- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
ez az oreo egy érdékes állatfaj. Eltünhetetlen értesítésben közli velem, hogy a a messenger (és egyéb dolgok ) futnak a háttérben, de ettől függetlenül a messenger csak akkor kapja meg a push jelzéseket ha megnyitom az alkalmazást... és nem a doze miatt van ez.
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz Scooter74 #24562 üzenetére
Pesten használom már pár hete az alkalmazást ott már kezdik elfogadni az emberek..viszont a héten jöttem haza és a helyi kisboltban konkrétan azt hitték hogy "meghekkeltem a rencert" a telefonommal, mert én voltam az első aki így akart fizetni egy kiló rozslángosért
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
Nekem most az lenne a problémám, hogy bevan állítva adatciklusnak minden hónap harmadika erre tegnap richtig lenullázza magát.. A ciklus közben meg random ugrál az adatmennyiség ide - oda (nem töröltem olyan alkalmazást sem ami használt netet.) Ez egyedi probléma vagy másnál is egy szar a gyári mérő?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Lehet én emlékszek rosszul, de a wifin keresztüli adathasználatot nem számolta a telefon, csak a mobilnetet? Ha számolja nem találom hol kéne írnia.
halahala
-
xenom0rph
őstag
ha itt mindent megmutatnak, minek eventet tartani?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Még jó hogy jön. Szét is szedné őket a community ha nem így lenne.
----
Más: a WiFi-jel eldobálás csodával határos módon megszűnt azzal, hogy a mobilnetet bekapcsoltam. Mivel most itthon vagyok, kikapcsolt állapotban volt a mobilnet, mert eddig ha városban mászkáltam akkor mindkettő ment vígan. De miután kikapcsoltam egy maximum három perces Clash royale meccset nem tudtam lejatszani 3-4 szakadás nélkül. Kérdésem az lenne, hogy ez vajon szoftveres vagy hardveres hiba?
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Mostanában random időközönként, eldobja a WiFit a telefon. Találkozott már valaki ilyennel? Elég zavaró hogy fél órán belül legalább ötször megszakad a net. A router mint hibaforrás kizárva (iPaden, iPhoneon, Ps4-en nincs gond).
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
Játszik valaki a crash royale-lel? Csak én tapasztalom azt, hogy állandóan netkapcsolat hibát jelez a játék? Eddig nem volt ilyen.
zhata: fentebb írták hogy a vpn, elbasz valamit a netes beállítosokban, olvass vissza, max 1-2 oldallal lehet hátrébb.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz PowerBuldog #20580 üzenetére
Rendben, akkor megoldanád nekem, hogy legyen néma, rezgő, és egy rezgő mód média hangok nélkül? Köszi
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz vitezlejszlo #20579 üzenetére
Onnan jött napközben.
Más : Most akkor ezek a "hosszú" screenshotok hogy működnek?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Valaki eltudja mondani, hogy miért jó az hogy a lezárt telefonon lehet használni az értesíti sávot? Ha esetleg - ne aggy' isten - ellopnák és tegyük fel nem kapcsolják ki rögtön, de a mobilneted be van kapcsolva akkor az nem kis segítség akkor amikor próbálod bemérni hogy mégis hol lehet a telefonod.
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz Totheground #19188 üzenetére
Mondom mit szeretnék néma, rezgő, olyan néma üzemmódot ahol van a médiának hangja, és olyat ahol nem. Ez 3.x.x-en megvalósítható volt. Nougaton nem.
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz Totheground #19184 üzenetére
Tehát ha neked személy szerint megfelelő, akkor az másnak is tetszeni fog és jó lesz neki? Nem. Sok más embernek sem tetszik a csúszka jelenlegi működése.
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
válasz Totheground #18186 üzenetére
A teljesen néma alatt értem hogy rezegni sem rezeg, hanem néma. Ha rezgő és teljesen néma között akarok váltani akkor mehetek be a beállításokba és állítgathatom ott. Annyit viszont nem ér. Azért ennyire fontos ez, mivel én a telefont hangos üzemmódban alig használom, a rezgő és a néma között szoktam váltogatni, és mint mondtam a ne zavarj módban nincs lehetőség média némításra.
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz sszemtelen #18181 üzenetére
Az senkinek a fejében nem fordult meg hogy a középső állás sem teljesen néma? Mert ha abban vagyok akkor hogyha van billentyűzet hangom akkor hallani, médiát nem lehet vele némítani, viszont ha szükséged van rezgőre akkor nem lesz olyan állásod ahol minden dolog néma. Ezt viszont sehogy nem lehet megoldani, az előző oos-ben viszont jó volt az elgondolás, itt nem.
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz PistiSan #18119 üzenetére
Mellékeld ezt a képet is a "fordítási" a hibák mellé. Gondolom a nyelv csere miatt van ez a bug.
Egyébként vannak olyan helyek ahol le sincs fordítva, néhol meg le van fordítva csakhogy érthetetlen, nem logikus úton vannak megfogalmazva a dolgok.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Srácok, a rendszer nyelvét hol tudom átállítani? Használhatatlan néhol a fordítás, meguntam, hogy nem tiszta mit takar egy egy kapcsoló mert úgy van megfogalmazva.
-köszönöm közben meg lett nekem is, csak ki is kellett törölnöm a listából a magyart.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
Most én vagyok a hülye vagy hogyha szeretném hogy legyen rezgő mód a telefonon akkor viszont a néma módot veszítem el? ugyanis hogyha a néma mód megkapja hogy rezeghessen is, akkor az onnantól már nem olyan néma mert rezeg és én felváltva használom a teljesen némát és a rezgő módot, a ne zavarjban szintén nem lehet nullára venni a hangerőt. Annyira csodás. Hangos értesítéssel alig használom a telefont.
halahala
-
xenom0rph
őstag
Most akkor hogyan rakom rezgőre a jószágot?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Tudom volt már erről pár komment, de szeretek biztosra menni.
Tehát vpn-nel letöltöm a nougátot. Feltelepítem, recoveryból csapok egy wipe-ot mindenre, hogy f2fs legyen az új file rendszer. Ezután ha én rootolni is szeretném, mit kell tenni?
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz adamfriday #16592 üzenetére
A kereső sávot is engedélyezni kell hozzá? Vagy mit kell csinálni? A labsban bepipaltam.
Megvan.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz PowerBuldog #16493 üzenetére
2500 óránál indítottam újra tegnap, de csak azért mert haver kérdezte hogy mennyi idő alatt bootolbes megmutattam neki. De nem lett gyorsabb újraindítás után sem.
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz pècsimunkás #16105 üzenetére
Akkor add el.
egyébként 37 ezer a képernyő csere
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
Vajon a végleges nugáttal bejön az új fájlrendszer, vagy csak tiszta wipe után?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Csak akkor lesz f2fs a fájlrendszer ha csinálunk a sideload után egy factory resetet, minden más esetben marad ext4
halahala
-
xenom0rph
őstag
Downgradelni állítólag nem valami egyszerű, úgy tegyétek fel, bug logot mindjárt átfutom mennyire érdemes felpakolni.
halahala
-
xenom0rph
őstag
halahala
-
xenom0rph
őstag
Én vagyok az analfabéta vagy a gyári launcher appdrawerében nem lehet mappákat csinálni?
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz Gabbbb #14511 üzenetére
Jajj kérlek, Miért adsz úgy véleményt ha fogalmad sincs az egészről? Lehet OTP junior kártyával vásárolni, csak a kártyalimitet ne haladja meg (szabadon beállítható web-bankon keresztül.. ) De nekem alapértelmezetten is annyi volt hogy tudtam vásárolni.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
-
xenom0rph
őstag
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
véletlenül töröltem egy-két fontos fotót a gyári galéria app-ból. Visszatudnám valahogyan hozni? Felhőbe nem ment fel mert nem kapott wifit, hogy feltöltse..
halahala
-
xenom0rph
őstag
Én lehetek csak ilyen szerencsétlen hogy veszek egy olyan brand-et ami évente egy telefonra van berendezkedve, "kicsi" de pozitív tapasztalatokkal rendelkezik user oldalról, rendesen frissítenek, erre b@szki mivan, ki jön egy frissített modell, állítólag jobb szoftverrel mint ami a régin van. Hadd ne mondjam el mit gondolok most a oneplusról..
halahala
-
xenom0rph
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest