-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fórum tag xy #15405 üzenetére
Probaltal mar hard resetet nyomni , azzal kene kezdeni , utana csak a nevjegyeket szinkronizalni vissza, es nem biztonsagi mentesbol helyrealltani az alkalmazasokat. Ez utan kezd el belakni a rendszert, vagy csak siman hasznalni, ha nem jon elo a hiba , akkor valamilyen program okozza, esetleg ha van benne sd akkor azt vedd ki es hasznald ugy .. az sd-tol meg tud hulyulni a rendszer mukodese, ha valami hibat eszlel rajta, vagy csak spontan nem szereti az adott sd kartyat. Pontosabban ha van benne sd akkor annak a hanyagolasaval kezdj, utana ha nem mulik a gond hr.
Szori
Youtube a tubecastal streamelheto , videok ,fenykepek, zenek dlna-n , illetve az eszkozhoz valo appal van meg egy ket plusz funkcio. Amugy en is az edigitalnal vettem , amit linkeltem de csak 6000 ft volt. Itt mazsolazhatsz a honi forgalmazok kozt [link] -
csacsi67
addikt
válasz
fórum tag xy #12916 üzenetére
milyen fájl formátumban van a fájl probáld gmalibe a one drive nem nagyon szereti, gmailba simán be lehet exportálni.
-
csacsi67
addikt
válasz
fórum tag xy #12914 üzenetére
gondolom volt icluodod ott meg kell lenni a teló számoknak. beállitod az icloud fiokod a telon a mailoknál és szépen leszedi a telo számokat.Ez a legegyszerübb modja. Ha meg nem akkor csinálj egy icluod fiokot.
-
kutga
félisten
válasz
fórum tag xy #12656 üzenetére
3G-n merül azért rendesen ha folyton nyomkodod. Messengerhez viszont a 2G is elegendő lehet, próbáld ki úgy milyen a merülés.
-
valaki_xy
tag
válasz
fórum tag xy #6189 üzenetére
Talán ez a videó elég jól bemutatja a Nokia Samrt Cam funkcióit, amiket azóta beletettek a Lumia Camera-ba
-
Gusztáv
addikt
válasz
fórum tag xy #6197 üzenetére
Próbáld ki, ingyen van. Nekem sikerült vele néhány egész jó panoráma képet csinálni. Az értékelésekre én nem nagyon adnék, sokszor teljesen hülyeségeket írnak le.
-
Gusztáv
addikt
válasz
fórum tag xy #6191 üzenetére
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/lumia-panorama/8124bf8c-0db0-4688-8ec7-698a3c313f2b
-
valaki_xy
tag
válasz
fórum tag xy #6157 üzenetére
Legfrissebb szoftverrel már be lehet állítani.
Ha Lumia Camera-ra gondolsz, akkor utólag lehet belőle akció felvételt készíteni, arcokat cserélgetni, meg ilyesmik
-
pyxystyx
tag
válasz
Szia!
Én régi telefonról az Adatátvitel nevű appal szedtem át a névjegyeket. (Előtte bluetooth- on már párosítottam a két telefont.) Csak elindítottam, az végigvezetett a folyamaton, a végén a kapcsolatoknál meg is volt minden névjegy.
2.: Roló lehúz, minden beállítás, értesítések+műveletek. A 4 ikon közül kiválasztod, amelyikkel kapcsolni akarod, és a feljövő listából kiválasztod a mobil adatátvitelt.
A fotós kérdésre nem tudom a választ, odáig még nem jutottam el.
-
Xmodule
őstag
válasz
En az osszes kontaktomat googleba szinkronizaltam. Volt mar iOS,BlackBerry,Android es most WP es eddig mindig egybol átjött az osszes kontaktom (képekkel raadasul).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest