- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
szacsee #3723 üzenetére
Nekem is 730-am van.Sajnos szervízben, mert eldobálta a kártyám (sim).Volt térerőm de nem eértek el és akkor belementem a menübe és kiírta nincs sim.Aksi ki és be megoldódott de csak egy darabig.Elküldtem ünnepek előtt szervízbe és hétfőn jött vissza.Frissítették és kicserélték az aksit a 3hetes készülékben.Megörűltem de kár volt mert ugyan az a hiba előjött.A hibáról készítettem videót és felhívtam a szervíz.Teló vissza és emailben elküldtem a videót is.Győri szervíz.Jelenleg a telóm Szombathelyen van.Majd írok hogy mi volt a baja.😠
-
Dany007
veterán
válasz
szacsee #3680 üzenetére
"Vonz a WP, de azt nem tudom hogy a böngésző bugjai mennyire gázosak."
Engem kezd kicsit idegesíteni. Rendszeresen elfelejti a mentett jelszavakat. Hol beírja magától, hol nem. Aztán megint beírja aztán megint nem...
Ettől függetlenül gyors, meg korrekt, meg általában jól tördel.Viszont ami feltűnt, hogy megnyitottam egymás mellett 4-5 lapot, talán max 6-ot és mikor vissza-vissza léptem az első lapra, azt már újra be kellett töltenie...
Nem értem mért, mert a memória ennyire még biztosan elég.
Operából meg még csak béta van rá. Néztem van még valami ismeretlen nevű böngésző, de még nem próbáltam ki. -
Sabre
őstag
válasz
szacsee #3670 üzenetére
PErsze, a power gomb után látod azt amit a glance-el látnál amúgy 1:1-ben csak akkor megvilágítja a háttérképet is nem csak a szöveg a fekete képernyőn...
Én hozzászoktam a glancehez, interval módban takarékos volt és láttam mindent ami kellett, csak rátettem a tenyerem a képernyőre és mutatta is... -
erik0319
tag
válasz
szacsee #2608 üzenetére
Én úgy jártam h december 10.-én rendeltem a t-nél egy készüléket. Beleesett egy hétvége így 15.-ére írtak a kiszallítast. 15.-én még mindig nem jelentkeztek. Felhivtam azügyfélszolgálatot, azt mondták kicsit megvannak csúszva de 1-2 nap és hívnak. 19.-én bementem h veszek egyet személyesen ott állították h már engedélyezték a vásárlást és egy két nap alatt kiszállítják. A neten még mindig ott tart h jóváhagyás alatt. Gyanús nekem h karácsonyra se lesz meg. Nem csak a telenornal vannak bajba. :-D
-
Misser
tag
válasz
szacsee #2595 üzenetére
Nem érdemes aggódni. A redmi 1s topikjába fél óra alatt több problémát felvető hsz volt, mint itt az egész topikban : )
Más: ez az nfc tag használata felkeltette az érdeklődésemet. Mire kell figyelni nfs tag vásárlásakor? Van olyan fajta ami jó hozzá és van amelyik nem? Ebayen pár dollárért lehet venni 5-10 db-ot. Hasznos dolog az nfc ilyen jellegő felhasználása.
-
MK VII
veterán
válasz
szacsee #2199 üzenetére
Parancsolj.
Bár egy felüdülés lesz a WP rendszer android után... Egyszerűen csak nem kell benne keresni az android vonalat és könnyebb lesz átszokni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hyundai, Kia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest