Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Sungoo #16013 üzenetére
Az alival nincs bajom a tablet tokom is megjott 10 nap alatt ... valoszinu onnet lesz a lumia tok is , sarga feketeben .. mert volt itt eszme csere a forumon hogy minek ilyen meg olyan vedelem , de mivel az elozo telefonomnl kb en is igy viselkedtem , ezert lett kb harom touchpanel csere ... ezt megelozendo most nem veszem lazan a vedelmet ..
-
nrbx
tag
válasz
Sungoo #15664 üzenetére
En pedig pont most vettem egy zold 730-ast (kiarusitas, 149 EUR). Ti nem talaljatok gyengenek a rezgomotort? Nem olvastam errol semmilyen tesztben, ertekelesben, de szerintem gyenge.
Amiket olvastam itt problemakat - valakiknek ujraindulgat, masoknal nem csatlakozik automatikusan BT kihangositohoz, meg elnemul ha fut a messenger (ha jol remlik) - azok az elejetol elofordultak, vagy csak idovel jottek elo? Ezek nalam szerencsere nem jelentkeztek.
8.1 Update 1 van rajta, nem jelzi, hogy lenne ujabb verzio, viszont a Windows Phone Recovery Tool szerint van uj firmware, ez lenne az Update 2?
-
-
szori
tag
válasz
Sungoo #15447 üzenetére
Most van egy friss hirdetés, hogy valaki a Z10-et cserélné 735-re. Páromnak egyébként az van, fürge, megbízható készülék, szép képeket csinál. Imádja. Amiért nem azt veszek: régi készülék már, és a 730-amnál gyengébb a kijelző minősége és az akksija. Ezért keresek Z30-at (esetleg Leap).
-
törölt tag
-
Imi1981
veterán
válasz
Sungoo #15292 üzenetére
de béna vagyok .Erre nem gondoltam.
Amúgy eszre vettem az első dolgot ami nem tetszik az edge-ben!Mikor megnyitok több lapot(de már kettőnél is)és váltok köztük mindig újratölti az oldalt !Ez 8.1-en explorer-en akár 4-5 oldal megnyitásánál és köztük váltásnál sem csinálta,ez most kicsit idegesít mert sűrűn böngészek így.
-
KunEmber
senior tag
válasz
Sungoo #15081 üzenetére
Nekem normális, jól működő wifin késnek 15-25 percet a mailek. Átváltottam Outlookra, az tökéletes, de ott meg 3 napot bírtam az online felület töketlensége miatt. (Pl.: két napig nem lehetett megnyitni a szabályokat, rendszeresen azt írta ki email küldéskor h hiba lépett fel, meg amúgy is kb. 2x lassabb volt a felület, mint a Gmail)
-
zombinyul
addikt
válasz
Sungoo #14757 üzenetére
En azert kozel sem vagyok elegedett a 8.1-gyel... A 6-os Android is 100x osszetettebb, stabilabb, megbizhatobb nala (az alkalmazasokrol, meg a "modern" kinezetrol nem is beszelve, ezekre kapasbol gyogyir lesz (lehet) a 10), de meg a 7.8 is, pedig ennek az ose. En ezert varom a 10-et, van par problemam vele...
-
szori
tag
válasz
Sungoo #14773 üzenetére
Tudom, de naivan reménykedek, hogy jobbak lesznek, mert PC-n is használhatóak. Hogy lehet törölni? A gmail fiókomból nem töröl, csak archivál. Máshonnan töröl, csak gmailból nem (de itt a Google a ludas egyébként, mert BB es a Symbian is ilyen volt). Metromail töröl, de ott meg az értesítések nem mindig jönnek.
-
csacsi67
addikt
válasz
Sungoo #13596 üzenetére
Ha rep üzemodbe teszed utánna vissza tudod kapcsolni a wifit ez 100 % biztos. Probáld meg ilyen esetben azt hogy azok a hálozatok amik fel vannak sorolva töröld ki majd add hozzá a tiédet,rá kell hogy kapcsolodjon. Régebben is gond volt anno 1020 -nál hogy kevés wifi hálóra tudott ujra rá csatlakozni.
-
MKLS
aktív tag
-
blackmoto
senior tag
válasz
Sungoo #11683 üzenetére
Mióta új az oldaluk, azóta 10-ből 10-szer kifagy, akkor is ha megvárod hogy teljesen betölt, és csak aztán kezdesz görgetni rajta. Csak akksi kivétel vagy 10 másodperces bekapcsológomb nyomva tartás segít. Azóta nem is nézem csak a mobil változatot. m.idokep.hu Mondjuk amúgy sem jönnek be a fejlesztéseik. Egyre kevesebbszer látogatom az oldalt.
Elég szégyen hogy egy szaros weblap csontra fagyaszthatja a telefont. Bármilyen szarul megírt oldal is az, azért ez az MS sara. -
D-Phrag
senior tag
Igazából a gmail-re is csak azért tettem fel a névjegyeket, mert az outlook.com-ra a szükséges csv fájlt ezzel tudtam létrehozni. Most újrahúztam, egyelőre nem tűntek el.. De köszönöm, legközelebb ha kell akkor azzal próbálom meg.
Más: Még friss a készülék, ismerkedek vele, viszont nem tudok felmenni LTE hálózatra Tré-n keresztül.
Hívtam a szolgáltatót, de elvileg működnie kell. Nem akarom elhinni, hogy az telefon LTE moduljával lehet a gond. Szerintetek? Ja és új a SIM is, mivel nano ugye + Business L-es csomag van rajta, tehát egyéb peremfeltételek teljesítve.
-
zombinyul
addikt
Tudsz rola kepet küldeni, vagy linket milyen? Ha Pesti vagy, lehet erdekelne.
Mas:
-
diegho
nagyúr
-
OrLiX
tag
A kép alapján ezt dobja a Google:
[Nillkin tok]
Ezen én is gondolkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Táp ventilátor csere
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kvázi számítógépet szürreális kristályokból !
- Vírusirtó topic
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest