Hirdetés
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
Attici #12697 üzenetére
Nalunk 4-kor Asszony meg pihen, sokaig babazik este, aludjon csak (mondjuk ha en nem keltem elkoszonni, meg hogy osszekeszitse a kajam, megbantodik
).
Viszont nekem letszugseglet hogy mindig minden teren megbizhassak a telefonomba. A G4 halistennek nagyon bevalt, pedig meg egy rootot se kapott. Tokeletesen gyari a cucc, megis megbizhato (raadasul mint kiderult, tolti a Nokias vezetek nelkuli tolto, ugyhogy most kulon nagy az orom).
-
kutga
nagyúr
-
zombinyul
addikt
Semmi nem valik be. Hiaba allitasz be tobb ebresztest, rendszerszinten mennek el a hangok, lesz tobb nema ebresztesed.
Volt neki allitva ebreszto, nem ott volt a hiba.
Sajnos nalam is elofordult vagy 10x a nemulas, pont mindig szerencsem volt, es elobb kijott a problema mint ebresztenie kellett volna. Pont az ilyen hulye, kikerulhetetlen hibai miatt ment a szekrenybe, pedig imadtam... -
kutga
nagyúr
válasz
Croft-21 #12691 üzenetére
Próbáld kirakni a Riasztás csempét a kezdőképernyőre, közepes méretben, jelzi ha be van kapcsolva, lefekvés előtt úgy is rápillantasz ha esetleg kikapcsolna.
Illetve, ha egyszer is előfordult ilyen, próbálj beállítani egy másik ébresztést 1 perccel előbb vagy később. Sokat olvastam erről külföldi fórumokon, van akinek ez válik be, van akinek az, de elég sok telefon érintett.
-
-
Croft-21
őstag
Ma reggel egy kellemetlen élményben lett volna részem, ha nem ébredtem volna fel magamtól. Be volt állítva az ébresztő, mind mindig. Jelzett is, csak éppen hang nem volt. Nincs némára állitva, még mielőtt jönne a kérdés... Most először fordult elő ilyen. Hát már az ébresztőben sem lehet megbízni? :/
Amikor pl smst irok, szokott lenni hangja a pötyögésnek, ez se mindig van.
-
gabancs
addikt
válasz
panses #12687 üzenetére
Nos, a gond az, hogy ez az alkalmazás androidon tökéletesen működik. Tehát nem keresek lehetetlent.
A másik, meg, csak azért mert ennyire igénytelen appok vannak a wp-re, ne legyünk már mi is azok.
Az, hogy téged nem érdekel, és még másokat sem, nem menti fel ezt a platformot, hogy minimális igényesség uralkodjon el rajta. A legtöbb élőcsempe még csak nem is működik. Csak el kell olvasni a véleményeket.
Tudod az a baj, hogy lenne egy remek rendszer, és van hozzá egy silány appstore, amiben alig van alkalmazás, de ezek 80%-a trehány, odahányt szar. -
daczkó
aktív tag
Csak ajánlani tudom ezt a tokot ettől az eladótól. Jól néz ki, nem fényes hanem matt, jó a fogása nem csúszik.
Előny: a gomboknál jobb oldalt ki van vágva a tok, így nem a tokot kell erőszakolnod, hanem követlenül a fizikai gombokat
-
alexy92
aktív tag
Sziasztok!
Mai nap az arckönyvem úgy gondolta, hogy amikor megnyitom be is zárja magát.
Globális ez a probléma vagy csak én lettem megviccelve? -
panses
aktív tag
válasz
gabancs #12671 üzenetére
Azért azt ne várd el, hogy minden utcasarkon legyen egy meteorológiai állomás...
Ha pl valaki Bp-i vagy környéki, akkor nagy valószínűséggel a Ferihegyi reptér állomásáról kapja az infót, de asszem talán van még kettő állomás északabbra.
Egyébként az accuweather nálam is beszart napok óta. Volt már ilyen még a 620-as telefonommal. Én is végigjátszottam amit Te, és nem lett jó. Majd egyszer csak megjavult. Szerintem valami szerver hiba...
Különben is!? Nem mindegy hány fokban döglünk meg a melegtől?! Minek azt még tudni is?!
-
gabancs
addikt
válasz
Karcsi1001 #12679 üzenetére
Persze, működik, csak használhatatlan. A térképek egy láthatalan pici méretben jelennek meg, ami ugyan nagyítható, na de....
-
Ispy
veterán
válasz
Attici #12680 üzenetére
Mert ezek már okos telefonok, azok meg buták és az okosok nem beszélnek a butákkal
Egyébként az még a buta telefonok között is ritka volt, amelyik nem a készülékre mentette az sms-ket. Ha jól emlékszem nem is fért túl sok a sim-ekre, talán 20 darab.
Esetleg próbáld meg a butatelefonra átmásolni az sms-ket és onnan átmásolni pc-re, onnan az új telefonra. Vagy valami ilyesmi
-
Ispy
veterán
válasz
Attici #12675 üzenetére
Csak tipp:
próbálj meg bejelentkezni PC-n a MS fiókodba, ott kiírja a számokat, bár nem tudom a SIM-es számok is megjelennek-e.Ja, hogy sms-t, bocs hirtelen telefonszámra gondoltam
-
golya32
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel hamarosan lesz eladó dual 730 kb fél éves telefon, kisebb karccal a kijelzőn, ennek megfelelően olcsón, privátba kérnék árajánlatot.
Dobozos minden papír megvan és tartozék is, neonzöld hátlap. -
Attici
őstag
Valaki nem tudja, hogy a SIM kártyára mentett SMS-eket hogy lehetne megnézni?
-
Ispy
veterán
válasz
kárátékutyá #12669 üzenetére
és (#12670) Joker88
Á, tényleg, köszi, észre se vettem.
(#12671) gabancs
Hát engem pont nem érdekel mit ír ki aktuálisan, ránézek a hőmérőre a lakásban, annál nem lesz egy app sem pontosabb. Ezeknél az appoknál csak az előrejelzés ami használható, az meg mindenhol kb. a jós kategória.
-
gabancs
addikt
válasz
hodostamas #12672 üzenetére
Ez igaz, ezzel csak az a baj, hogy az idokep.hu, mindenhol működik, IOS, Android, csak a wp-n nem. Nem is fejlesztik.
-
hodostamas
addikt
válasz
gabancs #12671 üzenetére
az Időkép appjánál nincs pontosabb, kivéve ha a MET.hu-s mérőállomás van ahol nézni akarod, mert akkor a külföldi appok is valamennyire jól adják vissza(kérdés mennyi időnként van frissítés). Minden máshova max saccolnak, szemben az időképpel ahol egy "pár" darabbal több szenzor van.
-
gabancs
addikt
Az a baj, hogy ez is csak saccolgat. Jelen pillanatban 4 fokot téved. Ennyire én is megtudom saccolni, olyan 30 fok körül van. De erre adjak pénzt?
A magyar fejlesztésű Dark Weather-t használom, az meg lefele téved. Írtam a srácnak, de szerinte 2-3 fok eltérés nem gond. Neki. Ha nem gond, akkor nincs is szükség ilyen alkalmazásra, 2-3 fok eltéréssel bárki meg tudja mondani, hány fok van. -
Joker88
őstag
-
Ispy
veterán
Ja, egyébként 1,5 hónapja van meg és eddig imádom, még nem volt olyan dolog, ami miatt bosszankodtam volna és ez jó. Nekem még mind a mai napig egy telefonnál az üzemidő a legfontosabb (mert mindig elfelejtem feldugdosni töltöre) és ebbe jól szerepel, átlag 4-5 napot bír nekem, ha csak telefonként használom, ha nyomkodom, akkor "csak" 3 napig bírja.
Jut eszembe, zárolt képernyőnél a bal felső sarokban megjelent nekem 3 darab hullámos vonal, az mi a fenét jelent?
-
Ispy
veterán
válasz
gabancs #12665 üzenetére
Én az Amazing Weather HD-t vettem meg valami 470 forintért, nekem bevált.
Engem inkább az zavar, hogy a gesture kezelése nem valami jó a készüléknek, felraktam valami MS bétát, de a dupla koppra nem mindig ébred fel, nekem hiányzik a heptikus visszajelzés, amikor felveszik a másik oldalon híváskor, a megfordításra elnémítás, ezek droidon jól mentek.
-
gabancs
addikt
Azért megdöbbentő, hogy nincs egy használható időjárás app az egész wp fronton. Szinte mindet kipróbáltam. Vagy nem is működik, vagy csak saccolja a hőmérsékletet, vagy nem megy a csempe, nem frissít.
Sokáig az Accuweather volt egy elfogadható kompromisszum, de azóta ez is besz@rt. Az "élő" csempe fixen 31 fokra van kiakadva. Hiába volt törlés, újratelepítés, volt gyári visszaállítás is, ennyit tud.Ha valaki még is ismerne egy pontos, frissülős alkalmazást, az visítson. Az se gond, ha fizetős, csak lenne már egy használható.
-
sicc33
aktív tag
Nálam is előjött az a probléma, hogy hiába volt beállítva nem csengett
. Reménykedtem benne, hogy olyan készülékem lesz amit nem kell újraindítgatni, mint a robotos társait. Valószínű akkor jön elő a hiba, ha lenémítás után visszaállítja az ember a csengetést. Másnál is így jelentkezett a probléma.
Viszont le a kalappal az akkuidő miatt. majdnem 3 nap után kellett tölteni és nem csak az asztalon hentergett
.
-
Attici
őstag
A SIM kártyára mentett SMS-eket hogy lehet előhívni?
-
honeker
őstag
Miért van az hogy mobiszámnál nem tudok sms küldeni mert nem minden névnél ajálja fel ?
-
kutga
nagyúr
válasz
fórum tag xy #12656 üzenetére
3G-n merül azért rendesen ha folyton nyomkodod. Messengerhez viszont a 2G is elegendő lehet, próbáld ki úgy milyen a merülés.
-
fórum tag xy
csendes tag
Hello!
Normális az hogy a (facebook) messengert hazsnálva ,mobilnetes opcióval kb. fél nap alatt leeszi az aksim nagyját??? Alap helyzetben látszólag nem merül indokolatlanul gyorsan,viszont használtan vettem a telót, és nem tudni mennyi idős. (külsőre nagyon rendbe volt) nincs legatyázva.
-
D4ni
őstag
Tök raj a telefonon a Microsoft felirat
http://www.phonearena.com/reviews/Microsoft-Lumia-735-Review_id4031
-
MKLS
aktív tag
Nekem egy hasonló tok csinált maradandó nyomot a kijelzőmön, méghozzá a "kihúzója" megkoptatta a kijelzőt kicsit, nem karc hanem egy szabályos formájú kopás.
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N #12645 üzenetére
Na sikerült megnéznem. kb 0:11 és 0:13 között amikor a kristály megy akkor az csak nálam hallatszik olyan sistergősnek vagy nem is tudom mintha valamit ráznának amiben nagyon apró szemcsék vannak. Nem tudom máshogy megfogalmazni. De ha a videón úgy szól mint a valóságban akkor az tényleg nem jó. Én ugyan azt lejátszottam a telefonomon, de nem is hasonlított rá minőségben.
-
Devas
őstag
válasz
daczkó #12630 üzenetére
En olyan kornyezetben hasznaltam, ahol fempor volt a levegoben, mindenfele vedelem nelkul es karcmentes maradt. Viszont a homokkal vigyazni kell, mert a kis finom kvarc szemcsek osszekarcolhatjak. Akinek van tonkrement GG3-as telefonja probakepp vigye el homokfujasra. Kivancsi lennek a vegeredmenyre.
-
válasz
#65388800 #12642 üzenetére
Elnézést a Mediafire link miatt, jutub 2x próbálkozásra se volt hajlandó megenni (68%-nál megállt) azt, amit az Xperia SP gyártott. De a hang a lényeg, az elég jól átjön. Az 520 mellette szépen szól... a második hang ugyanaz mindkét telefonon a név ellenére, annál is - főleg a kezdésnél - jól hallatszik, hogy nagyon nem jól szól.
Egy skype, facebook vagy viber értesítő hang is rettentő ciki módon szólal meg. -
honeker
őstag
helo.......írtam már a gondomról régeben kaptam 1 pár tanácsot de nem oldódót meg.....az auto BT csatlakozás a 735 teloval......ha a rádiót auto csatlakozásra veszem randov kapcsolat áll fent ha hívás érkezik fel tudom venni de én sem halok semmit és a túl oldal sem.......néha meg minden rendben.......de ha kézi kapcsolattal csatlakozom akkor semmi gond működik rendesen.......az update2 elött jó volt már a rádio szoftverét is frissítettem de semmi változás...ötlet ?
-
válasz
N€T0X|N #12632 üzenetére
Sőt, igazából torz ez minden hangerőn (de csak bizonyos típusú hangoknál, most raktam rá 1-2 saját csengőhangot, van amelyik nem vészes), de 5-6 körül kezd elég hangos lenni ahhoz, hogy nagyon feltűnően szar legyen. Remek. Elég sok szívás volt a megvásárlás körül és még ez is.
Javítják vagy cserélik, mire és mennyi időre lehet ilyen hibánál számítani? -
szacsee
nagyúr
Köszi a tanácsot Kalm és Attici!
Írtam apróbb egy sorának, remélem elvállalja a javítást. Ha jövő hét eleje - közepéig nem válaszol akkor muszáj lesz mást keresnem vagy megoldáson magam. Üveget tényleg horror eltávolítani így marad a modul csere. -
kezman
őstag
Bármennyire vigyázunk rá megkarcolódik,enyémen is van egy keresztbe,fogalmam nincs holszereztem be,de akkor se ronditom el semmivel,van még egy év gari,ki tudja mi jön még,meg egyébként is ő van értem nem pedig fordítva, ez a telefon így szép minden ruha és fólia nélküli.😊
-
zombinyul
addikt
Barmennyire vigyazol ra, barmi megtortenhet ami kart tesz a telefonba. Akar elejtheted mert megszedulsz, akar a zsebedbe odaverheted veletlen, vagy elfeledkezel rola, es olyan dolgokat teszel melle amiket nem kellene. Az ilyen "veletlen balesetek" elkerulese vegett jo ha veded a motyot.
-
törölt tag
válasz
n.sity87 #12634 üzenetére
Nem hiszen hogy le lehet szedni róla. Érdemesebb inkább olyan üveget venni amiben benne van az érzékelő is. Szinte lehetetlen azt a vékony kis réteget lehámozni az üvegről olyan erős ragasztóval van megragasztva. A kijelző sem volt könnyű menet leműteni az üvegről. Nagyon apró kis csattal van felrakva a szalagkábel és még rá is van ragasztva a kábel. Amire még egy arany színű kis fóliát is rányomtak. Az látható is a műanyag előlapon jobb oldalt. Szóval simán csak üveget nem érdemes venni. A kijelző még könnyebb ügy mert azt még kis szenvedéssel eltávolítható.
-
n.sity87
csendes tag
válasz
#65388800 #12620 üzenetére
Van az üvegemen egy cm hosszú repedés, igazából arra voltam kíváncsi h érdemes-e beruházni ebay-en kapható párezer forintos "csak üvegre" hogy itthon nekiállnék kicserélni. Youtube-on egy db ilyen videó van de nem szeretnék befürödni mint anno s3-al, ott érdekesen volt megoldva. Tehát gyári glasson van szalagkábel tehát glass és digitizer egy egység, vagy a digitizer mélyebben van az lcd előtt? Kicsit hosszú lett Bocsi..
-
Üdv! Beújítottam egy ilyen telefonra, 520-ról váltva ég és föld sok tekintetben. De... a hangszórója pocsék. A gyári csengőhangok már 6-os hangerőn is torzítanak. A tesztben volt róla szó, hogy a telefon kihangosítva nagy hangerőn torzít, de gyanús, hogy ez nem normális. Ugye nem az?
-
daczkó
aktív tag
válasz
westcoastog #12629 üzenetére
Én sosem értem meg, hogy hogyan tudjátok karcolni a kijelzőt.. Én elég sokszor a kulcscsomót és a telefont egy zsebben hordom és Motorola Defy óta nem sikerült így megkarcolnom a kijelzőt, pedig az még csak GG 1 volt. Kijelzővel lefelé sikáljátok az asztalt a telefonnal?
-
zombinyul
addikt
válasz
daczkó #12624 üzenetére
Nekem az osszes GG karcolodott, pedig rohadtul vigyazok a telefonjaimra. Arrol nem is beszelve hogy ezek az uvegfoliak tores ellen is bizonyos foku vedelmet nyujtanak.
Viszont erdekes, a kifli formaju G4-emen egyszeruen tokeletesen fekszik az uvegfolia. Parom P8-asan ami meg sik, kezd feljonni...daczkó: tobb olyan eset is volt, mikor az uvegfolia szarratort, de alatta a kijelzo gyakorlatilag sertetlen maradt. Szoval de, meg tudja vedeni.
-
daczkó
aktív tag
GG 3 -ra minek raknak az emberek fóliát? Már GG1-nél sem volt értelme. Ez olyan mintha a CAT telefont tokban tartanád.
Itt a srác konkrétan kés hegyével nem tudja megkarcolni.
-
zombinyul
addikt
-
Attici
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- Politika
- Warhammer 40.000
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Van még bőr a Realme 14 képén
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- iPhone 14 Blue 128GB kártyafüggetlen, tökéletes állapot 90% akksi
- Eladó Iphone 14Pro Deep Purple színben,hibátlan karcmentes állapotban.
- Samsung Galaxy S23 256GB - Kártyafüggetlen - 1,5 éves
- Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) 2026.06.-ig Garancia!
- iPhone 15 128Gb Fekete Független 98% Akkumulátor Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest