- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
martonx
veterán
válasz
domojko #18703 üzenetére
Nem kell, hogy mondjam, és nem kell harcolnom sem
Bármikor bárkinek be tudom ismerni, hogy egyszerűen csak elégedett vagyok a 735-ösömmel. Ugyanakkor jövőre ideje lenne lecserélnem és nem látom az utódját. Ha addig továbbra sem jelenik meg másik win10-es normális alternatíva, akkor kénytelen leszek Androidra átnyergelni (jelen helyzetet elnézve erre elég komoly esélyt látok).
-
válasz
domojko #18316 üzenetére
Megertelek, s lehet a helyedben en se valasztanek mas plattformot mint amit irtal , sot ha kerdeznek olyanok akik birjak anyagilag akkor az ios-t ajanlom , mert korrek support , a hw/sw is jol van ossze hangolva, stabil....
Engem nem visz ra a lelek hogy annyit egy telefonert kifizessek , meg kullonckent isteni a win. Hat lehet hogy tul sokat vartal a w10m-tol (en is) lassan alakul is de iszonyu csuszasban vannak. Amugy 3 eve symbirol valtottam wp-re , de nem bantam meg ,még ha az elso het utan kihajitottam volna az ablakon a wp-s telefonom , mert annyira mas volt. Azert remelem az ms nem kukazza a mobil szegmenset... -
válasz
domojko #18314 üzenetére
Lehet en vagyok felszines , de annyira nem erzem veszesnek a w10-et , a recseges csorgeskor volt nekem , meg 8,1 alatt , ha tul hosszu mp3 volt kijelolve csengo hangnak erdekes amint leroviditttem ezzel nem volt gond . A viber gyerek betegsegeit elviselem , mint ahogy a rendszer egy ket bugjat is. Szerencsere az edgevel olyan gondom nincs mint neked , de cserebe kepes betoltes utan ures oldalt mutatni , ami csak reload utan jon helyre . Remelem azert nyarig sokat csiszolnak rajta , aztan ha jon az rs akkor kivaras mig hasznalhato lesz . Az olvashatosag napfenyben be van kapcsolva ? Mert tud furcsa kinezetet varazsolni a kijelzonek emiatt nem is hasznalom . En maradok a plattformon, megszoktam az osszes hulyesegevel mert volt az a sima wp8/amber/black es cyan alatt is , igaz apranken javitottak oket . Ha egyszer kukazva lesz a w10m az ms reszerol majd akkor valtok egy meizura, szivem szerint bb-re valtanek de az halott ugy akar csak sailfish rendszeru jola mobil...
-
-
válasz
domojko #18294 üzenetére
Nalam eddig csak a chat fej hianyzik , de fel se tunt csak most hogy irtad , a tobbi hibara passz , eddig meg nem jott elo .. a nyel allitasanak lehetosege meg nem alapveto szukseglet szamomra .. de idovel ugy is javitanak rajta ☺ ...
Azt hiszem sokat szenvedtel w10 alatt az elozo viberrel is, ertesitesek hianya... de kb ez majd mindenkinel meg volt ..
Lehet hr kene a telefonnak , de nekem sincs lelkem ujbol belakni , a 218 build ota nem volt hr ,a 318 build ota csak most a rendszer frissiteskor lett ujra inditva ...Kezman
Reszvetem a telo miatt...ami talan alternativa , bar kameraban gyengebb , meretben nagyobb a 640 vagy droid ... -
-
-
-
kezman
őstag
válasz
domojko #17852 üzenetére
Én amint már írtam előzőleg belakott 8.1-ről a Frissítési tanácsadó segítségével raktam rá a 10-et, semmit nem töröltem nem volt HR sem, és simán megy minden, csak annyi hogy azokat az appokat kellett törölnöm amik nem mennek 10-en gesture beta stb, egy hete van fent kb, semmi gondom vele
-
válasz
domojko #17846 üzenetére
Hat tenyleg erdekes hogy neked nem mukodik , nalam ugyan ez a beallitas , es meg se kell nyitni pontosabban nem fut a viber megis jon az ertesites... valami sw anomalia lesz, de hogy mi okozza ?????? Esetleg probald ki az ertesitsi hang alapra ... igaz ennek nem kene befolyasolnia hogy megjelenik e az ertesites...
-
-
domojko
senior tag
válasz
domojko #17823 üzenetére
No, azt hiszem ennyi volt. Számomra hihetetlen hogy nálatok működik rendesen a viber, pontosan a chat része. Nálam nem jó. Engedélyezve van hogy futhat a program a háttérben mégsem fut. Akár mikor nyitom meg akkor tölti be a névjegyzéket meg minden szart. Lezárt kijelzőnél a világ f@száért nem jön meg az üzenet. Itt ül bnőm mellettem, küldi az üzenetet, 5-10-15 perc, de semmi. Feloldom a kijelzőt, akkor sem, elindítom a programot, betölt, és akkor megtörténik a csoda, tadám már ott is van az üzenet. Ami létezik minden be van állítva. Telefonon is viberben is. Ez kritikán aluli akár ki akár mit mond. Szóval, a falon rajzolok egy szép céltáblát és hozzá b@szom.
-
martonx
veterán
válasz
domojko #17809 üzenetére
Meg is van az eredménye: http://mspoweruser.com/editorial-less-million-sales-month-microsoft-really-no-longer-phone-business/
-
válasz
domojko #17821 üzenetére
Akkor sorolom
Gps
Sygic , uwp sygic (ez utobbi valamiert gyorsabban talal gps jelet) terkepek.
Kamera
1shot,adobe photoshop,aida,extras and info,flashlight xt,lumia panorama es selfie,scanner,skype,uzenetek es skype .
Mikrofon
Diktafon, extras and info,kisalkalmazasok,skype,viber.
Mozgaskovetes kikapcsolva semmi sincs engedelyezve.
Beszed szabadkezi bevitel szinten offban.
Fiokadatok kikapcsolva
Nevjegyek
Blokkolas es szures,contacts es message backup,diktafon,extras and info,facse beta,messenger,onedrive,posta es naptar,skype,uzenetek,viber.
Naptar
extras and info,fb beta,kapcsolatok,kisalkalmazasok,posta es naptar,viber.
Hivadlista
Kapcsolatok,uzenetek .
Email
Kapcsolatok ,posta es naptar .
Hatterben futhat
Amazing weather,blokkolas,perfect tube, eq,fb beta,flashlight xt,gesture and touch,groove zene, kisalkalmazasok,sygic, ms fenykepek,ms kamera,ms telefon,viber, insider,ms terkepek,ora,telefonfrissites,aruhaz,uzenetek
Tartozekkezelo alkalmazas ures .
Hirdetsi azonosito
Kikapcsolva
Visszajelzes
Alapszintu ...
Nalam ezek vannak bekapcsolva , az osszes tobbi nincs engedelyezve . Remelem tudtam segiteni .
Lehet a megszokott appokat egyesevel kene telepiteni es nezni mi okozhat gondot , azt pedig nem telepiteni... -
domojko
senior tag
válasz
domojko #17820 üzenetére
Bocsánat kifutottam az időből. Szóval én is mindent a telefon memóriára telepítettem. Ezért nem értem h nálam mi a gond. Csak szoftveres probléma lehet. Valamelyik app összeakad a 10-el. Illetve az is érdekelne pontosan miket adtál meg a biztonsági beállításoknál. Miket engedélyeztél és Miket tiltottál.
-
válasz
domojko #17816 üzenetére
Az ertesiteseket ak azutan tudod allitani ha mar kaptal uzenetet egyszer az adott appon amit akkor meg nem jelez hanggal, de utana az ertesitesi kozpontban az alapbeallitott hangot valamelyik rendszer ertesitesi hangra csereltem , igy jelez a messenger,viber, email es tsai , de appon belul is megneztem a beallitasokat ha kellett modositottam, illetve ha kert engedelyt a biztonsagi kozpont akkor megadtam .
Kalm
Elobb frissitettem sem mint az upgrade advisor trukkozes nelkul elerheto lett volna ☺ igy insiderrel toltam ra ... -
válasz
domojko #17816 üzenetére
Nalam a .218 van fent , a menete , downgrade elotte 8,1-re,majd hr , ott frissitettem minden appot amit a store felkinalt, majd a datumot elore allitottam 100 evet es toroltem a felesleges nokias extra kiegeszitoket, majd insider telepitese, relealise preview , restart .107 telepitese, ismet hr , ez utan szuzen laktam be a rendszert nem biztonsagi mentesbol , appok csak manualisan telepithetoekre beallitva , elsore az aruhaz frissitese, aztan a system es egyebb appnak , amit lehet a belso sd-re raktam mert neha nyvajog a rendszer a sd-re. Ezutan insider ismet telepit , relealise preview ,ekkor jott a 164 ,es vegul a 218. Itt mar se hr se semmi nem volt , lumia kamerat, here cuccokat toroltem ... maradt a terkepek es a sygic , zenere groove ,videora ccplayer,idojaras amazing weather hd ,facebook beta a sima helyett,youtubera a perfekt tube ... a biztonsagi beallitasoknal egyenkent beallitottam hogy milyen adathoz ,hw elemhez melyik app ferhet hozza , hatterben csak azok az appok futhatnak amiket surun hasznalok, illetve olyanok amiknel szukseg van a multitaskra .
Emlegetted a meegot , a rendszer nem lett volna rossz , sot nagyon is jo lett volna, de addigra a nokia anyagi helyzete mar erosen gyengulni kezdett, s ha nem allnak ossze az ms-el (penzugyi lelegeztetogep)sajna elobb lehuzta volna a mobil uzletag a rolot, a nokia bealudt a touch smartphoneok hajnalan , es ezzel a hajo el is uszott, ezen csak rontott hogy lassan haladtak az s3 , majd az anna,belle elkeszitesevel... az ms is bealudt de ok lenyegesen erosebbek toke tekinteteben ... mind a ket nagy ceg a sajat lomhasaga miatt bukta a touch okos telefonok uzletet.
-
Brandynew
őstag
válasz
domojko #17809 üzenetére
A 735-tel és a régebbi készülékekkel az a gond, hogy firmware upgrade nélkül jött rá a Win 10.
A jelenlegi, 218-as verzió már viszonylag jó, de ne mond már, hogy az előzőt kész rendszernek nevezné bárki is, amikor eltünedezett a billentyűzet, néha a feloldóképernyő se jött be stb. Teljesen használhatatlan volt.
-
Attici
őstag
válasz
domojko #17710 üzenetére
Azon már túl vagyunk, az nem jött be.
De azzal 1 nap alatt megvoltak.
A mostani 4 napig tartott.(#17711) sasa58: A 630-asomnak kíváló a GPS-e. De hétfőn már kiderül, hogy milyen lett a 730-asé.
Hogy-hogy külföldi gari? Nem globális a garancia? Itthon nem csinálják meg?(#17712) Imi1981 : Lecserélnéd eg S4-re???
-
-
Brandynew
őstag
válasz
domojko #17680 üzenetére
Azért a következő frissítésben nagyon-nagyon sok hibát fognak javítani, szóval, ha nem tűröd a kisebb hibákat, akkor inkább várd meg azt
Nekem jelen állapotában már nincs gondom a rendszerrel, de van hová fejlődnie.
-
sasa58
tag
válasz
domojko #17557 üzenetére
Maximálisan igazad van, én sem vettem volna meg, ez olyan mintha vennél egy zsír új légkondis autót de a légkondi nem működik, viszont az autó gurul, lehet vele közlekedni, hát akkor mit akarsz?
Sőt a helyzet még rosszabb, mert a rossz légkondit meg lehet csinálni, vagy kicserélni, de itt a GPS-el semmit nem tudnak kezdeni. (Szoftverfrissítgetés?)
-
válasz
domojko #17497 üzenetére
Lehet hogy igazad lesz , mert anno prview for developer verzional tapasztaltam ilyet még 820-on , lehet nem mindegy melyik fw van a telefonon , nekem orange poland , es a fenti nyugok nincsenek , 8,1 alatt nem tudom milyen lehetett , mert kb fel napot se ment vele a telefonom .
-
-
törölt tag
válasz
domojko #17330 üzenetére
Hát ez érdekes
Ez olyan hiba lehet mint, hogy prohardver bejelentkezésnél valamilyen oknál fogva nem jegyzi meg az emailt de milyet beírom egyből kidobja a jelszót. Más oldalaknál meg facebook, ncore egyből ott van az email.
Nincsen valami érdekes karakter a jelszóban? Nálam csak kisbetű és szám van
-
törölt tag
válasz
domojko #17277 üzenetére
Hát rosszul érzed.
ha egy telefont nem használ az ember nem lehet azt mondani rá hogy jó az akkuidő. Értem én hogy annyira használja az A5-öt mint a 735-öt.
De azért azt se felejtsük el hogy egyik 2014-es a másik 2016-os telefon. Androidos telefonokkal meg az a baj hogy ha egyszer elkezd lassulni főleg samsungnál csinálhat az ember bármit akkor sem lesz a régi.
Igaz hozzá kell tennem én is használok androidot win mellett.
-
MrZidi
tag
válasz
domojko #17267 üzenetére
Ott valami a telefonnal nem okés, mármint az alkalmazással, hogy 100%-on pörög indítsd újra, ha pedig nem okés akkor HRt neki sajnos. Én egyedül azt opciót sajnálom ami androidon van a wifi szabályozásával kapcsolatban ( wifi ki alvó módban stb stb persze ez az OS hibája)
-
Tin
veterán
válasz
domojko #17247 üzenetére
ezt még nem lehet tudni, majd kiderül
a lényeg, hogy nem (csak) az MS a genyó ebben a WP játékban, és hogy a többiek sem jobbak. ezek a nagy cégek, főleg ha egy lábon állnak, mint az Apple, könnyen megreccsenhetnek egy rossz üzleti döntéstől, pletykától, vagy bármitől. több láb nagyobb biztonság, de az sem garantál semmit. az meg, hogy mikor ki hogyan fog lépni, most még kiszámíthatatlan.
ha az a kérdés, mi lesz a WP-vel, én a dolgok jelenlegi állása szerint a süllyesztőt nevezném meg, de mivel költséghatékonyan (időben persze lassan) még kihozható egy 8.1-hez hasonlóan stabil W10M, azt még meglépik, de szerintem utána már nem erőltetik, maximum ha rentábilis a dolog (drágább eszközök, amiken van haszon is). de szerintem a cél egy közös platform, egy közös operációs rendszer, mondjuk a Windows 11, ami mindenen ugyanúgy fut... de hogy addigra, 2-3 év múlva mi lesz az aktuális trend, nem tudni még.
én jelenleg drágán WP telefont biztos nem vennék. de 50 alatt, a fentebb írt alap funkciókhoz egyértelműen azt venném: stabil, biztonságos, jól használható.
-
Tin
veterán
válasz
domojko #17245 üzenetére
nézd, a világ változik. annó a digital-t, a számítástechnika történelmének egy fontos darabját megvette egy számítógép-összeszerelő cég (a compaq), majd az meg beolvadt a hp-be. a nokia nézd meg, hogy megreccsent. és ezt a sort a végtelenségig lehet sorolni.
97-ben pl. az apple-t pont a microsoft húzta ki a szarból...
-
Tin
veterán
válasz
domojko #17239 üzenetére
de. csak a microsoft egyszerre akart felülni több lóra, és közben elszaladt alóla mindegyik. a WP-nek addig volt létjogosultsága, amíg az android töketlenkedett, az iphone meg drága volt. az android egyre jobb, az iphone pedig egyre olcsóbb, és egyre több a teló belőle. plusz, a google és a többiek nem csináltak jó appokat a wp-re, igazából nem fejlesztett rá senki, ezért a részesedés egyre csökken, miközben pumpálják bele ezerrel a pénzt, de hasznot nem hoz.
ez - a WP - el lett cseszve. a felelősét páros lábbal kellene az égbe rúgni, mert egyszerűen böszme volt az, ahogy felépítette, és levezényelte az egészet. ez egyszerűen emberi hiba, nem több. a windows 10 kapta a nagy fókuszt, a wp-ről meg elfeledkeztek.
mivel az ios és az android hasít, ki akar olyan telefont venni, ami leginkább ciki, hiába a legstabilabb és legvírusmentesebb? senki...
így gondolom átadták a semmire-sem-jó fejlesztőrészlegnek egy ponton a w10m-et, azok meg ennyit tudnak. ettől függetlenül biztosan megcsinálják, csak épp nem prioritás, van egy X fős csapat, elkészül amikor elkészül, és aztán még 1-2 évig adnak ki néhány telefont, aztán szépen csendben megölik a platformot.
egyetlen esélyük van: a hibrid asztali win10 mobilos portja, magyarul olyan mobil készítése, amin TÖK UGYANAZ az oprendszer fut, mint az asztalin, csak éppen más layoutban, és a mobilhoz való funkciókkal. a jövő úgyis a mobilszámítógépé, az asztali-mobil hibridben pedig az MS a legerősebb...
-
Tin
veterán
válasz
domojko #17236 üzenetére
de ugye azt tudjátok, hogy az IT piac is elég mocsok, és a Google és a többi nagy gyártó szándékosan szabotálja az alkalmazásaik MS-es verzióját... a Facebook be is ismerte valamikor pár hónapja, hogy direkt csinált egy hibás szoftvert az egyik platformon, ami véletlenszerűen kilépkedett, és azt akarták tesztelni vele, hogy a felhasználók elkezdik-e böngészőből használni mobilról a Facebook-ot, vagy platformot váltanak. előbbi lett.
de nem kell álmokat kergetni: az app kínálat azért bugos WP-n, mert a konkurencia szándékosan hibás, idegesítő "nélkülözhetetlen" appokat épít (vagy épp direkt meg sem csinálja, pl. YouTube) azért, hogy a rendszer ne legyen vonzó...
így megy ez... az MS meg nem tehet ezellen semmit.
-
Tin
veterán
válasz
domojko #17226 üzenetére
okostelefonos alapfunckiókra gondoltam, mint telefonkönyv, 6-8 emailfiók felmappelése, sms küldés, skype, böngészés, email olvasás, csatolmányok megtekintése esetleg minimális szerkesztése, naptár, navigáció, és hasonló dolgok.
de köszönöm a gúnyolódást...
janes1976: na, én vártam 2 napot, néztem a fóumokat, és láttam, hogy még nem jött el az ideje. a telefon sem szólt, szóval még biztos nincs kész, akkor nem kéne külön app hozzá, hogy lejöjjön. gondolom ez amolyan "kidobjuk, hogy letölthesse, aki nagyon akarja, de még nem végleges" verzió.
-
shteer
titán
válasz
domojko #17223 üzenetére
és a két végletet is látom, mert nálam a legerősebb vas (Dual-core 1.84 GHz Twister + 2GB RAM), páromnál pedig 4S (Dual-core 1.0 GHz Cortex-A9 + 512MB RAM) ami a 9.3 alá elérhető leggyengébb 4,5-5 éves hardver és ugyan láthatóan lassabb az övé de szuperül működik minden kivéve a Night Shift aminek hardveres oka van.az alkalmazáskínálat töménytelen és minőségi. a telefon és minden kiegészítő drága - ez sose fog változni. van a drága iphone és a kevésbé drága de olcsó sose lesz
na de elég az OFF-ból WP topikban, nem akarok (további) flame-et kelteni. szóval váltsatok iOS-ra!
Tin: ahogy írod, az Apple-féle szövegbevitelt még szoknom kell de a köv főverzióban jönnie kell a predektívnek. az alsó szegmensben csak a használt régebbi iphone van (én is azt terveztem először), abban sose lesz alternatíva, zsebbenyúlós. a Lumiára is vigyáztam, de erre nagyon kell, nem pattinthatok rá egy 4000Ft-os új hátlapot
-
törölt tag
válasz
domojko #17194 üzenetére
De iphone-t pont azért vesznek. Valaki hitelt is felvesz rá csak hogy az legyen neki és az alma befigyeljen a hátlapon. Amikor megjelent az XP az is egy szat volt. Olyan biztonsági hiányokkal rendelkezett hogy szomorú. SP2 után vált használható rendszerré mégis mindenki úgy emlékszik rá mint a legjobb op rendszer pedig a megjelenésekor szart sem ért kukába való volt. Win 10-et most sem kötelező letölteni telefonra. Most sem közvetlenül letölthető beállításoknál. Kell még mindig egy külön app. Ott meg elfogadod a feltételeket amiket senki sem olvas el hogy ez még nem a teljesen kész rendszer. Erre még fél évrt várni kell.
-
Tin
veterán
válasz
domojko #17191 üzenetére
ha a felhasználók nem tesztelnék, akkor a feladat a tesztelőké lenne. a gond csak az, hogy egy olyan világban élünk, ahol a marketing és a mutatók fontosabbak, mint a vásárló, a vásárló meg ezt elfogadja, és nem foglalkozik vele, max bosszankodik a fórumokon.
de amúgy nem nehéz ebben tudatos vásárlónak lenni. mindössze az életciklus közepén kell terméket venni, és az új firmware-ekkel várni addig, amíg a fórumokon már elterjed a vélemény, hogy stabil a rendszer.
mert persze veszel egy 735-öst (gondolom az van neked is) 50e körül, vagy esetleg 30e alatt, mint én, akkor elvárod, hogy legyen bugmentes.
DE: vegyél negyedmillióért egy új iphone-t a megjelenés után. aztán 3 hónapig tart, mire stabil és relatíve bugmentes lesz. aztán a következő ősszel kapod az új szoftvert, amivel ugyanúgy hónapokig tart, mire bugmentes lesz. és lehet azt mondani, hogy nem így van, DE: így van. az ios ugyanilyen nevetségesen bugos, ugyanúgy minden egyes verzióval csökken az akkuidő, lassul a rendszer, csak ott nem 50 ezret, hanem az ötszörösét költöd a telefonra. de persze mivel elköltesz ennyit, inkább "elfogadod", hiszen te vagy a marha, akit bepaliztak, és ki akar marha lenni? másrészt, ha a kezedben iphone-t látnak, akkor menő vagy, ha windows phone-t, akkor meg nem igazán. az mindegy, hogy közben mindkettőn ugyanazt a bugos rendszert használod.
a microsoft semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint a többi cég. egyszerűen a fejlesztés életciklusának egy fázisát megspórolja, kipótolja marketinggel, és időközben javítja. akármit is nézel, a fejlesztés az ilyen. sokszor - legtöbbször - az üzlet határozza meg, hogy mikor kell a terméknek kikerülnie, ha meg a fejlesztés nem végez, akkor kikerül úgy, ahogy, aztán majd javítva lesz a következő fél évben (nagyjából ennyi a használati tesztek, javítások, regresszív tesztek kifutása egy ekkora rendszernél). ezzel nincs is gond egy 5-10 éves életciklusú, pl. vállalati rendszernél vagy számítógépes oprendszernél, de annál nagyobb gond egy rövidebb, 1-2 éves ciklusúnál, mint az ilyen mobileszközök szoftverei. itt ugyanis 50%-ban béta programot használsz...
-
Tin
veterán
válasz
domojko #17180 üzenetére
az istenítés, a hibák objektív kiírása (a fejlesztést és a további felhasználókat segítendő), és a sírás-fikázás között van egy éles határvonal. senkinek nincs baja az előbbivel, de unalmas, hogy megnyitja az ember a topikot, és azt olvassa hogy mekkora szar a w10m és mennyire fos a microsoft.
a w10m még béta. azt kéne eldönteni, hogy támogatni akarjuk-e a platformot és segíteni, hogy jobb legyen, vagy szétfikázni az egészet, és elriasztani minden potenciális vásárlót attól, hogy valaha is windows mobile-ja legyen. ha az előbbi, annak van egy kultúrált formája, ha az utóbbi, az meg nettó trollkodás.
-
zsoltyyy
senior tag
-
válasz
domojko #17134 üzenetére
Azert annyira nem huznam le , kop kop de nalam semmi gond, kiveve en hogy tegnap kiprobaltam az rs-t , de ment is vissza a th2... nalam stabil a 164 th2 build. Annyiban nem erteni hogy ugyan azon a tipuson az egyiken miert jo es a masikon miert nem ....???? Ha csak nem a fw verzio kavar be valamit ...
-
Levente75
aktív tag
válasz
domojko #16867 üzenetére
Köszi szépen, SIKER!
Egyéb esetben kár hogy a névjegyekhez mellékelt fotókat kör alakban mutatja, nem tudom ki találta ki hogy a szögletes ablakokkal harmonizál. Idétlenül néz ki ha egy névjegyet is kitűzök a képernyőre és nem a jól megszokott ablakban mutatja a fotót hanem körben....
-
Bali27
addikt
válasz
domojko #16548 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ!
Még annyit szeretnék kérdezni hogy ha a Windows device recovery tool-al vissza teszem a win 8.1-et, akkor az letörli / formatálja a teló memóriáját is? Mert most a az egyik gondom hogy amikor fel akartam tenni az utolsó win 10 frissítést, már mindent amit lehetett át tettem az SD-kártyára és úgy tette fel csak a win10-et nagy nehezen. Szóval tényleg egy gyalut szeretnék. -
törölt tag
válasz
domojko #16564 üzenetére
Köszi. Igen nem nagyon szeretnék mivel még a leírásban is keverik az egészet. Főleg ebay-en. Azt sem szeretem hogy leírásban ott van hogy wireless charging de képen meg nincs rajta vagy szokásos módon csak a hátulját fényképezik le és a belsejét meg nem. Vagy fordítva. Képen rajta van, de leírásban meg nem szerepel. Vagy még a nokia felirat sincs rajta.
Ezt az oldalt nem is találtam. Itt legalább értelmesen ott van hogy tudja-e a qi töltést vagy sem.
-
válasz
domojko #16465 üzenetére
Telepitsd ujra az utazas appot es torold manualisan , igy el fog tunni... ez a bug is megmaradt, ha torol valamit az ember , valamiert benne marad az alkalmazas listaban es csak egy ujra telepites majd torles tunteti el . Rendszer appok meg azert frissulnek mert ki lettek veve az os-bol hogy kulon frissithetoek legyenek , igy konnyebb javitaniuk , cserebe kicsit lassabban indulnak . Ez utobbi frissito csomag gondolom a 122 buildhoz van heggesztve (kokanyolva)...
Crytec
Nalam az elmult par napban jo par app frissult belakott rendszeren .
-
domojko
senior tag
válasz
domojko #16447 üzenetére
Nos. Vannak itt érdekes dolgok a wp körül. Mint fentebb írtam, az utazás alkalmazást sehogy sem tudtam eltüntetni a minden alkalmazás listából. Működni már nem működött az app mert úgy néz ki hogy törölte, de a listába valahogy mégis beragadt. Csináltam hr-t, újból kezdtem az egész belakást. A számomra felesleges dolgokat törölni szoktam amit lehet. Most simán tudtam törölni az utazás app-ot. Öröm boldogság. Ez mind wp10 122-es build alatt történik. Viszont a kapcsolatok csempe nem volt hajlandó a kontaktjaim fotóját mutatni. Helyükön csak szürke üres körök voltak. Vagy 120x oda vissza szinkronizáltam már a fiókokat, de a helyzet nem változott. Valami sugallat hatására az áruházban megkerestem a microsoft kapcsolatok app-ot. Ez azt mutatta h van hozzá frissítés. Hát frissítettem. Csodák csodája a csempén megjelentek a kontaktok fotói. Kicsit furcsáltam hogy az elvileg legfrissebb wp10 build-nál hogy hogy azonnal van frissítés az app-hoz. Ennek hatására az áruházban nyomtam egy frissítés keresést. Leesett az állam. A kapcsolatokat leszámítva még 38 frissítés várt rám. Ezek mind rendszer szintű alkalmazások. Köztük a here drive-al, amit persze nem frissítettem mert most jól működik. Szóval ezt nem igazán értem. Úgy érzem van káosz a wp háza táján.
-
cigam
titán
válasz
domojko #16344 üzenetére
Hát valami bűzlik az MS körül, az biztos. Talán mióta Gates lelépett?
- WP7 alól kitiltják a skype-ot
- Letiltják a "korlátlan" tárhelyet (a bónuszokkal összegyűjtögetett több mint 100GB-omt is buktam, amennyi az emelés előtt volt)
- A saját platformjukon nem működik a silverlight (WP, Edge)
... -
Tin
veterán
válasz
domojko #16169 üzenetére
nem lehet, hogy valami nem oké a példányoddal? amiket leírsz, nálam nem jelentkezik, asszony viszont masszívan használja, netezik rajta, csinál mindent, és nála sem. amikor hetekig nem indítja újra, néha csak lassabban éled fel gombnyomásra, de egy reset megoldja. és ezeket, amiket leírsz, másoktól sem nagyon olvastam.
az ébresztés elmaradása, az amoled beégés megvan, de nekem semmi gondom vele. igaz, 1-2 naponta este újraindítom (fél perc), mert még az ios is megmakkant, ha 1 hétig nem volt reboot. ezek ilyenek.
nekem a navigációval sem volt gondom, a here-t nem nagyon használtam, csak az 520-ason régen, akkor nem volt vele gond. az lehet, hogy a mostani frissítés nem az igazi, talán 1 hete jött az új, lehet, hogy majd kiadnak egy javítást rá.
nekem bevált. tetszik a "fapados" wp, a funkcionális működésre kihegyezett oprendszer, a stabilitás, az akkuidő... de engem az appok nem érdekelnek, tehát én beleillek abba a felhasználói rétegbe, aki kvázi a célközönség.
a wp10-et pedig akkor rakom fel, ha itt mindenki azt mondja, hogy stabil a végleges. a gépeimen is még win7/8.1 van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest