- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-R
tag
Érdekesnek tartom megjegyezni, hogy Oreón (OB28) normál appok soha nem szoktak nálam leállni, viszont, ha néhanapján játszok valamivel, és játék után home gombot nyomok csak (nem szoktam bezárni semmit), akkor a home gomb megnyomása után pontosan 24 óra után állítja azt le, és ilyenkor kiírja pl., hogy Into the Dead 2 működése leállt.
-
kapcs-R
tag
válasz DeathAdder #25031 üzenetére
Ő operál rajta, múltkor elnézést kértem a magyar nyelvű windows-ért, azt mondta, semmi probléma. Megoldotta
-
kapcs-R
tag
válasz thomasvold #24752 üzenetére
Szia, nem ajánlom, bemegy alá a por, oldalról nézve olajmintás és nagy fény alatt pöttyök látszódnak rajta, amik nem annyira zavaróak, de azért látja az ember.
-
kapcs-R
tag
Sziasztok! OnePlus launcher 2-ben van mód az 5 ikon egy sorban beállításra? Dpi-t próbáltam, nem segít. Novát ismerem, OnePlus-osra vagyok kíváncsi.
-
kapcs-R
tag
válasz UberMutant #20850 üzenetére
Én is, eddig csak pozitívat hallottam róla.
-
kapcs-R
tag
OnePlus 3/3T Nougat merülés probléma megoldása:
1# Aktiváld a fejlesztői beállításokat, menj a beállítások/a telefonról menüpontra, görgess le a build számig, majd nyomd meg 7-szer, gyorsan.
2# Menj vissza a beállításokba, ott találod a fejlesztői beállításokat, kapcsold be az alvó üzemmódot -ha még nincs- és a speciális újraindítást. Máshoz ne is nyúlj!
3# Menj az akkumulátor beállításokba, jobb felső sarokban nyomd meg a 3 pontot(menü gomb), majd nyomd meg az agresszív alvó állapot gombot és kapcsold ki, ha már ki van, akkor hagyd úgy.
4# Menj a beállítások/tároló és memória menüpontra, utána a tárolásra, ott a gyorsítótárazott adatokra, és nyomj okét (ezzel törlöd őket).
5# Beállítások/ alkalmazások: keresd meg a Google play szolgáltatásokat, nyomj rá, majd a tárhelyre, utána tárhely kezelésre, azon belül az összes adat törlésére. Ne nyomj semmit a kijelzőn; se a vissza, se a home gombot.
6# Nyomd hosszan a kikapcsoló gombot, majd újra indítás, és látsz 2 új opciót (a speciális újra indítás miatt). Nyomj a helyreállításra, így a recoverybe indul újra a telefon.
7# A recoveryben válaszd ki az angol nyelvet, majd wipe data & wipe cache. Utána wipe cache és nyomj ok-t. Miután befejezte, a reboot gombot, amitől a telefon újra indul.
Várd meg, míg bekapcsol a telefon és pár percig NE csinálj vele semmit, hagyd, hogy végezze a kis dolgát a háttérben.És ennyi! Ha szeretnéd, ezek után vissza kapcsolhatod az agresszív hibernálást, és kikapcsolhatod a speciális újraindítást, de semmiképp NE kapcsold ki az alvó üzemmódot!
Ha a beállítások/speciális/kisegítő lehetőségek menüben vannak bekapcsolt szolgáltatások, azokat lehetőség szerint kapcsold ki. Ezek problémákat okozhatnak a rendszer gördülékenységében (pl. az értesítési sáv lehúzásánál) és, talán az akkumulátor időben is.
Írta: JoshuvaAntony
Fordította: Palkovics András
Közreműködött: kapcs-R[ Szerkesztve ]
-
kapcs-R
tag
válasz PowerBuldog #20800 üzenetére
Home gomb hosszan.
-
kapcs-R
tag
válasz Pszihonaranc #20505 üzenetére
Lezárt telefonnál is működik a home-gomb, tehát nem kell feléleszteni a kijelzőt az ujjlenyomat-olvasós feloldáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
kapcs-R
tag
Stabil 7.1.1!
[link]
Néhány fő dolog a teljesség igénye nélkül: Képek elmosódásának csökkentése mozgó objektumoknál, hosszú screenshot, wifi stabilitásának növelése.[ Szerkesztve ]
-
kapcs-R
tag
Hogyha nem vagyok megelégedve a (rootolt) 4.0.3 üzemidejével, akkor csak szimplán adb sideload beta11.zip és kész?
-
kapcs-R
tag
Ma felhőkarcoló magasságokban jár nálam is a Facebook akku-fogyasztása, ugyanolyan használat mellett.
-
kapcs-R
tag
Brutál az akksi idő az új beta 9-cel, bugot nem találtam, mindenképpen érdemes felrakni, aki érez affinitást.
-
kapcs-R
tag
Beta 9-re való frissítés után miért csak a recovery jön be mindig, akármit is csinálok vele? Egyszerűen nem bootol be.
(TWRP)[ Szerkesztve ]
-
kapcs-R
tag
válasz kapcs-R #16195 üzenetére
Megtaláltam, köszi.
15507-es hsz -
kapcs-R
tag
Valaki dobna légyszi egy open beta 8 letöltési linket?
-
kapcs-R
tag
Jövőre OnePlus 5 jön, a 4 kimarad, a kínaiaknál balszerencsét jelent.
-
kapcs-R
tag
válasz kapcs-R #15730 üzenetére
Ha jelszót kér a TWRP, akkor arra az a megoldás, hogy cancel-re mentek, aztán wipe-factory reset. Azután wipe-format data és a jelszóhoz beírjátok, hogy yes. Végigfut és kész.
TWRP-ben áttettem másik file-rendszerre a dolgokat, ezután viszont bekapcsolásnál csak a powered by android és a OnePlus logó jön be. Ha nyomom sok ideig a bekapcsoló-gombot, akkor pár perc után kikapcsol, aztán újra be, de mindig csak eddig a képernyőig jut. What?
[ Szerkesztve ]
-
kapcs-R
tag
Miért lehet az, hogy OOS 4.0 alatt nem engedi felrakni a TWRP-t? Korábban CM 14.1 alatt simán ment, OOS 4.0 alatt meg csak a stock jön be mindig flashelés után is.
-
kapcs-R
tag
válasz FingR86 #15722 üzenetére
update: A OnePlus hivatalos közleményben erõsítette meg az úgynevezett Touch Latency hiba javítását, amely az Android 7.0 Nougat teljes rendszerfrissítéssel lesz elérhetõ mindenki számára még december folyamán. Emellett a fejlesztõ figyelmét is felhívták, aki a késésrõl elõször számot adott, hogy bár a hiba valós, az átlagos felhasználó nem veszi észre és abszolút elfogadható így is a visszajelzés ideje.
-
kapcs-R
tag
Valaki tudja, hogy miért nem megy CM 14.1 alatt a screen mirroring TV-re?
-
kapcs-R
tag
A system mappát hogyan lehet elérni, majd szerkeszteni?
(Root van, Explore nevű program megtalálta a mappát, át is írtam a dolgokat benne a 2,4 ghz-es wifi miatt, elmentem, de mégse menti el a változtatásokat.) -
kapcs-R
tag
A gyári tokot hogy lehet a legegyszerűbben leszedni?
-
kapcs-R
tag
OnePlus Pixel
http://pcworld.hu/mobil/rejtely-hogy-mi-az-a-oneplus-pixel-220031.html[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest