- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
Na egy kis negatívum is így 1-2 nap után A wifi gyengébb mint mondjuk az előző Redmi Note 2-ben, ahogy olvasom most lehet hogy a Marshmallow hibája, Xiaomi-n 5.1 volt, elég messze van a router tőlem a lakásban, a Xiaomi is küzdött néha a jelerősséggel de amikor feladta 5GHz-en akkor 2.4-en még vígan elvolt. Viszont a O+3 elég sűrűn feladja a küzdelmet és inkább átvált LTE-re. Reméljük 7-esben javítottak ezen valamit
-
t181
senior tag
Egyre jobban tetszik ez a Beta 8. 23 órája töltöttem és 49%-on van 3ó20p képernyőidővel. Ebből 1ó44p Plants vs Zombies, volt Chrome, IG, Talon, Opera, Relay, XDA de egy csomó más appot is megnyitottam, nyomkodtam. Itthon vagyok, egész nap megy a wifi, szóval "ideálisak" a körülmények a jó akkuidőhöz, de ilyen jó még nem volt szerintem.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
csaby9
tag
válasz azvagyok12 #15889 üzenetére
Nálam is ez van. Majd javítják ez legyen a legnagyobb hiba.
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
azvagyok12
csendes tag
Másnak is van olyan bug a nougat betan, hogy ha beállításokon belül, a telefonról menüben az Állapot menüre kattintok akkor mindig ledobja a hálózatot (com.android.phone leáll)?
Ezzel találkozott már valaki? -
ToniSlow
senior tag
válasz vitezlejszlo #15883 üzenetére
OTA-n nem megy. De kell akkor oda tudom adni a full zip-et.
-
djrozsomak
tag
Sziasztok,
Valakinek sikerült dual sim-nél beállítani az smsc címét? Csak a szerviz menüben láttam erre módot de ott is az első kártyáét írta.. nekem viszont két független kellene, kártya1->smsc1 kártya2->smsc2
-
sto1911
veterán
Vibramotor erosseget melyik programmal lehet allitani?
-
sto1911
veterán
-
Cry0
őstag
felraktam a beta 8-at és mellé a twrp-t és jelszót kér közbe a telefonon nincs is hogyan tovább?[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Macika66
őstag
válasz #45553408 #15871 üzenetére
Na, az ilyentől rettegek én, hogy ne fussak bele soha...
-------------
Arra rájött már valaki, hogy hogyan lehet a Nougat béta alatt kikapcsolni a hívások közbeni értesítéseket meg rezgéseket? A 6.0.1-en volt erre kapcsoló, de itt mintha nem találnám. Vagy csak én vagyok béna?
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Veletlenul letoroltem a systemet is, lol.
Szoval most nincs OS, TWRP-bol mountolva az USB-t a gep nem latja, ilyenkor mivel tudok eletet lehelni bele?Edit: elvileg sideloaddal felmegy a full rom, most toltom.
[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
-
Cry0
őstag
cm14.1 mellé ha feldobom a supersu updatet és a arise sound systemet akkor miért nem bootol be a telefon ? cm logótól nem megy tovább.
illetve most hogy át áltam f2fs re miért nem enged factory resetet csinálni?[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
t181
senior tag
válasz ToniSlow #15859 üzenetére
Egyrészt kicsit gyanús, másrészt viszont alapértelmezetten be van kapcsolva, hogy küldözgessen adatokat (gondolom a "Join user experience program" erre utal), és én konkrétan nem is találtam benne hibát, szóval elképzelhetőnek tartom, hogy elég volt nekik ennyi infó.
-
ToniSlow
senior tag
Érdekes, levették a CB8 letöltési linket arra hivatkozva hogy elég visszajelzést kaptak.
-
t181
senior tag
válasz PowerBuldog #15854 üzenetére
Nem. Csak a telepített alkalmazások és azok adatai repülnek. Plusz ugye azok a beállítások, amiket a rendszeren csináltál. Mint egy factory reset. A zenék, képek, doksik, stb. az /internal storage-on vannak.
(#15857) Cry0
A /data és /internal storage partícióknak közük nincs egymáshoz, nem szabadna törlődnie. Máskülönben minden egyes új ROM felrakásakor törlődne minden a telóról.[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Ha a data rézre megy a wipe akkor ugrik minden kép stb ami a telón volt?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Cry0
őstag
aki váltani akar f2fs-re
twrp-->törlés menüpont-->speciális törlés--->Adat pipa--->fájlrendszer javítása vagy módosítása-->fáj rendszer módosítása-->F2FSIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
agent_k
őstag
1- Modded OOS Open Beta 8 (No F2FS , Downgradable to any OOS version)
Jól láttam, hogy ezt simán fel lehet rakni a 3.2.8-ra. Azt írja, hogy módosított twrp sem kell hozzá. Legfőképpen a factory resetet szeretném elkerülni. Francnak sincs kedve újra belakni a telót. Amennyiben már van erre a kérdésemre válasz csak figyelmetlen voltam, akkor csesszetek le nyugodtan
-
bAtt001
addikt
válasz kentucky #15832 üzenetére
nem biztos hogy látni fogod a különbséget, minden kisebb gyakorlatilag, viszont az ikonok mérete novában át van állítva stb. gmailben, instagrammon több dolog fér ki a képernyőre kb ez a lényeg. képek
(#15833) Tibko8 jaja vágom, google végre 7es droidba belerakta amivel mi már kitkat óta játszunk kb
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibko8
senior tag
válasz bAtt001 #15831 üzenetére
Béta 8-ban már a beállításokon belül lehet változtatni root nélkül és újra sem kell indítani.
Közben tegnap végül sikerült feldobni nekem is. Igazából amolyan tiszta telepítés nem működik. Csak akkor sikerül felrakni rendesen ha már előtte fent volt a CB 7 és minden wipe nélkül lehet csak telepíteni. Ha előtte törlök akkor kiírja hogy nincs OS.
Viszont F2FS-re még mindig nem sikerölt formáznom.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
bAtt001
addikt
Ha valakit érdekel DPI állítás stock rendszeren, mivel a toolkit nem végez valami rendes munkát, pl swiftkey használhatatlan utána, playstore gondok is vannak ezért XDA-n keresgéltem kicsit, mivel furcsa volt hogy a build.prop file nem tartalmazza azt a sort amivel ezt könnyen lehetne állítani. A megoldás, hogy simán bele kell írni tetszőleges helyre a property-t és működik Szóval aki ki akarja használni jobban a nagy kijelzőt annak csak a következőt kell hozzáadni a build.prop-hoz:
ro.sf.lcd_density=XXX
Ahol az XXX gyári rendszeren 480, de én 420 vagy 430-on szoktam használni.
-
Ofmega
tag
válasz vitezlejszlo #15828 üzenetére
Biza, van benne, viszont a támogatást nem tudom.
Madoc, még éppen elolvastam az eredeti hozzászólásodat, elég gáz ami itt megy...
[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
válasz xenom0rph #15821 üzenetére
Szerintem nem lehet wipe/reformat nélkül. Gondolj bele, a rendszernek hatalmas területet kellene szektoronként átkonvertálnia ext4-ről f2fs-re. Az egy lassú folyamat, ha valaki emlékszik a fat32<->ntfs konvertálásra, az sem volt gyors mutatvány. Ezt a telefonon szinte lehetetlen megcsinálni úgy, hogy az adatok megmaradjanak. De szóljon valaki, ha tévedek!
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
ribizly
veterán
Megjött már bárkinek is a 2.3.8-as update a 3-ra OTA-n?
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
plejik
addikt
-
xenom0rph
őstag
Vajon a végleges nugáttal bejön az új fájlrendszer, vagy csak tiszta wipe után?
halahala
-
Madoc
veterán
[moderálva] A telefont hivatalosan europai union belül vásároljuk meg. Nincs rá külön megfizetendő se vám se áfa és nem kell csalni sem. HIVATALOSAN a gyártó cégtől vesszük. És ez ugye szakmai hozzászólás mert a telefon vásárlásárol szolo információ.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
MODERÁTOR
Akkor, hogy mindenki számára világos legyen, konkrét moderációval kapcsolatban ide tudtok írni, a szakmai topik nem erre való. Aki ezt itt tovább folytatja, az a hozzászólásának törlése mellé még pihenőre is számítson!
Több figyelmeztetés nem lesz!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szép napot mindenkinek!
A hozzászólásokat nem a Topikgazda, hanem moderátor törölte, mivel a VÁM-mal és ÁFA-val kapcsolatos trükközések a fórum egész területén tiltott téma.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Open beta 8 tapasztalatok: szépen teszi a dolgát, akksi is egész jól bírja.
-
Macika66
őstag
Érdemesnek tulajdonképpen nem érdemes soha, csak ha van valami konkrét hiba, amiről tudod, hogy kijavították (én ezt reméltem a Manual Mode-ról a fényképezőgépnél, de nem jött be, továbbra is maradt a kézikönyv), vagy ha hajt a kíváncsiság.
Ez a béta mindkettőre jó, olyanok kerültek bele (tulajdonképpen nüansznyi dolgok), mint pl. a képernyővel lefelé fordítás hívásnál némít végre (mint a Samsungoknál), lehet állítani root nélkül a kijelzőDPI-n, külön csengőhang jár a két SIM-nek (ha akarod), előnyére változott (szerintem) a tárcsázófelület, az óra behívásánál végre az ébresztőóra jön be, nem kell egyet scrollozni balra, a jobb felső sarokban lévő órához ki lehet rakni a másodperceket is (nagyon tetszik!), úgy veszem észre, hogy az értesítő LED színe pontosabb lett (Viber-lila, FB-kék, stb.), érezhetően gyorsabb lett a WiFi és de főleg az LTE (ez utóbbi folyamatosan 4G+ -on áll, ha elérhető), tetszik a lehúzható redőny új elrendezése is (de pl. jelzi, hogy hány perce került oda az értesítés), de az egész beállítás menürendszer praktikusabb lett.
Ezek jelentős része magának az alap androidnak köszönhető, de nekem nagyon tetszik.
-
Ofmega
tag
Ezért választottam ezt a telefont,mert minden szükséges információ és program szenvedés nélkül letölthető hozzá.Tehát ha vmi nem sikerül és nem indul a telefon,akkor is életre tudod keltenei
Nyugodtan ROM-olgasd van egy unbrick tool progi,azzal mindig helyre tudom majd tenni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LED világítás a lakásban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Horgász topik
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest