. Ha esetleg olyan van beállitva akkor azt kikapcsolva megpróbálni telepíteni.
Másik lehetőség ez is még a One láttam utoljára hogy volt a fejlesztői beállítások alatt valami olyasmi hogy recovery frissítése vagy valami hasonló. Nem tudom hogy meg van ez a funkció itt. Azt kéne kikapcsolni esetleg.
Ha ezek egyike sem akkor esetleg valami tool féleséggel próbálkozni.
Esetleg több TWRP verzióval próbálkozni. Official Unofficial. Utóbbival nekem nincs gondom.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
sszemtelen
őstag
-
lowzor
veterán
" We will issue a full refund through PayPal minus any shipping and handling fees incurred in the return process."
Még levonogatnak belőle dolgokat?
-
Macika66
őstag
válasz Potrien #14540 üzenetére
Én ugyanezt tudom elmondani.
A kék szub-pixelhiba valósnak tűnik, de ugyanez előfordult már Samsungnál is, azt hiszem, ezért nem nagyon érdemlik meg ezt a felpaprikázott stílust.Az én készülékem sem tökéletes, 2 ponton (az egyik egy kb 10 mm-es kör-felület a bal softgomb részén, a másik meg jobb felül a függőleges szélénél ügy 15 mm hosszon) homorú a GorillaGlass rajta, ezért nem lehet rá üveget ragasztani, mert nem tud megtapadni a szilikonréteg.
De nem csinálok emiatt perpatvart. Olcsó készülék, a tudása rendben van, ez a lényeg!
Ha annyira igényes vagyok, akkor a 2x annyiba kerülő, negyedmilliós készülékek között keresgélek, és azt veszek, annál 100%, hogy nem lesznek ilyen problémák.
Nekem elfogadható ez a minőség a 125.000 Ft-omért. Elégedett vagyok.
-
[Misel]
tag
Van kinn egy test Xposed, felraktam, bootol.
"Ipari szörnyeteghangdaganatok lepték el a lüktető, eleven, nedvzöld csodahippirétet."
-
Tibko8
senior tag
válasz hyperspace #14537 üzenetére
Fastboot-on keresztül rakd újra a telefont. Talán erre a 3-ra is csináltak gyári rendszerből fastboot-on telepíthetőt.
A gyári recovery-t egyáltalán nem is tudod feltenni fastboot-on keresztül? Csak azért mert ha az meg lenne akkor simán tudnál telepíteni egy OOS 3.5.5 és utána már minden menne simán.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
nagyito88
aktív tag
válasz lowzor #14538 üzenetére
Nekem 1 darab ujlenyomat, egy karc sincs rajta. Most újra körbenéztem, még alaposabban mint eddig.
Enyém most kedden érkezett 10.19.-én rendeltem, dobozon a hátán van egy címke, azon van egy dátum 2016.10.25. persze ez nem feltétlen azt jelenti, hogy akkor is készült és esett le a gyártószalagról. -
lowzor
veterán
válasz Potrien #14536 üzenetére
Véletlenül eladtak újként egy használt telefont?
Még arra se volt igényük, hogy ne karcosan és az összefogdosás miatt zsírban tocsogva csomagolják vissza.
Szerintem azért küldte vissza korábban valaki, mert látta hogy hulladék, ennek ellenére eladták újra. Nekem is írták, hogy a lehető legszebb állapotban és a tartozékokat a gyári csomagolási állapotukba küldjem vissza, mert eladják újra. -
hyperspace
őstag
CM 14.1 csak problémát szül nekem, bár ezt a mostanit nem értem, hogyan. Nem tudtam belépni TWRP-be, flasheltem gyári recoveryt, az sem jó, csak a CM reco jó, viszont azzal nem tudok clean installt csinálni, és visszatenni a 3.2.7-et. Valaki tudja erre a megoldást?
-
t181
senior tag
válasz axlfsi #14526 üzenetére
Tweeteltek egyet, amiben az szerepelt, hogy kint van a 7-es Beta, a link viszont a Beta 7-es xda cikkhez vitt. Pár órával később törölték. (gondolom azért, mert elég sok negatív hozzászólás érkezett alá)
Szerk.: úgy volt megfogalmazva, hogy mindenki egyértelműen a Nougat-ra gondolt.
[ Szerkesztve ]
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
kano
nagyúr
válasz lowzor #14528 üzenetére
Az egyik topictárs is a visszaküldés mellett döntött és futár jön érte.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Gabbbb #14525 üzenetére
Akkor még nem szerette a PP a nem dombornyomott kártyát, de azóta visa elektronnal is működik.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Cry0
őstag
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
xenom0rph
őstag
válasz Gabbbb #14511 üzenetére
Jajj kérlek, Miért adsz úgy véleményt ha fogalmad sincs az egészről? Lehet OTP junior kártyával vásárolni, csak a kártyalimitet ne haladja meg (szabadon beállítható web-bankon keresztül.. ) De nekem alapértelmezetten is annyi volt hogy tudtam vásárolni.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
-
Gabbbb
senior tag
válasz StarDeLuxe #14508 üzenetére
A kijelző fölé nyúló perem elég szorosan rajta van-e ahhoz, hogy másfél méterről kijelzővel lefelé betonra-ejtve megvédi-e a kijelzőt.
-
StarDeLuxe
tag
válasz Gabbbb #14496 üzenetére
Melyik a "lip" része? Teljesen passzentos, csodálkoznék ha lecsúszna bárhol is.. Hátul az az X szerű rész egy kicsit "érdesebb" mint a többi része, még kevésbé csúszik. Elöl pedig a keret is más anyag mint máshol, merevebb kicsit.
silvergod:
Igen hasonlít rá, de abban nem tetszett hogy sima a hátulja. Meg ebben jobban tetszett hogy nem téglalap formában van kivágva a kameránál.[ Szerkesztve ]
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
lowzor
veterán
Szerintem én már tuti visszaküldöm a telefont.
A kijelző tetején látszik egy halvány fekete csík, ami még nem is lenne olyan zavaró, de mikor kék háttér van, akkor megjelenik ott egy ilyen pixelhiba szerű fekete pötty. Az mi lehet? -
A guru
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék majd egy OP3T-t vásárolni és adott egy OTP junior bankszámla, mivel még sosem vasároltam online bankszámlával főleg nem ilyen összegben, ezért kérdezném, hogy ha a szamla fel van töltve a megfelelő összeggel akkor annyi az egész hogy leveszik a pénzt és küldik a terméket vagy ez egy kicsit bonyolultabb? A válaszokat előre is köszönöm!
-
ToniSlow
senior tag
Én oppomart-ról rendeltem üveget, a leírásban azt írják hogy méretre akkora mint a gyári, szóval elméletileg jónak kellene lennie. Ha megérkezik kiderül.
-
t181
senior tag
Pofám leszakad.
[link]
Mielőtt mindenki örülne: nincs 7.0. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen tweettel próbálkozna az xda.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest